Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Vietcong: Fist Alpha > PC > FPS

Kde koupit ?

Microgames  197 Kč  
FunStore  199 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---78 %SCORE 121
LEVELPavel Prouza / Frix7.1/1071 %LEVEL 110
Czechgamer.comPetr Honzálek------2005-02-27
GameParadise.cz ---81 %2004-05-23
GameStar.czPavel Mondschein---83 %2004-04-11
GamesWEB.skKuki---90 %2004-03-24
GamesportMichael Davidík---78 %2004-02-27
hry.Sme.skJán Kordoš7/1070 %2004-02-23
Gamezone (ZRUŠEN)zeke---85 %2004-02-18
Sector.sksaver---80 %2004-02-17
DoupěJiří Černý7/1070 %2004-02-16
Gamecenter (pozastaven) ---83 %2004-02-13
BonuswebMichael Stern---69 %2004-02-06
Games.czMickey Mouse---70 %2004-02-03
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

77.54 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 69 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

84.44 %

Počet hodnocení: 9
Min. hodnocení: 52 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1920 z 5973 Žebříček
PC: 826 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 96 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 188 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamesport2004-01-24

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Vietcong: Fist Alpha
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Vietcong: Fist Alpha
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 11025x - statistika
Vietcong: Fist Alpha 78 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2004-01-30
Vietcong: Fist Alpha

Průměrné hodnocení z médií:

77.54 %

Min : 69 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Pterodon R.I.P.
Distributor: Take 2
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 14
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 70 %
Fist Alpha není v žádném případě špatný, ale původní hra nasadila laťku do výšky, kterou se mu dle mého názoru překonat nepodařilo.
> Doupě : 7/10
Zkrátka a dobře jde o nadprůměrný datadisk, který ale poněkud shazují drobné chybičky a především příliš krátká herní doba singleplayeru.
> Sector.sk : 80 %
Celkovo taký slušný addon, ak sa vám páčil pôvodný Vietcong určite si ho zožeňte. Po single playerovej stránke je síce kratší bez nejakých extra noviniek, ale aspoň na chvíľu zabaví.
> Gamesport : 78 %
ist alpha je kvalitním datadiskem k již tak dobré hře. Převládají u ni spíše klady, než zápory a tudíž mi nezbývá než říci, že Pterodoni odvedli dobrou práci.
> Gamezone (ZRUŠEN) : 85 %
Jednoduše není téměř co vytknout. Příběh je výborný, mise dlouhé a chytlavé, nové zbraně opět precizně zmáknuté. Možná je škoda, že nepřibylo něco více do multiplayeru a v SP byla sem tam vidět malá chybka.
> Bonusweb : 69 %
Povedený design misí podobný tomu nejlepšímu z původní hry je mírně sražen opětovnou vyšší obtížnosti zejména v závěru, kratší herní dobou a také poměrně vysokou hardwarovou náročností.
> GameStar.cz : 83 %
Trošku nás zklamal nedostatek inovací, ale jinak se jedná o precizně vytvořený datadisk se skvělými mapami, který je pro všechny příznivce původního Vietcongu nutností.
> GamesWEB.sk : 90 %
VFA je hodnotným doplnkom pre tých, ktorí radi pôvodný Vietcong. Hlavne čo sa Single Playera týka. Pre sieťových hráčov ponúka nový herný mód a nové mapy. Nie je to však celkom nová hra, a tak sa k nej treba stavať.
> LEVEL : 7.1/10
Nervy drásající a chvílemi zbytečně frustrující datadisk. Kdo však překoná řadu obtíží, bude bohatě odměněn.
> Czechgamer.com :
Vše co vás na původním Vietcongu bavilo zde najdete v mnohem větším a hezčím pojetí. Vrásky na čele mi vyvodila akorát délka kampaně, která by mohla být o něco málo delší, ale špatná rozhodně není a někdy taky zamrazující AI.
> hry.Sme.sk : 7/10
Nedočkáte sa žiadnych obrovských noviniek, ale len miernych úprav pôvodnej hry. Grafika je detailnejšia a hlavne rôznorodejšia, postavy sú ukecanejšie, nové zbrane v singleplayeri nevyužijete, ale výborné príbeh a atmosféra odkazujú odporcom datadisku, že ich nedávky nemajú opodstatnenie.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %