Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Trine 2 > PC > Plošinovka

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Game pagePavel Prouza / Frix---90 %2012-03-10
Časopis SCOREJan Vrobel---89 %2012-01-28
DoupěPetr Baum9/1090 %2012-01-24
hry.Sme.skJán Kordoš8.8/1088 %2012-01-24
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2012-01-18
GameParkkralik2012---85 %2012-01-04
Recenzeher.euMartin Paytok9/1090 %2011-12-28
ZingŠárka Tmějová / Luisa8/1080 %2011-12-24
Eurogamer.czPavel Oreški8/1080 %2011-12-22
BonuswebAndrej Brabec---75 %2011-12-20
Sector.skuni9/1090 %2011-12-19
XboxWeb.cztonyskate---95 %2011-12-19
GameSite.skDzoki---85 %2011-12-19
Hrej.czTomáš Nadrchal8/1080 %2011-12-14
Games.czJakub Kovář9/1090 %2011-12-14

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

85.80 %

Počet recenzí: 15
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

84.75 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 95 %
Pořadí:

Celkově: 598 z 5973 Žebříček
PC: 213 z 3166 Žebříček
PC/Plošinovka: 6 z 72 Žebříček
Vše/Plošinovka: 22 z 177 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePark2010-08-22

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Trine 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Trine 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 7765x - statistika
Trine 2 86 z 100 Průměr z 15 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-12-10
Trine 2

Průměrné hodnocení z médií:

85.80 %

Min : 75 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Frozenbyte
Distributor: Atlus
Distributor CZ:

Počet recenzí: 15
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 8/10
Jakmile chytne, tak už nepustí. Vynikající plošinovka plná klišé patří k hitům letošního předvánočního času – sežeňte ideálně dvojici kamarádů a kupujte, stojí to za to.
> Games.cz : 9/10
Trine 2 je barevná, originální a ve všech ohledech vyladěnější než výborná jednička. Až na respecializaci bez postihu jde o dílko takřka bez chyby, které si užijí všichni bez rozdílu věku.
> Sector.sk : 9/10
Trine 2 prináša svieže dynamické dobrodružstvo s príťažlivými, aj keď nie príliš náročnými hlavolamami. Tvorcovia popustili uzdu fantázii a pripravili nápadité pokračovanie s novými prvkami a dokonalou atmosférou. Príbeh nie je príliš rozsiahly, ale tomu zodpovedá nízka cena. Navyše zábavu predlžuje režim kooperácie, hoci sa logické elementy v multiplayeri posúvajú do úzadia. Finále príde rýchlo, lenže skvelý pocit z hry len tak skoro nevyprchá. Rytiera Pontiusa, čarodejníka Amadea a zlodejku Zoju budete (opäť) milovať.
> XboxWeb.cz : 95 %
Trine 2 je úžasná hra a máme nesmírnou radost, že se dostala i na Xbox LIVE Arcade. Snažili jsme se vám hru co nejvíce přiblížit, ale živost světa a využívání jeho prvků pro řešení hádanek je zkrátka nepopsatelné a jsou to věci, které musíte zažít, protože rozhodně vyzkoušejte trial verzi, ale všem vám samozřejmě můžeme hru doporučit. Budete mít skvělou zábavu asi na deset hodin, ale budete si užívat každou vteřinu a to se za 1200MS bodů určitě vyplatí.
> GameSite.sk : 85 %
Tak, zhrňme si to. V hre budeme bojovať proti interesantným nepriateľom, ako sú: pavúky, goblini a iné väčšie príšery. Hra sa ozaj podarila, avšak stále tomu niečo chýba. Hre dávam 85 percent, pretože kvalitných 2D „plošinoviek“ je tu málo a tobôž ešte so skvelým grafickým spracovaním. Čo dodať...
> Bonusweb : 75 %
Hru lze v zásadě doporučit všem milovníkům plošinovek i logických her. Titul by však neměl ujít ani pozornosti lidí, kteří současnou velkorozpočtovou produkci nepovažují za dostatečně inovativní. Vývojáři za cenu okolo 330 korun nabízí ucelený a příjemně svěží balíček s malebnou grafikou a hrací dobou mezi šesti až osmi hodinami. A poměr cena-výkon je v tomto případě více než uspokojivý.
> Eurogamer.cz : 8/10
Stejně jako minule se budete náramně bavit. Je otázka, zda ovšem tvůrci nemohli přidat trochu náplně, než aby ji naopak ubrali. Tahle hra je spíše datadiskem než skutečným pokračováním. Má úžasnou grafiku, pobaví na deset až patnáct hodin, je za nízkou cenu, ale jde až příliš bezpečně po vyšlapané cestičce prvního dílu. Z mého pohledu škoda. Pokud hodnotíte hry podle poměru cena/výkon, neznáte jedničku a plánujete hrát s kamarádem u jednoho stolu, je to na osmičku nebo dokonce devítku. Pokud ale znáte jedničku a čekali jste více, zvolil bych za zjednodušení a nevyužitý potenciál spíš sedmičku.
> Zing : 8/10
Trine 2 je důstojným pokračováním a povinností pro každého fanouška hopsaček, navíc v pěkném grafickém kabátku a s příjemným poměrem cena/zábava. Ideální nejen jako oddych o vánočních prázdninách.
> Recenzeher.eu : 9/10
Za tři stovky jde o jasnou koupi a navíc jde za dvousetkorunový příplatek pořád ještě pořídit digitální artbook a soundtrack. Tohle je nabídka, která odmítnout nejde.
> GamePark : 85 %
Možná je to už klišé, ale Trine byl ve všech ohledech kouzelný a Trine 2 nevídaně dobře navazuje s ještě větším odhodláním a nasazením ukázat, že na poli nezávislých her jste někdo!
> Konzolista.cz : 8/10
Dlouho jsem přemýšlel, jak se k Trine 2 postavit. Na jednu stranu nádherná audiovizuální pohádka, která jen těžko hledá konkurenci. Na straně druhé hratelnost. Ta se od minule moc nezměnila a přinesla jen minimum novinek. Možná i proto se nakonec přikláním k poněkud horšímu hodnocení, ale ona osmička samozřejmě není vůbec špatná. Pokud jste fanoušci prvního dílu a líbil se vám, bude i ten druhý, o tom není sporu. Trine 2 jsou jednoduše dobře investované peníze, kterých nebudete ani jednu vteřinu, co budete hrát, litovat.
> Doupě : 9/10
Ať už hrajete sami, či ve více hráčích, vždy vás čeká pořádná porce zábavy, protože Trine 2 představuje nesmírně nápaditou a vybroušenou logickou plošinovku ubíhající v příjemném tempu. Pohodovou náladu ještě umocňuje nádherná pestrobarevná grafika, které zdatně sekunduje podobně magická hudba. Někomu se můžou zdát barvičky místy až přeplácané, ale věřte, že většinou budete na vykreselné scenérie jen zírat s pokleslou bradou.
> hry.Sme.sk : 8.8/10
Trine 2 je plošinovka, ktorá je krásna a vtiahne vás nie pre arkádové prvky, ale logické hádanky založené na fyzikálnych princípoch. Či už ide o stláčanie pák, využívanie predmetov alebo používanie portálov. Tri postavy s rôznym zameraním sú len čerešničkou na torte.
> Časopis SCORE : 89 %
Pokud bychom měli vybrat hru, kterou bychom se odvážili doporučit doslova komukoliv, bylo by to Trine 2.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %