Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Divinity 2: Ego Draconis > PC > RPG

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Divinity 2: Ego Draconis (X360) 70.00 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Vrobel---82 %SCORE 191
LEVELRadek Friedrich8/1080 %LEVEL 186
Eurogamer.czMartin Frey7/1070 %2009-12-21
Sector.skuni8.5/1085 %2009-12-16
Hrej.czOndřej Švára8/1080 %2009-11-28
GameParkMalinka---80 %2009-11-11
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.50 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

74.00 %

Počet hodnocení: 8
Min. hodnocení: 41 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1705 z 5973 Žebříček
PC: 713 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 88 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 182 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GameStar.cz2010-01-07
Bonusweb2009-04-08
GameStar.cz2009-04-07
GamePark2008-10-05
Bonusweb2008-09-15
Sector.sk2008-08-29

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: rada
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-04-16 20:09:13
Poradtě prosím nemůžuse dostat do chramu maxoxe pořád , jsem už vevnitř u toho pdstavce s knihou ale nemužu se dostat dál ,pls poradte . email Honza0666@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (Bari) - neregistrovaný
Datum:2011-10-20 16:38:48
Ahoj lidi prosim vas schanim cestiinu do teto hry ta kdyby byl nekdo tak hodny a zaslal na email Nellyjoy@email.cz budu moc vdecna.Dekuji
[Odpověz]

Titulek: Re: cestina
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-21 16:42:05
http://cestiny.idnes.cz/divinity-ii-ego-draconis-08u-/Hry.aspx?c=A100619_135129_bw-ce stiny-hry_zel

Titulek: Re: cestina
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-20 17:00:51
Lepší zkusit v eng a pak si počkat na lepší češtinu od Farflama: www.volny.cz/farflame/divinity2.htm Ten umí psát fakt dobře. Zato to Mrazíkovo dílo je pěkný shit naházený z translatoru. Tím bych si teda hru nehyzdil.

Titulek: Re: cestina
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2012-01-20 19:14:18
Zase tak hrozna ta Mrazikova CZ jak se tu a tam docitam neni. Netvrdim, ze by to bylo zrovna dilo s citem pro co nejidealnejsi mozny preklad originalu, ale zase neco ve stylu pomalu "google translatoru" to nastesti take neni - nicmene na Farflamovu cestinu, pokud ji dotahne do konce, jsem take velive zvedav.

Titulek:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-08-07 03:34:49
Zakoupis ji treba tady (ale myslim, ze uz brzo pujde cenove jeste vice dolu) viz: http://www.gameexpres.cz/hra-pro-pc-divinity-2-the-dragon-knight-saga-p-12112.html?ke ywords=Divinity&Submit.x=0&Submit.y=0
[Odpověz]

Titulek: ahoj
Nick: (Simia) - neregistrovaný
Datum:2011-08-07 00:56:47
nevite kde bych sehnala hru divinity 2 ego draconis ale ne od cenegy a by do ni sla cestina?kdybyste mi to nekdo mohl poslat na meil bags001@seznam.cz tak bych byla velmi vdecna.dekuji
[Odpověz]

Titulek: Re: ahoj
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-08-07 03:33:05
Nejlepsi si bude sehnat Divinity II: Dragon Knight saga, tj. vylepsena zakladni hra (grafika, vybalancovanost hry) + datadisk v jednom. Mrazikova cestina je na ni (i datadisk) plne funkcni.

Titulek: ?
Nick: (Bery) - neregistrovaný
Datum:2011-06-09 23:02:04
Cau hraju ted divinite 2 Ego Dragonis sem ted v jedny vezi a sou tam dve komnaty v jedny je u prostred neco zeleniho a okolo draci a nemuzu z5 ve druhy komnate je taky neco zeleniho a ohen a nakej kostlivec pls co z tim meil Volf.8@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Aleroth
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-05 21:43:55
Ahoj nevíte někdo jaké je číselné heslo do zakázané knihovny v Alerothu? Napiste pls. Diky Email: klusakt@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Sochy
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-10 18:50:16
Ahoj prosím nevíte někdo jak se vyřeší ta sochy, ketrá je která. Napište mi někdo postup díky moc
[Odpověz]

Titulek: Re: Sochy
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-04-11 00:58:44
V zakysniku na abecedeher je to popsany.

Titulek:  
Nick: (JohnHelmet) - neregistrovaný
Datum:2011-04-09 22:58:20
Cau pls nevite nekdo jak se da vochcat S.E.R.I.A.L number? zkousel sen uz asi 10 verzi ale vsechny chteli S.E.R.I.A.L number... poradte pls
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-04-09 23:36:01
Vochčiješ to tim, že si koupíš originál :)

Titulek: Re:  
Nick: (JohnHelmet) - neregistrovaný
Datum:2011-04-10 00:22:07
za to nechci utracet kdyz ani nevim jestli me ta hra bude bavit...

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-04-10 01:19:09
A co si treba stahnout demoverzi? Je k dispozici jak k puvodnimu Divinity II, tak nove k Divinity II: Dragon Knight Saga.

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-25 00:05:42
Poraďte mi někdo prosím která socha je která...Jsem úplně v koncích a fakt mě to už přestáva bavit. Díky
[Odpověz]

Titulek: bez titulku
Nick: (noname) - neregistrovaný
Datum:2011-03-03 05:05:25
Ahoj mám problém s patchem a mám hru original.ale nejde doněho nainstalovat patch. něco o jazykový verzy co já vím....
[Odpověz]

Titulek: Re: bez titulku
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-03-03 05:51:11
Pokud mas puvodni verzi Divinity II od Cenegy (viz. http://www.jrc.cz/index.php?a=2&id=28920), tak do ni bohuzel zadny patch nenainstalujes, tim padem ani mrazikovu cestinu.

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-26 08:51:54
poradte mi dakto kde najdem drači kamen? a neviem sa dostat do veže ta ženska to zasipala. som v koncoch neem čo mam robyť dik rafo211@azet.sk
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-13 20:01:04
potřeboval bych poradit.jsem v chramu maxose a nevim jak mam porazit toho draka muže my někdo poradit?díky
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-02 02:33:00
proběhni kus k toho jeho hnízdu a tam seber jeho šupiny von se pak promeni a to uz mu das na prde

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-28 17:55:31
u oltáře máš šupiny z draka a v jeho pokoji najdeš ampulkus krví potom od knihovníka za to že mu doneseš knihu dostaneš další knihu a přes ni ho přeměníš na člověka

Titulek: help
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-07 18:41:16
som v ľadovej lietajúcej pevnosti už v sienach, potrebujem pomoc s tými sochami. ako ich identifikovat ??? ktora je ktora ??? napiste mi prosim na templar833@azet.sk, alebo mi poslite navod, dakujem
[Odpověz]

Titulek: Re: help
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-18 20:22:15
každá socha ti dá dvě nápovědy, celkem jich je 10 a logickým postupem lze vydedukovat z nápověd, která socha je která. Jediný háček je v tom, že všechny sochy lžou, což si dalo přečíst v mysli při rozhovoru s karou. takže je nutné každý výrok sochy negovat..:o) Prostě hra s logikou, mohu příp. i napsat, jak to vyšlo mě, ale nevím, zda generátor to nemění.

Titulek: jak pouzit zaklinadla?
Nick: (mortis) - neregistrovaný
Datum:2011-01-01 20:49:30
Jak mam vylepsit zbraně apod. pomoci zaklinadel? Očarovat je umim ale zaklinadla do volnych slotu nejdou dat, a to jsem na konci hry.
[Odpověz]

Titulek: Re: jak pouzit zaklinadla?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-18 20:23:37
je tam u tebe ve věži ten kovář a ten si od tebe zaklínadla na zbraně vezme a můžeš si pak zbraně i brnění nabít (enchatnment) bud přímo u něj, nebo sám v oddělení kovárny za prachy a drahé kameny

Titulek: help?!
Nick: (dubi) - neregistrovaný
Datum:2010-07-24 20:15:04
asi se to sem nehodí , ale jak vyvolam tu svojí bestii pls? jsem u nekromancera , upravim si jí , ale nevim co dal pls dubi.13@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: help?!
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2010-07-25 10:53:08
Musis najprv splnit Quest pre toho nekromancera. Musis mu najst tu bestiu ktora mu utiekla. Dovtedy nechce nikoho vyvolat aby tiez neutiekli.

Titulek: Re: help?!
Nick: (mortis) - neregistrovaný
Datum:2011-01-01 20:47:32
pouzij lebku v inv., ale to uz asi vis:)

Titulek: Re: help?!
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-18 20:25:22
jo presně lebka v invenáři vedle kamenů pro přeměnu v draka. jednotlivé kusy těl, které najdeš, je možné dát nekromanovi a on je jakoby "přidá" do tvého mazlíka, takže je silnější..:o)

Titulek: Re: help?!
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-26 08:48:06
nato potrebuješ krištalovu lebku celkom mi ide :-) a beha furt primne ako pitbull:-)

Titulek: Re: help?!
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-28 17:57:36
dostaneš křištálovoulebku a přes ni se vyvolává

Titulek: jak to vidim ve 2/3 hry
Nick: (hvezdosvit)
Datum:2010-02-19 17:44:17
Styl hry je velmi podobny Dark Messiah. Sandbox, ale tolik volnosti jako v Gothicu 3 nebo Oblivionu necekejte, svet je rozdeleny do oblasti a pro postup do dalsi je treba se posunout v deji dal. (+) letani s drakem je velmi zabavne, dokonce jsem si dlouhe chvile jen tak letal pro poteseni (+) nadherna "draci" architektura - hrad maga Maxose (+) zmena oblohy a svetel dle casu ve hre, ukazkove pouziti HDR (+) vtip (-) mala variabilita obliceju NPC a nestvur (-) muzete krast a rozbijet cokoliv kdekoliv bez reakce prostredi (-) zasekavani pri prochazeni a letani kolem objektu (-) malo user friendly nabidky a opusteni hry (hra pri opusteni zamrza) (-) engin Oblivionu Gamebryo by sel asi vyuzit vic, co se tyka grafiky i interaktivity prostredi = 82%
[Odpověz]

Titulek: Dokonceno
Nick: (hvezdosvit)
Datum:2010-02-22 03:29:30
Velice rozporuplna hra. Chvili extremne zabavna, chvili ji chcete mit uz za sebou, chvili jste nadseni dejovymi zvraty, abyste si o moment pozdeji temer trhali vlasy.

Titulek: Re: jak to vidim ve 2/3 hry
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-07 18:42:34
som v ľadovej lietajúcej pevnosti už v sienach, potrebujem pomoc s tými sochami. ako ich identifikovat ??? ktora je ktora ??? napiste mi prosim na templar833@azet.sk, alebo mi poslite navod, dakujem

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Divinity 2: Ego Draconis
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Divinity 2: Ego Draconis
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 43331x - statistika
Divinity 2: Ego Draconis 80 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-11-20
Divinity 2: Ego Draconis

Průměrné hodnocení z médií:

79.50 %

Min : 70 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Larian Studios
Distributor: dtp
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 6
Počet preview: 6

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %