Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dragon Age 2 > PC > RPG

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš7/1070 %2011-04-05
Sector.skuni8/1080 %2011-03-25
Herní webJiří Navrátil---80 %2011-03-23
Czechgamer.comRobert Varga---75 %2011-03-22
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade7/1070 %2011-03-22
GameStar.czPatrik Khudhur---75 %2011-03-20
GameParkxjohn---75 %2011-03-19
BonuswebDavid Sillmen---70 %2011-03-15
DoupěKarel Kališ8/1080 %2011-03-09
Games.czAleš Smutný8/1080 %2011-03-08
Hrej.czVojtěch Bednář8/1080 %2011-03-08
ZingRosťa Viktorin9/1090 %2011-03-08

Videorecenze

http://www.gamesite.sk/pc/videorecenzie/5549-dragon-age-2-videorecenzia-pc.htmlAutor: Klajo (GameSite.sk) / délka:7m31s / hodnocení: 65%2011-04-03

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

77.08 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

70.33 %

Počet hodnocení: 9
Min. hodnocení: 19 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1999 z 5973 Žebříček
PC: 859 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 101 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 205 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Eurogamer.cz2011-03-24
GamesWEB.sk2011-03-07
Zing2011-03-07
Czechgamer.com2011-02-25
Zing2011-02-23
Eurogamer.cz2011-01-03
Czechgamer.com2010-10-29
Zing2010-10-22
Bonusweb2010-10-03
GamePark2010-09-02
Sector.sk2010-08-30
Hrej.cz2010-08-19
Bonusweb2010-08-02
GamePark2010-07-31
GamePlanet.cz2010-07-29
Eurogamer.cz2010-07-27
Hrej.cz2010-07-19
Zing2010-07-09

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: celkem fajn
Nick: (Halalí)
Datum:2011-08-25 19:10:43
Nevýhoda DA II je ta, že ho bude každý srovnávat s Prameny, které prostě jsou lepší, ale DA II je vlastně dobrá hra, dohrál jsem ji a končil jsem na téměř 40ti hodinách (prameny cca 50 hodin, Procitnutí 20 hodin), což není zlé. Svět by měl být podle BioWare stejně rozhlehlý jako v Pramenech, možná, že je, ale nevypadá to tak. Vlastně celá hra se odehrává ve městě (mimo město je jen pár lokací), což by mi nevadilo, ale cestování Fereldenem bylo přece zajímavější. Příběh byl zajímavější. Společníci byly propracovanější (hlavně Morringan). Vadí mi i malá návaznost na Prameny, chápu, že Nákaza je pryč, ale třeba v Mass Effectu se podařilo navázat na (také) relativně uzavřený příběh nesrovnatelně lépe. Je to dobrá hra, nový společníci jsou docela fajn (hlavně Isabela a Varric), příběh je sice mdlý, ale vcelku použitelný, akce je na můj vkus až moc (a jakékoliv taktizování nemá v podstatě smysl, jen u tužších bojů, nebo bossů, ale jinak jsem si vystačil s taktikou "Hrrr na ně!!!", hrál jsem na hard, s občasným přepínáním na normal), podobá se to spíš prvnímu Zaklínači, než DA-O. Hra taky "zmasseffectovatěla, což přináší výhody (Hawke mluvý, dialogový kroužek) ale i nevýhody (zjednodušení vývojových stromů - ale oproti ME2 je to pořád RPG, a ne "jen" výborná ukecaná akce s RPG prvky, výroba jedů a run je snažší - stačí najít zdroj). Je to dobrá hra, ale vzhledem k tomu, jak jsem se na DA II těšil, tak jsem trochu zklamán...
[Odpověz]

Titulek: cz
Nick: (Halalí)
Datum:2011-05-28 20:15:37
DA2 bohuže vychází bez cz lokalizace. "Polooficiální" (překladatelé jsou odměňováni jen originálkami) čeština je ke stažení tady - http://trac.bio-world.cz:8000/bioworld/roadmap - zatím jen beta a je na CHLAPA, finální verze by měla být v září 2011.
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dragon Age 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dragon Age 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 17511x - statistika
Dragon Age 2 77 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-03-08
Dragon Age 2

Průměrné hodnocení z médií:

77.08 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: BioWare
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 12
Počet preview: 18

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 8/10
Dragon Age II sází na koncept lineárnějšího příběhu (ale ne hratelnosti) s plastičtějším stylem vyprávění a na propracované prostředí města, z nějž vytáhnete paty jen občas.
> Hrej.cz : 8/10
Kdyby bylo hodnocení součtem jednotlivých prvků, přímo by škemral o exemplární potrestání. Pokud bereme hraní jako zážitek z vyprávěného a prožitého, není nad čím váhat.
> Bonusweb : 70 %
Druhý díl Dragon Age bude pro fanoušky toho prvního zklamáním. Širokým masám však vyhoví nenáročným pojetím a dramaticky dobře zvládnutým příběhem.
> GamePark : 75 %
Pokud vás odrazovala jednička svojí až přílišnou hutností a náročností, zkuste dvojku, protože ta nabízí pro změnu odpočinkové RPG ve všech směrech.
> GameStar.cz : 75 %
Yjednodušení v mnoha aspektech, velmi omezený herní svět a nízká interaktivita nejsou zrovna věci ke chlubení. Řemeslně a scénáristicky však hra vyznívá na jedničku.
> Czechgamer.com : 75 %
Z pohledy jedničky je dvojka něco jako „a potom se v nedalekém městě událo něco, co mělo jistý vliv na postoj templářů k mágům...“ To je teda kopec nudy...
> hry.Sme.sk : 7/10
Nie sme pobúrení zo zjednodušeného bojového modelu, ten plne akceptujeme, avšak prázdnota celého sveta a atmosféra akoby bez srdca, nás ranila.
> Sector.sk : 8/10
Výsledok nie je vyslovene tragický, ale ani dostatočne uspokojivý. Keby sa jednalo o začiatočnícku firmu, bola by to slušná vec hodná pochvaly. Od pokračovania hry roka a skúseného tímu, akým BioWare rozhodne je, sme však právom očakávali viac.
> Doupě : 8/10
Propracovaný svět, uvěřitelný, temný příběh se spoustou možností, skvělá interakce se členy party, akční soubojový systém, kde i na taktiku dojde... to jsou zásadní plusové body, které mluví pro zahrání Dragon Age 2. A mimochodem, jednička mi s většinou splněných questů sebrala přes 40 hodin času, u dvojky to bylo přes 30 hodin. Krátké herní doby se tedy bát nemusíte.
> Zing : 9/10
Desítky hodin vynikající zábavy v detailně zpracovaném fantasy světě … copak je opravdu potřeba říkat něco víc?
> GamesWEB.sk : 7/10
Je ťažké zhodnotiť objektívne titul, ktorý sa snaží žáner RPG inovovať aj za cenu, že tým naštve mnohých fanúšikov predchádzajúceho dielu. Osobne nemám nič proti evolúcii v žánri, pokiaľ mi však nezoberie tie najlepšie atribúty, kvôli ktorým som si tak obľúbil diela minulé. Dragon Age 2 v tomto prípade ostáva na rázcestí – ponúka výborný príbeh s výborným systémom dialógov čí kvalitnými súbojovými mechanizmami, ktoré ale trpia až zbytočne prehnaným konzolovým zjednodušením.
> Herní web : 80 %
Dragon Age II je bezesporu kvalitní RPG s důrazem na příběh, ač má poměrně dost nedostatků, jako celek baví dobře a člověk se u ní nenudí. Výš by ji mohlo vyšvihnout pár měsíců vývoje navíc, toť jest domyšlení věcí jako soubojový systém, výroba lektvarů a run, kodexu a inventáře. Mezi největší klady patří filmovost díla, zajímavé postavy, hudba, vylepšená grafika a styl vyprávění příběhu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %