Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Vietcong > PC > FPS

Kde koupit ?

Microgames  197 Kč  
Microgames  197 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---90 %SCORE 110
LEVEL ---86 %LEVEL 99
Bonusweb ---80 %2005-06-06
Czechgamer.com ---90 %2004-12-29
GameStar.cz ---83 %2003-08-03
Doupě 8/1080 %2003-05-21
Sector.sk ---85 %2003-05-09
Gamecenter (pozastaven) ---90 %2003-05-05
Gamezone (ZRUŠEN) ---78 %2003-04-16
hry.Sme.sk 3.5/570 %2003-04-07
Games.cz ---85 %2003-03-27

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

83.36 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

83.41 %

Počet hodnocení: 29
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 905 z 5973 Žebříček
PC: 358 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 50 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 100 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: vietcong 1 vietcong fis alpa
Nick: (jindra) - neregistrovaný
Datum:2014-03-05 23:05:44
vietcong 1 je cool proste dobry ! nas 100 procet ale to platí i vietcong fis alpa mutypljer je DOBRY nas 100 procet
[Odpověz]

Titulek: VYŘEŠENO
Nick: (mizera) - neregistrovaný
Datum:2012-11-25 21:33:18
VYŘEŠENO The Archi Family (www.thearchifamily.com) udělal změny a proto starý VCStarter nejde a píše failed to check for updates Takže vytvořili něco nového a je to o hodně jednodušší na instalaci než předtím, jak jsem uváděl v návodu na VCStarter. Vše potřebná na to aby jste rozchodili Vietcong a Vietcong - Fist Alpha najdete zde : http://ulozto.cz/xW2qZSD/vietcong-vcstarterconfig-win-7-8-2012-rar
[Odpověz]

Titulek: myš
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-05-09 00:50:33
Nejdemi na win7 myš u vietcongu zapnu hru ukaže zakladní nabídka ale z myší se nemůžu hnout poradí někdo
[Odpověz]

Titulek: HB 206 a VC
Nick: (Mrtvola) - neregistrovaný
Datum:2011-01-20 10:29:55
Pokud mate win 7 nebo wista tak se na servery s hradbou nepripojite musite si stahnout VCstarter a pres nej spoustet hru
[Odpověz]

Titulek: HB206
Nick: (Kubikola) - neregistrovaný
Datum:2010-06-22 19:23:01
Mam problem nejde se mi pripojit na servery 1.60 HB206 mam vietcong i fist alphu
[Odpověz]

Titulek: Remake
Nick: (pajuson)
Datum:2010-02-11 20:46:38
Každopádně by to chtělo slušný remake, který by přinesl lepší grafiku a byl bez závažných bugů.
[Odpověz]

Titulek: Windows 7
Nick: (pajuson)
Datum:2010-02-11 20:44:39
Dobré je, že mi jede na W7 x64, na Vistě x64 mi padala při hlášení z vysílačky a proto nešla hrát. Nebyla totiž kompatibilní DX10, ale na DX11 už zase jede bez problémů.
[Odpověz]

Titulek: hb 206
Nick: (wc) - neregistrovaný
Datum:2008-10-08 20:58:34
Čus mám stejný problém jako death master nejde mi spustit hb 206 a když nainstaluju v. 1.6 tak mi to řekne že to nenašlo předchozí instalaci tak pls nemáte někdo odkaz na vietcong download dík
[Odpověz]

Titulek: HB206?
Nick: (Death Master) - neregistrovaný
Datum:2007-03-13 17:48:23
Zdravim nevíte někdo jak se připojit na server který má v. 1.60 / HB206? a co to vůbec je? (dík)
[Odpověz]

Titulek: Re: HB206?
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-03-13 18:06:44
To myslim znamená, že aby jsi se mohl připojit, musíš mít nainstalován patch v 1.60. Zkus to a uvidíš .)

Titulek: Re: HB206?
Nick: (Death Master) - neregistrovaný
Datum:2007-04-21 16:18:02
No právě v.1.60 mam ale nepřipojim se na žádnej server kvůli HB206...

Titulek: Re: HB206?
Nick: (lubomir10) - neregistrovaný
Datum:2007-08-20 16:18:58
to je datadysk vetcong:fish alpha jestli ho nemas tak tam mas vstup zakazan ale na www.vietcong.cz tam kliknes na neco viberes si 1.60 tam je jich vic nainstalujes a vhodis skvaru

Titulek:  
Nick: (!CZE! Hornster.Cz) - neregistrovaný
Datum:2007-02-17 00:35:16
Je dobrý že tady VC dosáhl slušných 83,36% hodnocení, akorát česká VC scéna není to co bývala... zájem o tuto hru klesl a většina lidí která nemohla trpět CHAETY ve hře tak přešla na CoD2 (nejen cheaty ale celkový nezájem o tuto hru)... je to škoda... VC je už mrtvá hra (multiplayer)... snad se zase rozjede. :-)
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-20 12:21:41
Dle mě to je jedna z nejlepších, když ne globálních tak alespoň čekých her své doby. A já na muliplayeru ulétával. Ale postupem času jsem od toho utekl, nahrnulo se spoustu cheaterů a team killerů a bylo vymalováno. I když teď může výt všechno jinak:)

Titulek:  
Nick: (pavel) - neregistrovaný
Datum:2007-01-09 01:00:49
nevi nekdo jak se mam dostat pres ten hroznej tunel kterym zdrhli charlici?? napiste na icq 484872098 pls.
[Odpověz]

Titulek: VC
Nick: (Maquis)
Datum:2006-11-20 03:38:58
I přes starší grafiku dobrá atmosféra a skvělí multiplayer.
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Vietcong
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Vietcong
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 17365x - statistika
Vietcong 83 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 0000-00-00
Vietcong

Průměrné hodnocení z médií:

83.36 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 11
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %