Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Fallout: New Vegas > PC > RPG

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Fallout: New Vegas (PS3) 80.00 %

Kde koupit ?

FunStore  899 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš7/1070 %2010-11-19
GameStar.czBob Koštanský---90 %2010-11-16
GameSite.skRaggamuffin---75 %2010-11-14
GamesWEB.skJC / Roman Kadlec8.5/1085 %2010-11-11
GamePlanet.czPavel Kovalančík9.25/1092.5 %2010-11-08
Czechgamer.comKarel Kubásek---95 %2010-11-07
Czechgamer.comJakub Pokorný---90 %2010-11-07
Recenzeher.euJiří Matouš---90 %2010-11-03
DoupěJakub Kovář9/1090 %2010-11-03
Czechgamer.comJiří Szabó / FireTight---85 %2010-11-02
BonuswebDavid Sillmen---85 %2010-10-27
ZingPetr Zelený / Zelda828/1080 %2010-10-26
GameParkLakrumáček---85 %2010-10-23
Games.czDan Vávra9/1090 %2010-10-21
Sector.skuni8.5/1085 %2010-10-20
Eurogamer.czAgarwel Idiriz9/1090 %2010-10-19
Hrej.czVilém Koubek7/1070 %2010-10-19

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

85.15 %

Počet recenzí: 17
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

86.56 %

Počet hodnocení: 9
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 646 z 5973 Žebříček
PC: 237 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 40 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 91 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Bonusweb2010-10-10
Eurogamer.cz2010-10-06
Zing2010-09-30
Eurogamer.cz2010-08-29
Hrej.cz2010-06-22
Czechgamer.com2010-05-20
GamePlanet.cz2010-05-20
GameStar.cz2010-05-11
hry.Sme.sk2010-04-29
GameSite.sk2010-04-28
Bonusweb2010-04-19
HrajMobil.sk2010-04-13
Doupě2010-02-18
GamePark2010-02-12
Eurogamer.cz2010-02-07

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: hodnocení
Nick: (jarek) - neregistrovaný
Datum:2011-04-23 17:04:10
Zajímalo by mě, kolik dali tomuto Falloutovi v Levelu, když trojce dali naprosto zcestných 10/10.
[Odpověz]

Titulek: Re: Velké
Nick: (Hugo123)
Datum:2011-04-19 02:30:42
Tento příspěvek patří mě a nyní se musím poupravit, bylo to předčasné, když jsem to psal tak jsem se nepřihlašoval úmyslně, aby mě tu lidé nekamenovali, reakce, že to může být pirátskou verzí, tak to jsem čekal ale ve většině případů co jsem kdy zažil za to cr*ck skoro vůbec nemůže-cr*ck je hlavně k tomu aby jste nemuseli mít v mechanice DVD když to hra vyžaduje a chyby se vyskytují minimálně = LÉK na to je jednoduchý Skidrow, Reloaded, Razor1911, FLT atd. mnozí asi chápou co tímto myslím:), ale u Batmana ano to beru-tato hra byla funkční na patchi 1,1 od Reloaded a jeho meducíně-dnes již také vlastním originál:) v GOTY edici za 250Kč, proč platit za hru hnedka 1000Kč jako novinku, když jí třeba za půl roku nebo za rok mohu mít za takovouto cenu (myslím hry které si rád zahraji znovu jinak to postrádá smysl). Takže nyní měním hodnocení/názor na nového fallouta:nv a doufám že mi i vydrží do konce a na mou předešlou reakci prosím nereagujte bylo to unáhlené. Stáhl jsem si CZ verzi a všecky updaty s posledním DLC packem Dead Money (update 5-orig jich může mít více chápu-v době ale kdy to koupím ta hra musí být už odladěná slušně:) S 5. updatem od Skidrow to valí mnohém lépe sem tam se bug vyskytne ale ne tak jako před tím (např radškorpion že se propadá do země-nemůže na vás útočit je i malá výhoda=EASY KILL, někomu jsem upálil hlavu a stále tam ta hlava létá ve vzduchu když na ono nísto dorazím znovu), problém s psíma očičkama zmizel také-tímto prohlašuji že si hru velice rád koupím. A k Batmanovi dodám, že bez updatu jsou tam bugy stále i na origu:) S updatem 1.1 od reloaded jsem batmana dojel uplně v pohodě. Prostě v dnešní době bez updatů něco hrát je holý nesmysel:) Výjmečně jsem se na updatování vyprd a tady byl výsledek...
[Odpověz]

Titulek: Velké
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-17 00:55:34
Lol a zklamání, odehrál sem cca 30h a musel jsem to smazat , bugy bugy a zase bugy, skončilo to tak že nešlo dokončit několik úkolů najednou a začalo to tím že se nedalo nijak domluvit s Cass aby se připojila a nebo prodala karavanu Cassidy, v píp-boyi mi to ukázalo že několik úkolů hotovo ale stále tam byli jako aktivní, pak už ani něšlo ukázat lokaci dalších úkolů=nešlo jít prostě dál, Rexovi očička si lítaj někde mimo něj u ušisek LOL. A to mě Fallout 3 hodně bavil. Smekám před Obsidianem a Bethesdou jak to pěkně dojebali, koupit si originál za 999 tak si asi urvu koule. Celkem velké zklamání:) Asi budu hrát znovu až to bude na nějakém patchi 1.20:) Výčet bugů mě o tom jen přesvědčil a dovedlo mě to k názoru že na toto nemám absolutně žádné nervy, ale spíš to už nikdy hrát nebudu protože těch 30 odehraných hodin je uplně k hovnu a znova teda ani boha..škoda po dlouhé době jsem nějakou gamesku vzdal ale jen kvůli technickým problémům. Mise s ghouly byla také vtipná , když sem je měl poslat do vesmíru tak slyším jen zvuky a nic a tady vidím screen že se to mělo zřejmě otevřít a rakety měli být viděny OMG tady už mi to začalo smrdět ( a o 5h později sem to vzdal se hrou). Zda se hrou nikdo neměl problém tak Vám upřímně a tichošlápsky závidím.
[Odpověz]

Titulek: Re: Velké
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-17 02:27:13
A nejsou ty bugy zpusobene prave warez verzi konkretne treba spatnym c*ackem apod, nebyl by to prvni pripad :)

Titulek: Re: Velké
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-04-17 13:27:01
jenze pokud k necemu takovemu dojde, je okamzite vydan fix :)

Titulek: Re: Velké
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-04-17 15:52:16
0: Co vim tak treba u Batmana AA to trvalo hodne dlouho a mozna neni dokonce warez verze 100% u nej funkcni doted, tech bugu co tam warezaci meli a na hru nadavali jak je zabugovana a jak se nemuzou dostat pres to ci ono nebo jak jim to ci ono nefunguje, moc dobre si to pamatuju a dobre jim tak.

Titulek: Re: Velké
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-04-17 15:55:33
-to bylo k prispevku "nortyho".

Titulek:  
Nick: (marlm)
Datum:2011-03-28 02:51:08
podla mna je to lepsie ako Fallout 3 a to ho milujem.Vylepsenie v kazdom smere klobuk dole Obsidian
[Odpověz]

Titulek: Výborný pokračování
Nick: (Wara)
Datum:2011-01-17 00:00:14
Mnohem, mnohem lepší než F3, atmosférou srovnatelný s F1 a F2, samozřejmě technicky trošku jinej level... Ale jinak super, parádní herní doba (na dnešní dobu je 60hod super), zajímavý questy, klasicky fallout věci inside... Výborná práce...
[Odpověz]

Titulek: Re: Výborný pokračování
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-17 00:52:35
Naprosto souhlasím..ač se nezdá, oproti F3 je to naprosto odličná hra. mimochodem, já po pustině při prvnm hraní pobíhal kolem 100 hodin a vůbec jsem se nenudil:)

Titulek:  
Nick: (T1ger)
Datum:2010-11-11 00:24:24
Musim dodat, ze vobec nelutujem peniaze ktore som minul na New Vegas. Som este len na zaciatku(cca 4-5hodin) ale je to velmi dobre. Zatial som nedaval, ziadne mody a stale je to super. Oproti F3 kde bez modov som to vypinal po 30minutach je toto naozaj osviezujuce. Hram na Hard(Hardcore zapnuty) a je to dost velka vyzva. Na radskorpiona som minul 50 nabojov +30 z laserove pistole a ubral som mu cca 10%. Ale ludi davam v pohode. Stealth mod ma konecne aj pouzitie. Ked ste ukryti a zautocite tak vatsinou date crytical damage. Westernovy styl a dobra hudba to cele len doplnuju. Plus je tam vyroba nabojov a upgradov na zbrane. Zatial 100% spokojnost. Dufam, ze to vydrzi az do konca(atmosfera). Toto som teda od Obsidianu vobec necakal. Mam ich skor ako pohrebnu sluzbu v Game biznise. Sklamanie, ale prijemne.. Dobre, ze som miesto Gothicu 4 siahol po tejto hre. Kto ma rad Post-apo nech skusi. Urcite nebude lutovat.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (jarda) - neregistrovaný
Datum:2010-11-25 05:16:02
Tohle se hodně podobá prvnímu a druhýmu dílu, jak atmosferou, příjemnou hudbou tak i úkolama a prostředím, trojka byla taková trošku jiná ale neřikam že špatná, ale tohle má prostě daleko větší atmosferu starejch falloutů tak jak sem je měl rád, pro mě super hra, hraju to asi tak 14 dní cca 2-3 hodky denně a náramně se bavim.

Titulek: Re:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-12-29 12:35:18
já arcanii dohrál a dnes se hodlám pustit do téhle hry. už se těším na pořádné RPG:)

Titulek: rozmazlený Hrej.cz
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-04 15:56:48
Vypadá to, že se na Hrej.cz s tím hodnocením trochu sekli..
[Odpověz]

Titulek: Re: rozmazlený Hrej.cz
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-11-04 22:18:10
take si to myslim. vzdyt je to lepsi nez vsechny predesle dily dohromady

Titulek: Re: rozmazlený Hrej.cz
Nick: (MVP)
Datum:2010-11-04 22:24:53
Jedine s cim se da souhlasit, ze je to lespi strilecka nez prvni dva dily :). Ale lepsi hra? nenech se vysmat.

Titulek: Re: rozmazlený Hrej.cz
Nick: (phhx) - neregistrovaný
Datum:2010-11-04 23:04:58
me new vegas zklamalo. F3 je stale nejlepsi...

Titulek: Re: rozmazlený Hrej.cz
Nick: (T1ger)
Datum:2010-11-11 00:29:28
suhlas. Na F1 a F2 toto nema ani nahodou. Nemyslim FPS styl ale celkovo. Kde FNV prinasa skvelu kombinaciu Light FPS+RPG oproti tomu taka F2 bola(a je) jedna z najatmosferickejsich a najlepsich postnuklearnych RPG vobec. Ale to su zlate tehly z dob kde kralovali Baldurs Gate s Falloutom.. Holt doba je niekde inde. Btw je pekne, ze je par poukazani v NV na Fallout 2ku(spomina sa tam napriklad MODOC) :D

Titulek: Odpověd (T1ger)
Nick: (D76) - neregistrovaný
Datum:2010-11-02 13:08:38
Určitě ma cenu kupovat.Trojku jsem ani nedohral ,ale tento dil hraju a važně mě bavi.Jestli by se ti to zdalo lehke tak ve hře je přimo na vyběr real mod.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Mel) - neregistrovaný
Datum:2010-10-28 20:31:56
Pokud jsi hrál F3 a líbilo se ti to, tak s NV rozhodně neprohloupíš. Zatím jsem si odběhal nějakých 10 hodin a jsem spokojený (jedu to načisto a mám pocit, že mi to ještě i nějakou tu dobu vydrží). Jinak co se bugů týče tak jsem narazil jen na jeden a to ještě malinký, dále mi to 2x spadlo (ti co remcají, že je to samej bug a padání mají asi nelegální kopie z bety).
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (T1ger)
Datum:2010-10-26 01:43:17
No co chlapci a dievcata oplati sa to kupovat?? Fallout 3 som hral teda. A pacila sa mi ale bez modov je to pre mna tak trochu nehratelne(velmi jednoduche). A z Vegas sa mi zda, ze je tam strasne malo zmien. Chcem len vediet ci je to dobre aspon ako 3ka. Dikes
[Odpověz]

Titulek: gameplay
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-21 23:07:22
http://www.youtube.com/watch?v=1IFS5AX1Rdg
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Fallout: New Vegas
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Fallout: New Vegas
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 24505x - statistika
Fallout: New Vegas 85 z 100 Průměr z 17 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 3 uživatelů
  • Chci tuto hru 3 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 3 uživatelů
  • Moje oblíbená 3 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-10-19
Fallout: New Vegas

Průměrné hodnocení z médií:

85.15 %

Min : 70 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Obsidian Entertainment
Distributor: Bethesda Softworks
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 17
Počet preview: 15

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 9/10
Po dlouhé době titul s výjimečnou rozlohou, propracovaným světem a svobodou, která se jen tak nevidí. Jakmile se do tohoto světa jednou vžijete, těžko se od něj vstává do reality.
> Hrej.cz : 7/10
Výlet do Vegas a jeho okolí není vyloženě špatný, jen má daleko hustší slupku tvořenou generickými úkoly, skrz kterou je pracnější se prokousat k úkolům zajímavějším.
> Sector.sk : 8.5/10
Všetko staré, známe, trochu prifarbené, skutočne zábavné, ale už nie pôvodné. V podstate rovnaký sloh som už raz čítal.
> GamePark : 85 %
Trošičku zamrzí, že nedokáže ničím překvapit a ani se o to nepokouší. Nepochopte mě špatně, pořád se jedná o sakra dobrý zážitek, jaký dokáže nabídnout jen málokdo.
> Games.cz : 9/10
Nabízí obrovskou porci hutné atmosféry, výborný příběh, rozlehlý svět k prozkoumání a především téměř neomezené možnosti ve způsobu, jak ho můžete hrát.
> Zing : 8/10
Hutné a poctivé RPG, které zabaví na desítky hodin a dá se hrát i více, než jednou. Škoda jen těch drobných zaškobrtnutí.
> Bonusweb : 85 %
Fallout: New Vegas se nepodbízí napínavým příběhem, dramatickými sekvencemi a hutnou dávkou emocí. Do jeho rozlehlého světa se musíte prokousat a ponořit se do něj.
> Czechgamer.com : 85 %
Jděte do toho pánové, jen se nesmíte začít divit, proč vás ty předchozí díly minuly. Vaše chyba. Moje taky.
> Recenzeher.eu : 90 %
Příběh hry Vás pohltí na velmi nadprůměrnou dobu, která čítá několik desítek hodin. Škoda jen zastaralé grafiky a málo inovací oproti třetímu dílu.
> GamePlanet.cz : 9.25/10
V případě, že máte rádi hutná epická RPG s mnoha možnostmi, holdujete sci-fi, New Vegas se vám bude líbit. nabízí toho opravdu více než dost.
> GameSite.sk : 75 %
Fallout: New Vegas je výborná a nákazlivá hra, no množstvo bugov a chýb kazí dobrý dojem.
> GamesWEB.sk : 8.5/10
Nový Fallout je o spoznávaní. Plnohodnotnom, zábavnom, pútavom, s príchuťou pravého Falloutu a to aj napriek tomu, že navonok vyzerá iba ako datadisk k Falloutu 3...
> GameStar.cz : 90 %
Hratelnostně a graficky téměř totožný se svým předchůdcem. Vylepšení ale posunují pouhé přežití v nemilosrdné krajině na samostatný herní prvek.
> hry.Sme.sk : 7/10
Fallout: NV je tak trochu paradoxným, avšak stále kvalitným a hrateľným kúskom. Zachováva si rádioaktívnu tvár, no zároveň ukazuje technickú vyspelosť a ľudský pokrok..
> Czechgamer.com : 95 %
Bytostně vás štvalo zmagořené naivní Bratrstvo Oceli v F3? V NV je vše při starém! Zkrátka - Vítejte doma, veteráni.
> Czechgamer.com : 90 %
Nevadí, že je v niečom podobná na Oblivion, Fallout 3, hlavne, že je tam obrovské množstvo prvkov z prvých dvoch dielov a potrebné využitie V.A.T.S už aj na nízkej obtiažnosti.
> Doupě : 9/10
Fallout: New Vegas je výborným pokračováním, které dotahuje to, co nabídl předchozí díl. Navíc přihazuje dokonalou atmosféru, skvělou stylizaci i originální náplň úkolů, svázanou s poutavým příběhem, a přes drobné technické chybky se jedná o hru, jež umí zabavit na dlouhé zimní večery. Neváhejte proto ani chvilku, New Vegas za vaše peníze stojí a směle se může postavit k nejlepším hrám tohoto roku. Tak šup do obchodu, ať vám ji nevyprodají.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %