Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

World of Tanks > PC > MMO

Kde koupit ?

FunStore  1499 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamePark---80 %2014-04-27
DD WorldJan Stach------2014-02-01
GameParkWreis---0 %2012-07-23
DD WorldJan Stach---97 %2012-03-20
Časopis SCOREAdam Plechatý---81 %2012-01-10
Games.czTomáš Jung8/1080 %2011-05-25
GameParkMalinka---80 %2011-05-23
Hrej.czVilém Koubek8/1080 %2011-05-09
GamePlanet.cz8.5/1085 %2010-11-09
GameSite.skH.A.W.K.---85 %2010-10-01

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

74.22 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 97 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

83.25 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2417 z 5973 Žebříček
PC: 1061 z 3166 Žebříček
PC/MMO: 10 z 35 Žebříček
Vše/MMO: 13 z 41 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Recenzeher.eu2011-02-23
Zing2011-01-14
GamePlanet.cz2010-11-09
Hrej.cz2010-09-11
Sector.sk2010-07-08
GamePark2010-06-27
GamePark2010-05-04

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: bTiK1SlMxoQ
Nick: (nlsSzHp3gG6E) - neregistrovaný
Datum:2014-12-18 08:41:19
Ahora mismo, sin mirar demasiado todos los astoepcs t cnicos de ambos aparatos, la Pandora me resulta m s atractiva. Sobre todo porque es un miniordenador/consola. Yo tengo una GP2X con cientosdemilesdejuegos as que todav a me va a durar unos a os m s. As que puedo tener paciencia y ver que pasa :D
[Odpověz]

Titulek: spolupráce
Nick: (World of tanks) - neregistrovaný
Datum:2014-03-11 03:46:52
Dobrý den, je možné navázat spolupráci? Děkuji www.worldof-tanks.cz Kdyžtak piště na email: boors.cz(zavinac)google.com
[Odpověz]

Titulek: Nej
Nick: (Tankista1306) - neregistrovaný
Datum:2013-12-17 22:10:18
Super ja tuhle hru miluju WoT forever
[Odpověz]

Titulek: Cool
Nick: (Anonym) - neregistrovaný
Datum:2013-12-17 22:08:46
Super hra za to ze to je free tak to ma překrásnou grafiku a je to skoro jak v realitě.
[Odpověz]

Titulek: Re: Cool
Nick: (Saimon13) - neregistrovaný
Datum:2013-12-17 22:11:23
Presne tak Anonyme:)

Titulek: WOT forever
Nick: (Chaoss227) - neregistrovaný
Datum:2010-12-17 22:52:10
mmm dost dobra hra :)
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
World of Tanks
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



World of Tanks
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 19752x - statistika
World of Tanks 74 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-10-00
World of Tanks

Průměrné hodnocení z médií:

74.22 %

Min : 0 % Max : 97 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Wargaming.net
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 7

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> GameSite.sk : 85 %
Keď si domyslíme výhody tých, čo si platia zistíme že tí neplatiči nie sú skoro vôbec znevýhodnení. Síce sa grafika a efekty neradia medzi top, povedať o nich že sú škaredé by bol hriech.
> GamePlanet.cz : 8.5/10
Osobně tuhle hru vidím jako velmi úspěšnou a se skvělými vyhlídkami do budoucna (za předppokladu oprav oněch mnou vyjmenovaných mínusů). Na závěr chci podotknout, že tahle hra nespojuje jen hráče po celém světě (chystá se zprovoznění serverů pro Asii), ale také spojuje generace.
> Hrej.cz : 8/10
World of Tanks je tankové nebe, které je navíc do určité míry zdarma. Sice není dokonalé a zrovna nedoladěnost komunikace na bitevním poli skutečně zamrzí, ale pokud jste milovníci ocelových pevností, prakticky nemáte nad čím přemýšlet. Vy ostatní rozhodně zkuste, nic za to nedáte.
> GamePark : 80 %
Díky široké nabídce vozidel, vylepšení a map se neustále děje něco nového a hlavně vše je zadarmo a hra vás netrestá za to, že nechcete platit.
> Games.cz : 8/10
Bezplatné multiplayerové bitvy tanků, ve kterých nepotkáte jediného pěšáka. Tanky mají hlavní roli, vedou si v ní více než dobře a strhnou hráče k honu za vylepšením děla, podvozku nebo koupí nového tanku. Jen by to chtělo dotáhnout týmové hraní a přihodit více herních módů.
> Časopis SCORE : 81 %
WoT přicházi s dokonalou rovnováhou mezi arkádou a simulátorem, která ukazuje, že i tankové bitvy mohou být skutečně pro každého. Spravedlivý model mikrotransakcí přitom nijak nekazí zážitek ze hry těm, jež si chtějí jen tak příležitostně zaválčit.
> DD World : 97 %
Hra s jednoduchým a přesto funkčním systémem, je zpracovaná a promyšlená do detailů, a když se najde chybička, tak se prostě opraví. I již brzy příchozí patch 0.7.2 slibuje hodně zajímavých novinek s velkým vlivem na hru. A to nemluvím o dalších tancích, herních mapách atd. Takovou porci zábavy zadarmo v tak skvělém provedení, to hned tak někde nenajdete. A soudě podle počtu platících hráčů se musí hodně vyplatit i tvůrcům. V tomto případě je to ale zasloužený úspěch. Jen tak dál!
> GamePark : 0 %
Hra World of Tanks se za poměrně krátkou dobu posunula obrovským krokem dopředu jak v oblasti nové techniky, podpory nových operačních systému, grafiky, hratelnosti, tak podpory jednotlivých komunit. Doufejme, že společnost Wargaming bude nadále tímto tempem tuto hru podporovat, protože by mohla být vzorem všem zdarma hratelným hrám.
> DD World :
Každopádně WoT zůstává hutnou zábavou a může být zcela zdarma, což je nabídka, která se hned tak nevidí. Konkurenti mu ale vyrůstají. Zatím je to ale tanková hra číslo jedna a upřímně ani letecké náhražky WoWP či WT nedosáhnout takové popularity. Cíle a směr vývoje WoT je jasný a jsme zvědaví, co si pro nás chystají tvůrci na příští rok. Místo obsahu bychom ale skutečně uvítali hlavně technické změny ve smyslu optimalizace, nový engine, lepší fyzika a grafika a lepší herní mechanismy.
> GamePark : 80 %
Shrnuto podtrženo, World of Tanks pro Xbox 360 dává nově i konzolovým majitelům možnost zúčastnit se bitev mnohatunových obrněných monster, která si získala srdce desítek milionů hráčů na PC. Je sice trochu škoda, že autoři nevyužili této jednotné platformy pro vylepšení grafického vzhledu samotné hry a že jsme se prakticky nedočkali žádných výrazných změn oproti PC verzi, ale i tak se jedná o velmi kvalitní konverzi, kterou by měl každý milovník tanků alespoň vyzkoušet. World of Tanks pro Xbox 360 si tak od nás odnáší finální hodnocení 80 %.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %