Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Guild Wars 2 > PC > MMORPG

Kde koupit ?

FunStore  899 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
DoupěPetr Kolář9/1090 %2012-10-04
Games.czKarel Vojtíšek9/1090 %2012-09-29
GameParkMalinka---95 %2012-09-26
Herní webJiří Navrátil8.5/1085 %2012-09-26
Recenzeher.euJan Klimus9/1090 %2012-09-23
ZingDaniel Kremser / WoLf-Cz9/1090 %2012-09-23
Eurogamer.czJiří Sládek10/10100 %2012-09-16
Hrej.czRadek Friedrich8/1080 %2012-09-11
BonuswebAndrej Brabec---85 %2012-09-09
GameSite.sk---95 %2012-09-09
InGamer.czMartin Fojtek9/1090 %2012-08-30
Eurogamer.czMartin Zavřel------2012-08-26

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

90.00 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

100.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 100 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 284 z 5973 Žebříček
PC: 93 z 3166 Žebříček
PC/MMORPG: 3 z 92 Žebříček
Vše/MMORPG: 4 z 94 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Doupě2010-09-22
Hrej.cz2010-08-26
GamePark2010-08-24
Recenzeher.eu2010-06-22
Bonusweb2010-06-13
Czechgamer.com2010-05-16
GamePark2009-12-12
Bonusweb2009-10-07
Doupě2009-09-02
Eurogamer.cz2009-08-20
Hrej.cz2009-08-20
GamePark2007-11-06
Hrej.cz2007-04-24

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Captain Morgan) - neregistrovaný
Datum:2013-01-09 15:39:30
Za mě nejlepší hra co jsem kdy hrál :) 100% lepší než WoW! :)
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Guild Wars 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Guild Wars 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 18074x - statistika
Guild Wars 2 90 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 4 uživatelů
  • Chci tuto hru 4 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 3 uživatelů
  • Moje oblíbená 4 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-05-18
Guild Wars 2

Průměrné hodnocení z médií:

90.00 %

Min : 80 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: ArenaNet
Distributor: NCsoft
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 12
Počet preview: 13

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz :
Z každičkého aspektu hry je patrné, že jde o megalomanský projekt týmu veteránů, který obsahuje několik géniů přes design výtvarný i herní. Přidejte k tomu přízračnou hudbu Jeremyho Soula a máte garantovaný zážitek, na jaký se nezapomíná. Bez měsíčních poplatků. Bojím se tak jediné věci: co vydání téhle hry udělá s mým spánkem a reálným životem.
> InGamer.cz : 9/10
Druhý díl skutečně přichází s něčím novým. Představuje mix toho, co máme rádi z jiných her, spoustu vlastních nápadů, přičemž nudné a otravné věci vytěsnil. Ať už si vyberete technologicky vyspělé Asury nebo agresivní Charry, je to neskutečná zábava a my jim to žereme. Nebýt výše zmíněných nepříjemností, které jsou svým způsobem dočasné či opravdu kosmetické vady na už tak velmi sexy pozadí této mladé dívčiny, neváhali bychom a desítka by byla jistá. Dnes si však odnese i tak velmi zasloužených devět bodů. Ano, tato hra je revolucí v žánru. Jak jinak nám chcete vysvě
> Bonusweb : 85 %
Hra je zatím stabilní, hráčská základna zdravá a start lze označit za vydařený. Graficky však titul lehce zaostává. Pokud hledáte alternativu k World of Warcraft a nečekáte revoluci, mohou být Guild Wars 2 vhodnou volbou. Nové mechaniky totiž fungují výtečně, a hra působí svěžím dojmem.
> GameSite.sk : 95 %
Preskúmali sme 60% herného sveta, dostali sme sa takmer na maximálnu úroveň a v hre sme strávili stovku hodín. Z pohľadu herných mechanizmov a základného obsahu teda Guild Wars 2 ohodnotiť môžeme – ostáva nám jedine podrobne preskúmať dungeony, nehovoriac o tom, že sme zvedaví, akým spôsobom a ako často bude ANet distribuovať do hry nový obsah. Mimochodom, dungeony sú určené 5-členným skupinám a tá dvojica (dokopy ich hra ponúka 8), ktorú sme stihli vyskúšať, nám pripomenula klasické boje z Guild Wars 1, vyžadujúce správnu taktiku a poznanie súpera.
> Hrej.cz : 8/10
Výhodou MMO je bezproblémová možnost průběžně ladit obsah – v případě Guild Wars 2 věříme, že každá nová úprava vylepší už takhle skvělou hru.
> Eurogamer.cz : 10/10
Po dlouhé recenzi, myslím, stačí krátký verdikt. Maximální zábava, skvělé zpracování, úžasná hratelnost, obrovský rozmanitý svět pro PvE i PvP. Pro mě aktuálně nejlepší MMORPG. A bez poplatků.
> Recenzeher.eu : 9/10
Guild Wars 2 je svěží vítr. Po hromadách free to play titulů, které přijdou a odejdou, po hromadách placených her, které se mění na free to play (Star Wars), přišla skvělá hra s inovativními prvky a hlavně tu s největší pravděpodobností s námi dlouho zůstane, jako její první díl. Pokud máte již po krk nudných bitev, rigidního systému questování a chcete zažít dobrodružství kupte si Guild Wars 2.
> Zing : 9/10
Téměř po všech stránkách vymazlené MMORPG, které si hledá rovnocenné soupeře vzhledem k nabízenému poměru ceny a hodnoty jen těžce.
> GamePark : 95 %
Guild Wars 2 přinesly přesně to, co jsme od nich očekávali. Jedná se o zábavnou, akční a moc hezkou hru, jejíž výhodou je, že je zadarmo a tak vás nic nenutí hrát stále, abyste neměli pocit, že platíte zbytečně. Prostě si hrajete svým tempem, zapojujete se do života kolem sebe, tvoříte si party, stavíte, vylepšujete, levelujete a vše velmi nenásilným způsobem.
> Herní web : 8.5/10
Výborné MMORPG, které si za hodiny zábavy neúčtuje měsíční poplatky. Navíc přidává několik nových nápadů, které navíc dobře fungují. O revoluci nebo novém králi žánru se zatím hovořit nedá, ale o jasné koupi ano!
> Games.cz : 9/10
Nejlepší MMORPG hra současnosti, to je výraz, kterým žádný soudný recenzent nechce plýtvat, protože netuší, co bude ve hře za rok. Momentálně však není zbytí - Guild Wars 2 je nejzajímavějším online titulem na scéně.
> Doupě : 9/10
Původní Guild Wars byly originální a nejinak je tomu i pro druhý díl. Stále bez poplatků, pořád zábavné a ještě něco jiného, než vše okolo.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %