Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Rayman 3 > PC > Plošinovka

Kde koupit ?

FunStore  299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Doupě 8/1080 %2004-02-18
Sector.sk ---78 %2004-01-13
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.00 %

Počet recenzí: 2
Min. hodnocení: 78 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

84.43 %

Počet hodnocení: 7
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1768 z 5973 Žebříček
PC: 742 z 3166 Žebříček
PC/Plošinovka: 29 z 72 Žebříček
Vše/Plošinovka: 76 z 177 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: jak zabít Buclia
Nick: (coco) - neregistrovaný
Datum:2011-12-23 03:28:28
Jsem u toho Buclia a nevím jak ho zabít, prosím poraďte, jinak hra je to fajn ale sekla sem se a už to dlouho trvá, díky
[Odpověz]

Titulek: Recenze Rayman 3
Nick: (Vlk11) - neregistrovaný
Datum:2011-11-03 20:56:47
Podle mě je hra úžasná, bez chybek :) Grafika skvělá, hra je hodně dlouhá, zabaví, akční :)
[Odpověz]

Titulek: kompatibilita
Nick: (refTX) - neregistrovaný
Datum:2011-09-11 00:45:18
PLSKY. Mám windows 7 a když se pokouším nainstalovat Raymana 3 tak mi zkolabuje počítač nevíte co s tím??? Dík
[Odpověz]

Titulek: Pomocte mi
Nick: ((david)) - neregistrovaný
Datum:2011-07-04 14:36:54
Jak to mam stahnout????????????? :-D :-) pomoc
[Odpověz]

Titulek: Prosím o pomoc
Nick: (Zuzka) - neregistrovaný
Datum:2011-03-09 19:26:21
jsem teprve na začátku, ale už teď nevím jak dál. jsem v místnosti s výtahem a nevím jak se přes tenhle úsek hry dostat. Zkoušela jsem úplně všechno, ale nevím jak dál. Prosím poraďte mi někdo. Díky :-)
[Odpověz]

Titulek: help
Nick: (fnej) - neregistrovaný
Datum:2010-05-03 18:40:01
nevíte proč když dám spustit hru tak mi to napíše že musím restartovat program a já nevím roč naište prosím
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-05-11 16:38:20
pleas, odpovídejte,vite jak tam je že ten globox utika do tech dveri a vy mate jit za nim. bouchate do tech prasecich pokladnic a pak tam mate davat rany do tech stran.no ja sem se tu zasek a nevim kdy ty rany skonci. nevite kdy.

Titulek: Re: help
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-11 19:18:48
Proč si to nenajdeš v návodu? Tady se odpovědi hned tak nedočkáš.

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-04-21 16:03:53
odpovězte prosím na Riedlova.Aneta@seznam.cz Díky jde o tu češtinu do Raymana 3
[Odpověz]

Titulek: Čeština na RAYMAN 3
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-04-21 16:01:56
nevíte kde se dá najít čeština na RAYMAN 3?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (NAJMIK) - neregistrovaný
Datum:2004-12-15 11:00:00
PROSIMVAS NEVITE KDE JE RAYMAN NA STAHNUTI PISTE NA ONAJMAN@SEZNAM.CZ
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Rayman 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Rayman 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 14679x - statistika
Rayman 3 79 z 100 Průměr z 2 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 0000-00-00
Rayman 3

Průměrné hodnocení z médií:

79.00 %

Min : 78 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: UbiSoft
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ: Playman

Počet recenzí: 2
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %