Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Night Watch (Noční Hlídka) > PC > RPG

Kde koupit ?

FunStore  99 Kč  
Microgames  99 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---62 %SCORE 150
LEVELRadek Friedrich7/1070 %LEVEL 139
Časopis Doupě 6.4/1064 %Doupě 09/06
GameParadise.cz ---56 %2006-12-06
GameStar.cz 6.9/1069 %2006-10-26
GamePark ---66 %2006-08-25
Bonusweb ---75 %2006-08-11
Sector.sk ---60 %2006-08-02
GamePlanet.cz 6.75/1067.5 %2006-07-39
GamesWEB.sk ---60 %2006-07-30
Hrej.cz 5/1050 %2006-07-18
Games.cz ---69 %2006-06-22
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

64.04 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 75 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

100.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 100 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3809 z 5973 Žebříček
PC: 1785 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 174 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 339 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Games.cz2006-03-18
Bonusweb2005-08-04

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: nwm
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-12-31 05:54:07
nevim jak mam udelat tu misi jak musim najit tu zavulonovu skrys plis poradte
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (TripFire) - neregistrovaný
Datum:2013-08-22 17:34:39
poradte mi jak to mam udelat s tim konvojem pokazde me zabijou
[Odpověz]

Titulek: Jurik
Nick: (Honey) - neregistrovaný
Datum:2013-02-14 20:16:40
Ahoj idi, už jsem vyzvedla Jurika a přeprala ty parchanty, co na mě útočej (na zastávce) a pak, když jdu k šipce, nechce mě nechat opustit úroveň. Tak zabiju ty tři co tam jsou a v tu chvíli tam jsou najednou další 4 a pak jich je najednou 9 a už to dělám po X-té a furt mě jen zabíjej... zkoušela jsem to jako 2 mágové ( prostě ty, coutočej na dálku schopnostma) + 1 vlkodlak, 3 mágové... furt nic jen umírám. Nevíte někdo KDOKOLI jak na to :D ?
[Odpověz]

Titulek: Re: Jurik
Nick: (llaf) - neregistrovaný
Datum:2013-02-14 21:33:49
Beruško,musíš ty parchanty chytit za pytel :D

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-01-15 17:38:26
jak pouziju akumulator
[Odpověz]

Titulek: Night Watch grafický problém
Nick: (Anonym- Odpovědi spěchají!!) - neregistrovaný
Datum:2012-08-26 17:25:10
Ahoj mám grafický problém s touto hrou Night Watch... Zapnu ji ale v hlavním menu není žádný kursor a tak neni ani při úspěšném trefení nabídky nová hra na začátku neni kursor vidět také...... Prosím velmi spěchá. Děkuji. A hru mám staženou z uloz.to...........
[Odpověz]

Titulek: Re: Night Watch grafický problém
Nick: (Anonym- Odpovědi Spěchají!!) - neregistrovaný
Datum:2012-08-26 17:28:07
Ještě dodatek odepiště mi na E-mail jendula.cech@seznam.cz

Titulek: caw
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-09 23:22:31
ahoj nemužu najit nějakeho řidiče prosim řekněte kde je pište prosim na 124Davi@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: stas v podzemí a pak zavulon
Nick: (pat) - neregistrovaný
Datum:2010-10-06 06:57:10
no já vím že je to pozdě, ale v tom podzemí sem měl taky problém. vždycky vlkodlak a upír. ale já to pak zkusil se stasem čarodějem. všechny sem zabil, teď mám stase v druhém kroku 5. kategorie a jsem na začátku mise Labyrint. no a jen tak pro zájem... osvědčil se mi amulet z hodinek. ten na nepřítele uvrhne kletbu smrti. to by se dalo použít snad i na zavulona... ale nevím. zkuste to:) magický tlak je u čaroděje nejlepší:D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Denior) - neregistrovaný
Datum:2010-04-24 20:50:56
Hele dělam 5 misi a nevim jak se mam dostat na 3 patro za jednou holkou protože mě chyběji schody.Poradite mi prosim vas jak? pošlete mi prosim na email: Denior@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: PORSIIIM
Nick: (alfa2620) - neregistrovaný
Datum:2010-03-07 21:50:00
ahoj nevite co mam delat?jsem u takoveho domu.vse okolo jsem zabil a nic.pls piste na alfa2620@đeznam.cz.dik
[Odpověz]

Titulek: help
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-02-07 00:03:05
jak se dostat k ty divce
[Odpověz]

Titulek: help
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-09-29 23:04:27
prosím nevíte někdo jak udělat tu misi kde je stas sám v nějakém vězení. Meě vždycky zabije ten upír s vlkodlakem
[Odpověz]

Titulek: Re: help
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-11-05 23:17:17
No tak tam sem se taky sekla a nevim jak dál prosím poraďte!!!

Titulek: Re: help
Nick: (rayman) - neregistrovaný
Datum:2010-01-15 15:59:18
sem se tam taky zasek v ty base se stasem

Titulek: Re: help
Nick: (Ahoj) - neregistrovaný
Datum:2010-01-15 22:34:20
už to mam musite tomu upirovy a vlkodlakovi utyct ke shodum dolu cestou potkate par carodeju ale kdyz jim utecete tak pujdete takovim kanalem a nakonci vas zabijou ale jeden upir rekne at vas nechaj jit a vodejdou a potom tam mate sipku do dalsi mise :-) :-)

Titulek: Re: help
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-04-18 21:48:57
ale ten upír jim jenom řek aŤ mě nechaj a pak mě zabil on

Titulek: pls help
Nick: (miki) - neregistrovaný
Datum:2009-08-08 19:22:07
prosim nevite co mam udelat abych se dostal dal je tu takovy barak us sem to tam prosel vsechny sem je zabil ale newim co dal pls napiste na email amichal@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-07-10 19:33:38
jsem v misi kde ma stas a aňa zničit zavulona a vzít sféru sil ale on je vždycky zabije co mam dělat?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (neeeeeeeeeeeee) - neregistrovaný
Datum:2008-11-16 03:31:15
na tý věži jedním ho zdtzite druhy utoci nejlip je mit maga, carodeje
[Odpověz]

Titulek: nevim co delat
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-02-14 14:54:11
Jsem v misi kde dostanete do bandy OLGU(Stas v te misi neni) a mam vypnout proud aby Zavulon neodvislal na vezi Ostanenko video. Vsechny jsem v te misi zabil a nevim co mam delat?
[Odpověz]

Titulek: Re: nevim co delat
Nick: (stas) - neregistrovaný
Datum:2008-10-22 22:32:15
taky sem se tam sek a nemužu dal. pomozte někdo.

Titulek: Re: nevim co delat
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-22 23:26:13
musiš ohnivyma koulema roztřiskat ty velke reaktory co jsou venku(musi se do nich navalit asi 4-5 ohnivych kouli)!

Titulek: Re: nevim co delat
Nick: (baish) - neregistrovaný
Datum:2009-06-17 21:02:27
musis odstrilet telekinezí panacky do reaktoru

Titulek: Re: nevim co delat
Nick: neregistrovaný
Datum:2012-10-02 19:07:53
Poté co zničíš venku ty reaktory, musíš vejít do budovy a v přízemní místnosti s počítačema hodit ohnivou kouli na ovládací panel, který je v koutě na opačném konci než jsou dveře.

Titulek: zavulon
Nick: (sysel) - neregistrovaný
Datum:2007-01-30 22:20:25
cus nevite nahodou nekdo jak porazit zavulona na te vezi? dik za odpoved
[Odpověz]

Titulek: Re: zavulon
Nick: (lidesci) - neregistrovaný
Datum:2007-02-13 21:28:12
cus, me se osvedcilo udelat si pomoci zrcadla stasova dvojnika a poslat ho k zavalounovi, zavaloun se seoustredil na dvojnika a ja jsem ho z dalky odstreloval kouzlem Thantanos.

Titulek: n
Nick: (toni) - neregistrovaný
Datum:2006-09-01 17:02:53
i need some or more crack to my game PC. such as night wacth and half life. thank's for your attention.
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Night Watch (Noční Hlídka)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Night Watch (Noční Hlídka)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 18463x - statistika
Night Watch (Noční Hlídka) 64 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-06-26
Night Watch (Noční Hlídka)

Průměrné hodnocení z médií:

64.04 %

Min : 50 % Max : 75 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Nival Interactive
Distributor: CDV
Distributor CZ: Future Games

Počet recenzí: 12
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %