Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dragon Age: Origins – Awakening > PC > RPG

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Dragon Age: Origins – Awakening (X360) 75.00 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Vrobel---92 %SCORE 194
LEVELRadek Friedrich8/1080 %LEVEL 190
GamePlanet.czPavel Kovalančík7.75/1077.5 %2010-09-01
GameSite.skKlajo---90 %2010-05-24
hry.Sme.skVeronika Senková8/1080 %2010-05-04
Sector.skuni8/1080 %2010-04-06
GameStar.czMarika Kuffenbachová---75 %2010-04-01
Recenzeher.euJan Bičan---80 %2010-03-28
GameParkLakrumáček---79 %2010-03-26
Herní webJan Kubicek---86 %2010-03-25
DoupěHana Šimečková8/1080 %2010-03-22
Hrej.czVilém Koubek8/1080 %2010-03-22
Eurogamer.czMartin Frey8/1080 %2010-03-22
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://games.tiscali.cz/reviews/dragon-age-awakening-video-recenze/Autor: David Sarkisjan / délka: 3m18s2010-04-29

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.50 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 92 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

88.00 %

Počet hodnocení: 7
Min. hodnocení: 78 %
Max. hodnocení: 96 %
Pořadí:

Celkově: 1140 z 5973 Žebříček
PC: 461 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 59 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 127 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Eurogamer.cz2010-03-14
Eurogamer.cz2010-01-05
HrajMobil.sk2009-10-08

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: 80%
Nick: (Halalí)
Datum:2011-05-13 18:01:51
Náhodou na datadisk je to skvělý, končil jsem asi na 22 hodinách, (vedlejší) úkoly splněný asi na 80%, úkoly tvrze na 100%, za 10 hodin imho nejdou stihnout ani jen hlavní úkoly (možná na easy, ale taková hra nemá smysl). Je tam hafo nových schopností a věcí. Příběh je slabší, stejně tak partička společníků - Výborný je Oghren,Velanna (tak trochu obdoba Morrigan) a Justice je přinejmenší zajímavý. Ano, taky mě mrzí, že se nevrátilo víc "starých známých", ale co už, je to škoda, no. Ale bavilo mě to i napodruhé.
[Odpověz]

Titulek: hmmm
Nick: (Oghren) - neregistrovaný
Datum:2011-05-01 18:53:50
Jako že špatné to nbylo, ale Origins je macek, na kterého tahle krátká hra absolutně nemá, dohráno asi za 10 hodin. Škoda, že se neobjevilo více postav z Origins. Ale jinak fajn no
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dragon Age: Origins – Awakening
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dragon Age: Origins – Awakening
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 12345x - statistika
Dragon Age: Origins – Awakening 82 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-03-16
Dragon Age: Origins – Awakening

Průměrné hodnocení z médií:

81.50 %

Min : 75 % Max : 92 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: BioWare
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 13
Počet preview: 3

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Doupě : 8/10
Hratelnost je stále na vysoké úrovni, rozhodnutí se potácí na hranici příjemné morální šedi, ale hodnocení sráží neobratný systém komunikace s „družinou“ a omezená provázanost s původním dílem.
> Hrej.cz : 8/10
Je sice kratší a ne tolik zajímavé, ale stále poletuje vysoko nad konkurencí. V jádruje je to stále to skvělé epické RPG, které se opírá o hardcore hratelnost a těží z ní měrou vrchovatou.
> Eurogamer.cz : 8/10
Patří mezi ten typ titulů, které vás vtáhnou a nepustí, dokud neuvidíte závěrečné titulky - a i potom budete mít chuť si jej zahrát znovu. Na technické stránce si však autoři mohli dát více záležet.
> GamePark : 79 %
Tvůrci připravili pořádnou nálož vedlejších úkolů, stejně chytlavých jako v DA:O. Nebýt plytkosti hlavního příběhu a odfláknutého systému vztahů, byl bych na datadisk pěl ódy.
> Recenzeher.eu : 80 %
Trochu na škodu bylo vypuštění romancí a klasického systému dialogů, na druhou stranu příběh alespoň rychleji odsýpá a akční stránka dostala více prostoru.
> GameStar.cz : 75 %
Přestože nedosahuje kvalit svého předchůdce, stále si vás po celou hrací dobu udrží a pokud do začátku odhodíte přehnaná, i když oprávněná, očekávání, docela rychle si vás získá.
> Sector.sk : 8/10
O niečo dynamickejšia ako pôvodná hra, má rýchly spád a ženie hráča z akcie do akcie. Nie však na úkor deja a ani úlohy nie sú odfláknuté.
> Časopis SCORE : 92 %
BioWare nabízí strhující porci nového dobrodružství, které se odehrává ve zcela nových kulisách a s novými postavami, ale přesto je úzce propojeno s tím původním.
> LEVEL : 8/10
Jestli si nějak představujeme ideální datadisk, tak Procitnutí pasuje úplně přesně. Skvělé dobrodružství nejen pro ty, kdo dohráli Prameny.
> hry.Sme.sk : 8/10
Za taký krátky čas je datadisk priam obdivuhodné dielo, ktoré pekne rozširuje Ferelden a prehlbuje našu zodpovednosť za túto trápenú krajinu i jej obyvateľov. Datadisk sa podaril.
> GameSite.sk : 90 %
Má dlhý príbeh, tony nových schopností, kúzel, sub-povolaní, taktík, ale hlavne prenikavej atmosféry, vďaka ktorej nevstanete od počítača, kým hru nedohráte.
> GamePlanet.cz : 7.75/10
Za své peníze dostanete kvalitní kus softwarové s dlouhou chytlavou hratelností v pěkném i když ne úžasném kabátku.
> Herní web : 86 %
Procitnutí je datadisk, s kterým si užijete hodně zábavy, nabízí toho více než některé plnohodnotné RPG, vyššímu hodnocení brání bugy, nepochopitelná nemožnost normální komunikace s družinou a absence milostných vztahů.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %