Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Deus Ex 3: Human Revolution > PC > RPG

Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-07-14 - Nový projekt od tvůrce Deux Ex

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš9.3/1093 %2011-10-09
Czechgamer.comKarel Kubásek---84 %2011-09-11
Recenzeher.eu10/10100 %2011-09-08
Sector.skspacejunker9.5/1095 %2011-09-01
GamesWEB.skMichal Nemec / MickTheMage9.5/1095 %2011-09-01
GameParkCheech_Chong---90 %2011-09-01
BonuswebDavid Sillmen---90 %2011-08-26
DoupěKarel Kališ9/1090 %2011-08-26
ZingMichal Maliarov9/1090 %2011-08-26
Hrej.czOndřej Novotný10/10100 %2011-08-23
Games.czLukáš Grygar10/10100 %2011-08-23
Eurogamer.czAgarwel Idiriz9/1090 %2011-08-23

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

93.08 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 84 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

88.70 %

Počet hodnocení: 10
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 70 z 5973 Žebříček
PC: 21 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 6 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 16 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Zing2011-03-01
Eurogamer.cz2011-03-01
Bonusweb2011-02-20
Zing2011-02-04
Czechgamer.com2010-11-28
Zing2010-09-28
Sector.sk2010-08-26
Hrej.cz2010-08-21
Doupě2010-08-20
Recenzeher.eu2010-08-05
hry.Sme.sk2010-07-13
Doupě2010-06-25
Bonusweb2010-06-21
Hrej.cz2010-06-18
Eurogamer.cz2010-06-12
GamePark2010-03-20
GamePlanet.cz2009-01-30
GameStar.cz2009-01-12
Recenzeher.eu2009-01-06
hry.Sme.sk2008-12-23
GamePark2008-12-13
Hratelne.cz2008-11-27
Bonusweb2008-11-24

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: peníze
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-05-09 14:50:52
Nechápu, proč dávají do hry peníze a obchodování vůbec, když není co kupovat. Jsem asi ve 2/3 hry, mám přes 70000 a nemám je za co utratit, kdyby bylo alespoň více Praxis kitů k nákupu. Jejich cena by se mohla zvýšit např. na 10000, aby to bylo trochu vybalancované. K čemu je hra točící se kolem augmentací, když si je téměř nemůžu koupit (zatím jsem měl možnost koupit jen 4), no hlavně, že tak hlásají, že klinika má otevřeno 24 hodin 7 dní v týdnu :-) K čemu !?
[Odpověz]

Titulek: Re: peníze
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-05-09 14:53:34
Ještě dodám, že to je obecně problém většiny her - nefungující ekonomika, máte hromadu peněz, ale nemáte je za co utratit, proč je tedy do her vůbec dávají, když nejsou autoři schopni systém vybalancovat ?

Titulek: Naprosto
Nick: (Hugo123)
Datum:2012-03-08 08:08:44
Úžasná hra, u mě 10/10 řadím do mega her spolu se serií Mass Effect a tudíž zapadajících zároveň do žánru RPG a Akce (mix RPG s FPS je přesně moje krevní skupina) Absence akce je opravdu škoda, a ty pasáže byli opravdu zdlouhavé ale dokonale promakaný děj, není hry co by zabrousila takto tvrdě na téma Iluminátů, megakorporací atp. (vyjima prvních Deus Ex je to základ celé hry). Příběh je velice stravitelný a víc než promakaný, hra neměla mimo jiné mnoho bugů respektive bylo toho pomálu (což je na dnešní hry velká paráda:), velice pěkně koukatelnou grafiku (místy sice některé textury hrůza běs ale u takto kvalitních her mega grafiku nevyžaduji-hru pak tahá nahoru uplně jiná složka, ale když pak hra vypadá i po grafické sránce výborně, tak není co dodat a jen to může zvednout hodnocení ale to je ke grafice asi tak vše) a augumentace pro Jensena prostě paráda, podruhé jsem si augumentace nacheatoval a zážitek z Augumentací a ze hry šel jěště nahoru, toto je vždy dobré dělat na druhé hraní, nutno říci, že při prvním hraní je to dost skličující že nevyužijete všechen potenciál upgradů a MUSÍTE SE HODNĚ SNAŽIT pro získaní maxi praxis (kdyby to šlo ve hře rychleji tak by to bylo lepší), což mě v těchto hrách celkem štve, jelikož než máte pořádně vytuníno, tak je konec hry, to ale záleží na každém hráči:( Absolutně užásný je systém krytí co tuto hru táhne hodně nahoru, řekl bych že je bezkonkurenční zatím:) Také parádní je možnost, zda chcete hru nebo mise procházet ala RAMBO a to frontálním útokem : hrr na ně:)(toto není zrovna easy), ale také se nevyhnete postupu misema ala Stealth jako například SplinterCelly, mimochodem Convinction taky pecka. Tímto asi končím o této skvělé hře a závěrem mohu říci jen to, že mohu vřele toto mistrovské dílko jen doporučit...
[Odpověz]

Titulek: zhodnocení
Nick: (O'Gara) - neregistrovaný
Datum:2011-11-12 03:48:35
co mi vadí je proklatě malo akce a zbytečně zdlouhavé pasáže kde běháž z lokace do lokace .... jinak doporučuji zahrat je to lepší než trapné crysis a call of duty dohromady
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (jarek) - neregistrovaný
Datum:2011-09-04 02:49:47
ano hra je zhypovaná a ty si zfetovaný
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Draken355)
Datum:2011-09-03 11:56:59
Tak v mám žebříku se tento počin řadí minimálně vedle Mass effect, nebýt té horší grafiky tak tato hra nemá konkurenci.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Chlebový zákon plísně) - neregistrovaný
Datum:2011-09-03 13:40:00
Já si myslím,že hra je dost zhypovaná.Dal bych tak 2 max 3 z 10.Piczovina,která se jen tak nevidí..

Titulek:  
Nick: (deadman93) - neregistrovaný
Datum:2011-08-28 07:12:00
jejich křišťálová koule se porouchla ukazovala max 75% - omyl!
[Odpověz]

Titulek: Křišťálová koule
Nick: (Pajda) - neregistrovaný
Datum:2011-08-23 13:33:14
Má Křišťálová koule předpovídá minimálně: 92% už se nemůžu dočkat. :-)
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Deus Ex 3: Human Revolution
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Deus Ex 3: Human Revolution
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 19567x - statistika
Deus Ex 3: Human Revolution 93 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 2 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-08-26
Deus Ex 3: Human Revolution

Průměrné hodnocení z médií:

93.08 %

Min : 84 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Eidos Interactive
Distributor: Eidos
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 12
Počet preview: 23

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 10/10
Geniální mix FPS a RPG, který boduje perfektní atmosférou, napínavým příběhem a uvěřitelným světem. Doporučeno pro všechny bez výjimky, tohle je kandidát na hru roku.
> Games.cz : 10/10
Tak jako lidé v jejím světě touží být lepšími lidmi, Human Revolution touží čnít nad zbytkem herní produkce a skutečně se jí to na mnoha místech suverénně daří. Snad jen kdyby tolik nelpěla na příběhových šablonách původního Deus Ex – ale tahle výtka padá ve chvíli, kdy je třetí díl vaším prvním.
> Eurogamer.cz : 9/10
Deus Ex: Human Revolution nabízí velmi dobrou stealth hratelnost s kvalitním příběhem a nadprůměrně dlouhou kampaní jednoho hráče. S krásně propracovaných herním světem, do kterého se vžijete a je těžké se odtrhnout. A hlavně si užijete velkou svobodu při průchodu jednotlivých misí, kde jednotlivé možnosti často přímo závisí na RPG statistikách postavy.
> Bonusweb : 90 %
Hra se originálu podobá až nečekaným způsobem. Něco navíc by neškodilo, přesto je to trefa do černého a jeden z hitů roku.
> Doupě : 9/10
Zásadní věci, co vadily nejvíc, představuje průměrná umělá inteligence, která se dokáže maximálně schovat za překážku. Snaze o stealth přístup nepomáhají dlouhé nahrávací doby. A poslední bodík, občasné hlouposti: jako ignorování faktu, že vlezete větrací šachtou do místnosti plné policajtů a těm je to šumák. A možná ten konec…ale to už je vážně jen rýpání.
> Zing : 9/10
Vymazlený, propracovaný a herní láskou omývaný projekt, který každým pixelem ukazuje, že byl vytvářen opravdovými fanoušky pro opravdové fanoušky. Od svého počátku se kymácel ve vodách nedůvěry i velkého očekávání, nakonec ale dorazil v takové formě, kterou málokdo čekal. Jediné, na co mi zbývají síly je zatleskat pánům z Eidosu a pustit si druhé kolo. Jinak to nejde.
> Sector.sk : 9.5/10
Deus Ex Human Revolution si zaslúži pozornosť ešte z jedného dôvodu, je výpoveďou doby a zrkadlom toho, ako sa hrali hry kedysi. Ako boli komplikované, že vás nikto neťahal nikam, že ste museli manažovať inventár a šetriť silné predmety i zbrane, že záležalo skutočne iba na vás a hra vám pri omyle nehodila záchranné koleso v podobe checkpointu. Že ste boli slobodní a jej náročnosť nebola definovaná počtom hitpointov, ale smerom, aký ste zvolili.
> GamesWEB.sk : 9.5/10
Ale hlavne je Deus Ex: Human Revolution opäť hra, ktorá padne do noty i premýšľavejším hráčom. Ponúka množstvo myšlienok, ktoré stoja za preskúmanie a ukazuje, že počítačová hra naozaj nemusí byť len bezmyšlienkovitá zábava. Inteligentná zábava existuje a nám ostáva len dúfať, že sa autorom z Eidos Montreal vyplatí. A ich snaha a nadšenie, ktoré vložili do jej tvorby, bude pokračovať i v ich ďalších tituloch. Do tej doby bude posledný Deus Ex čnieť nad súčasnou hernou produkciou ako monolit pripomínajúci, že to ide aj inak.
> GamePark : 90 %
Přestože jsme měli určité obavy, aby všechno dobře dopadlo, nakonec se Eidosu Montreal zadařilo. Deus Ex: Human Revolution můžeme pochválit prakticky ve všech směrech a nabízí přesně to, co jsme čekali. Speciálně stojí za vyzdvihnutí skutečnost, jak dokázali vývojáři hru udělat přizpůsobivou každému na míru. Na své si tak opravdu přijdou i nováčci, kteří nemusí originální díly vůbec znát ani je hrát, stejně jako dlouholetí fanoušci.
> Recenzeher.eu : 10/10
Deus Ex: Human Revolution může skutečně říkat, že patří do next–gen! Ukázal nám, že ne vždy FPS představuje synonymum pro rouru s nekonečným počtem nepřátel a bezedný zásobník. Plný počet bodů si bezpečně obhájil. Nicméně jedinou chybu přeci jenom má. Vyšel totiž ve stejný rok jako Portal 2, a proto svůj post nejlepší hry roku nejspíše nedostane.
> Czechgamer.com : 84 %
Dobrý prequel k populární cyberpunkové sérii, který se drží kvalit svých předchůdcu i tam, kde by neměl.
> hry.Sme.sk : 9.3/10
O Deus Ex: Human Revolution by sa dali popísať tony textu, no najväčšou chybou by bolo odhaľovanie vlastných zážitkov. Sú úžasné, skvelé, napínavé - jednoducho atmosféra sci-fi sveta, v ktorom ide v prvom rade o peniaze (teda tak ako dnes, len prostriedky odsunutie toho druhého majú v rukách mocnejší a vplyvnejší ľudia), by sa dala krájať, pokojne i sfilmovať. Je to príbeh, ktorý sledujete so zatajeným dychom a radi usmerňujete kroky hlavného hrdinu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %