Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Gods: Lands of Infinity > PC > RPG

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
- 00.00 %

Kde koupit ?

FunStore  399 Kč  
FunStore  199 Kč  
Microgames  199 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---70 %SCORE 144
LEVELLukáš Grygar8/1080 %LEVEL 135
Sector.sk ---75 %2006-08-30
GamePark ---67 %2006-04-03
Hrej.cz 7/1070 %2006-02-22
Games.cz ---53 %2006-02-02
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

69.17 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 53 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

59.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 59 %
Max. hodnocení: 59 %
Pořadí:

Celkově: 3285 z 5973 Žebříček
PC: 1505 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 151 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 296 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamezone (ZRUŠEN)2005-09-03

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-10-16 16:34:38
Uff, divna hra. Se spoustou chyb, nedotazenosti a hlouposti. Spatnou grafiku snad prebije jen jeste horsi pribeh, ale hraje se to dobre. Tak ted babo rad.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-16 18:27:51
Baba tu bohužel žádná neni, asi ti budeme muset nějakou najít :D

Titulek: Re:  
Nick: (nemo) - neregistrovaný
Datum:2010-10-16 21:49:49
Tahové souboje skvělé, hudba slušná, grafická část příjemná (mně se líbila), "příběh" otřesným způsobem zpackaný. Pipláte se s postavama a ony se vám co? Odebéřou do hájů zelených i s tím, co mají v batůžcích - a to několikrát. Koupil jsem to před x lety, dohrál skoro do konce, pak mi to začalo padat, tak jsem to smazal. Teď jsem zkusil verzi ze SCORE, dohrál za 2 večery skoro do konce (je to dost krátký), pak to začalo padat, tak jsem to smazal. Škoda, ta hra je ztracená příležitost

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-10-16 23:04:37
Tak pribeh je uplne linearni (je tam par odbocek, ale ty vedlejsi quety snad ani autori nemohli myslet vazne). co me ale na hre stve (stvalo - hru jsem zabalil) je , ze jedinna hratelna postava pro hlavni hrdinku je bojovnice. Takze pokud to nekdo rozjede s tim, ze jako ja planuje hrat za maga, tak je proste v ****** a nema sanci to dohrat. Ke kouzlum se da dostat az od druhe poloviny hry. Coz je svinstvo nejvetsiho kalibru. Ze hra nema v podstate zadne rozhovory jen tupe odklikavani (s par vyjimkami, ktere stejne vubec nic neovlivni - tj je jedno jak odpovite) se snad uz ani nema cenu zabyvat. Ten soubojovy system neni spatny, ale celou hru neutahne. Ps: to piggsy: ty se taky musis vyjadrovat uplne ke vsemu, ze? :)

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-16 23:25:22
Už mlčím.. :-D

Titulek: Re:  
Nick: (nemo) - neregistrovaný
Datum:2010-10-17 15:51:57
Souhlas se vším (akorát s piggsym ne - doufám, že jsem mu nezkomolil nick - gg nebo qq?), jen přidám perličku na závěr: tady v těch vytípaných obrázcích vypadá hrdinka hry Vivian jako ženská krev a mlíko, kdežto ve hře je to utrápená vítězka soutěže Miss anorexie :-)

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-17 18:55:34
Trefils to hned napoprvé, Piggsy je správně. Jinak máš recht, taky ty anorektičky nějak moc nemusím... prostě není nad pořádný kus baby.. :D

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-10-17 19:09:17
Tak s tvym nazorem na tu halvni hrdinku plne souhlasim. Skoda, kdyby se bylo alespon a co divat, hre by to rozhodne neuskodilo :). Taky se pridam z jednou (snad) humornou historkou ze hry. Nekdy asi v pulce hry zacina behaci maraton. Zjistite, ze maji zautocit barbari. Utikate za zemanem, ten vam rekne ze je mate zastavit. Utiakte za barbary, jen aby jste zjistili, ze jste prisli moc pozde. IUtikate zpatky za zemanem, ten Vam rekne ze je vsechno ztracene, ze je to konec sveta, pokud teda nepobezite za knizetem, aby vesechny zachranil. Valite za knizetem, ten Vam rekne ze ma vsechno v maliku, ze na barbary poslal army a ze mate jeho generalovi donest dopis. Dobehnete za generalem, jen abyste se dozvedeli, ze bylo ukradeno jakysi zezlo, bez ktereho bude zase vsechno v pr... takze zase utikate a utikate a uti.......fakt strasna zabava. Ono se toto "behani" objevuje i v jinych hrach. Tam ale alepson dosnete XP, predmet, aspon neco. Tady vas za odmenu uvezni barbari. Pak nasleduje dalsi perlicka. Opusti vas vase postavy, s im ze vam barbar rekne, ze utekly z vezeni. Coz neni divu, kdyz vam zustane veskere vybaveni (ted je otazka jestli to vysvetlite tim, ze jsou tupi barbari nebo tvurci....). PS: piqqsimu na jmeno nesahej nebo se nam zase nastve nas panacek gambrinusacek.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-18 16:26:25
MVP: Martin Vávra?

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-19 12:37:10
Bravemane, tož s tím tvým neustálým mazáním příspěvků nevim nevim, jak dlouho nás to tady bude ještě bavit. Nechci ti do toho kecat, ale měl bys dát diskuzi trochu volnosti. Nevidím nic špatného na tom, že jsme od debatění o hře Gods plynule přešli k něčemu jinému. O tom přece diskuze je. A žádné vulgarismy tu nebyly. No jak říkám, jestli si tady budem muset neustále dávat pozor na hubu, abysme náhodou nezačli psát o něčem co ti nevoní, tak to tu můžem rovnou zabalit.. :/

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-10-19 14:22:19
Kdybys tady byl nově, tak neřeknu, ale takto - sám víš že právě od toho jsme tady nechali vytvořit forum. Když se začnete v diskusi o hře bavit o pivu, tak už se mi to zdá dost mimo téma. Nejsem zastáncem cenzury, rovněž ani cenzuru za tohle nepovažuji-nepochybuji, že je to zábavné pro Vás čtyři v danou chvíli, ale je to zábavné i pro ty ostatní, kteří na stránku přišli o informace o hře? Pro Vaší pohodu a pochopitelnost návaznosti příspěvků jsem se to snažil smazat až poté, co se diskuse zklidnila a již více než den na ni nikdo nereagoval. Nebudeš mne doufám napadat za to, že Ti MVP na Tvůj poslední post ještě neodpověděl :) (=nic jsem v této diskusi od 18.10. 12:26 nesmazal). Díky za pochopení

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-19 15:45:38
Za prvé, sám víš, že na fóru si moc nepokecáme, když je tam zatím tak málo lidí registrovaných. Na to si asi budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat.. Za druhé, nikdo přece není nucen naše diskuze číst, i kdybys je nesmazal, ne? A třeba by se naopak i někdo přidal. Za třetí, sice je od tebe pěkné, že jsi nám to tu všechno jeden den nechal, ale já bych si to třeba právě teď rád přečetl znovu a už to nejde.. Za čtvrté, v reálu taky kolikrát s někým mluvíš na nějaké téma a nakonec se dostanete někam úplně jinam. Je to naprosto přirozená věc. Jestli nebudeme moct nikam odbočit, tak ti tu zůstanou akorát příspěvky typu "kde mám stáhnout češtinu do Zoo Tycoon 2?" Akorát už asi nebude nikdo, kdo by na ně odpovídal.. Za páté, dělej jak myslíš, už se ti do toho nebudu plést.. Chtěl jsem jen poradit, nemyslel jsem to zle ani nic proti tobě..

Titulek:  
Nick: (Peter) - neregistrovaný
Datum:2005-08-30 10:00:00
Pekna hra od slovenskych tvorcov. Bravo! A muzika sa Vam fakt podarila! :)
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Gods: Lands of Infinity
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Gods: Lands of Infinity
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 14767x - statistika
Gods: Lands of Infinity 69 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-09-01
Gods: Lands of Infinity

Průměrné hodnocení z médií:

69.17 %

Min : 53 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Cypron Studios
Distributor:
Distributor CZ: Cinemax

Počet recenzí: 6
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %