Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Hellgate: London > PC > RPG

Kde koupit ?

FunStore  399 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---89 %SCORE 166
LEVEL 8/1080 %LEVEL 158
Recenzeher.eu ---88 %2008-02-09
hry.Sme.sk 8.6/1086 %2007-12-17
GamesWEB.sk ---72 %2007-11-29
Vokr.com 6.5/1065 %2007-11-24
Doupě 7/1070 %2007-11-12
GameStar.cz 7.8/1078 %2007-11-12
Sector.sk 8/1080 %2007-11-12
Dex-site.com (ZRUŠEN) ---75 %2007-11-11
Hrej.cz ------2007-11-10
Hrej.cz 9/1090 %2007-11-09
GamePark ---86 %2007-11-08
Bonusweb ---85 %2007-11-07
Games.cz 7/1070 %2007-11-04
Hratelne.cz ---85 %2007-11-02

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.93 %

Počet recenzí: 16
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

74.82 %

Počet hodnocení: 11
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 96 %
Pořadí:

Celkově: 1659 z 5973 Žebříček
PC: 689 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 85 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 179 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Hratelne.cz2007-10-26
GamePlanet.cz2007-10-23
Bonusweb2007-10-20
Doupě2007-10-19
Games.cz2007-10-18
GamePlanet.cz2007-09-14
GamePark2007-09-13
Hratelne.cz2007-08-11
Doupě2007-08-03
GamePark2007-04-23
Vokr.com2007-03-03
Bonusweb2006-12-18
Czechgamer.com2006-12-04
Gamesport2006-10-13
Hratelne.cz2006-09-20
GamePark2006-06-15
Gamezone (ZRUŠEN)2006-06-15
hry.Sme.sk2006-06-14
GamePark2006-05-03
NejHry.cz (ZRUŠEN)2006-04-04
Bonusweb2006-04-01
GameStar.cz2006-03-05
Hrej.cz2006-02-11
Doupě2006-01-02
Sector.sk2005-09-29
hry.Sme.sk2005-08-26

Přídavky

Čeština ---
Demohttp://pc.hrej.cz/hry/rpg/hellgate-london/download/hratelna-dema/Hellgate_London_Demo.exe/
FanStránky ---
Cheatyhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=trainer&page2=zobrazit&id_hry=0000008979http://www.abcgames.sk/?p=cheaty_zobraz&id=9705http://www.abecedaher.cz/index.php?page=cheat&page2=zobrazit&id_hry=0000008979http://www.abcgames.sk/?p=trainery_zobraz&id=9705
Návodhttp://www.gameanyone.com/game/PC/2528.htmlhttp://www.abcgames.sk/?p=navody_zobraz&id=9705
Obalyhttp://www.abcgames.sk/?p=cdobaly_zobraz&id=9705
Patchhttp://pc.hrej.cz/hry/rpg/hellgate-london/download/updaty/HGL_SP_Patch_0.6_SEA.exe/
Videohttp://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=8924http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=9112http://hry.sme.sk/clanok.asp?cl=2242774http://pc.hrej.cz/hry/rpg/hellgate-london/download/trailery/HellgateLondon_E32006_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/hellgate-london/download/trailery/HellgateLondon_GameplayTrailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/hellgate-london/download/trailery/HellgateLondon_GameplayTrailer4.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/hellgate-london/download/trailery/HellgateLondon_GameplayTrailer5.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/hellgate-london/download/trailery/HellgateLondon_GameplayTrailer6.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/hellgate-london/download/trailery/GStar2006_Hellgate_promo.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/hellgate-london/download/trailery/HellgateLondon_Cinematic.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/hellgate-london/download/trailery/HellgateLondon_Trailer9.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/hellgate-london/download/trailery/HellgateLondon_GDC07_video10.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/hellgate-london/download/trailery/HellgateLondon_Blademaster_Trailer_video11.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/hellgate-london/download/trailery/HellgateLondon_Guardian_Trailer12.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/hellgate-london/download/trailery/hellgate_london_video13.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/hellgate-london/download/trailery/HellgateLondon_CabalistSummoner_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/hellgate-london/download/trailery/hellgate_london_video15.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/hellgate-london/download/trailery/hellgate_london_video16.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/hellgate-london/download/trailery/hellgate_povolani_videa.zip/hhttp://pc.hrej.cz/hry/rpg/hellgate-london/download/trailery/HellgateLondon_CoventGarden_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/hellgate-london/download/trailery/HellgateLondon_QuestDesign_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/hellgate-london/download/trailery/t_hellgatelondon_bossbattle_gp.mov/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/hellgate-london/download/trailery/templestationtubetourpegi_wmvhd.wmv/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/hellgate-london/download/trailery/hellgate_patch_trailer.zip/
Wallpaperyhttp://www.abcgames.cz/?p=wallpapery_zobraz&ID=9705http://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=9705
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: doplnenie
Nick: (Semirad)
Datum:2013-09-14 23:10:05
Hellgate London prerobený Azijskou kultúrou a posunutý do online MMORPG http://hellgate.t3fun.com/home/home.aspx
[Odpověz]

Titulek: Proč FPS?
Nick: (Pyrofosfát) - neregistrovaný
Datum:2008-07-01 22:59:47
Navíc nechápu to zařazení Hellgatu mezi FPS. Podle mě je to jednoznačné akční RPG. Kdo to hrál, tak musí souhlasit s autory, že na aimu opravdu záleží mnohem méně než na statistikách. Kolikrát se mi stalo, že zcela zřejmý headshot potvoře nic neudělal a naopak rána, kterou jsem napálil evidentně těsně vedle způsobila kritický úder...
[Odpověz]

Titulek: Re: Proč FPS?
Nick: (Omega) - neregistrovaný
Datum:2008-07-02 21:11:21
Ahoj k tem hw narokum, nevim co mas za kompik, ale na mem jednojadru XP 2500+ pada framerate na ulicich pri ataku nekolika nepratel k nejakym 5 snimkum pri 2 Gb ram a x1650xt grafice na plus minus stredne/vysokych detailech, coz si myslim ze by na tuto hru melo byti zcela postacujici, tim padem si nedovedu predstavit na necem slabsim vubec hru jet viz. min. uvadene naroky...Atmosferu ma hra skvela, vyvoj postavy klasicky uchazejici na obdobny typ her, ale nejruznejsi bugy a nedodelky, vyhrady (alespon z me strany) - pro hru jako takovou jednoznacne "-". Spatna hra to rozhodne neni, ale mohla byt o MOC lepsi a vychytanejsi v celkevem kontextu, kazdy to vidi a citi malinko jinak.

Titulek: Re: Proč FPS?
Nick: (Pyrofosfát) - neregistrovaný
Datum:2008-07-07 02:28:24
Co se HW týče, tak jsme na tom takřka stejně, ale já mám jenom 1 GB RAM. Exteriéry mě tolik netrápí - nejvíc trpím v těch velkých patrových místnostech v tunelech. Jinak uznávám, že těch bugů mělo být určitě mnohem míň, ale jak říkáš - já jsem hráč, kterého nadchla atmosféra hry a kvůli tomu na ty chybky nahlížím úplně jinak.

Titulek: Re: Proč FPS?
Nick: (Omega) - neregistrovaný
Datum:2008-07-07 15:07:17
V exterierech v ramci ulic pri ataku skupinek nepratel ti to "jakstaks" slape?, to u me byla nejvetsi hruza - z naproste plynulosti do opravdu par snimku cca 2-5, coz bylo v dusledku zcela nehratelny, popravde toto me iritovalo uplne ze vseho nejvice a diky tomu jsem hru lidove receno "zapichl", jinak bych ji asi sanci i napric dalsim vyse zminenym nedostakum dal, ale takto to neslo - v tunelech a v tech mezipatrech o kterych mluvis mi to zase jelo docela dobre. Skoda ze na optimalizaci poradne nezapracovali.

Titulek: Hellgate :/
Nick: (Omega) - neregistrovaný
Datum:2008-07-01 20:43:14
Dostal jsem se na nejaky 12 Lvl za "vyvolavace" a i kdyz jsem byl zpocatku ze hry docela mile prekvapen svou apokalyptickou atmosferou a netradicnim ovladanim na hru typu Diabla (moznosti menit pohled), postupne me hra spise zklamala a subjektivni hodnoceni sla jednoznacne zcela dolu - stejna, stale se opakujici prostredi (metro, stanice, tunely, ulice, "peklo"), diskutabilni grafika, spousty nejruznejsich bugu a nedolelku i s patchem 1.2, mizerna optimalizace - vykyvy ve snimcich v klidovem stavu a pri ataku skupinky nepratel ve venkovnich lokacich radeji ani nekompentovat - udajne se to takto dokonce chova i na lecjakem "dvoujadru" , i kdyz ta hra nema opadstatneni byti takto narocna a to i presto, ze to z dema vypadalo paradoxne zcela OPACNE...(nechtel bych videt hru "bezet" na min. uvadene sestave). Pribeh naprosta plytkost a vedlejsi kvesty hruza. Z pocatku bych tomu dal ferovych 80, nyni sotva 60 % v ramci lehounkeho nadprumeru a i to jsem dost optimistou. Cesky preklad zcela prisernej jak pres kopirak. A za cenu jakou se hra stale a takrka vsude prodava (1200 Kc) rozhodne nebrat.
[Odpověz]

Titulek: Re: Hellgate :/
Nick: (Pyrofosfát) - neregistrovaný
Datum:2008-07-01 22:52:34
Jak tak koukám na zdejší komentáře, tak jsem asi opravdu divnej, poněvadž Hellgate se mi hrozně líbí. Už ho spokojeně hraju přes půl roku a pořád mě baví. Asi je to tím, že mě chytil podobnej syndrom vylepšování hrdinů a sběru předmětů jako v Diablu... Navíc se mi velmi líbí zasazení hry - žádné zachraňování imaginárního fantasy světa Xaqoueen, ale skutečné město v době, které bych se měl dožít. Nicméně souhlasím, že těch prostředí by opravdu mohlo být mnohem víc a cena je taky přemrštěná. Ale co se týče HW, tak jsem to (i když na nízké detaily) rozběhl i na své víc jak 3 roky staré šunce, což se třeba o Zaklínačovi říct nedá. Každopádně si stojím za svou recenzí a hodnocením 82%.

Titulek: Teda nevím
Nick: (Mr.Stu) - neregistrovaný
Datum:2007-11-16 16:13:15
Mno jako na tuto hru sem se dosti těšil, ale po zahrání dema mám poněkud rozporuplné pocity. Zdá se mi, že prostě (alespň v demu tomu tak bylo) hra neobsahuje žádnou jinou složku hratelnosti, než rež. Prostě chodíš a mlátíš hlava nehlava, bez taktiky. Hmm...snad plná bude lepší, doufám no.
[Odpověz]

Titulek: PECKA!!§
Nick: (T,Babolat) - neregistrovaný
Datum:2006-08-29 22:19:11
TAK TOTO BUDE PECKA SVETA !!!
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Hellgate: London
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Hellgate: London
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 29234x - statistika
Hellgate: London 80 z 100 Průměr z 16 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-11-02
Hellgate: London

Průměrné hodnocení z médií:

79.93 %

Min : 65 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Flagship Studios
Distributor: Namco
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 16
Počet preview: 26

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %