Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Fable: The Lost Chapters > PC > RPG

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX - Fable: The Lost Chapters (XboX) 00.00 %

Kde koupit ?

Microgames  248 Kč  
FunStore  250 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---83 %SCORE 140
LEVELPavel Dobrovský9/1090 %LEVEL 131
Časopis GameOn (zrušen) ---90 %GameOn 6
Časopis Doupě 8.6/1086 %Doupě 10/05
Doupě 9/1090 %2006-04-21
GamesWEB.sk ---70 %2006-03-27
EscapeMag (pozastaven) ---80 %2006-03-26
Vokr.com 8/1080 %2006-01-15
GamePlanet.cz 9.25/1092.5 %2005-11-24
Gamesport ---80 %2005-11-03
hry.Sme.sk 4/580 %2005-09-30
NejHry.cz (ZRUŠEN) 7.7/1077 %2005-09-25
Doupě 9/1090 %2005-09-19
Gamezone (ZRUŠEN) ---80 %2005-09-14
Sector.sk ---88 %2005-09-12
Games.cz ---74 %2005-09-06
Bonusweb ---82 %2005-09-05
Gamecenter (pozastaven) ---84 %2005-09-05
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

83.14 %

Počet recenzí: 18
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 92.5 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

89.96 %

Počet hodnocení: 24
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 937 z 5973 Žebříček
PC: 373 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 53 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 113 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GameStar.cz0000-00-00

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-29 19:03:49
hele ja nemuzu stahnout fable the lost chapters 1.dil
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-29 19:09:38
hele a co jako hele?

Titulek: Čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-10-02 22:29:04
prosím o zaslání češtiny na email: zip26@centrum.cz. Děkuji
[Odpověz]

Titulek: Re: Čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-10-02 23:12:38
http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=1512. Mozna ji (hru v CZ) sezenes dokonce i nekde levneji... A cestinu ti nikdo do tveho warezu posilat nebude.

Titulek: cestina
Nick: ({fable}neregistrovany) - neregistrovaný
Datum:2009-09-27 19:32:02
poslete mi cestinu na fable pls moje icq je 589-089-783
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (fable) - neregistrovaný
Datum:2009-03-16 18:02:15
Prosím pošlete mi někdo češtinu na fable moje icq je 387866466. Předem děkuji
[Odpověz]

Titulek: ČEŠTINA
Nick: (Kirk) - neregistrovaný
Datum:2008-02-14 21:49:05
prosím pošlete mi někdo češtinu na icq: 472128311 dík
[Odpověz]

Titulek: trainer
Nick: (tpm) - neregistrovaný
Datum:2008-02-12 22:37:38
jak zprovoznit trainer ja ho zapnu ten trainer a mam x rovna se toogle gold atd...ale nevim jak to v te hre udelat
[Odpověz]

Titulek: trainer
Nick: (Horus) - neregistrovaný
Datum:2007-10-17 19:50:59
please poraďte mi někdo jak ty trainery uvést do provozu zkoušel jsem všechny a nic
[Odpověz]

Titulek: trainer
Nick: (Horus) - neregistrovaný
Datum:2007-10-15 13:54:14
Zdravím všechny ja už tuto hru udělal celou a je to fakt sranda ale mám tu jeden problém začal jsem teď od znova abych si to jenom tak pro srandu králíkům udělal ale ten trainer mi nefunguje je to pro verzi 1.0 jak zjístím jakou mám verzi? nebo jak ho zprovoznit please napište mi na icq 316819811 nebo tu potřeboval bych to vědět díky moc
[Odpověz]

Titulek: Re: trainer
Nick: (JAX007) - neregistrovaný
Datum:2007-10-15 20:22:04
To poznaš když to instaluješ tam pišou verzi.

Titulek: Re: trainer
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2008-07-18 23:31:42
Verzi poznas podle verze exe souboru v adresari hry

Titulek:  
Nick: (JAX007) - neregistrovaný
Datum:2007-09-09 15:40:19
Ja to řezal loni a dost dobra pařba
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Vjojtek[Norels]) - neregistrovaný
Datum:2007-09-07 12:58:33
Please poslete mi nekdo cestinu na Fable 282-494-143 dik moc pomuze jak cip
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Califax) - neregistrovaný
Datum:2007-08-14 21:56:32
Zdar...Vsichni kdo schani cestinu tam at mi napisou na email Califax@seznam.cz nebo na ICQ 218-977-285 a ja mu ji hned zaslu.
[Odpověz]

Titulek: video
Nick: (Semirad)
Datum:2007-07-27 22:43:06
http://youtube.com/watch?v=hLaN_Yigeys
[Odpověz]

Titulek: Fable-cestina
Nick: (Jirka) - neregistrovaný
Datum:2007-07-11 05:50:41
Cau mohl bys mi poslat cestinu pls na ICQ 269452585 a nebo mi prosim odpovez na mail curibublifujicek@seznam.cz diky moc
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (stevo) - neregistrovaný
Datum:2007-07-10 23:12:53
caw tom posli my pls tie titulky na icq 401-725-707 dik
[Odpověz]

Titulek: ČEŠTINA
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2007-07-10 13:42:56
Jeslti chcete češtinu tak mi dejte Vaše ICQ protože to má 78 mb což by se na E-mail asi nevešlo.
[Odpověz]

Titulek: Re: ČEŠTINA
Nick: (DeadSir) - neregistrovaný
Datum:2007-07-24 19:31:24
čau,moje icq je 307-060-833

Titulek: Re: ČEŠTINA
Nick: (Jirka) - neregistrovaný
Datum:2007-07-28 23:44:04
Cus, poslal by si mi prosim cestinu na Fable the lost chapters? Moje icq je 322-709-729. diky

Titulek: Re: ČEŠTINA
Nick: (Dutchus) - neregistrovaný
Datum:2007-08-09 15:38:36
Čus, moh bys i jí taky poslat 331-669-907

Titulek: Re: ČEŠTINA
Nick: (Jirka) - neregistrovaný
Datum:2007-08-24 19:06:05
Předem děkuji mé ICQ : 345-331-737

Titulek: Re: ČEŠTINA
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-22 13:25:42
ahoj,peosím tě pošli mi tu češtinu,díky. 483-415-117

Titulek: Re: ČEŠTINA
Nick: (Béďa) - neregistrovaný
Datum:2007-10-08 22:57:52
Toto je moje ICQ 459866250

Titulek: Re: ČEŠTINA
Nick: (neregistrovaný) - neregistrovaný
Datum:2008-05-17 16:45:37
Poslal bys mi, prosím tě, češtinu na Fable the lostChapters na ICQ 280 417 010? Díky.

Titulek: kupte to
Nick: (fable) - neregistrovaný
Datum:2007-06-13 15:36:50
zdar vsichni kdo chcete cestinu do Fable TLC. Mam radu:jednoduse si kupte ceskou edici. Prodava se to kdekoli a stoji to kolem dvou stovek...no nekup to
[Odpověz]

Titulek: Hledám
Nick: (Hyxman) - neregistrovaný
Datum:2007-06-03 21:20:17
Sháním češtinu do hry Fable... Poslete mi ji někdo na e-mail.... diky DeadMeat_FDL@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (ralen) - neregistrovaný
Datum:2007-06-02 17:32:52
Čau jako každy druhy shánim češtinu do hry muže mi ji prosim nekdo poslat diky ralen@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Schanim cestinu, nebo prosim o radu
Nick: (Fredrik) - neregistrovaný
Datum:2007-05-28 18:22:30
Ahoj vsem, Stahl jsem si Fable The lsot Chapters, ale ceske titulky se mi nekdy skryvaji ... Proste blbnout, pokud nekdo vite jak na to, nebo mate cestinu napiste mi na Sokin5@seznam.cz DIky moc Fredrik !
[Odpověz]

Titulek: zase ta čeština
Nick: (Durko) - neregistrovaný
Datum:2007-05-28 17:38:53
také sháním češtinu a moc prosím, jestli někdo můžete, hoďte sem odkaz a nebo pošlete na mail spoti@atlas.cz Děkuji
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (aThEnDiEd) - neregistrovaný
Datum:2007-05-26 03:53:41
Moc vás prosím zháním češtinu pro neteř.........Pokud se najde někdo kdo ji má,ať ji prosím nahraje na rapid,bo mi ji prosím zašle mailem....Předem moc dík.... athenserver@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-04-22 17:08:22
Nemohl by mi někdo poslat češtinu do Fable na sevcajan@seznam.cz dik
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Skywalker33) - neregistrovaný
Datum:2007-02-28 02:30:24
Čest pařmeni prosim vás našel by se mezi vámi dobrák z češtinou do hry Fable the lost Chapters a byl tak moc hodnej a zaslal mi ji na E-maila Skywalker33@seznam.cz sekl jsem se tam a nevím kudy kam tak díky předem čégo.
[Odpověz]

Titulek: ČESTINA
Nick: (Fiskas) - neregistrovaný
Datum:2007-02-08 22:28:43
Jestli nekdo ma cestinu do Fable:the lost chapters tak mi mi prosiiim vas poslete diky moc E-Mail:F.Ferrary@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Cestina na rapidshare
Nick: (TOMATSU) - neregistrovaný
Datum:2006-11-20 20:48:56
Bohuzel cestina uz neni na rapisheru, slo by ji tam upnout znova ? Diky.
[Odpověz]

Titulek: Angličtina do Fable
Nick: (Honza) - neregistrovaný
Datum:2006-09-26 14:45:02
Rád bych hrál Fable v angličtině, ale prodává se už jen lokalizovaný. Hraní her v angličině je asi nejzábavnější způsob výuky jazyka, zvlášt pokud je hra dobře dabovaná. K tomu, aby mi hra fungovala v angličtině, potřebuji 3 soubory: FABLEdatalangEnglishdialogue.big FABLEdatalangEnglishfonts.big FABLEdatalangEnglish ext.big Nedaří se mi je nikde najít. Pokud někdo znáte způsob, jak je získat, dejte mi prosím vědět na janpalec@yahoo.com. Nebo mi je tam pošlete zazipované. Díky
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (h4wk) - neregistrovaný
Datum:2006-09-24 23:16:08
ja tu cz mam ale nevem kam to mam dat pls poraddte mi nekto...(icq:277-627-125)
[Odpověz]

Titulek: Re: cestina
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-02-18 18:00:11
mohol by si mi prosím ťa poslať češtnu do Fable the lost Chapters na rapidshare už nie je . Díky moc

Titulek:  
Nick: (josiip) - neregistrovaný
Datum:2006-08-29 16:08:57
poslete aj mne nekdo cestinu prosim pekne josiip@azet.sk please
[Odpověz]

Titulek: čestina
Nick: (7h3lu) - neregistrovaný
Datum:2006-08-26 05:39:01
poslete mi nekdo cestinu na Fable na e-mail mirbeast@centrum.cz diky
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (hardell) - neregistrovaný
Datum:2006-08-22 11:39:26
aj mne Aomega@centrum.sk
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (G°ÐF@the®)
Datum:2006-07-01 14:06:07
Hraju Fable a spíš bych tuhle hru zařadil mezi akčnější adventury.Hra je moc krátká a linearní , opčas nesmyslné plnění guestů a občas sou guesty zbytečně moc těžké např. ARENA která mně donutila použít trainer. Takže zase klesne na herním zážitku.Jinak grafika se povedla a líbí se mi že ve hře můžu věci které v jiných RPG nejsou.
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Jones) - neregistrovaný
Datum:2006-09-30 00:20:35
Arena ze je tezka??? Sem ani nepotreboval zadne vzkriseni. S adventurou hra nema nic spolecneho. Leda tak ziskani srdce je kousek adventureni ale smesne lehke. Jinak dobra hricka. No obtiznost questu si muzes volit vychloubanim.

Titulek: čeština
Nick: (zdenek) - neregistrovaný
Datum:2006-05-27 10:00:00
Jestli někdo má češtinu na Fable, tak mi jí prosím pošlete na e-mailovou adresu veselac1@centrum.cz. Diky moc.
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (voltar) - neregistrovaný
Datum:2006-02-28 11:00:00
Dejte nekdo vědět až se ta čeština někde ukáže!DIK
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (Iceman) - neregistrovaný
Datum:2006-02-27 11:00:00
Kdyžtak mi jí taky pošlete. Celkem bych jí potřeboval. Mario.Pribyl@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (Player) - neregistrovaný
Datum:2006-02-13 11:00:00
Jestli někdo má češtinu na Fable, tak mi jí prosím pošlete na e-mailovou adresu vaclav-kolar@seznam.cz. Dík.
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Fable: The Lost Chapters
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Fable: The Lost Chapters
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 32210x - statistika
Fable: The Lost Chapters 83 z 100 Průměr z 18 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-09-20
Fable: The Lost Chapters

Průměrné hodnocení z médií:

83.14 %

Min : 70 % Max : 92.5 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Lionhead
Distributor: Microsoft
Distributor CZ:

Počet recenzí: 18
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %