Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dragon Age 2 (X360) > PC > RPG

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
XboxWeb.czDuallHead---78 %2011-04-09
hry.Sme.skJán Kordoš7/1070 %2011-04-05
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2011-04-01
Hratelne.czJiří Škrampal---89 %2011-03-28
DoupěKarel Kališ8/1080 %2011-03-09
Eurogamer.czMartin Zavřel8/1080 %2011-03-08
ZingRosťa Viktorin9/1090 %2011-03-08
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.57 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1691 z 5973 Žebříček
PC: 707 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 87 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 181 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dragon Age 2 (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dragon Age 2 (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2812x - statistika
Dragon Age 2 (X360) 80 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-03-08
Dragon Age 2 (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

79.57 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: BioWare
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hratelne.cz : 89 %
Udělat jen velký datadisk k Dragon Age: Origins a nazvat ho druhým dílem by bylo snadné. BioWare se ale místo toho pustil do odvážného experimentu, kde zdaleka ne všechno funguje, jak má.
> Eurogamer.cz : 8/10
Nejlepší na hře jsou bez diskuze propracovaný herní svět a obrovská variabilita voleb, kterými můžete ovlivňovat jeho i svůj osud. Oboje dokonale nahrává neotřelému záměru tvůrců vzdát se epických výprav za záchranou světa ve prospěch mnohem osobnější a více vtahující dekády života v jednom městě, plném malých i velkých problémů.
> Doupě : 8/10
Propracovaný svět, uvěřitelný, temný příběh se spoustou možností, skvělá interakce se členy party, akční soubojový systém, kde i na taktiku dojde... to jsou zásadní plusové body, které mluví pro zahrání Dragon Age 2. A mimochodem, jednička mi s většinou splněných questů sebrala přes 40 hodin času, u dvojky to bylo přes 30 hodin. Krátké herní doby se tedy bát nemusíte.
> Zing : 9/10
Desítky hodin vynikající zábavy v detailně zpracovaném fantasy světě … copak je opravdu potřeba říkat něco víc?
> hry.Sme.sk : 7/10
Hodnotiť Dragon Age 2 príjemné v žiadnom prípade nie je. Pri pohľade na vynikajúceho predchodcu nám až trhá srdce, keď musíme nad Dragon Age 2 mávnuť rukou a kanadským vývojárom odkázať, že tadiaľto cesta nevedie. Toto nie je pokračovanie kvalitnej hry a žiaľ i prvý vážnejší prešľap týchto kanadských polobohov. Nie sme pobúrení zo zjednodušeného bojového modelu, ten plne akceptujeme, avšak prázdnota celého sveta a atmosféra akoby bez srdca, nás ranila. Až tak, že dávame sedmičku a radšej si znovu spustíme prvý diel.
> XboxWeb.cz : 78 %
Dragon Age II je takový Mass Effect ve fantasy prostředí. Je jiný, než jeho předchůdce. Ovšem zachovává si většinu RPG předností původního dílu a doplňuje je o filmové vyprávění vysoce kvalitního příběhu a žijícího města společně s lepší grafikou.
> Konzolista.cz : 7/10
Hodnotit Dragon Age 2, je menším osobním peklem pro každého hráče. Na jedné straně stojí perfektní příběhová složka, opírající se o spousty zajímavých questů a osobitých postav… a na straně druhé je to možná až přílišná linearita a neustálý pocit stísněnosti a nevyužitého potenciálu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %