Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Savage 2: A Tortured Soul > PC > MMO

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamePark ---80 %2008-03-28
Bonusweb ---77 %2008-03-23
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

78.50 %

Počet recenzí: 2
Min. hodnocení: 77 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1815 z 5973 Žebříček
PC: 766 z 3166 Žebříček
PC/MMO: 6 z 35 Žebříček
Vše/MMO: 8 z 41 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePark2006-07-02

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: CZ/SK fan page
Nick: (SteXudE) - neregistrovaný
Datum:2008-12-30 06:08:14
Zdravim vsechny pritomne. S radosti bych Vam rad predstavil nove vznikajici projekt pro podporu CZ/SK komunity hry Savage 2. Na tento projekt se muzete podivat na http://www.savage2.cz . Predem dekujeme za podporu.
[Odpověz]

Titulek: Savage 2
Nick: (Pilliars) - neregistrovaný
Datum:2008-08-13 13:27:40
Takže první díl je uplně zdarma ale kvalita nic moc grafická. Savage 2 se platí pouze za originální hru a hraní je zdarma. A je to pěkná jak graficky tak i hratelně hrozně dobrá hra. A hlavně je chytlavá.Koupil sem si jí přes steam když byla v akci za 200kč (v přepočtu)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (***DISCO*SONIC***) - neregistrovaný
Datum:2008-04-21 16:34:06
JO SAVAGE JE SUPER HRA SEM SKORO NEJLEPSI HRAC:-) JINAK 1DIL JE ZDARMA 2 DIL 30DOLARU 1DIL SI MUZES STAHNOUT TREBA NA OFICIALNICH STRANKACH WWW.NEWERTH.COM ABYS SI MEL PLNOU VERZI PROTOZE KDYZ NEMAS PLNOU VERZI NEJDOU TI NEJAKY SERVERY A ESTE SI TAM STAHNI PATCH TO MAS KVULI CLANU
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Pavel) - neregistrovaný
Datum:2007-08-08 00:09:08
Kde sezenu savage 1 nebo 2
[Odpověz]

Titulek: clan
Nick: (Majkl) - neregistrovaný
Datum:2007-02-07 17:54:02
myslim ten savage 1 dil
[Odpověz]

Titulek: klan
Nick: (Majkl) - neregistrovaný
Datum:2007-02-07 17:52:45
prosim vas jak dam ikonku pred jmeno a clan
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (jsmiska) - neregistrovaný
Datum:2006-09-15 19:08:58
V informáciách je vetička: 'Hra se dá hrát i bez poplatků a dá se stáhnout zdarma!' Na stránke autorov sa píše, že ešte len prebieha betatestovanie, tak kde sa preboha dá hra stiahnuť a hrať zadarmo?!?
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-09-15 20:08:32
tahle věta byla asi psána v hodně unaveném stavu :-) Tu větu jsem pozměnil (podle všeho) tak jak by měla být. Zcela zdarma je možná první díl www.oldgames.cz, ale i u té si nejsem zcela jist jestli se neplatí měsíční poplatky.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Savage 2: A Tortured Soul
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Savage 2: A Tortured Soul
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 14480x - statistika
Savage 2: A Tortured Soul 79 z 100 Průměr z 2 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2008-01-16
Savage 2: A Tortured Soul

Průměrné hodnocení z médií:

78.50 %

Min : 77 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: S2 Game
Distributor: S2 Game
Distributor CZ:

Počet recenzí: 2
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %