Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Wolfenstein > PC > FPS

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Wolfenstein (PS3) 00.00 %XBOX360 - Wolfenstein (X360) 78.75 %
Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-08-02 - Wolfenstein movie v přípravě

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMichal Jakl---68 %SCORE 188
LEVELVojtěch Bednář7/1070 %LEVEL 182
Czechgamer.comPetr Honzálek---85 %2009-10-20
BonuswebAndrej Brabec---80 %2009-09-02
Vokr.comEso8.5/1085 %2009-09-02
GameSite.skKlajo---70 %2009-09-02
GameParkMalinka---80 %2009-08-28
DoupěJan Sedlák8/1080 %2009-08-27
Hrej.czZdeněk Princ7/1070 %2009-08-27

Videorecenze

http://www.hrej.cz/specialy/wolfenstein/Autor: Jaromír Möwald (Hrej.cz) / délka: 5m48s2009-08-27
http://www.eurogamer.cz/videos/wolfenstein-video-recenze-eg-czAutor: Eurogamer.cz2009-09-02
http://www.gametv.cz/video-play.php?video=3791Autor: Ondřej Broukal (GameTV.cz) / délka: 6m38s - hodnocení: 7/102009-09-21

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

76.44 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 68 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

70.68 %

Počet hodnocení: 19
Min. hodnocení: 18 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2083 z 5973 Žebříček
PC: 900 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 100 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 197 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePlanet.cz2009-08-17
GamePlanet.cz2009-08-14
hry.Sme.sk2009-06-30
Vokr.com2009-06-20
Czechgamer.com2009-04-01
Czechgamer.com2009-03-25
Hratelne.cz2009-01-26
Hrej.cz2009-01-14
Gamesport2008-11-29
hry.Sme.sk2008-11-13
Recenzeher.eu2008-09-01
GameStar.cz2008-08-25
Hratelne.cz2008-08-18
GamePark2008-08-17
Doupě2008-07-19
Bonusweb2008-07-17
Games.cz2008-07-14

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Wolfstein wolf3d a ti druzí "HNUS"
Nick: (WOLFER ) - neregistrovaný
Datum:2015-01-25 02:19:57
zrovna jsem hledal nějakou recenzi kde bych "konečně uplatnil svůj "názorna wolfa " Kdysi dávno jsem hrával wolfika3d a to byla tak posledni verze wolfsteina kterou jsem kdy hrál , musím ale říct že jsem z poslední verze totalně zhnusený až znechucený ,vím že tímto nazorem asi kde koho naseru ale musím to prostě napsat wolfstein 2009 nestojí zanic nemá to pořádný "děj" ani nápaditost ikdyž mám hru v pc , tak jsem znechucený a to totálně lidi pár faktu owolfovi ... 1 skopčáci ani h nebyly nikdy tak daleko aby vytvořily plně funkčního nadvojáka protože jejich výzkumy nebyly přesné 2- to co provedli u new order ?? kdy německo kompletně zabralo usa ???? další paradox je toho mnohem více a jak tadyčtu dosti velké věčině se libíí brutalita při likvidaci nacistu a další věci .. nejsem nějakej takovej kdo by moralizoval ale chce to trochu uvažovaní ...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-27 02:26:37
Chtel bych videt, jak to borci z hrej.cz dohrali za 7h:-¨))).
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-23 20:07:02
ja za 6 a pul a je mi 13 tak sem to na poprve dohral za 6 a pul h.

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-23 10:50:35
Zdravím, potřeboval bych poradit, zasekl jsem se na xboxu v hale, kde se v těch kruzích točí ženská a jsou tam ti červení a zelení nácci. Nevím jak to projít. POkud by byl někdo ochoten poradit tak tady je mail:jaromirek11@seznam.cz. Děkuji
[Odpověz]

Titulek: hm
Nick: (sifon fis) - neregistrovaný
Datum:2010-11-11 22:08:39
no nic moc ale jak řek ten podemnou na vyblbnutí dobrý
[Odpověz]

Titulek: Náckové anglicky???!!!
Nick: (Tarmin) - neregistrovaný
Datum:2010-07-19 11:44:00
Hra sama o sobě docela ujde, žádnej velkej dojem to na mne neudělalo, ale na vyblbnutí dobrý. Jediný co asi nepřekousnu je to, že náckové řvou anglicky...nevim jestli je to třeba divná verze hry, ale jestli ne, tak to hoši z Ravenu kruti pos***.....60%
[Odpověz]

Titulek: Re: Náckové anglicky???!!!
Nick: (Nosferat) - neregistrovaný
Datum:2010-07-19 18:58:41
Mam zato ze existuje na netu ke stazeni nejaky mod co zvysuje obtiznost a mimojine hlasky nacku hazi do nemciny - zagoogli, nezkousel jsem ho ovsem osobne.

Titulek: Nebylo to špatné!
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-01-12 17:04:54
Tuto hru jsem si celkem užil, nejvíc mě potěšilo to, jak šly vojákům ustřelovat končetiny nebo rovnou celá hlava. Při hodu granátu do houfu nácků to byla celkem dobrá podívaná. Co mně obtěžovalo, byly speciální schopnosti, které bych ve hře klidně oželel. Mám to radši všechno pěkně realistické, jako například v Soldier of Fortune. Ke konci už se trošku začínal dostavovat stereotyp, ale jinak dobré. Moje hodnocení je 77%
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-01-05 21:09:14
Ví někdo co znamenaj ty cheaty když to odehrajete celý?Dal sem new game cheaty sem zapnul ale nezaznamenal sem nic :-(
[Odpověz]

Titulek: Ujde-85 %
Nick: (astala1996)
Datum:2009-11-01 17:56:31
Pro mně dobrý.Hlavně s mi líbí se ohánět ze sekyrou nebo z těma serepetičkama z Veilu.A to tunění je best .Čau a pařbě zdar.
[Odpověz]

Titulek: Wolf
Nick: (Bela) - neregistrovaný
Datum:2009-09-07 19:30:10
Navjýstižnejšie hodnotenie, nie je moje ale dovolím si ho použiť: Nič som od toho nečakal, zahral som, zabavil som sa.
[Odpověz]

Titulek: hrůza !!!
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-09-04 00:57:00
Začal jsem Wolfíkem a chtěl i skončit... Ale budu si muset ještě nákou zahrát , abych si spravil chut
[Odpověz]

Titulek: nedostatky
Nick: (Balios22)
Datum:2009-09-04 00:06:22
Na Wolfensteina,to obsahuje až příliš mnoho chyb a zakladních nedostatků.Například nemůžete střílet přes mříže,které jsou od sebe tak 20cm =( !!! viz. první mise
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (kesav)
Datum:2009-08-29 14:49:52
Nic moc hra cekal jsem vic davam tomu 70procen
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-08-28 14:26:27
jak přejdu přes ty stěny , pořád mě to zmáčkne na kaši...
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (ales69) - neregistrovaný
Datum:2009-08-29 01:57:54
zmackni 4 zatahni a rychle probehni

Titulek: Sklamání
Nick: (Ronnyxon)
Datum:2009-08-28 00:42:51
S počátku to vypadalo dobře, ale jak začali ty nadpřirozený jevy být čím dál stupidnější a zmutovaný němci čím dál kýčovější, začal jsem si uvědomovat že to hraji vlastně už jen proto, že nedokážu svému svědomí vysvětlit za co jsem vlastně vyhodil tich 999,-.
[Odpověz]

Titulek: Re: Sklamání
Nick: (FO) - neregistrovaný
Datum:2009-08-29 19:48:00
Koupim ji od tebe (originalku) za 500 Kc. Pokud je zachovala a mel bys zajem, pak dej vedet.

Titulek: Recenze
Nick: (Kefir) - neregistrovaný
Datum:2009-08-24 19:12:51
Mmnt ta recenze ns tiscali je ,pokud sem dobře četl z konzolové verze?????
[Odpověz]

Titulek: Re: Recenze
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-08-25 02:19:33
máš naprostou pravdu, jak jsem to přidával "v běhu" tak jsem omrkl jen cover který mají u recenze a hodil to do PC profilu. Nyní je již X360 vytvořen a recenze se nachází u něho... díky

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-08-23 03:19:49
No,mam pocit, ze RtCW me asi bavil vic, presto to neni k zahozeni, jen grafika mi prijde takova .. no uprime stara i kdyz s novymi efekty, porad na me dela takovy odflaknuty dojem. Ted kuprikladu parim Frontlines a to je naprosto jina kava (myslim graficky). No ale takova ta "wolf atmosfera" na Vas dychne, muze za to asi ten (opet) paradni hudebni doprovod.
[Odpověz]

Titulek: Novy Wilfenstein
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2009-08-06 00:57:21
Mam z pripravovane hry a po shlednuti poslednich v podstate vsech asi 3 videi obavu, ze to bude jen akce na nejakych par malo hodin o jednom dohrani, ktera v cloveku poznamenanem predchozim dilem (dily) nic hlubsiho zanecha - proste ackoveji ladeny Übersoldier postradajici jakoukoliv vyraznejsi atmosferu sveho predchudce pod naporem ciste a nascriptovane akce. A kdyz tam tak v nich vidim "Blažkoviče" jak v onech videich "bohuje" s nejakou "mega giga high tech future" zbrani a z beznych nacku dela levou zadni gulas, tak ve me pripravovana hra tyto pocity evokuje jeste vice. Rad bych se mylil a hra me posleze presvedcila o opaku, moc nadejne to ale nevidim...I kdyz nepopiram, ze vetsine dnesnich hracu to bude ke spokojenosti stacit.
[Odpověz]

Titulek: Re: Novy Wilfenstein
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2009-08-06 00:58:26
..."nic hlubsiho nezanecha"...

Titulek: Re: Novy Wilfenstein
Nick: (Xen()nzorr) - neregistrovaný
Datum:2009-08-07 11:24:17
bohuzel musim souhlasit, ikdyz nektere zabery vypadaji zajimave tak se bojim, ze se budou opakovat a hra bude velmi stereotypni, navic o multiplayeru take nemam zrovna valne mineni, takovy Wolfenstein ET je proste paradni, zastrilis si s kamosema, nebo vyrazis na trickjump. Jako zajimava hra se jevi Brink (od Splash Damage, tedy od tvurcu RTCW) kde by mel byt propracovany aj multak, no uvidime...

Titulek: Re: Novy Wilfenstein
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2009-08-22 00:50:39
Tak podle jedne z prvnich recenze z Tiscali Games to kupodivu nedopadlo tragicky, a nevypada to spatne ani co do popisu hry (iluze urcite volnosti napric postupem, vylepsovani zbrani, na pomery FPS i silny pribeh a obstojna atmosfera). Urcite casem zkusim. Pokud jiz nekdo z hracu mel tu cest noveho Wolfa hrat, za Vase dalsi nazory budu jen rad.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Wolfenstein
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Wolfenstein
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 42315x - statistika
Wolfenstein 76 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 2 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 2 uživatelů
  • Moje oblíbená 2 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-08-17
Wolfenstein

Průměrné hodnocení z médií:

76.44 %

Min : 68 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Raven Software
Distributor: Activision
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 9
Počet preview: 17

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Doupě : 8/10
Troufám si tvrdit, že to bude velice příjemně strávených 12 hodin a že Wolfenstein nejen dělá výborné jméno svým generačním předchůdcům, ale prakticky ve všech ohledech je předčí.
> Hrej.cz : 7/10
Rozhodně si vývojáři ostudu neutrhli, a pokud vám nevadí lineární postup úrovněmi, těch sedm hodin hraní za to stojí.
> GamePark : 80 %
Nový Wolfenstein je velmi povedená hra, která je sice příšerně lineární a velmi okatě kopíruje některé konkurenční tituly, ale v celku funguje na jedničku, obsahuje příběh, který neurazí a zabaví vás minimálně na deset hodin.
> Bonusweb : 80 %
Hra pro jednoho hráče je zábavná a pěkně odsýpá. Slabou stránkou je příběh a pro leckterého hráče i krátká hrací doba. Speciální dovednosti pobaví a přidají tu potřebnou trochu do mlýna, která vás udrží na židli do zdárného konce.
> Vokr.com : 8.5/10
V této době, kdy je druhá světová válka ve hrách již docela ohraným tématem, působí nový Wolfenstein svěže a přináší dosud neprobádané zákoutí dějin. Když k tomuhle přičteme ještě povedený multiplayer, máme tady kvalitní FPS kousek.
> Czechgamer.com : 85 %
Nové featurky, kreatury, grafika, hratelnost a obzvláště příběh - vše si drží dobrou úroveň. Za celou hru jsem se nesetkal s jediným bugem. Někdo si možná povzdechne nad dobou hratelnosti, inteligencí nepřátel, systémem uzdravování a nevýrazným multiplayerem.
> LEVEL : 7/10
Strach z něčeho příliš starého nebo ujetého můžete hodit za hlavu, tahle hra je chytřejší, než byste čekali. Škoda, že to u řady prvků platí jen napůl.
> Časopis SCORE : 68 %
Nový Wolfenstein dobře ví, co je to střílečka, kašle na systém krytí (hurá), ale i na pravidla atraktivní kompozice (to už ne hurá). Na solidní hratelnost a hlavně zábavná prostředí si pěkně dlouho počkáte.
> GameSite.sk : 70 %
Vyrovná sa Wolfenstein svojím predchodcom? V určitom zmysle áno. Vyrovnal sa primitívnym príbehom, linearitou a s dvoma zavretými očami priemernou hrateľnosťou. Grafikou určite nie.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %