Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Fallout 3 > PC > RPG

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Fallout 3 (PS3) 90.00 %
Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-08-02 - Vývoj Falloutu 3 (a 4) > 2008-07-25 - Fallout 3 DLC na PC i X360 > 2008-07-14 - Info k Fallout 3

Kde koupit ?

FunStore  299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMikoláš Tuček / Tukan---93 %SCORE 177
LEVELRadek Friedrich10/10100 %LEVEL 171
GamesportMatěj Zvolánek---95 %2009-01-19
GamePlanet.czMarek Škácha9.5/1095 %2008-12-29
hry.Sme.skJán Kordoš9/1090 %2008-12-03
GamesWEB.skMichal Nemec / MickTheMage---85 %2008-11-25
GameStar.czVilém Koubek9.2/1092 %2008-11-17
GamePark ---95 %2008-11-14
Sector.sk 9.5/1095 %2008-11-12
Ostatní ------2008-11-11
Doupě 9/1090 %2008-11-10
Bonusweb ---85 %2008-11-07
Hrej.cz 9/1090 %2008-11-05
Games.cz 9.5/1095 %2008-11-03
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://games.tiscali.cz/reviews/fallout3vid/index.aspAutor: Martin Havlíček (Games.Tiscali.cz)2009-01-25
http://pc.hrej.cz/clanky/tv/videorecenze-fallout-3/Autor: Hrej.cz (hodnocení: 9/10)2008-11-05

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

92.31 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

86.80 %

Počet hodnocení: 30
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 97 z 5973 Žebříček
PC: 30 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 9 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 21 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: Hellfox Hodnocení: 92 % Zobrazit recenzi 2008-11-21
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePark2008-10-19
GamePlanet.cz2008-10-03
Hratelne.cz2008-09-12
Hrej.cz2008-08-27
GamePark2008-08-26
Doupě2008-08-22
Doupě2008-08-22
Sector.sk2008-08-20
Doupě2008-07-16
Bonusweb2008-06-02
Hratelne.cz2008-05-30
hry.Sme.sk2008-04-16
Games.cz2008-03-15
Hratelne.cz2008-02-16
Hratelne.cz2008-01-29
Doupě2008-01-03
Galaxie.Name2007-09-11
Doupě2007-09-05
Sector.sk2007-08-30
GamePark2007-08-27
Doupě2007-07-15
Recenzeher.eu2007-07-15
Hratelne.cz2007-07-10
Hrej.cz2007-07-06
Doupě2007-07-04
Bonusweb2007-07-04
GameStar.cz2007-07-04
hry.Sme.sk2007-07-03
Games.cz2007-06-17
Games.cz2007-05-09
Doupě2006-01-09

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: bla bla bla
Nick: (Michal) - neregistrovaný
Datum:2013-04-28 19:21:10
ale vzdávám hold před stalkerem,ten se aspon dal hrát,i když realita stála za velký kulový,ale tam se aspon do těch postav dalo střílet,tady ne
[Odpověz]

Titulek: Re: bla bla bla
Nick: (...) - neregistrovaný
Datum:2013-04-29 15:24:52
Ke Stalkerovi si stahni Datastoruv modpack - hodne resi vyvazeni a zrealisticneni fungovani zbrani (mimojine).

Titulek: nic moc
Nick: (Michal) - neregistrovaný
Datum:2013-04-28 19:17:15
neni špatná, ale dodela mi vadí,že palné zbraně sou nepoužitelné,a to myslim do slova..do těch zelených oblud co tam jsou,můžu střílet čím chci,a nic nezabýrá,pomalu sem si vystřílel celej arzenál,abych zabyl aspon dva
[Odpověz]

Titulek: zadny
Nick: (jojo15) - neregistrovaný
Datum:2012-03-18 22:30:26
hra mě zaujala doporučuji každému kdo se rád vidává do budoucnosti a má rád boj o holý život 100%
[Odpověz]

Titulek: Re: zadny
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2012-03-20 21:00:54
Já spíš vidím ve tvé budoucnosti,že propadneš z češtiny.

Titulek: hellp
Nick: (ops.....pes ve F3) - neregistrovaný
Datum:2011-03-19 22:04:22
ahoj, nevite nekdo, jestli se pes v f3 da nejak vytuniti, mam na mysli, brneni pro psa jako treba v f2, ale tam byl rovnou kiber- pes, ze? : )) diky za info a peknou parbu, me teda f3 dost bavi, skoda ze ty datadisky, rusi puvodni postavy. No co, no nic. Diky za odpoved.. (0):::W:::(0)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-20 23:28:37
bavilo..a hlavně Megatuna, kufřík a atomovej hříbek. ★★★★★
[Odpověz]

Titulek: dobít náboje???
Nick: (ancek) - neregistrovaný
Datum:2010-07-10 02:13:55
jaký je cheat k dobití nábojů? to jsem nikde nenašel . díky.
[Odpověz]

Titulek: nechapu
Nick: (Munez30) - neregistrovaný
Datum:2008-11-29 02:57:07
omg nechapu co vas na tom bavi strilet radioaktivni nejaky kriply ktery skacou pres zabradli jak v play stationu 1,kdyz jsem tu hru hral pripadal jsem si jako v dobe kdy prisel na trh play station 2,a ze je to sakra davno
[Odpověz]

Titulek: zklamani roku
Nick: (Munez30) - neregistrovaný
Datum:2008-11-21 13:23:30
tak horsi hru jsem fakt jeste nehral,vubec me to nebavi,malo naboju do zbrani trapny pribeh proste vse,stupidni hra
[Odpověz]

Titulek: Re: zklamani roku
Nick: (speedyg) - neregistrovaný
Datum:2008-11-21 14:14:33
Tak nevím, zda je tu řeč o stejný hře. Osobně mi hra přijde jako velmi dobře udělaná. Příběh se taky nechá, úkolů mimo hlavní příběh je víc než dost. Náboje taky dostačují, spíše naopak jich mám víc než dokážu využít...

Titulek: Re: zklamani roku
Nick: (Dann) - neregistrovaný
Datum:2008-11-22 18:09:50
On si to někdo asi spletl ze střílečkou a americkým filmem :D

Titulek: Re: zklamani roku
Nick: (diakon) - neregistrovaný
Datum:2009-07-04 21:01:07
Ty seš hodně velkej ignorant...hraješ asi tak Maria co???...

Titulek:  
Nick: (Raven) - neregistrovaný
Datum:2008-11-13 04:15:15
Ahoj, nevíte někdo náhodou, kde ve hře seženu psa? Všude se o něm mluví a píše, ale zatím jsem ho nenašel... Kdo ví, tak ať mi sem prosím napíše... Dík.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (speedyg) - neregistrovaný
Datum:2008-11-21 14:15:31
Psa najdeš na skládce. Ale není to žádný zázrak.

Titulek:  
Nick: (Lumpus) - neregistrovaný
Datum:2008-11-07 18:59:25
Přidej te sem recenzi Score ,kde dostal 93%
[Odpověz]

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Pyrofosfát) - neregistrovaný
Datum:2008-11-07 23:16:14
Souhlasím, recenze ve SCORE jsou poslední dobou neprávem opomíjeny... Neviděl jsem tu hodnocení ani ze 176ky ani ze 177ky.

Titulek: Re:  
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2008-11-08 18:57:11
Asi je jeden z přispěvovatelů v hodnoceních na webu stále řádně nabručen, že lepší hra dle SCORE než Gothic 3 je Painkiller :-D

Titulek: Re:
Nick: (Dann) - neregistrovaný
Datum:2008-11-22 18:11:19
Pro mně je taky lepší Painkiller !!!

Titulek:  
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2008-09-06 23:38:54
Mne sa zda, ze je tato hra nafuknuta. S prvymi dvoma dielmi to uz pomaly nema nic spolocne. Holywoodske efekty a jednoduchost su smerodajne. Videa ma nepresvedcili a o grafiku mi nejde. Plakam za dokonalostou dvojky. Skoda ze studio ako Bethesda premrhava hviezdny start prvych dvoch dielov. Postapokalipticky svet je ocarujuci a v urcitych smeroch aj realny, len skoda, ze ten potencial je zdeformovany americkym trhom. Preklinam Xboxove a PS3kove konverzie!!! A pritom Gears of War je bohovske na Xboxe.... skoda ze falloutu to nesedi
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Tiger) - neregistrovaný
Datum:2007-08-12 15:00:26
Hodne vysoky:) ale bezat to bude na upravenom engine z hry oblivion, cize na buduci rok ked to vyjde bude vyzadovat urcite velmi vykonny stroj.
[Odpověz]

Titulek: HW nároky
Nick: (Alderk) - neregistrovaný
Datum:2007-06-24 00:20:06
Zná někdo aspon priblizne HW nároky?
[Odpověz]

Titulek: Re: HW nároky
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-05 18:09:12
ja taky tady hledal WH nároky a nenašel sem je poradte

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Fallout 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Fallout 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 60967x - statistika
Fallout 3 92 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2008-10-28
Fallout 3

Průměrné hodnocení z médií:

92.31 %

Min : 85 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Bethesda Softworks
Distributor: Bethesda Softworks
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 14
Počet preview: 31

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %