Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

World of Warcraft > PC > MMORPG

Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2006-05-09 - WoW film

Kde koupit ?

Microgames  296 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---90 %SCORE 132
LEVELPetr Bulíř9/1090 %LEVEL 122
GameStar.cz ---93 %GameStar 71
Časopis Doupě 9.3/1093 %Doupě 02/05
Emag ------2007-04-29
N-Gine (pozastaven) 5/5100 %2005-06-21
Gamecenter (pozastaven) ---94 %2005-03-31
Bonusweb ---100 %2005-03-09
Games.cz ---91 %2005-03-02
Sector.sk ---95 %2005-02-28
Gamesport ---95 %2005-02-22
Doupě 9.5/1095 %2005-02-16

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

94.18 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

77.42 %

Počet hodnocení: 73
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 50 z 5973 Žebříček
PC: 12 z 3166 Žebříček
PC/MMORPG: 1 z 92 Žebříček
Vše/MMORPG: 1 z 94 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Češtinahttp://www.uloz.to/337093/W3WCZb05.rarhttp://wowpreklad.zdechov.net/download.php
Demo ---
FanStránkyhttp://wowspider.no-ip.org
Cheatyhttp://www.abcgames.sk/?p=cheaty_zobraz&id=4533
Návodhttp://www.nejhry.cz/pc/navody/world-of-warcraft-pruvodce.html
Obalyhttp://www.abcgames.cz/default.asp?p=cdobaly_zobraz&ID=4533http://www.abcgames.sk/?p=cdobaly_zobraz&id=4533
Patchhttp://pc.hrej.cz/hry/online/rpg/world-of-warcraft/download/updaty/WoW-1.12.x-to-2.0.1-enUS-patch.zip/http://pc.hrej.cz/hry/online/rpg/world-of-warcraft/download/updaty/WoW-Before-the-Storm-enGB-patch.zip/http://pc.hrej.cz/hry/online/rpg/world-of-warcraft/download/updaty/WoW-2.0.3-enGB-patch.exe/http://pc.hrej.cz/hry/online/rpg/world-of-warcraft/download/updaty/WoW-2.0.3.6299-to-2.0.5.6320-enGB-patch.exe/http://pc.hrej.cz/hry/online/rpg/world-of-warcraft/download/updaty/WoW-2.0.5.6320-to-2.0.6.6337-enGB-patch.exe/http://pc.hrej.cz/hry/online/rpg/world-of-warcraft/download/updaty/WoW-2.0.6.6337-to-2.0.7.6383-enGB-patch.exe/http://pc.hrej.cz/hry/online/rpg/world-of-warcraft/download/updaty/WoW-2.0.3.6299-to-2.0.7.6383-enGB-patch.exe/http://pc.hrej.cz/hry/online/rpg/world-of-warcraft/download/updaty/WoW-2.0.7.6383-to-2.0.8.6403-enGB-patch.exe/http://pc.hrej.cz/hry/online/rpg/world-of-warcraft/download/updaty/WoW-2.0.3.6299-to-2.0.10.6448-enGB-patch.exe/http://pc.hrej.cz/hry/online/rpg/world-of-warcraft/download/updaty/WoW-2.0.8.6403-to-2.0.10.6448-enGB-patch.exe/http://pc.hrej.cz/hry/online/rpg/world-of-warcraft/download/updaty/WoW-2.0.10.6448-to-2.0.12.6546-enGB-patch.exe/http://pc.hrej.cz/hry/online/rpg/world-of-warcraft/download/updaty/WoW-2.1.0.6729-to-2.1.1.6739-enGB-patch.exe/http://pc.hrej.cz/hry/online/rpg/world-of-warcraft/download/updaty/WoW-2.1.1.6739-to-2.1.2.6803-enGB-patch.exe/http://pc.hrej.cz/hry/online/rpg/world-of-warcraft/download/updaty/WoW-2.1.0-enGB-patch.exe/http://pc.hrej.cz/hry/online/rpg/world-of-warcraft/download/updaty/WoW-2.1.3.6898-to-2.2.0.7272.exe/http://pc.hrej.cz/hry/online/rpg/world-of-warcraft/download/updaty/WoW-2.3.2.7741-to-2.3.3.7799-enUS.exe/http://pc.hrej.cz/hry/online/rpg/world-of-warcraft/download/updaty/wow.exe/http://pc.hrej.cz/hry/online/rpg/world-of-warcraft/download/updaty/WoW-2.4.0.8089-to-2.4.1.8125-enUS-patch.zip/http://pc.hrej.cz/hry/online/rpg/world-of-warcraft/download/updaty/WoW-2.4.0.8089-to-2.4.1.8125-enGB-patch.zip/
Videohttp://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=9171http://pc.hrej.cz/hry/online/rpg/world-of-warcraft/download/trailery/wow_tvspot.zip/
Wallpaperyhttp://www.abcgames.cz/default.asp?p=wallpapery_zobraz&ID=4533http://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=4533
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: server
Nick: (Dimp) - neregistrovaný
Datum:2010-04-27 12:13:27
https://www.molten-wow.com/ - momentáálně asi nejlepší server na WoW (free)
[Odpověz]

Titulek: Valhalla CZ/SK free server
Nick: (Rockchild) - neregistrovaný
Datum:2009-12-31 00:15:52
dobra komunita vlastní developer team online non stop. http://valhalla-team.com/web/ vřele doporučuju.
[Odpověz]

Titulek: potrebuji help pls
Nick: (Majklnator) - neregistrovaný
Datum:2009-11-15 03:15:03
prosím vás potrebuji nekde stahnou patch 2.0.0 to 2.4.3 pls napišete mi na icq 485-889-872 stránku kde to mám stáhnout prosím
[Odpověz]

Titulek: WOW
Nick: (Pajero) - neregistrovaný
Datum:2009-10-08 17:21:52
skuste tento server www.twinstar.cz
[Odpověz]

Titulek: Novy instant server
Nick: (bojo) - neregistrovaný
Datum:2009-10-07 18:49:05
Našiel som novy instant server http://syndark.sk
[Odpověz]

Titulek: WoW hamachi server
Nick: (Havelik) - neregistrovaný
Datum:2009-02-10 17:53:40
Ahoj chtěl bzch se zeptat co mám udělat abzch se mohl přřipojit přes hamachi abzch mohl hrát wow??prosíím poradte prosííím nwm jak udělat registrace na hamachi abz si lidé mohli připojit přes hamachi já už mám server přes hamachi akorát potřebuju poradit jak se mám přihlásit pls poradte lidi prosíím.....
[Odpověz]

Titulek: Re: WoW hamachi server
Nick: (OOOO)
Datum:2009-04-12 21:08:17
Vlevo dole máš dvě buňky, ta první tě bude zajímat, ta je na vytvoření tvé sítě, vytvoř ji podle svého. Tod tou názvou sítí a hesla se pripojí ti, kteří si chtějí zahrát WOW přes Hamachi, ale musí zadat do realmlist tvoji IP Hamachi adresu. Nezapomeň si nainstalovat službu Hamachi i ti tví hráči, ta je k dispozici na adrese http://www.hamachi.cz/index.php?lang=cze&page=download. Nebo jsou spousty video tutorialů na YouTube. Have fun

Titulek: server
Nick: (wow) - neregistrovaný
Datum:2008-12-20 15:47:21
Ahoj nezna nekdo neakej server zadarmo plis napiste na e-mail strnad1999@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: server
Nick: (OOOO)
Datum:2009-04-12 20:57:34
je jich spousta Přikládám pár stránek, kde se free servery tzv. votují: 1. http://www.xtremetop100.com/world-of-warcraft 2. http://www.topgamesites.net/worldofwarcraft 3. http://wow.top100arena.com/ 4. http://www.gamesites200.com/wowprivate/

Titulek: WoW patch 2.0.0 to 2.0.1
Nick: (T0x1c_Tx) - neregistrovaný
Datum:2008-11-18 23:33:12
Cawky...chtěl bych se zeptat jestli je patch 2.0.0 to 2.0.1 ? a jestli ano tak mi prosím dejte vědět na ICQ 370-513-305 nb na E-mail : K.jiricny@seznam.cz !!! Moc děkuji předem !!!
[Odpověz]

Titulek: !
Nick: (Jack) - neregistrovaný
Datum:2008-10-21 16:41:42
skvělá hra..mam 70 taurin warrior ..tesim se na datadisk:D
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-08-15 03:23:37
Neví náhodou někdo jestli je čeština na wow a datadisk??
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (OOOO)
Datum:2009-04-12 21:10:49
Bohužel není. Ale některé Fun čech servery se snaží překládat questy.

Titulek: Re: čeština
Nick: (Korat) - neregistrovaný
Datum:2009-12-31 19:19:46
ano je čeština na wow a je stále ve vývoji http://wowpreklad.zdechov.net/

Titulek: nej!!
Nick: (BloodELF) - neregistrovaný
Datum:2008-07-20 19:52:36
je to pro me nejlepsi hra,moc rad bych popral Blizzardu za tuto hru. :D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (..............?) - neregistrovaný
Datum:2008-06-15 20:47:23
COOOOOOOOL DIIIIIK MOC
[Odpověz]

Titulek: Omalovanky
Nick: (Lam!ck4) - neregistrovaný
Datum:2008-06-12 01:34:29
Kolik lidi tuhle omalovanku asi tak hraje :-D hodnoceni a pulka nasi skoly hraje stejne Lineage 4 EVER OMALOVANKY OUT
[Odpověz]

Titulek: Re: Omalovanky
Nick: (OOOO)
Datum:2009-04-12 21:20:13
Z "omalovánky" přepracovat graficky na dnešní úroveň by bylo nemyslitelné a časově náročné, ale z toho si hráči moc nelámou hlavu, ikdyž si postěžovali. Ale Blizzard se snaží alespoň přes patche vylepšovat grafiku.

Titulek: Re: Omalovanky
Nick: (Korat) - neregistrovaný
Datum:2009-12-31 19:20:56
L2 4ever? promiň ale lol. L2 je naprostá kravina bez děje, nepropracovaná, málo možností atd.

Titulek: www.darkofmagic.net
Nick: (Lupy) - neregistrovaný
Datum:2008-06-04 14:43:12
Server Dark of Magic jede na patchy 2.4.1 , meli jsme mnoho problemu pri kterych nam odeslo mnoho hracu, ktere bychom ted potrebovali. Server jsme nekolikrat otestovali a jede uplne v poradku bez CRASHE a porad 24/7. KAzdy den nove revize, spousty pratel, server je na takove urovni ze utahne i 1000hracu online, registrace jsou otevreny....... co jeste vic byste si prali?? Vase jedina volba ... !!DARK OF MAGIC!! Registrace(The city of chaos): http://85.193.49.155:81/ NAse stranka: www.darkofmagic.net
[Odpověz]

Titulek: Re: www.darkofmagic.net
Nick: (Lupy) - neregistrovaný
Datum:2008-06-04 14:44:35
PAtche neshanejte vsechny je mame ulozeny na strance ke stazeni zdarma. Pokud si budete chtit s kamarady pokecat pri hrani je tu pro vas pripraven i VEntrilo server ktery je scela zdarma

Titulek: wow server
Nick: (Sparko) - neregistrovaný
Datum:2008-05-29 21:22:38
Caute ludia podte vsetci skusit tento super server www.3server.cz ide bez lagov, vela hracov, super GM team a navyse sa tam prekladaju questy do Cestiny !!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (kricky) - neregistrovaný
Datum:2008-04-12 00:06:36
pls poslete mi kdokoli adresu na ktere se da udelat accont name na valhallu prosim
[Odpověz]

Titulek: WoW revolution
Nick: (Trhall) - neregistrovaný
Datum:2008-03-31 19:59:14
Zdar.. Nebudu vam namlouvat ze sme skvelej server, kdyz jeste nejsme.. Vytvorily jsme novej server a jede na linuxu a na dobrym NETU takze toho chceme vyuzit abyste si mohli kvalitne zahrat... a berte i kamose... www.wow-rev.xf.cz - web www.wow-rev.xf.cz/wow - registrace
[Odpověz]

Titulek: Free WoW sz/sk server - blizzlike
Nick: (Lotan) - neregistrovaný
Datum:2008-02-13 16:07:29
Server Temple of Drak Dragon Uvítáme nové hráče na našem serveru. jedná se o upravený BlizzLike server, Questy překládáme postupně do češtiny. Pořádání Eventlů pro hráče. Upravený Svět tak aby byl co nejvíce hratelný. Všechny Dungeony jsou otevřené. Na serveru fungují automatické eventy řízené serverem. NPC čarují téměř jako na Blizzardu. Když naleznete chybu naši GM ji brisktně opraví. Jste všichni zváni, registrace jsou zcela zdarma, přes webové rozhraní. Server padá v průměru 1x denně. Už se nám stalo že server nepadl 16dní v kuse:) Každý den se provádí záloha databáze. http://todd.hostuju.cz
[Odpověz]

Titulek: Dark of magic
Nick: (www.darkofmagic.euweb.cz) - neregistrovaný
Datum:2008-02-04 01:38:10
Pojdte nam pomoc s populaci na serveru, jsme novim serverem. Prepatchovali jsme uz na 2.3.3 a jsme s tim spokojeni Zadny wipe jedeme 24hod/denne. Fakt super parba.... Mnoho eventu, napomocni GM i Administratori..... a nyni se zacinaji zpristupnovat i VIP ucty.... Prijdte si zahrat vsichni jste srdecne zvani...na www.darkofmagic.euweb.cz
[Odpověz]

Titulek: ECUADOR
Nick: (scarry) - neregistrovaný
Datum:2008-01-29 23:51:28
Ecuador server je takovy ze na nem vse funguje Web http://ecuador-wow.wz.cz/ uz mame taky ale z playerama to je nic moc mame zatim jen 30acc..Takze Xp rate je dost velke ale jedna newihoda server jede pres hamachi nez pujdete na webu na odkaz registrace je nutne se nejdriv pripojit na hamachi jinak vam registrace nepujde ! Hamachi site sou napsane na webu server jede temer 24h dene...Da se na nem ziskat 80lvl +neoficialni T7 set...Pridte si zahrat a pridte nas podporit...URCITE NEBUDETE SKLAMANI XP RATE JE WISOKE mrknete wiz v registracnich strankach je napsane...Timto vas zdravi ECUADOR Team a predem diky
[Odpověz]

Titulek: Fantasy World
Nick: (Hexa) - neregistrovaný
Datum:2008-01-05 23:57:20
Fantasy World Uvadí: High XP rate Hledáme nové hráče!Zahrejte si právě u nás na 100 Mbit lajně. Nemusíte u WoW na našem serveru zešedivět aby jste dosahli lvl 70! Stačí patch 2.3.0 a realmlist 89.185.240.116 nyní i nové fórum http://wow.wzona.cz/ a upgradovaný HW http://wow.wzona.cz/modules.php?…Lagy vyřešeny moznost vice jak 60 lidi, přijdte se přesvedcit. Tešíme se na vás FW Team
[Odpověz]

Titulek: New Dark of Magic
Nick: (Indy) - neregistrovaný
Datum:2007-12-26 14:05:33
New Fun Server Dark of Magic Server podporuje verzi wowu 2.2.3,2.2.3 bez TBC Jede 24H denně bez freezu Veřejna IP Zadne WIPE Partneři se serverem CzechFunServerem WEB: http://www.darkofmagic.euweb.cz/ REGISTRACE:http://85.193.57.115/ Tesime se na vasi navstevu!!!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: ($awyer) - neregistrovaný
Datum:2007-11-14 21:49:43
pokud hledate the best fun server skuste CzechFunServer....sou tam skuseni admini funguje q do BT i cely Hyjal Summit na novy rok se chysta dat recenzi Wrath Of Lich Knight takze je to tanm vyborne verte lidi vice na forts.no-ip.info
[Odpověz]

Titulek: Alex WoW server
Nick: (angie) - neregistrovaný
Datum:2007-09-20 23:03:45
Pokud hledate opravdu dobry server, tak skuste Alex WoW Admin je neskutecne zkuseny oproti tem ostatnim lol serverum, ktere vedou male deti. Gm se vybiraji dle opravdu tvrdych kriterii, takze zadni debilove co neumi prikazy. Vsichni gm jsou tam pratelstni a ochotni pomahat a ne si jen tunit postavu. To opravdu delat nesmi Jinak questy se tam prekladaji do CZ coz je dobre zejmena pro novacky ve svete wow. 99% vseho tam funguje a co ne tak se opravi, jen to musite vcas nahlasit a ne mlcet a cekat kdy to kdo objevi ze neco nejde Jede na poradnem stroji a na lince coz zarucuje ze je server opravdu stabilni (napriklad oproti onlinegamers kteri si neumi omezit limit hracu a pada jim to kazdou chvili) Raty jsou 2x na vse a 3x na kill. Dokonce se k nim ted pripojil server Zodov, ktery shledal ze jejich podminky jsou lepsi nez Zodovi. Planuji se v.i.p accounty...hraci kteri se nejak serveru zavdeci a pomohou dostavaji odmeny Spousta lidi ze serveru mirra presla na alex wow protoze na mirre na ne gm kaslou Urcite to stoji za pokus, zkuste se prijit podivat a uvidite sami Alex WoW http://85.70.129.230/ realmlist: set realmlist 85.70.129.230 registrace: http://85.70.129.230/index.php?n=account&sub=register emu: mangos 100mb/s linka PATCH: 2.1.3.
[Odpověz]

Titulek: Re: Alex WoW server
Nick: (administrator alex) - neregistrovaný
Datum:2007-11-19 06:13:50
Oprava server jede na verzi 2.2.3 a uz je plne funkcni vsechny srdecne zvu si zahrat

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-05 15:39:25
wow je supr hra
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (GD) - neregistrovaný
Datum:2007-05-18 23:54:47
fůůůůj WOW !
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (bayernxx) - neregistrovaný
Datum:2007-05-19 23:38:53
nezbyva nez souhlasit

Titulek:  
Nick: (lison) - neregistrovaný
Datum:2007-04-24 23:55:06
WoW je nej parba na svete
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-08-12 18:27:07
presne tak souhlasim superhra bomba

Titulek: Guild
Nick: (^Bz?) - neregistrovaný
Datum:2007-04-03 17:27:11
Hordacka guilda na offic serveru Kul Tiras ++ http://www.ic-guild.wz.cz/ ++
[Odpověz]

Titulek: Hra
Nick: (GD)
Datum:2007-03-30 23:27:05
Vůbec tu hru nerhaju Titan Quest je 100 X lepsi
[Odpověz]

Titulek: Re: Hra
Nick: (ferko) - neregistrovaný
Datum:2007-07-23 20:48:32
Titan quest je ouplně o něčem jiném, hňupe

Titulek: Vlastní wow server (MaNGOS)
Nick: (MaNGOS) - neregistrovaný
Datum:2007-03-01 23:46:37
Doporučuji je to velmi dobrá práce !!! www.mangos.kx.cz
[Odpověz]

Titulek: Zajímavá úvaha o této hře
Nick: (Petrukian) - neregistrovaný
Datum:2007-02-13 00:20:51
Na stránkách magazínu NeKultura.cz jsem našel opravdu trefnou úvahu o World of WarCraft, která stojí za přečtení - doporučuji. http://www.nekultura.cz/content/view/686/82/
[Odpověz]

Titulek: LAN
Nick: (Banshee) - neregistrovaný
Datum:2007-02-07 18:08:20
zdar,Jenom jsem se chtěl zeptat jesli jde hrát wow po LAN podle mě možná jo.A nebo jesli to nejde hrát přes Hamachi
[Odpověz]

Titulek: Re: LAN
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-02-17 21:30:24
urcite nie pretoze kazda wow ptrebuje emulator a server na ktorom bezi a to nie je take jednoduche

Titulek: Re: LAN
Nick: (OOOO)
Datum:2009-04-12 21:30:30
Ano jde, ale musiš si vytvořit tzv. server emulator na world of warcraft. Např přes ArcEmu, MaNGOS, Heartstone, Trinity, Spurious...

Titulek:  
Nick: (DabliK) - neregistrovaný
Datum:2006-12-02 13:36:02
Alliance Slayers - Horde Guild na serveru Kul Tiras Nábor do Guildy --> http://www.alliance-slayers.com/forum/viewtopic.php?t=95
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (jameson) - neregistrovaný
Datum:2006-09-23 01:46:44
nevíte někdo jak rybařit a jak se stát mining
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Jimmmy) - neregistrovaný
Datum:2006-10-27 16:09:06
musis potkat napr: fishing trainera, tam se to 'naucis' a pak si koupis prut, nebo co je to tam potreba a jdes k vode ;) mining se musis taky naucit u trenera a pak staci mit krumpac a najit 'hroudu' :)

Titulek: ?
Nick: (Dave) - neregistrovaný
Datum:2006-08-27 15:44:38
Lidi, kašlete na neofic. Nechci dělat reklamu ale na origoši je to úplně jiná hra!! Na neoficu je to jen zatraceně nudnej a nestabilní singleplayer, oproti officialu.
[Odpověz]

Titulek: 2Droot
Nick: (suff) - neregistrovaný
Datum:2006-07-07 12:30:29
mate nejaky web nebo forum???
[Odpověz]

Titulek: hmm
Nick: (Huhulak) - neregistrovaný
Datum:2006-06-28 10:10:59
To ze si temnej elf neznamena ze musis mit nutne premenu. To co myslis ty sou premeny ktery ma pouze druid coz podle toho co pises nejsi...
[Odpověz]

Titulek: PLS pomoc
Nick: (ASUS) - neregistrovaný
Datum:2006-06-26 20:04:57
Cawa som night efl-temny Elf a PLS mam lvl 60 a ako newem ako sa moyem prevtelit do yvierata tak PLS pomoc kto to vie nech napise na ICQ 227-578-368 alebo meil Guild@centrum.sk THX
[Odpověz]

Titulek: Nový český server BOULDERFIST PVP pro hordu
Nick: (Droot) - neregistrovaný
Datum:2006-06-21 18:42:26
ahoj, chtěl bych Vás všecky pozvat na nový herní server BOULDERFIST PVP - nový český server doporučeno zde zakládat nové postavy, kde sme založili cz/sk guildu MOREDOTS (pvp-pve), pokud máte zájem o invite či jakékoliv informace tak na ICQ: 52559139 nebo in-game: droot, rog, angeline, cipera, goron. Těšíme se na Vás...
[Odpověz]

Titulek: Re: Nový český server BOULDERFIST PVP pro hordu
Nick: (Smuggler) - neregistrovaný
Datum:2006-11-27 14:01:05
hoy na jakym emulatoru faka tenhle server?? na WoWEmu nebo M@nG0su??? kdyztak jestli muzu poprosit o link...

Titulek: Presun servru :)
Nick: (Batchman) - neregistrovaný
Datum:2006-06-17 10:00:00
http://81.2.209.72:8080/ vse co potrebujete :)
[Odpověz]

Titulek: Valhalla Server
Nick: (Batchman) - neregistrovaný
Datum:2006-06-04 10:00:00
Zkus tenhle http://valhalla.awardspace.com ... nebudu nic vychvalovat, zkus a uvidis, acc dostane kazdy kdo si rekne :)
[Odpověz]

Titulek: Re: Valhalla Server
Nick: (honzaX) - neregistrovaný
Datum:2007-04-16 12:41:31
potřebuju nove acc protože hraju na kamošovim a nemam vlastni acc a nove se neda vitvořit a kdyby bylo volne hned bych ho bral ale potrebuju ho na mistrG tam parim von uz ma acc ale nejde hrat najednom acc najednou a ja unej mam postavu wariora grinch aproto potřebuji nove acc ale budu hrat na je PC a potřebuji aby stemu jeho acc nesmazali kdyz bude mit vic acc na jednum PC AKDYBY TO ŠLO BYLO BY TO DOBRE DO PREDU DEKUJI

Titulek: Re: Valhalla Server
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-04-12 00:12:45
pls rekni jinou adresu kde sezenu acc na valhallu tahle je prej neplatna!!

Titulek: Potrebuji pomoc
Nick: (Punisher) - neregistrovaný
Datum:2006-03-10 11:00:00
hledam servery na wowstatus.net ale neni tam zadnej poradnej a volnej newi nekdo o dobrym predem dik za odezvu muj mail je The_Punisher_killer@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: HELP
Nick: (asdf) - neregistrovaný
Datum:2006-02-26 11:00:00
www.wowstatus.net tady najdes vic free servru :)
[Odpověz]

Titulek: Re: HELP
Nick: (OOOO)
Datum:2009-04-12 21:33:50
http://www.wowstatus.net/serverlist.php

Titulek: HELP
Nick: (UnMax) - neregistrovaný
Datum:2006-02-20 11:00:00
Můžu hrát wow když mám pálenou verzi? Prosím napište sem nebo na martlex@seznam.c¨z. předem děkuji
[Odpověz]

Titulek: Re: HELP
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-02-20 11:00:00
Hmm, můžeš přes free servery, leč nikdo ti nezaručí životnost tvé postavy a bude tam o hodně méně questů a o hodně více chyb :P

Titulek: Re: HELP
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-02-23 11:00:00
Nějaké adresy na free servery nalezneš na stránce : http://www.xtremetop100.com/world-of-warcraft

Titulek: hmmm
Nick: (morris) - neregistrovaný
Datum:2006-02-08 11:00:00
priest lvl 60 temer kompletni set prophecy bohuzel tam gde sem hral nefachal honor system takze sem mohl jen slintat na ty fajn veci:)....mit na to tak bych sel na ofikale bohuzel...hra je to skvela jediny co me mrzi ze ty nejlepsi veci clovek musi najit a ne ze je nekdo muze vyrobit dyk nez si clovk nabusi skill na 300 tak to trva docela dlouho
[Odpověz]

Titulek: Re: hmmm
Nick: (i need help) - neregistrovaný
Datum:2006-10-02 19:54:16
caw hrajes wow official?a jak to platis prec kredit nebo kreditku??

Titulek: HRANI ZDARMA
Nick: (SHanghai) - neregistrovaný
Datum:2005-10-10 10:00:00
Jestli chce někdo hrát World of Warcraft zdarma necht zavítá sem: http://wow-zdarma.wz.cz/
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (norin) - neregistrovaný
Datum:2005-04-07 10:00:00
Nova cesko-slovenska gilda Warhammers - prijima nove cleny !!! http://wow-warhammers.xhosting.cz/
[Odpověz]

Titulek: Re: cawa
Nick: (ASUS) - neregistrovaný
Datum:2006-06-26 20:13:21
hh nejde hrat protoye tam nemam regnutz account na akej stranke sa tam da regnut ???

Titulek: hraju jak silena
Nick: (Darkover) - neregistrovaný
Datum:2005-03-11 11:00:00
je to super hra, hraji ji ale na nemeckem serveru a uplne jsme tomu s manzelem propadli, ja jsem lovec level11 a mam tygrika :-))) muzicek je paladin level 22
[Odpověz]

Titulek: Re: hraju jak silena
Nick: (drak13)
Datum:2008-11-11 23:41:34
hej co to hraješ za hru řeknimito

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
World of Warcraft
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



World of Warcraft
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 82240x - statistika
World of Warcraft 94 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 0000-00-00
World of Warcraft

Průměrné hodnocení z médií:

94.18 %

Min : 90 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Blizzard
Distributor: Vivendi
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 12
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %