Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Mass Effect 2 > PC > RPG

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Mass Effect 2 (X360) 95.20 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Vrobel---90 %SCORE 192
LEVELMartin Bach / Blixa9/1090 %LEVEL 187
hry.Sme.skJán Kordoš------2010-03-03
Czechgamer.comPetr Schwank---95 %2010-02-13
GameStar.czVilém Koubek---95 %2010-02-10
Recenzeher.euJan Bičan---95 %2010-02-01
HrajMobil.skJC / Roman Kadlec9/1090 %2010-01-30
DoupěKarel Kališ9/1090 %2010-01-29
Sector.skfendi10/10100 %2010-01-29
Games.czMartin Zavřel10/10100 %2010-01-29
BonuswebMichal Kuliš---93 %2010-01-26
GameParkMalinka---95 %2010-01-26
Hrej.czPavel Dobrovský10/10100 %2010-01-26

Videorecenze

http://www.youtube.com/watch?v=0cFQ4BNbbBIAutor: Pavel Dobrovský (Hrej.cz) / délka: 8m49s / hodnocení: 10/102010-03-26

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

94.42 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

91.98 %

Počet hodnocení: 42
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 47 z 5973 Žebříček
PC: 9 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 3 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 12 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: lukino500 Hodnocení: 100 % Zobrazit recenzi 2011-01-30
Autor: filfedra Hodnocení: 99 % Zobrazit recenzi 2011-01-01
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

hry.Sme.sk2010-01-07
GamePark2009-12-21
Eurogamer.cz2009-12-17
Bonusweb2009-11-29
Czechgamer.com2009-09-04
HrajMobil.sk2009-08-04
Bonusweb2009-07-27
GamePark2009-06-12

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (50% kvůli lásce k ME) - neregistrovaný
Datum:2012-01-19 01:07:05
Pro mě je ME2 velkým zklamáním v porovnání s jedničkou. Jediné co se nepatrně zlepšilo je NPC taktické rozhraní, ale i to je špatné vzhledem k tomu že z ME udělali prachsprostou střílečku, ubrali téměř veškeré RPG prvky včetně téměř veškeré výbavy. Herně naprosté zklamání. Přípěh jsem si hodně oblíbil ale čím dál jsem se pročítal komiksy a mininovelami, tak mi přijde místy řekněme povědomí (reapeři jsou celkem podobní lodi "Horizont události" -Normandy SR2 má dokonce vzhledově absolutně stejný motor > i SR1, ale tam si ho nepamatuju ... a to že pochází z "Dark Space" a snaží se vyvraždit bio život nebo z nějaké pekelné dimenze vesmíru, to je jen rozdíl úhlu pohledu) ale ano, vyžívám se v "tvoření" příběhu. Nic méně nemít zásadní rozhodnutí jako pracovat nebo nepracovat pro kryptofašistickou společnost Cerberus a pro jejich předák Illusive mana, který alespoň podle knížky (možná se vyskytne i v ME3) jednoho human reapera stvoří, tak to je teda hodně deprimující....
[Odpověz]

Titulek: Nene
Nick: (lupíígupíí) - neregistrovaný
Datum:2011-06-05 21:45:12
Lukino souhlasim...tahle hra je skvělá...Možnost si vybrat svůj vlastní příběh se mi na tom velmi líbí..Těším se na ME3...Až vyjde koupim si ho
[Odpověz]

Titulek: jakože docela fajn
Nick: (Halalí)
Datum:2011-05-28 20:10:45
ME2 není špatná hra, ale znám i lepší pařby. ME2 vpodstatě není RPG, za které se považuje, je to spíš ukecaná strílečka z pohledu třetí osoby, RPG prvků je minimum. Na druhou stranu se to ale hraje skvěle, příbeh je výborný, možností volby je dostatek, takže celkově je to velmi dobré, ale BioWare umí i lepší hry, třeba starší rpg, tedy Baldur a jemu podobné, nebo i novější Dragon Age.
[Odpověz]

Titulek: Re: jakože docela fajn
Nick: (brokař) - neregistrovaný
Datum:2011-07-08 20:26:43
není to z pohledu třetí ale první osoby.

Titulek: Boží
Nick: (lukino500)
Datum:2011-01-30 19:27:40
Musím uznat,že tahle hra mě doslova posadila na zadek.Takhle dobrou,monent,skvělou hru už jsem nehrál ani nepamatuju.Lepší hru jsem totiž snad ani nehrál.Dokonale navazuje na události prvního dílu a dál a dál rozvíjí Shepardův příběh,který je sám o sobě úchvatný.Dámy a pánové,tohle je prostě úkaz bezchybné a naprosto špičkové a boží hry.
[Odpověz]

Titulek: Re: Boží
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-30 20:07:00
Pěkně jsi to napsal. Mass Effect mě napoprvé nechytl, ale možná mu dám ještě druhou šanci.

Titulek: Re: Boží
Nick: (T1ger)
Datum:2011-01-30 21:31:05
Piggsy, vidim len dve moznosti, ze sa ti ME nepaci. 1, nie si na sci-fi a 2, nemas rad RPG-third person shootery. Ale umna ta hra brnka presne podla mojho gusta. Priznavam trochu chaoticky rozjazd v jednotke kde ste hned hodeny do akcie ale kedze som tu hru presiel asi 9 krat tak musim uznat,ze ma zaciatok nikdy nenudil ani po 9 krat :) Ale uprimne nepoznam nikoho kto by to dohral a neospevoval tu hru. Samozrejme je nutnost anglictiny aby ste boli v obraze. Ale ak dobre viem tak vysla hra aj lokalizovana v cestine.

Titulek: Re: Boží
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-30 22:09:51
No mě tam nezaujal hlavně ten RPG systém. Čekal jsem něco víc hardcore a ono ty bylo takové jakési plytké a konzolovité. Ale jak říkám, byl jsem jen kousek od začátku, takže bych se do toho třeba časem dostal. Přestal jsem hrát hlavně proto, že mi hra často padala.

Titulek: Re: Boží
Nick: (lukino500)
Datum:2011-02-03 01:29:11
Já mám českou verzi a všechno je super.Můžu vám říct,že ať tu hru dohraju kolikrát budu chtít,stejně si ji jednou zahraju znovu.A pak znovu a znovu a znovu.Souhlasím s Tigerem,že rozjezd hry je trochu chaotický,ale když to překousnete,už vám nic nebrání si tu hru skvěle vychutnat. Opravu tomu dej ještě šanci Piggsy,stojí to za to!

Titulek:  
Nick: (FuneBraK) - neregistrovaný
Datum:2011-01-04 03:26:24
Jednoznačně to uchvátí a určitě je dobré zahrát si i první díl.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (T1ger)
Datum:2010-10-28 00:43:20
Naprosta nutnost pre fanusikov Akcnych-RPG!!! A ak chcete znasobit pozitok z hry, tak zacnite prvym dielom. Ach...jednym slovom, nevidany pocin.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (astala1996)
Datum:2010-02-04 01:15:28
Toto je nejlepší hra z kombinací akční hry a RPG kterou sem kdy hrál. Všem ji doporučuji. A dávám 95 % .
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (chelseafch)
Datum:2010-09-22 16:15:02
přesně tak :-) nejdokonalejší hra poslední doby jako třeba half life 2 ;-)

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Mass Effect 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Mass Effect 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 128876x - statistika
Mass Effect 2 94 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-01-26
Mass Effect 2

Průměrné hodnocení z médií:

94.42 %

Min : 90 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: BioWare
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 13
Počet preview: 8

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Bonusweb : 93 %
Až se přenesete přes to, že titul upustil od řady RPG prvků, tak vás čeká jeden z nejlepších herních zážitků posledních let. Rozsáhlostí a trvanlivostí se v těchto časech jedná o unikát.
> GamePark : 95 %
Není to dokonalá hra, ale skloubení skvělého a propracovaného příběhu s dokonalou prezentací a filmovým nádechem, je to, co vás do děje vtáhne a vykopne až po desítkách hodin hraní.
> Hrej.cz : 10/10
Dědictvím sci-fi mohutně inspirované dobrodružství se špičkovým příběhem dobře proloženým chytrou akcí a výpravností. Mass Effect 2 do každé rodiny!
> Doupě : 9/10
Na Mass Effect 2 se prostě krásně kouká, je radost jej poslouchat a ještě větší hrát. Akční složka mohla být trochu stažena dolů, umělá inteligence zase vytažena nahoru a i ti občasní brouci by zasloužili vyhladit.
> Sector.sk : 10/10
Už teraz má u mňa séria Mass Effect kultový štatút. Nič som nepovedal o negatívach, tie sú proti zvyšku hry ako prd vo vetre. Zopárkrát sa mi podarilo zaseknúť a bolo treba loadovať, interface by sa dal tiež viac zjednodušiť.
> Recenzeher.eu : 95 %
Grafickou stránku nelze označit za výbornou, protože se na ní stáří enginu značně podepsalo. Hudební doprovod hraje svůj úkol mocnitele ponuré atmosféry perfektním způsobem.
> HrajMobil.sk : 9/10
Pre fanúšikov má hranie nálepku nutnosti, nakoľko dvojka ponúka množstvo cenných detailov a informácii z Mass Effect univerza. Nehovoriac o jej chytľavosti a jednoduchosti.
> GameStar.cz : 95 %
Nádherné epické dobrodružství, které vyniká příběhem - jeho vyprávěním, zasazením, rozuzlením i dospělostí. Ať už k němu sednete jako hráč akčních her, či RPG, vždy byste z něj měli být nadšení.
> Czechgamer.com : 95 %
Mass Effect 2 dokonale vystihl představu o akčním RPG. Akční prvek bezpochyby celé hře vévodí a podstatnou RPG složku tlačí chtě nechtě do pozadí, což vás však o parádní herní zážitek nepřipraví.
> Časopis SCORE : 90 %
Ještě lepší než první díl, který byl pro mnoho členů redakce SCORE hrou roku 2008. Je to vůbec možné? BioWare dokazují, že ano.
> LEVEL : 9/10
Jestli ale na hrách oceňujete především zajímavý svět, vyváženou obtížnost, realistické a propracované postavy a hlavně radost z objevování, budete stoprocentně spokojeni.
> hry.Sme.sk :
Mass Effect 2 je zážitkom a pre hráčov, ktorí dokážu pochopiť a otvoriť sa tomuto sci-fi dobrodružstvu i kultovým svetom.
> Games.cz : 10/10
Strhující dospělý příběh, plný záhad, intrik, zvratů a nelehkých voleb. Nezapomenutelné postavy, dech beroucí světy. Působivě filmová výprava, nádherná hudba, procítěný dabing. Skvěle odladěná akční složka hratelnosti, nicméně poněkud přímočařejší RPG systémy. Tahle sebevražedná mise bude každopádně jednou z nejlepších jízd ve vašem životě.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %