Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Mass Effect 3 > PC > RPG

Kde koupit ?

FunStore  429 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Game pageJaromír Möwald / Jaxx---90 %2012-04-15
DD WorldJan Stach---83 %2012-04-09
hry.Sme.skJán Kordoš9.3/1093 %2012-03-30
Recenzeher.euTomáš Herodek8/1080 %2012-03-28
GamesWEB.skMichal Nemec / MickTheMage8/1080 %2012-03-22
GameParkxjohn---90 %2012-03-22
Czechgamer.comPetr Schwank---92 %2012-03-20
BonuswebDavid Sillmen---75 %2012-03-16
DoupěPetr Kolář9/1090 %2012-03-14
ZingMartin Cvrček / Cvrnda8/1080 %2012-03-14
Hrej.czVojtěch Bednář10/10100 %2012-03-06
Games.czPavel Dobrovský9/1090 %2012-03-06
Eurogamer.czMartin Zavřel9/1090 %2012-03-06
ZingMichal Maliarov9/1090 %2012-03-06
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

87.36 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

90.42 %

Počet hodnocení: 12
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 461 z 5973 Žebříček
PC: 159 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 28 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 67 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Multiplayer - chyba
Nick: (Lynch)
Datum:2012-09-04 23:25:57
Ahoj, potřeboval bych poradit. Konečně jsem začal hrát ME3 a zapnul jsem si i MP. Chvilku hraju ale pak mi tam naskočí: „Ztratili jste spojení se serverem Mass Effect 3. ….“ No prostě že se mám znovu připojit. Hra mě pak hodí zpět do hlavního menu a já můžu spustit MP znovu ale po chvilce hraní mi to opět napíše. Nevíte kde může být chyba? Co bych případně měl seštelovat aby to konečně fungovalo?
[Odpověz]

Titulek: Re: Multiplayer - chyba
Nick: (jaek) - neregistrovaný
Datum:2012-09-05 13:16:39
Chce to originálku.

Titulek: Re: Multiplayer - chyba
Nick: (Lynch)
Datum:2012-09-05 17:18:11
pro: jaek - No v tom je právě ten problém. Já mám origo. :D

Titulek: Re: Multiplayer - chyba
Nick: (jaek) - neregistrovaný
Datum:2012-09-05 22:37:56
Tak v tom případě ti asi neporadím. Buď chyba jejich serveru nebo tvého internetu, když se ztrácí spojení.

Titulek: trochu zklamání
Nick: (Halalí)
Datum:2012-03-17 23:03:46
Pro mě trochu zklamání, hlavně první půlka je nezáživná nesvobodná a skoro až nudná - přiletět na planetu tupě postřílet hromadu protivníků a odletět. Společníci, jak staří známí tak nový, jsou vcelku fajn ale moc toho nenamluví... Akce je až příliš, chápu že jde o spásu celé galaxie, ale to neznamená že by měl Shepy jen střílet, že ano. Pro mě nejlepším dílem zůstává 1, 2 je na tom skoro stejně dobře a 3 je nejslabší, byť stále dobrá. BioWare příliš zjednodušuje prvky, díky kterým má tolik fanoušků a sází spíš na akci, podle mě špatná cesta.
[Odpověz]

Titulek: Re: trochu zklamání
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-03-18 16:26:53
Kvalitní názor.

Titulek: No
Nick: (Hugo123)
Datum:2012-03-15 12:05:52
Tak toto je majserštick, není co dodat až na ten konec, nebýt ultimátního konce tak by mě popadla asi ultimátní deprese:) Velice težká rozhodnutí jsou opravdu velice tíživá, když to opravdu hodně žerete od první hry:) Doufejme, že BioWare a EA od svého debilního rozhodnutí ustoupí a postupně budou tuto absolutně nejlepší sérku oživovat DLCčkama jak jste informováni po dokončení hry a nakonec se rozhodnou pro pokračování, věřím, že se cesta najde. Protože jestli nebude MassEffect tak to je herní konec světa.
[Odpověz]

Titulek: MAKO
Nick: (Hugo123)
Datum:2012-03-09 04:41:32
Bylo v jedničce pokud se nepletu, tak by mě zajímalo kde si bral své bludy asi mix na všecky ME ze zahraničních webů:) boreeeeeeeeec, ale nedava to za mák smysl a to NIC, Jako JOKE super, upřímě, takový MIX/goulash MassEffecu bych fakt hrát nechtěl hihi.
[Odpověz]

Titulek: Pane bože
Nick: (Hugo123)
Datum:2012-03-09 04:36:02
Belzebup: Tak to je hukot ten koment:) kup si naky stary star warsy bo ty novy co ted vysli, abys tam měl světelný meče *jeslti to uz vyslo:) největší joke od tebe fakt pobavil** a neser se do Mass Effectu kdyz nerozumis cele seri. Nebo si zahraj jednicku a dvojku a pak ti dojde jaky si decko a jak vypada tvoje ulitlá message NO je to celkem i massage, si zabil hele:):) Cau
[Odpověz]

Titulek: Mírné zklamání
Nick: (Belzebup) - neregistrovaný
Datum:2012-02-21 19:03:22
Mass Effect je komplexní vesmírný simulátor nevídaných rozměrů. Můžete v něm komunikovat s vesmírnými bytostmi, prozkoumávat zahraniční planety nebo si listovat vesmírnou encyklopedií. Přesto bych k němu měl několik vítek. Největší zklamání se mi dostavilo hnetka z kraje příběhu, kdy jsem pochopil, že se ve hře nevyskytují vůbec žádné světelné meče(!!!). Ty by podle mého názoru neměly v žádné poctivé sci-fárně chybět. Posléze jsem byl sice částečně uspokojen tím, že se dá bojovat i pomocí úderů zbraní, ovšem jak říkám, šlo pouze o částečnou sadysfakci. Většinou jsem musel beztak jenom střílet. Další vítku musím směřovat k popisům planet. Četlo se to pěkně, ovšem po přečtení některých údajů jsem začal pochybovat o tom, jestli takovéto planety vůbec doopravdy existují. Vrcholem bylo, když měla planeta v popisu teplotu 36°C a po přistání byl všude kolem mě jen led a sněhová bouře(!!!). Od té doby jsem popiskům přestal věnovat pozornost. Ale vraťme se zpět ke zbraním. A teď si musím postěžovat na přehřívání. Samopal či kulomet se přehřeje po zhruba stovce výstřelů, ovšem puška s optikou se přehřeje již po dvou výstřelech (!!!). No to mě podržte, jak je toto možné? Vůbec mi to nedává smysl a ve hře to ani nebylo nikterak vysvětleno. Takovéto a jiné nelogičnosti prostě uráží mou inteligenci. Ovšem největší kudlou do zad pro mě byla událost zhruba ve třech čtvrtinách hry. Po celou dobu, v každičkém rozhovoru jsem se pokoušel o sblížení se ženou. No a pak k tomu po asi tisíci vyčerpávajích rozhovorech došlo a jistě se ptáte, jak to dopadlo. No ani se neptejte, chtělo se mi z toho brečet. Jedna krátká animace, ve které nebylo téměř nic zobrazeno, dokonce ani jedna blbá bradavka(!!!). Když jsem se o tom dočetl, byl to jeden z mých hlavních důvodů ke koupi. No a takhle to dopadlo. Jestli je jen kvůli tomuto hra povolena až od 18 let, tak vůbec netuším, co si o tom mám myslet. To už i v Ordinaci v Růžové zahradě toho bylo vidět víc. Ale abych pořád jen nehanil, chtěl bych vypíchnout alespoň vedlejší mise. Prozkoumávání planet, těžba nerostných surovin, hledání tajných míst, to bylo doslova mé hobby. Ježdění s vozidlem bylo také moc pěkně zpracováno, chybělo mi snad jen nitro dopředu pro rychlejší jízdu. Fungovalo mi jen nitro do vrchu, ale to jsem příliš nevyužil. Nedalo se totiž vyletět moc vysoko. Nebo to byl bug? Nevím. Snad už to bude v příštích dílech vyřešeno lépe. Zaujaly mě taktéž plastikové zbroje a brnění, které mi nejednou připomněly mého oblíbence Baze Rakeťáka z Toy Story 3. Nejvíce se mi líbila zbroj v červeno-bílém provedení na ženské postavě. No a to je zhruba asi tak všechno, co jsem chtěl o této hře popovídat. Takže abych tuto recenzi nějak zakončil, celkově vzato, shrnuto a podrženo, nemám hře téměř co vitknout, tedy až na těch pár vítek, které jsem zmínil víše. Hře uděluji známku 2- s odřenými prsy a už se těším na další díl, ve kterém již budou mnou zmíněné nedostatky odstaněny. Tedy alespoň doufám...
[Odpověz]

Titulek: Re: Mírné zklamání
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-03-08 17:48:11
Ty si musíš dělat srandu. Nebo jsi příliš mlád, což by mnohé vysvětlovalo. Tohle se snad endá ani komentovat. Jako vtip super.

Titulek: Re: Mírné zklamání
Nick: (Lukas) - neregistrovaný
Datum:2012-03-08 18:30:19
Boží. Super a humorné. Dokonce i ty výrazné gramatické chyby coby třešnička na dortu! Takhle jsem se dlouho nenasmál, díky. Jen pozor na drobnosti - v ME3 není těžba surovin (místo toho je hledání artefaktů) a vozidlo MAKO není k dispozici. To trošku zbytečně kazí dojem z tvých "pseudojmů z ME3". Jediné co se tvému dílku trochu přibližuje je výrok jednoho člověka ohledně TES:Skyrim. Byl ve smyslu že "jako dobrý, ale celejch pět levlů sem měl jedno a to samý brnění a to mě neba". Ale to byl hlupák odkojený Diablem, ne skvělý komik jako jsi ty.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Mass Effect 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Mass Effect 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 9381x - statistika
Mass Effect 3 87 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 3 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 4 uživatelů
  • Moje oblíbená 3 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-03-07
Mass Effect 3

Průměrné hodnocení z médií:

87.36 %

Min : 75 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: BioWare
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 14
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 10/10
Po dohrání série Mass Effect 3 při nejlepší vůli nedokážu hodnotit jako samostatnou hru. Poslední díl by si pak jistě v řadě ohledů vysloužil kritiku, jako dílo ale tato série patří k největším klenotům herní historie.
> Games.cz : 9/10
Mass Effect 3 nabízí to nejlepší z celé trilogie: kvalitně vyprávěný dospělý příběh, propracované hlavní i vedlejší mise a zábavné souboje. Důstojně uzavírá trilogii, které se mezi videohrami jen tak něco nevyrovná.
> Eurogamer.cz : 9/10
Nejdelší a nejpůsobivější Mass Effect je důstojným završením trilogie, která definovala RPG hry i sci-fi žánr této generace.
> Zing : 9/10
V herní branži je opravdu málo sérií, jež dokážou hráči přinést závěrečné uspokojení a důstojné uzavření dlouhotrvajícího příběhu, kterému věnovat hodiny svého času. I přes malé chybky se jedná o epický a kulervoucí závěr oblíbeného a hýčkaného příběhu, který nám bude nesmírně chybět.
> Doupě : 9/10
Silná rozhodnutí, citelné oběti, dramatické zvraty. To vše a ještě více přináší zakončení trilogie Mass Effect. Potřebujete snad vědět něco víc?
> Zing : 8/10
Stejně jako o zbytku hry, i o multiplayeru se dá říct, že není nijak přelomový, ale to ještě neznamená, že by ho to kvalitativně nějak snižovalo. Naopak. Shepardovo tažení je sice pořád primární, což je naprosto v pořádku, ale kooperace ho skvěle doplňuje. Revoluci v žánru kooperativních her ale nečekejte.
> Bonusweb : 75 %
Mass Effect 3 je nejslabším dílem ságy navzdory skvělému zakončení a několika památným momentům. Herní mechanismy doznaly až příliš velkého zjednodušení a okleštění. Pro fanoušky je to ale poovinnost.
> Czechgamer.com : 92 %
Ať už se na závěrečné scény, nebo na akční pojetí, nebo na cokoliv jiného snáší kritika jakkoli velká, s Mass Effectem jako sérií to nezatřese. Ustojí to dle našeho soudu i trojka jako taková. To nejlepší, o co můžete v herní branži zakopnout, je právě Mass Effect. Tahle série má totiž všechno, co by správná hra měla mít – a ještě něco víc: Vytvořila kolem sebe kult, žijící společenství; její svět je tak detailní a propracovaný, až se z toho tají dech.
> GamesWEB.sk : 8/10
Aký teda Mass Effect 3 vo výsledku je? Rozhodne viac lineárny než jeho predchodcovia (dokonca je v hre hádam o polovicu menej paragon/renegade rozhodovaní, než tomu bolo minule), avšak to mu nebráni v tom, aby nemohol byť zároveň aj ukrutne zábavným a napínavým, presne v duchu posledných dielov sérií.
> GamePark : 90 %
BioWare navzdory určitým obavám nezklamalo. Naštěstí se hra nepřehoupla do úplně odlišného žánru a i když je zde patrný přechod k větší akčnosti, podle úvodní volby herního režimu si můžete Mass Effect 3 udělat přesně takový jaký chcete - tedy interaktivní film, pořádné RPG nebo víceméně jen akční řežbu. Po herní stránce se vývojářům povedlo všechny prvky vynikajícím způsobem skloubit dohromady.
> Recenzeher.eu : 8/10
Takže jaké je vlastně zakončení této ságy? Zaručeně dobré. Pro fanoušky série je finální díl povinností, pro nové hráče zajímavým počinem, ve kterém se ale mohou občas ztrácet. Hře ubírá body jen grafické zpracování, které jsme čekali přeci jen lepší. A i když je zakončení úctyhodné, výpravné, vtipné a plné zvratů, není zde nic podstatného co by nebylo ukázáno v předchozích dílech.
> hry.Sme.sk : 9.3/10
Mass Effect 3 sa jednoducho vynikajúco hrá a stupňujúci sa dej spoločne s obrovským počtom morálnych volieb tempo ešte viac popoháňa. Technické spracovanie je na vysokej úrovni a hranie si užijete po vizuálnej i zvukovej stránke.
> DD World : 83 %
ME3 přináší mnohem lepší příběhový závěr, než jsme doufali. Tak dobrý, že jej mnozí zjevně ani nepochopí.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %