Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Gunz The Duel > PC > MMO

Kde koupit ?

Preview

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

00.00 %

Počet recenzí: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

65.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 65 %
Pořadí:

Celkově: 5973 z 5973 Žebříček
PC: 3167 z 3166 Žebříček
PC/MMO: 36 z 35 Žebříček
Vše/MMO: 42 z 41 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpaperyhttp://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=10550
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: sdf
Nick: (sfs) - neregistrovaný
Datum:2011-01-12 20:50:46
Mne nejde spustit maj to naky divny.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (huj) - neregistrovaný
Datum:2008-01-07 14:12:11
huj wam w dupe szmaty pierdolone!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Sokar) - neregistrovaný
Datum:2007-09-12 01:32:14
Tuto hru uz hram dost dlho a celkom ma bavi. Bohuzial existuje iba velmi mala SK/CZ komunita, z ktorej je aktivnych hracov este menej. Preto, keby mal niekto vazny zaujem o tuto hru, napiste mi na icq 286 286 678. (Prosim nepiste mi ohladom tejto hry ak sa to iba 'snazite rozbehnut' alebo to hrate iba 2 dni a 'velmi vas to bavi'. Dakujem) Prajem vela zabavy s touto vynimocnou hrou.
[Odpověz]

Titulek: Gunz profi playin
Nick: (Mr_Ghost_Killer) - neregistrovaný
Datum:2006-03-20 11:00:00
tuhle hru hraju hoooooodne dlouho, uz se znam i nakejma adminama =) kdyztak se nekdo juknete na www.gunztheduel.wz.cz ,je nas hodne kdo hraje, muzu vas taky zaucit, muj mail je ghost.killer@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pol100) - neregistrovaný
Datum:2006-03-15 11:00:00
ja gram w ta gre
[Odpověz]

Titulek: ania123
Nick: (1ania1) - neregistrovaný
Datum:2005-12-24 11:00:00
czesc wam ja mowie po polsku i tej w grze szukam polakow
[Odpověz]

Titulek: Clan
Nick: (sIckI) - neregistrovaný
Datum:2005-11-20 11:00:00
Pokud chcete zalozit nejaky clan ve hre Gunz tak mi dejte vedet na icq 262643026. Je potreba aspon 8 lidi.
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Gunz The Duel
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Gunz The Duel
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 8296x - statistika
Gunz The Duel 0 z 100 Průměr z 0 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-00-00
Gunz The Duel

Průměrné hodnocení z médií:

00.00 %

Min : 0 % Max : 0 %

Křišťálová koule předpovídá:

77 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Maiet Entertainment
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 0
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %