Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Gothic 3 > PC > RPG

Kde koupit ?

Microgames  190 Kč  
FunStore  190 Kč  
FunStore  399 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---86 %SCORE 153
LEVEL 9/1090 %LEVEL 145
Časopis Doupě 8.1/1081 %Doupě 10/06
Časopis Svět Počítačů (ZRUŠEN) ---88 %24/2006
Galaxie.Name ---83 %2007-09-20
Recenzeher.eu ---78 %2007-04-29
GameStar.cz 8.5/1085 %2007-02-09
GamePlanet.cz 8.5/1085 %2006-12-13
Gamezone (ZRUŠEN) 4/580 %2006-12-13
hry.Sme.sk 7.8/1078 %2006-11-10
Hratelne.cz ---87 %2006-11-09
GamesWEB.sk ---87 %2006-11-06
NejHry.cz (ZRUŠEN) 8.3/1083 %2006-11-06
Sector.sk ---89 %2006-11-02
Gamesport ---95 %2006-11-01
Hrej.cz 8/1080 %2006-11-01
GamePark ---84 %2006-11-01
Bonusweb ---88 %2006-10-30
Doupě 9/1090 %2006-10-23
Games.cz ---84 %2006-10-13

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

85.05 %

Počet recenzí: 20
Min. hodnocení: 78 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

83.56 %

Počet hodnocení: 68
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 650 z 5973 Žebříček
PC: 241 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 42 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 93 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Hratelne.cz2006-10-02
Games.cz2006-08-31
Hrej.cz2006-08-26
GamePlanet.cz2006-07-11
Doupě2006-05-23
GamePark2006-05-17
Gamecenter (pozastaven)2006-02-28
hry.Sme.sk2006-02-22
Hrej.cz2006-01-05
Gamezone (ZRUŠEN)2006-01-02
GameStar.cz2005-12-25
GameStar.cz2005-10-28
Bonusweb2005-08-31
Sector.sk2005-08-17
Doupě2005-08-16
Gamesport2005-08-12
hry.Sme.sk2005-08-02

Přídavky

Češtinahttp://www.gothic3.cz/http://cestiny.idnes.cz/g/gothic3cz.htmlhttp://www.slovenciny.com/?func=dlinfo&mit=659http://www.abcgames.sk/?p=preklady_zobraz&id=7143
Demohttp://pc.hrej.cz/hry/rpg/gothic-iii/download/hratelna-dema/Gothic3Demo.exe/
FanStránkyhttp://www.gothic-rpg.comhttp://gothicz.net
Cheatyhttp://www.abcgames.sk/?p=trainery_zobraz&id=7143http://www.abcgames.sk/?p=cheaty_zobraz&id=7143
Návodhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=navod&page2=zobrazit&id_hry=0000008060http://www.abcgames.sk/?p=navody_zobraz&id=7143
Obalyhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=obal&page2=zobrazit&id_hry=0000008060http://www.abcgames.sk/?p=cdobaly_zobraz&id=7143
Patchhttp://pc.hrej.cz/hry/rpg/gothic-iii/download/updaty/Gothic3_patch_112.exe/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/gothic-iii/download/updaty/Gothic_3_Community_Patch_v1.3.1_International.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/gothic-iii/download/updaty/Gothic_3_Community_Patch_v1.4.exe/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/gothic-iii/download/updaty/Gothic_3_Community_Patch_v1.5.exe/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/gothic-iii/download/updaty/G3_Community_Patch_v1.5.2_Int.exe/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/gothic-iii/download/updaty/Gothic_3_Community_Patch_v1.6_Full.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/gothic-iii/download/updaty/Gothic_3_Community_Patch_v1.6_Incremental.zip/
Videohttp://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=8962http://www.games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=9185http://pc.hrej.cz/hry/rpg/gothic-iii/download/trailery/Gothic3_E32006_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/gothic-iii/download/trailery/Gothic_3_low.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/gothic-iii/download/trailery/hrej_gothic3.rar/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/gothic-iii/download/trailery/Gothic3_Trailer6.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/gothic-iii/download/trailery/Gothic3_Trailer8.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/gothic-iii/download/trailery/Gothic3_LaunchTrailer.zip/http://www.abcgames.sk/?p=downloady_zobraz&id=7143
Wallpaperyhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=wallpaper&page2=zobrazit&id_hry=0000008060http://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=7143
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Macek)
Datum:2011-06-21 04:31:30
Příspěvek smazán uživatelem
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (jena) - neregistrovaný
Datum:2009-01-25 15:42:36
cau kdyz napatchuji 1,6 budu si muset k tomu stahnout i cestinu nebo bude stacit ta puvodni co jsem tam mel?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Vlkodlak) - neregistrovaný
Datum:2008-02-07 03:21:09
hej lidi ,,,podle mě je je gothic 3 lepší než Oblivion
[Odpověz]

Titulek: Čecká originální vezre
Nick: (ArXarian) - neregistrovaný
Datum:2008-02-01 00:51:09
fuj
[Odpověz]

Titulek: Pomozte fanatikovi
Nick: (Falllkon) - neregistrovaný
Datum:2008-01-12 16:02:30
Zdravim všechny hráče Gothicu, nejprve sem začínal se starším pc hrát Gothic1 ... hra mě velmi příjemě peřkvapila,ovšem když na svět vyšel G2 zažil sem pravý požitek ze hry, je to nejlepší RPG které sem kdy hrál, proto sem neváhal a nainstaloval si datadisk,...je smutný že G3 si asi nezahraju,...Sháním Crack na verzy Gothic3 ENG MDS . Ten odkaz co sem někdo napsal nefunguje a jiný sem nesehnal,...stáhnul jsem už spoustu cracků ale žádný nefungoval. Stáhnul sem si cz patch 112 ale ani s ním mi žádný crack nefungoval prosím jestli nekdo mate RPG v srdci poslete crack nebo napiste na spifi@seznam.cz dekuji....
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomozte fanatikovi
Nick: (HonzaP) - neregistrovaný
Datum:2008-02-14 20:47:41
G3 je skvělá hra, sám to víš, tak si ji kup! Ty tři stovky snad máš, ne?

Titulek: hw
Nick: (tt) - neregistrovaný
Datum:2007-11-05 18:56:36
rozjedu to na intel celeron cpu 2.80,1500 gb ram,grafárna radeon x 1650 256mb
[Odpověz]

Titulek: Re: hw
Nick: (Jakub) - neregistrovaný
Datum:2010-03-18 14:31:50
Ano, na střední detaily

Titulek: Nova hra
Nick: (Crassus) - neregistrovaný
Datum:2007-11-02 21:16:53
zdarte kdyz zapnu gothica 3 tak to jde v klidu ale v menu kde si muzu vybrat novou hru,nahrat hru atd.... tak kdyz dam na Nova Hra tak to nic nedela muzu na to klikat porad a nic co stim pls?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Tweek) - neregistrovaný
Datum:2007-10-23 01:15:54
hej decka, zkousim Cheaty v Gothicovi III ... v souboru ge3.ini jsem změnil hodnotu z 'false' na 'true' ... vlezu do hry ... napsal sem marvin ... a cheaty od F1 po F9 jdou ... F8 reset postavy atd ... ALE ... dyz zmacknu ~ tak se žádná konzole neobjevi co z me stve ... nevite cim to muze byt? Proste konzole nejde aktivovat. DIky ... dyztak piste na icq 213-930-913 nebo maila x_Filda_x@seznam.cz cus
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (G°ĐF@th€®) - neregistrovaný
Datum:2007-10-24 12:34:28
Tady neni marvin mode. ja sem mohl otevrit konzoli hned ze zacatku. sem napsal : give all a mel sem upa vsechny veci co v gothic III jsou . helmy,zbrane,svitky,brneni,rostliny,questove veci, proste vsecko

Titulek:  
Nick: (G°ĐF@th€®) - neregistrovaný
Datum:2007-05-15 03:24:50
Hej protě mazec .Gothic projel sem všecky 3 díly a opravu tahle hra je upa nejvíc... upa moc.... Mám rád tyhle RPG , i OBLIVION a tet jak bude ten Two Worlds.... no palálícka paláda :-)))).... proste muj styl....Dobová hudba ńádherně propracovaná grafika.... Dokonce i rpo grafiky s pixel shader v1.0... příroda upa naaaaadhera....Takové rpg proste žeru....
[Odpověz]

Titulek: Dobrý den
Nick: (Jakubo) - neregistrovaný
Datum:2007-05-01 18:03:58
Dobrý den jak se dává do gothic 3 konzola na cheaty ?
[Odpověz]

Titulek: nová hra nejde
Nick: (Bumpkin) - neregistrovaný
Datum:2007-04-01 06:31:00
prosim pomozte, nainstaloval sem hru a cestinu a okrekoval a cumel ze sem to rozbehal ale ejhle najelo uvodni menu vse oka vse funkcni az na jednu malickost nejde dat nova hra, prosim pomozte
[Odpověz]

Titulek: good
Nick: (janecek) - neregistrovaný
Datum:2007-03-20 17:28:25
mě se ta slovenština zdá být lepší i kvalitnější než je čeština, ne jenom proto že mi slovenštinu stáhlo za 20 sekund a češtinu za 20 minut ale celkově. Možná by se hodili nějaké obrázky do Vaší galerie. Myslím že by autoři nebyli proti-
[Odpověz]

Titulek: Re: good
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-07-21 22:31:27
hele prosím tě mam hru gothic2 a titulky i řeč je v anglištině mužu to nějak hodit do češtiny aspon titulky at tomu rozumim diky za odpovět prosím piš na muj ema...mercedes.350cls@post.cz

Titulek: crack
Nick: (Cool-T) - neregistrovaný
Datum:2007-03-13 20:39:58
Kdybych měl peněz nazbyt, koupil bych si :(. Já nejsem žádnej velkem fanda nelegálních kopií ;)
[Odpověz]

Titulek: G3 4 free
Nick: (Lester) - neregistrovaný
Datum:2007-03-13 17:06:17
bo si kupte novou mys a dostante origi zadarmo.) http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=1925
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Gaspy) - neregistrovaný
Datum:2007-03-13 01:52:39
To su vase sracky kupte si originalky
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Qoartox) - neregistrovaný
Datum:2007-06-20 18:53:10
sám si sračka :D :) nebudu si kupovat originální hru abych jí po tejdnu někma zahrabal a už nevykopal.....

Titulek: soundtrack
Nick: (Fuck3rKill3r_Goldy) - neregistrovaný
Datum:2007-03-07 22:18:20
pls jestli ma nekdo nejaky ty soundtracky ze hry pls poslete na Goldy16.Tomas@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Cestinka
Nick: (Vyhuleny) - neregistrovaný
Datum:2007-03-03 01:56:30
Hele ja tu cestinu stahl... dokonce se i nainstalovala... ale nemuzu spustit hru bo u te cestinky chybi asi crack nebo co... fakt nevim co s tym... kdo poradi ?
[Odpověz]

Titulek: Čeština je tady
Nick: (Kolumbus) - neregistrovaný
Datum:2007-02-24 05:12:02
Konečně jsme se dočkali!!! Na www.gothic3.cz jsou odkazy na stažení češtiny.
[Odpověz]

Titulek: :D
Nick: (LOL OMG) - neregistrovaný
Datum:2007-02-20 01:11:06
Vydavatelská společnost SevenM společně s JoWoodem oznámila dokončení a implementaci češtiny do hry Gothic 3 a během pár dní bude distribuována online shopy, případně přímo vydavatelem, zákazníkům, kteří si hru u nich koupili. Koncem března se pak chystá re-edice hry se zabudovanou češtinou a aktuálním patchem přímo v sobě. K instalaci češtiny potřebujete patch 1.12. Dle vydavatele se rozhodně neplánuje její legální šíření po internetu, takže ke stažení u nás ani nikde jinde bohužel nedojde. Pokud někdy v budoucnu se rozhodnutí nezmění. Ovšem tahle hra rozhodně stojí za to, já doporučuji počkat na ten začátek března rovnou už na plnou CZ verzi (samozřejmě informace pro ty, co s koupí zatím váhali). Jako lákadlo nakonec jsou tu tři obrázky, které připravili kolegové z Tiscali Games, další najdete přímo v jejich článku. Sory za chyby je to okopirovane jestli neverite tak se kouknete !!! http://cestiny.idnes.cz/infopanel/cedicinfo070215.html
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Beliar) - neregistrovaný
Datum:2007-02-17 22:27:07
Je to sice svinstvo ale ocakavam ze nam tu czestinu nejaky dobrak co kupoval g3 cez xzone uploadne..
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Kolumbus) - neregistrovaný
Datum:2007-02-17 14:53:48
Čestina už se lisuje na CD. Po 23.2 by jí měly posílat všem co si jí koupili.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (G°ĐF@the®) - neregistrovaný
Datum:2007-02-14 21:52:53
Cestina jeste bouzel neni a asi jeste dlouho nebude... ale je moznost jeste na Rapidshare a tak...ale nevim nevim... ale vsadim se ze CZ an GIII bude mit tak 200Mb...
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (devon) - neregistrovaný
Datum:2007-02-15 13:56:07
ee slovencina este nieje uplne hotova ale ma 13MB preklad do G3 nieje tak rozsiahli ako v oblivione

Titulek: cestina jiz dva dny hotova
Nick: (suky) - neregistrovaný
Datum:2007-01-29 00:14:54
Cestina je jiz hotova a bezi i kdyz ma par chybicek ....jedna velka chybicka je ze mi de instnout jen na originalni verzi co jsem kupoval na invexu,mam i verzi stahlou z torrentu z crakem ale na tuhle verzi se mi nepodarilo cestinu insnout nevim proc...skousel sem to i na tvrdo prepsat s puvodni originalni pocestene verze a ani tak mi to v te crackle nebezi ....
[Odpověz]

Titulek: Re: cestina jiz dva dny hotova
Nick: (Pali79) - neregistrovaný
Datum:2007-01-30 23:26:31
Tak hoši je ta čeština, alebo nie?

Titulek: Re: cestina jiz dva dny hotova
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-01-30 23:57:14
stav k 28.1 Betatest české verze Gothic 3 dokončen a SeVeN M čekají,až ji JoWood implementuje do hry a vyrobí DVD (zdroj:games.tiscali.cz)

Titulek: Re:čeština je již... for suky
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-02-04 17:52:36
kdes tu češtinu vzal(?) , já jí hledám už měsíc!

Titulek: Gothic3 a čeština
Nick: (Azentar) - neregistrovaný
Datum:2007-01-27 19:01:32
No nevim co sem slyšel já tak CZ na G3 je hotová a teď se testuje opravujou se chyby a tak je možný že někdo má tu nedoladěnou verzi
[Odpověz]

Titulek: Gothic3 a čeština
Nick: (MAD MAX) - neregistrovaný
Datum:2007-01-25 22:16:48
Nevim kdo vytvoril famu o tom ze ma cestinu na Gothic 3.Verte ze vam lze a dela si z vas srandu za to bych mu usekl koule pokud jde o zenskou zasil bych ji diry a to vsechny za ty lzi.Trochu sem se poptal jak je to stou cestinou a zadna oficialni cestina nevysla a zatim ani neni v dohledu.Jedine co je-je cesky manual tod vse ale ten se samotneho pribehu a hrani netyka.Takze tem zoufalcum co veri na lzi nezbiva zatim nez doufat a cekat.
[Odpověz]

Titulek: sekáse :(
Nick: (charonbobo) - neregistrovaný
Datum:2007-01-17 01:56:24
mám problém i když mi šlapou náročnější hry a požadavky g3 v poho splnuju tak se mi to seká. Zkoušel sem i snížení detajlů a nepomohloto . prosím poradto jestli víte co stím :) jo a má už někdo češtinu ??? kdyžtak mejlněte charonbobo@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (masar13) - neregistrovaný
Datum:2007-01-10 11:53:37
podle mého názoru by ti měla jít celá hra když ti jde demo neboj jdi do toho.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-01-07 13:38:40
když mě de demo pude mě i plná?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (masar13)
Datum:2007-01-06 14:59:24
je to hrůza s tou češtinou kdyby hru vydaly přímo v češtině tak není co řešit a ja utracim prašulky ale hra je anglicky tak nehraju a prašulky neutrácím pak se prodejci diví že si hry u nás kupuje málo lidí a že jsou drahý jak sviň.byl jsem na invexu a ňákej prodejce mi nabízel gothic že mi češtinu pošlou za tyden!!!!!!!domů.já se mu vysmál akorát jestli to myslí vážně a on že jooooooooo!!!!!!od invexu uplinul nakej ten pátek a ještě uběhne než vidaj češtinu budu starej a šedivej.tak se furt dokola neptejte jestli nemá někdo češtinu protože čeština není a ještě dlouho nebude až bude tak to bude taková aféra že se to dozvíte ok?
[Odpověz]

Titulek: JSEM KING
Nick: (KING Parmen) - neregistrovaný
Datum:2007-01-04 22:16:28
Jste trapny ja jsem proste nejlepsi v Gothicu a nikdo na mne nema.TY vase trapny keci jsou ubohy kdyz vyte o to uplny hovno a kdo mi chce neco vzkazat at mi napise na icq moje prezdivka je Darkkanas BUZNY
[Odpověz]

Titulek: Re: JSEM KING
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-01-06 17:14:48
Nauč se česky kkt dementní.

Titulek: cestina
Nick: (brano) - neregistrovaný
Datum:2006-12-20 18:30:26
Ak mas doma tu cestinu tak mi ju prosim ta posli, lebo ja mam doma gothic 3 uz viac ako 2 mesiace a stale ju nemozem zohnat.Moj mail je branislavpatrylak@gmail.com.vdaka
[Odpověz]

Titulek: Cestina!!!!!!!!
Nick: (NINE) - neregistrovaný
Datum:2006-12-19 13:55:28
cestina do gothica3 uz je a ja ju mam doma.no ale mne to je jedno ked mi to seka ale na vianoce budem mat new pc tak rovno s cestinou.joooo.jaj a ked ju niekdo chce tak nech sa ozve.
[Odpověz]

Titulek: Re: Cestina!!!!!!!!
Nick: (MAD MAX) - neregistrovaný
Datum:2006-12-19 18:42:56
Tak posli jestli nekecas moc tomu neverim ale budis.Posli a pak budu verit.Muj email je JakubovicR@seznam.cz

Titulek: Re: Cestina!!!!!!!!
Nick: (oooo) - neregistrovaný
Datum:2006-12-20 02:49:01
Pošli mi tu češtinu, chci ji vyzkoušet, na e-mail: jezmax@seznam.cz A když budeš něco chtít, tak mi napiš. Dikec

Titulek: Re: Cestina!!!!!!!!
Nick: (Looser) - neregistrovaný
Datum:2006-12-26 22:09:51
Nemohl bys mi taky poslat tu cestinu muj meil je:DarkEnemy@seznam.cz Thanks

Titulek: Re: Cestina!!!!!!!!
Nick: (Gaspy) - neregistrovaný
Datum:2006-12-27 00:09:28
Takze aby som to uviedol na spravnu mieru.NINE je 14rocny kok0t ktory vas tu zapaluje a cz do gothicu nema, lebo este nie je ziadna dokoncena..xzone na nej pracuje (hruby preklad uz je hotovy a teraz sa testuje)ale vypustena bude najskor na novy rok..takze trpezlivost.

Titulek: Re: Cestina!!!!!!!!
Nick: (EE) - neregistrovaný
Datum:2006-12-28 22:14:16
Pls pro mě tu češtinu taky, kotrlik.jan@seznam.cz

Titulek: Re: Cestina!!!!!!!!
Nick: (cercam) - neregistrovaný
Datum:2006-12-31 18:09:28
hoj,mohl by si mi tu cestinu pls poslat na cercam@volny.cz ?? diky moc

Titulek: Re: Cestina!!!!!!!!
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-01-09 11:05:34
zdravím moc bych tě chtěl poprosit jestli by jsi mi poslal tu češtinu na gothic 3 na email zsibl@volny.cz moc díky

Titulek: Re: Cestina!!!!!!!!
Nick: (Monde) - neregistrovaný
Datum:2007-01-20 17:08:31
me ju taky posli pls Monde2@seznam.cz

Titulek: Re: Cestina!!!!!!!!
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-02-08 22:36:53
ja chci pls posli mi ji na LHagen@seznam.cz nebo icq 294.151.052

Titulek: Gothic3
Nick: (NINE) - neregistrovaný
Datum:2006-12-18 15:23:18
GOTHIC BY SOM JA OHODNOTIL TAKTO.GRAFIKA-90,DEJ-100,POPULARITA-80,BOJ S MECOM-85,BOJ S LUKOM-95,PROSTE CELKOVO ASI 88. KED SA CHCE NIEKDO OPITAT PRIBLITNE K CESTINE TAK SI MA MOZE NAJST NA ICQ-272-133-716.Najlepsi cas tento tyzden do obeda cez tyzden ale az na vecer od 16'00 do 22'00
[Odpověz]

Titulek: Hah
Nick: (Tobur) - neregistrovaný
Datum:2006-12-01 19:12:20
ME to Faka bez sekani na pameti 512 Good
[Odpověz]

Titulek: Počasí
Nick: (Erich) - neregistrovaný
Datum:2006-11-18 14:33:25
Ve hře se mi samovolně mění počasí. Najednou svítí sluníčko, najednou je mlha, hned zase noc. Většinou se to stane, když se podívám do země, jinak mi jde hra plynule. Nedá se s tím něco dělat?
[Odpověz]

Titulek: lol
Nick: (Olin) - neregistrovaný
Datum:2006-11-14 15:04:55
Gothicu 3 dat jenom 85.5% je nej kktina co sem kdy vydel gothic 3 si proste zaslouzi 1000000000%
[Odpověz]

Titulek: POOOOOMOOOOC!!!!
Nick: (Ziney) - neregistrovaný
Datum:2006-11-03 00:11:49
Prosim poradte mi....Nainstaloval sem Gotika 3 dal tam patch a crack,ale pri nabihani mapy mi to ohlasi chybu,ze scripted script neni registrovanej...Co mam delat?
[Odpověz]

Titulek: Re: POOOOOMOOOOC!!!!
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2006-11-03 02:13:49
ee nedela ja tam mam instalovanej ten prvni patch a de mi to normalne az na to ze se mi to po naky dobe zasekne:X a ten druhej patch by to (prej) mel opravit ale na ten nemuzu sehnat crack kua

Titulek: Re: POOOOOMOOOOC!!!!
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2006-11-03 17:18:54
mas spatnej crack

Titulek: Prodleva
Nick: (Hind) - neregistrovaný
Datum:2006-10-29 18:35:15
Vubec, postava většinou reaguje na všechno pohotově..
[Odpověz]

Titulek: nároky
Nick: (MAD MAX) - neregistrovaný
Datum:2006-10-29 16:51:50
Tak sem konecne rozbehl Gothic 3.A jsem zklaman hardverovou narocnosti.Mam AMD Athlon 64 X2-Dual core 4200+,grafiku GF7800 GT a 2G RAM a stejne to nebezi plynule.Take pri urcitych prechodech se to mirne sekne pri nahravani coz by mi ani tak nevadilo,ale co mi dost vadi,ze pri ovladani postavy kolikrat reaguje s dost velkym spozdenim a to tak,ze kdyz pustim klavesu na chuzy v pred tak po pusteni jde jeste dobry 2-3sekundy a to nemluvim o zmnene smeru za chuze mysi.V praxi to znamena ze nepritele kolikrat prebehnu a nez se vse da do normalu a vytahnu zbran tak me vetsinou sereze ci serezou a chcipnu a to me dost sere :( Vam se to take stava?Mam vse nastavene na plno,ale dela mi to i kdyz uberu na detailech
[Odpověz]

Titulek: Re: nároky
Nick: (X) - neregistrovaný
Datum:2006-11-01 14:32:39
Mam Athlon 64 3500+, na MB 939 Nforce4, 1GB RAM, 6800 Ultra Golden sample, 2xHDD 160GB SATA, v rozliseni 1024/786 pri high detailoch a robi my to iste, skusal som 2GB RAM ale je to to iste. Ide to lepsie ked dam HDD do RAID, ale len nepatrne.

Titulek: Re: nároky
Nick: (NINE) - neregistrovaný
Datum:2006-12-18 15:28:53
ozvy sa mi na icq-272-133-716 a poslem ti vec alebo ti poviem co stim je presne to viem je to kvoli procesoru a graf.karte tak ked to chces normal tak mi napis.NINE

Titulek: Re: nároky
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-18 18:13:27
--------MAM GF 8800 640 + 2Gb RAM + INTEL CORE2 DUO-------- a taky se mi hra seka...

Titulek: Re: nároky
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-06-25 20:36:03
Core-duo a core2duo je pro tuhle hru uplně na p**u.Furt to na tom pada

Titulek: běží skvěle
Nick: (KKaazz) - neregistrovaný
Datum:2006-10-25 18:38:04
mě naopak potěšilo jak dobře hra jde, čekal jsem větší nároky (mam 3000+ , GF6800GS, 1,5G DDR)
[Odpověz]

Titulek: hra co skolila moju mašinku
Nick: (henri) - neregistrovaný
Datum:2006-10-25 02:36:49
super hra vsetkym odporucam.prave som ju ale vymazal po piatich hodinach hrania-bugy, lagy...nechapal som ze mi to na vysokych detailoch seka, potom som zbacil naroky-su fakt na prd.no co, mozno o taky rocik si to zahram na novom kompe:)
[Odpověz]

Titulek: Prachi
Nick: (MikeTerrana) - neregistrovaný
Datum:2006-10-25 01:40:39
Cauky PPPanove a Mozna neg!dy Da..(ženský)(blond)Jsem paran letiti,uz jsem asi za prechodem ale porad me to hrozne bavi!! Hlavne Gothic!!!!Ja vim RRodina,DEti a parba serie Gothic to asi moc nejde ze?Ale ono to jde!!!1a2jku uz mam 3 za sebou a pokazde to meelo stejniiii prubjjjjech!Skocit na( mamu)!,unavit ji a pak parit! Ale co nastalo potom?No prace,ale gdo se mnnnnel vzzzbudit?No ja!Uz se tesim na 3jku!Doufam ze rodina zustane a Bude Gothic 4!Cau Cau
[Odpověz]

Titulek: hehe
Nick: (márčik) - neregistrovaný
Datum:2006-10-24 20:54:29
dá se to pařit i s Radeonem 9250 128MB. Celkem slušně na low detaily. Sem tam se to cuká ale dá se to. :o) Jinak giga ram je asi podmínka.
[Odpověz]

Titulek: Re: hehe
Nick: (MikeTerrana) - neregistrovaný
Datum:2006-10-25 01:10:55
Co mas za procak?Vim ze grafika je podstatna,to same plati o ramce ale v tvem pripade!!!! he he zavidim ti!!!!

Titulek: Re: hehe
Nick: (márčik) - neregistrovaný
Datum:2006-10-25 14:25:26
je to kancelářský pecko u mě v práci. Procák je tam 3Ghz. :o) Vážně jsem čuměl že to chodí. Ta 9250 stojí asi 800Kč :o)

Titulek: Naroky
Nick: (Hind) - neregistrovaný
Datum:2006-10-24 01:27:28
Naroky nejsou tak hrozny, zalezi hlavne na ramce. Pokud mas 1GB a nemas PC zasrany blbostma (Po startu mas zabranych do 150MB ramky), pak se to obcas cukne jen pri nahravani lokaci. Ja mam Sice pretaktovanou GF6800GS, ale kuli plynulosti hraju na Shader model 1.4 se středními detaily a nejvyssim dohledem. Framerate je kolem 30-40. Na 6600G to pojede slusne, pokud to neprezees s detaily ;)
[Odpověz]

Titulek: Re: Naroky
Nick: (MikeTerrana) - neregistrovaný
Datum:2006-10-24 16:35:16
Dik,jdu do toho!!!Pri nejhorsim koupim nove PC!(to je vtip!!!)

Titulek: Re: Naroky
Nick: (KKaazz) - neregistrovaný
Datum:2006-10-25 18:36:31
jedu na amd 64 3000+ gf6800GS - 1200x1024 shadery 2.0, detaily většina high (kromě shadows) - ale hlavně jsem dal resource cache high, AA jen 4x - a supr, všechno v pohodě :) možná protože mama sata raid - už předchozí verze totiž měly jakýsí virtual file system a nejvíc (zvlášť při velké visible distance) brzdilo právě čtení z disku (i při 1,5G ram)

Titulek: nevim,nevim
Nick: (MikeTerrana) - neregistrovaný
Datum:2006-10-23 17:55:16
Na Gothic nedam dopustit ale mam lufta za dam litra za trojku a pak to v milackoj co me vrni pod stolem nerozzzzhejbu!Co myslite?Mam P4 2,66 1 GB ram a 6600gt!Ty naroky jsou opravdu tak brutal????
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Pheonixxx) - neregistrovaný
Datum:2006-10-22 00:30:31
Tak si kupte original:No ja sem to mel v planu ale nakonec sem ten litr dal do kompa.A k cemu je cloveku original kdyz ma 512ram?k nicemu laggy,atd... jinak gothic serie je fakt super i kdyz gothic+gothic 2 byly jednodusi ale tady se objevis nekde a mas hrozne mista na prozkoumavani-se to podoba oblikovi
[Odpověz]

Titulek: Tak si kupte originál..
Nick: (Hind) - neregistrovaný
Datum:2006-10-21 20:09:13
Proc si vlatne nekoupite originál? Vim ze tisicovka neni zrovna nejmin, ale tahle hra vam da aspon 50 hodin paradni zabavy a ihmo je fajn za ni autory odmenit. Je to první hra , kterou sem si letos koupil a rozhodne nelituju ani koruny ;) (I přes me drivejsi kritiky, cim vic to clovek hraje, tim je Gothic 3 lepsi hrou :) )
[Odpověz]

Titulek: Crack
Nick: (MAD MAX) - neregistrovaný
Datum:2006-10-21 01:02:58
Nevim jak vy ale ja vyzkousel nejeden crack co zatim byli k nalezeni a to i na updatovanou verzi 1.1 EU a nefunguje mi nic :( A to jsem vzdy delal podle navodu co byl vzdy prilozen.Stahoval jsem jak z gamecopyworld i rapidshare a stejne nic.Mam soslou verzi english.Jen pri instalaci na konci to hodi nejakou chybu kuli windouws ale po odkliknuti se instalace dokonci tak nevim jestli to neni treba tim?Zajimalo by me jestli mel pri instalaci nekdo stejny problem.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (whatever) - neregistrovaný
Datum:2006-10-17 01:10:51
da se na to stahnout anglictina?sem si sosl nemeckou verzi a nemecky zrovna moc neumim...
[Odpověz]

Titulek: Re: Ang. jaz. + Crack
Nick: (GeoJ) - neregistrovaný
Datum:2006-10-19 18:46:50
Ano da sa vsťiahnuť angličtinu na G3 - treba hladať. A Crack taktiež existje. Moj priateľ má Crack a teraz akurat vsťiahne aj Ang. jazyk.. Teraz radšej nemecký lebo ktomu existuju aj Mody.(u ang. verzie ešte nie je). Inač tuto keď chcem hrát v max. rozlišeni a pri max. detailoch tak musim kupiť ešte 1 Gb memo.(píše že 1,5 Gb memo doporučené). Na akom Oper.sys. mate to nainštalované..? Kamoš má na Win.Vistu... :)

Titulek: Mno
Nick: (Hind) - neregistrovaný
Datum:2006-10-16 23:18:55
Muj dojem se zanina pomalicku zlepsovat. Ta AI je mazec, da se porazit skoro vsechno z peknyho kista :D. Jinak souboje se mi zacinaj libit, jen nektery zvirata utocej dost zurive..
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Rawen) - neregistrovaný
Datum:2006-10-16 21:49:51
Divíš se??? Ta hra je neuvěřitelně náročná sem rád že to vůbec pustim a moc mi to nevadí... Pokud de o boj tak ten je podle mě dobrej ale sem navyklej na 1 a 2... =) A pokud de o AI tak to opravý připravovanej 2 patch... A hra je mazeeec!!!
[Odpověz]

Titulek: Oprava
Nick: (Hind) - neregistrovaný
Datum:2006-10-16 00:29:14
Sry, myslel sem levyho tlacitka ;)
[Odpověz]

Titulek: Tak už ho mam doma
Nick: (Hind) - neregistrovaný
Datum:2006-10-16 00:28:29
Tak sem si za tezce vydelanou tisicovku dneska poridil tu super hru. Předem musim podoktnout, ze jednicky i dvojka byly opravdu skvely hry a dohral sem je nekolikrat s chuti. Moje zazitky s trojkou jsou spis rozporuplne. Hra se na mym PC celkem dost seka (A3200@3500, 1GB RAM, GF6800GS OC), vylepsenej soubojovej systém je skrze dementní, nejlepsi taktika je bezmyslenkovity mackani pravyho tlacitka. I na mensim kopeku postava klouze domu a je znemoznen pohyb. Mno jen sam doufam, ze se to zlepsi. Uz jen to ze misto hrani pisu tuhle vec asi pro hru neni moc dobra :(
[Odpověz]

Titulek: forum.gothic-rpg.com
Nick: (www.gothic-rpg.com) - neregistrovaný
Datum:2006-10-15 23:28:59
Fiiha lidi, cely vikend sem makal na G3, ale uz se nam to pomalu pekne plni, coz? Rad bych vas taky pozval na novy forum http://forum.gothic-rpg.com kde muzem kralovsky pokecat a okecat cos e da :D
[Odpověz]

Titulek: hmm
Nick: (gaspy) - neregistrovaný
Datum:2006-09-18 15:21:05
prave som si rezervoval zberatelsu ediciu..ja viem som fanatik
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (mkmiki)
Datum:2006-09-15 19:19:31
moc se těším na Gothica 3 :-)
[Odpověz]

Titulek: Videa z GC
Nick: (azazen) - neregistrovaný
Datum:2006-09-08 19:38:49
U mě na stránkách www.gothic-rpg.com jsem začal postovat první shakycam videa z GC, stojej fakt za to!
[Odpověz]

Titulek: Re: Videa z GC
Nick: (gaspy) - neregistrovaný
Datum:2006-09-08 22:15:06
videa su zaujimave ale v nahowno kvalite..na strankach www.gothicz.net toho najdete hafo a v lepsi kvalite.. :)))

Titulek: Re: Videa z GC
Nick: (Azazen) - neregistrovaný
Datum:2006-09-09 16:56:18
gaspy ja te miluju, ty kluku jeden usatej, dneska me linkli z worldofgothic.de :D

Titulek: Re: Videa z GC
Nick: (gaspy) - neregistrovaný
Datum:2006-09-09 22:55:18
zda sa ze worldofgothic uz nie je to co byval..dnes uz linknu kazdeho tutmaka ze azi? :) to bude asi tym informacnym suchom

Titulek:  
Nick: (Azazen) - neregistrovaný
Datum:2006-09-06 20:13:25
Nebojte lidi, G3 bude prda, to vam vsem zarucuju, at si kdochce rika cochce... :)
[Odpověz]

Titulek: Re: azazen
Nick: (gaspy) - neregistrovaný
Datum:2006-09-06 21:41:19
sakra a ty to vies odkial ty prde? :) si myslis ze sa vyznas do gothicu co?!si to povedal ako keby si mal vlastnu fansite ty amater!hehe :))

Titulek: Re:
Nick: (Azazen) - neregistrovaný
Datum:2006-09-07 00:10:03
tos vystihl...

Titulek: square vs anri
Nick: (gaspy) - neregistrovaný
Datum:2006-09-03 00:09:10
square ty tiez vsetkemu uveris..myslis si ze sa nejaky dement ako anri alebo jeho kamarat dostane len tak betaverzii??!ma hovno..
[Odpověz]

Titulek: super
Nick: (perryk) - neregistrovaný
Datum:2006-08-22 00:26:40
panove nej . Rpg co jsem hral..fakt nares..super grafika..i hratelnost...97 % Oblivion 94% Heroes 5 90% Icewind dale 2 85%
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Square) - neregistrovaný
Datum:2006-08-18 02:57:23
Nepochopim ako sa nejaky pako, co povie ze je Gothic blbost, moze dostat do beta tester teamu, kua to dostal do ruky zase nejaky FPSkar, vsetci RPGckari mi daju zapravdu ze Gothic je proste super, ako bola 1,2 datadisc tak bude aj tato 3 cast!!!
[Odpověz]

Titulek: *
Nick: (Anri) - neregistrovaný
Datum:2006-07-15 12:02:01
Hehe,kamoš je beta tester a prej je to akorat hezka grafika jinak je to pěkná blbost,prej ovšem je to jeho nazor :)
[Odpověz]

Titulek: Re: *
Nick: (G°Đf@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-07-22 01:42:30
tak asi kamos nehraje rpg no,rad bych vedel co je na tom blbost???ďej? guesty? postavy? tak co ??? sakra

Titulek:  
Nick: (G°ĐF@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-06-30 01:40:33
videl sem screenschoty primo ze hry a ingame videa a us se tesim
[Odpověz]

Titulek: Good
Nick: (G°ĐF@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-06-30 01:39:08
Tet mam ten FABLE a muze se proti tomuto zahrabat uplne nekam do pr.... !!!!!!TOHLE NEMA CHIBU!!!!! hned po tom oblivion
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Kaly) - neregistrovaný
Datum:2006-04-11 10:00:00
Tohle bude aspoň pařba!!!!!!Nejlepší rpg!!!Oblivion bude až druhej!!!
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (G°ĐF@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-04-13 10:00:00
JN ale oblivion je super zatim lepsi RPG sem nehral ale uvidime jakej bude gothic ale myslim ze jako vzdycky GOOD GAME!!!!!!

Titulek: super hra
Nick: (Reines) - neregistrovaný
Datum:2006-01-04 11:00:00
Fakt to je super hra
[Odpověz]

Titulek: Re: super hra
Nick: (G°ĐF@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-03-25 11:00:00
ty uš to máš nebo co?

Titulek: Re: super hra
Nick: (pol) - neregistrovaný
Datum:2006-10-25 20:02:16
Tak nevim.Koupit hru bez cestiny k tomu vysoke naroky,ktere se projevi behem hry i na 7800gt je spise pro hodne velke nadsence a nebo pracovniky nasa s lepsimi pc.hra je pustena brzo na trh a to jsem se tolik tesil.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Gothic 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Gothic 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 67740x - statistika
Gothic 3 85 z 100 Průměr z 20 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-10-13
Gothic 3

Průměrné hodnocení z médií:

85.05 %

Min : 78 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Piranha Bytes
Distributor: JoWood
Distributor CZ: SevenM

Počet recenzí: 20
Počet preview: 17

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %