Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Turok > PC > FPS

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Turok (Pracovní název?) (PS3) 65.00 %XBOX360 - Turok (X360) 71.13 %

Kde koupit ?

FunStore  199 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---82 %SCORE 170
LEVEL 7/1070 %LEVEL 164
GamesWEB.sk ---70 %2008-07-05
Doupě 6/1060 %2008-06-05
Games.cz 7/1070 %2008-05-24
Hrej.cz 6/1060 %2008-04-02
Hratelne.cz ---70 %2008-03-28
GameStar.cz 7/1070 %2008-03-27
Bonusweb ---75 %2008-03-27
GamePark ---75 %2008-03-27
Recenzeher.eu ---86 %2008-03-27
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

71.64 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 86 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

79.31 %

Počet hodnocení: 16
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2719 z 5973 Žebříček
PC: 1222 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 129 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 245 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GameStar.cz2008-01-15
GamePlanet.cz2008-01-12
GamePark2008-01-07
Bonusweb2007-12-03

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: prosím pkmoct
Nick: (frant) - neregistrovaný
Datum:2012-01-08 16:01:15
Nejde mi spustit hra více hráčů, když jsem na počítači A spustil lan hru a na počítači B jsem dal připojit se k lan hře tak se mi nic neukázalo a kdybyste mi pomohli můžem si to potom rozdat mezi sebou
[Odpověz]

Titulek: turok
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-05-24 20:03:47
je na tuhle hru Turok datadisk?Je to nej.hra..
[Odpověz]

Titulek: Re: turok
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-25 00:28:45
Datadisk na to není.

Titulek: turok
Nick: (sef05) - neregistrovaný
Datum:2010-05-23 02:20:46
ja sem vždycky schovanej opodál že mě nemůže štouchnout a švihat do mě ale začne házet balvany tim se vihnu ale jak mile začne házet ty jseskyní kamený kropi a mise je v háji :(
[Odpověz]

Titulek: turok
Nick: (sef05) - neregistrovaný
Datum:2010-05-22 15:33:42
jenže mě to pokaždý nestačí odpálit včas a ta příšera do mě štouchne
[Odpověz]

Titulek: Re: turok
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-05-22 16:30:41
Musis byt rychlejsi ;) Pr. si ten souboj s Hydrou vyhledej na youtube, je tam kompletni.

Titulek: turok
Nick: (sef05) - neregistrovaný
Datum:2010-05-21 18:06:56
ahojky jen bych se chtěl zeptat jak se ochránit když me ta vodní příšera fackuje chapadlem a jak jí sejmout?
[Odpověz]

Titulek: Re: turok
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-05-21 22:37:27
Plamenometem odpalovat ty plyny z tech krateru ve chvilich, kdyz udela hubou na hrace utok, mezitim se stale pohybovat a vyhybat se chapadlum. Jinak na youtube jsou videa a na abecedeher je to podrobneji popsany.

Titulek: Kratka zabava
Nick: (TheFrog) - neregistrovaný
Datum:2009-08-23 18:23:38
Tato hra ma sklamala. Presiel som ju asi tak za 8 hodin cisteho casu. Zabava asi tak prvych 20 minut pohoda, potom je to uz stale to iste dookola. Radsej si zahrajte bioshock alebo half life 2
[Odpověz]

Titulek: Re: Kratka zabava
Nick: (PcManiac)
Datum:2010-05-02 22:23:00
je pravda, že je tato hra krátká, ale od čeho je multiplayer?

Titulek: Turok
Nick: (RomisekC) - neregistrovaný
Datum:2009-03-29 17:32:38
Čus Ravene moc dík. Konečně se mi to povedlo. Jsem ráda, že se někdo ozval.R.
[Odpověz]

Titulek: Turok
Nick: (RomisekC) - neregistrovaný
Datum:2009-03-26 23:18:33
Čus nemůžu se dostat přes tu vodní příšeru. Poradí mi někdo jak dál? Dík R.
[Odpověz]

Titulek: Re: Turok
Nick: (Raven) - neregistrovaný
Datum:2009-03-27 13:43:47
Ahoj, už si to úplně nepamatuji, ale myslím, že důležitý byl plamenomet a takové ty gejzíry plynů, které jsou kolem, když s tou příšerou bojuješ... Vždy, když se k tobě naklání, zapálíš plyny nad gejzírem a tím jí trošku ublížíš... To několikrát opakuješ a je to :-)

Titulek: Re: Turok
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-08-17 16:51:09
Musíš střílet na ty ohnivý malý sopky

Titulek: Re: Turok
Nick: (sef05) - neregistrovaný
Datum:2010-05-21 18:08:40
sem na tom stejně

Titulek: turok
Nick: (mikki) - neregistrovaný
Datum:2009-02-07 01:04:08
je to ta nej hra kterou jsem kdy viděl
[Odpověz]

Titulek: turok
Nick: (shade.gold) - neregistrovaný
Datum:2009-01-18 21:54:26
prosimvas nevite kde bich nasel cheaty na turoka ale na plaistation3
[Odpověz]

Titulek: fefa
Nick: (airforce) - neregistrovaný
Datum:2009-01-11 04:27:59
skus preinstalovat hru a taktni processor ale to az pri najhorsom
[Odpověz]

Titulek: pomoc..
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2009-01-10 18:38:29
Mne tato hra sekne po par hodinach hrania stale na tom istom mieste. Je to na mieste kde vchadzam do budovy, pred ktorym je vpichnuty do zeme obrneny transporter. S dvoma chlapkami vojdem do budovy a ma zacat in game video a vtedy bum! Oranzova obrazovka a nic. Uz neviem co mam robit, skusal som ovladace, vsetko ale bez uspechu. Ak niekto by nieco vedel alebo ma podobny problem, tak moj mail je igorbenedikti@centrum.sk
[Odpověz]

Titulek: parada
Nick: (clovek) - neregistrovaný
Datum:2009-01-10 01:58:23
paradna hra, je to uplny masaker! Niekedy pripomina quake 4 alebo doom 3
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2009-01-06 22:36:07
Vazne je to super hra, hlavne tie fatality s nozom milujem :) Ale na grafike a level designe mohli autori popracovat viac. V dnesnej dobe to s grafikou je priemer. Hratelnost by mohla byt tiez trochu lepsia keby sa turok pohyboval trochu rychlejsie..ale to je iba moj nazor
[Odpověz]

Titulek: sklamání
Nick: (Edgar35) - neregistrovaný
Datum:2008-04-27 11:18:50
No teda velké sklamání, tohle jsem v dnešní době nabušených her po stránce grafiky opravdu nečekal. A ještěto má 12GB tak to netuším proč. No můj názor je nic moc teda.
[Odpověz]

Titulek: Re: sklamání
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-05-01 03:29:58
přesně tak, vypadá to hrozně

Titulek: Re: sklamání
Nick: (lukas) - neregistrovaný
Datum:2008-05-12 22:42:18
jo jasne zas tak hroznou grafiku to nema to trochu prehanis ne nahodou to je pecka hra ale ty koukas jenom na grafiku ze

Titulek: Re: sklamání
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-05-13 19:27:12
Tak zaprvé má přesně 15.1 GB na disku po instalaci a zadruhé nikdo Tě to nenutí hrát...

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Turok
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Turok
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 19205x - statistika
Turok 72 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2008-05-00
Turok

Průměrné hodnocení z médií:

71.64 %

Min : 60 % Max : 86 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Aspyr Media
Distributor: Disney Interactive
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 11
Počet preview: 4

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %