Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Mount and Blade > PC > RPG

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Vrobel---49 %SCORE 177
LEVELLukáš Grygar7/1070 %LEVEL 172
Games.czPetr Ciesarík7.5/1075 %2009-01-15
GamesWEB.skMichal Nemec / MickTheMage---80 %2008-12-26
Bonusweb ---70 %2008-11-10
Doupě 8/1080 %2008-11-06
GamePark ---70 %2008-10-23

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

70.57 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 49 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

83.38 %

Počet hodnocení: 8
Min. hodnocení: 62 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2820 z 5973 Žebříček
PC: 1288 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 134 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 260 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePlanet.cz2008-08-22
Hrej.cz2006-08-12

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: co člověk to názor
Nick: (ALXANDRA) - neregistrovaný
Datum:2010-07-29 22:02:21
Nic lepšího zatím neznám. Grafika mi nevadí. Mohu si dělat co chci. Ta hra mi prostě sedí.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (dazu) - neregistrovaný
Datum:2009-11-16 23:19:22
Čau chělbych se vás zeptat jak mám dobýt Dhirim (město) když už mi zbývá porazit jenom jednu frakci a maji jenom Dhririm nic jinýho.Nejde mi u Dhirimu postavit obléhací věž.Díky.
[Odpověz]

Titulek: nej hra
Nick: (Medabeda) - neregistrovaný
Datum:2009-10-26 01:37:49
Ty vole to je maso do ted jsem hral metiná ale pred toto roumusim smeknout do porucuju vsem hracum stredoveke doby.pna priklad:omount&blade nebo gothic1234
[Odpověz]

Titulek: Re: nej hra
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-09-29 19:36:23
jdi do .. s metinem to se neda srovnavat !!!! metin je mnohem miň promakana hra po pravde je metin uplne k ....

Titulek: Dotaz
Nick: (Anonim) - neregistrovaný
Datum:2008-12-31 22:32:10
Nevíte někdo kde Mount and Blade koupit?
[Odpověz]

Titulek: Hodnocení
Nick: (drbob) - neregistrovaný
Datum:2008-12-30 00:20:09
Dobrá hra, ale spousty věcí nedořešených. Mohlo to být mnohem lepší, odfláknutý a uspěchaný. . . :-(
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (ja) - neregistrovaný
Datum:2008-12-06 19:12:22
ja sem to vyhral ze Score a je to fakt dobra hra
[Odpověz]

Titulek: www.mb.wbs.cz
Nick: (LordF) - neregistrovaný
Datum:2008-11-03 19:49:41
FanStránka o módech na Mount and Blade (kde jich je kolem 20 + ke stažení všech verzí MaB): www.mb.wbs.cz
[Odpověz]

Titulek: Naivni
Nick: (Predkozka) - neregistrovaný
Datum:2008-11-03 06:26:04
Chci videt toho blazna co vyplacne tech 700,- za hru, ktera je uz snad pres dva roky volne stazitelna vsude po netu. Ja ji hral naposled + - asi pred rokem s modifikaci LOTRA.
[Odpověz]

Titulek: Re: Naivni
Nick: (Kmotr) - neregistrovaný
Datum:2008-11-21 01:55:31
Ty blbe tahle hra neni volněstažitelná všude na webu, to jí normálněkradeš jako všechny ostatní hry ale del tvého příspěvku ještě nemáš věk aby jsi tomu rozumněl.

Titulek: supr
Nick: (hetis) - neregistrovaný
Datum:2008-10-05 22:40:32
za tech 879kč to fakt stoji
[Odpověz]

Titulek: Re: supr
Nick: (Bender) - neregistrovaný
Datum:2009-03-21 00:22:06
Hehe 900 za takou jednoduchou hru? Lidi vzpamatujte se!

Titulek:  
Nick: (Smuggler) - neregistrovaný
Datum:2008-08-13 11:33:49
Plná verze zdarma na http://mountblade.ic.cz , První české fórum na http://forum-mountblade.ic.cz a čeština na http://czmab.blogspot.com
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Takeda) - neregistrovaný
Datum:2008-05-27 12:19:01
Všechny zvu naši fansite o Mount & Blade http://www.mountblade.ic.cz/
[Odpověz]

Titulek: je to super
Nick: (Killmaker) - neregistrovaný
Datum:2006-09-29 21:57:49
plnou verzi zdarma najdete na www.mountandblade.blog.cz
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Mount and Blade
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Mount and Blade
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 40021x - statistika
Mount and Blade 71 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2008-09-23
Mount and Blade

Průměrné hodnocení z médií:

70.57 %

Min : 49 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Taleworlds
Distributor: Taleworlds
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 7
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %