Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Gothic 2 > PC > RPG

Kde koupit ?

Microgames  148 Kč  
FunStore  149 Kč  
FunStore  249 Kč  
FunStore  399 Kč  
Microgames  494 Kč  
FunStore  499 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
LEVEL 9.2/1092 %LEVEL 102
Czechgamer.com ------2007-10-01
Czechgamer.com ---94 %2004-06-20
GamesWEB.sk ---92 %2004-03-15
Doupě 7.5/1075 %2003-08-06

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

88.25 %

Počet recenzí: 5
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 94 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

90.97 %

Počet hodnocení: 62
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 383 z 5973 Žebříček
PC: 129 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 25 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 59 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Macek)
Datum:2011-06-21 04:19:44
Nejlepší.. Dal jsem po letech znova a kam se sere Arcania či Two worlds 2..
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-06-21 16:38:16
Ale ani ten Risen není vůbec špatný.. ;)

Titulek: Kde sehnat?
Nick: (Michal) - neregistrovaný
Datum:2010-09-02 18:29:28
110 korun: http://www.nakupto.cz/hledani.php?aut=gothic&zobraz2=1
[Odpověz]

Titulek: prosím moc
Nick: (fable-honza) - neregistrovaný
Datum:2009-03-05 14:29:18
moc prosím o 4eštinu a mohu se zeptat je cestina v dabingu...ale stacila by jen ta cestna muj Email je sendboy@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Hodnocení
Nick: (*FINAL*)
Datum:2008-02-08 20:06:39
Jedna z nejlepších her svého žánru nabízející spousty hodin zábavy.
[Odpověz]

Titulek: Crack
Nick: (spectrum) - neregistrovaný
Datum:2007-11-26 21:44:54
prosim poslete mi nekdo crack na gothic2 verze 2.7eng na warfraj@centrum.cz dik
[Odpověz]

Titulek: Crack
Nick: (Sita) - neregistrovaný
Datum:2007-11-17 15:44:02
Sim ves, jestli nekdo mate crack na Night Of the Raven poslete ho pls na sita.nejmladsi@seznam.cz dik
[Odpověz]

Titulek: crack v 2.7
Nick: (Vondris) - neregistrovaný
Datum:2007-10-15 13:58:27
Prosím, nemáte někdo crack na gothic 2 gold edition v2.7, hrozně to spěchá. th.st@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (sejna) - neregistrovaný
Datum:2007-09-20 23:21:28
Cau,nemate nekdo nahodou crack na Gothic2 Night of the Raven???Kdyztak mi ho pls poslete na ssejna@seznam.cz DIK
[Odpověz]

Titulek: Gothic
Nick: (animator) - neregistrovaný
Datum:2007-03-18 17:45:49
Prosím, nemáte někdo crack na gothic 2 gold edition v2.7, hrozně to spěchá. rowmen@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Crack na Gothic 2: Night Of The Raven
Nick: (Mates) - neregistrovaný
Datum:2007-02-28 20:58:35
nema nekdo crack na Gothic 2: Night Of The Raven kdyz to poslete na 1pchs@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: Crack na Gothic 2: Night Of The Raven
Nick: (mato) - neregistrovaný
Datum:2008-01-04 21:55:40
ne dobim cracka brez virusa

Titulek: gothic
Nick: (AKA) - neregistrovaný
Datum:2007-01-17 04:44:07
najlepsia rpg seria!!!
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (oblivion@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2006-12-19 21:54:39
nemate nekdo crack na gothic 2
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-14 06:18:48
taky shanim crack-golden edition. sobajz@seznam.cz. dik
[Odpověz]

Titulek: crack - nutne
Nick: (honza) - neregistrovaný
Datum:2006-12-13 03:05:32
mate nekdo crack do gothic2 nutne potrebuju zaslat na wolfss@seznam.cz uz predem díííky za snahu specha dik.
[Odpověz]

Titulek: Re: crack - nutne
Nick: (buster) - neregistrovaný
Datum:2006-12-13 11:33:03
musíš uvést pro jakou verzi,protože G2 byl hodně zabugovanej,tak vydali hodně patchů,proto i cracků je více

Titulek:  
Nick: (Malcom) - neregistrovaný
Datum:2006-11-13 01:52:06
DOUPE DALO 7.5?????????to sou shiti asi to neumi GOTˇHIC SERIE THE BEST GAME
[Odpověz]

Titulek: braveman
Nick: (gaspy) - neregistrovaný
Datum:2006-09-18 15:26:52
mozes tam dopisat ze v leveli dostal 9,2 !
[Odpověz]

Titulek: grr
Nick: (beliar) - neregistrovaný
Datum:2006-09-18 15:25:30
doupe dalo gothicu 7.5 !!!? to su idioti..
[Odpověz]

Titulek: Gothic 1 a 2
Nick: (mkmiki)
Datum:2006-09-15 19:11:22
Gothic 1,2,3 je nejlepší RPG hra opravdu je super stojí to za to si ji zahrát.
[Odpověz]

Titulek: super
Nick: (G°ĐF@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-04-21 10:00:00
Fakt nejlepsi RPG co znam a na Gothic III se nemuzu dockat.Opravdu nejlepsi RPG , a na druhem miste je Oblivion a na tretim Morrovind. proste k tehle hře neni co dodat .!!CHVALIM!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Buran) - neregistrovaný
Datum:2006-03-02 11:00:00
no jenom at ti to pojede co mas za grafarnu?
[Odpověz]

Titulek: Super
Nick: (Benny) - neregistrovaný
Datum:2006-01-10 11:00:00
Toto je fakt super hra hrál jsem jak Gothic I tak i Gothic II. Doporučuji a těším se na Gothic III.
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Gothic 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Gothic 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 36783x - statistika
Gothic 2 88 z 100 Průměr z 5 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 0000-00-00
Gothic 2

Průměrné hodnocení z médií:

88.25 %

Min : 75 % Max : 94 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Piranha Bytes
Distributor: JoWood
Distributor CZ:

Počet recenzí: 5
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %