Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Numen: Contest of Heroes > PC > RPG

Kde koupit ?

(X)zone  199 Kč  Kompletně v češtině

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMiloš Bohoněk---72 %SCORE 191
LEVELAleš Smutný7/1070 %LEVEL 186
DoupěJakub Kovář4/1040 %2010-01-22
Sector.skuni---75 %2010-01-22
Czechgamer.comRobert Varga---75 %2010-01-10
Eurogamer.czMartin Holas / Marty4/1040 %2009-12-24
GamesportJiří Navrátil---65 %2009-12-22
Hrej.czOndřej Švára5/1050 %2009-12-17
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

60.88 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 75 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

64.00 %

Počet hodnocení: 6
Min. hodnocení: 55 %
Max. hodnocení: 74 %
Pořadí:

Celkově: 3934 z 5826 Žebříček
PC: 1863 z 3068 Žebříček
PC/RPG: 180 z 262 Žebříček
Vše/RPG: 340 z 465 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Games.cz2009-05-20
Czechgamer.com2008-04-01
GamePark2007-08-06

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Esence života od wargina
Nick: (Luba) - neregistrovaný
Datum:2011-02-11 03:02:39
Ahoj,prosimvás...kde (název místa) esenci života vargina...prolez sem obě pouště kam vás zavede ten blb z toho města jak se tam teleportujete ale nenašel sem to...poradte mi pls někdo :-)
[Odpověz]

Titulek: ......
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-12-16 21:35:54
Aha,myslíš wargiry....ti co měli toho 1. robota....dík
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-12-16 02:20:28
Ty zuby u sebe mají ti mutanti co lozi po té poušti musiš je prohledat.
[Odpověz]

Titulek: Planina zatracení
Nick: (radajza) - neregistrovaný
Datum:2010-12-16 02:10:16
Čau,neví někdo jak mám získat zub toho přerostlýho červa.........když ho najdu a on vyleze, žádnej zub mi v těle nezůstane...............
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-10-27 17:12:07
Neví někdo kde v Numenovi hledat toho trojhlavého psa?Začíná mě to pěkně srát bo už jsem prolezl všechno a mám podezření že mi dohrání znemožňuje nějáký bug.jestli to někdo hrál tak ať pls poradí dík.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-10-28 01:35:48
Bez do parmasu a vlez na teleport a ocitnes se na strove Ida a v jeskyni ho najdes. Tam sem ted zkoncil protoze po jeho zabiti mas najit jeho pana. Kdyztak napis jestli ho najdes

Titulek: Re:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-10-28 01:55:57
V te jeskyni je vchod do další jeskyně ,kde jsou samí kostlivci když ji projdeš ocitneš se na takem sopečném ostrově a tam je ten jeho pán ale nevím jak ho zabít rubu do něho jak o život ale nic mu to nedělá ,zato on mě zabije na tři rány a to sem o deset levlů výš než on.

Titulek: Re:  
Nick: (prelien)
Datum:2010-10-28 03:10:51
Tak on je to finalni boss a zaklad je mit Autolicuv prsten

Titulek:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-20 23:58:25
Tak Numena jsem zkusil a nějak mne nechytl. ten začátek, nějaký prazvláštní, bojový systém nic pro mě a hratelnost je u jinných vyší a zábavnější formou podaná:) každopádně víc českých her, ať máme co hrát.
[Odpověz]

Titulek: Chybějící hodnocení
Nick: (CINEMAX) - neregistrovaný
Datum:2010-01-15 13:50:46
LEVEL - 7/10 SCORE - 72%
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Numen: Contest of Heroes
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Numen: Contest of Heroes
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 20693x - statistika
Numen: Contest of Heroes 61 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-12-14
Numen: Contest of Heroes

Průměrné hodnocení z médií:

60.88 %

Min : 40 % Max : 75 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Cinemax
Distributor: Cinemax
Distributor CZ: Cinemax

Počet recenzí: 8
Počet preview: 3

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 5/10
Továrna na expy s aurou antiky. Nic jiného nečekejte. Pečlivé zpracování hrdinových schopností drtí respawn nepřátel a mírumilovné části světa postrádají šmrnc. I dějově mohl být Numen plnější.
> Eurogamer.cz : 4/10
Numen se nehraje vysloveně špatně. Řada designérských rozhodnutí bohužel hraničí s čistým amatérismem, přičemž dílo zkázy dokonává tragická umělá inteligence, herní doba počítaná na hodiny i technické problémy.
> Gamesport : 65 %
Numen je příjemnou, zábavnou a oddychovou zábavou. Bohužel se Numenu nevyhnulo několik poměrně závažných chyb. Absenci dabingu lze kvůli úsporám chápat, ale horší vyvážení a slabý příběh na penězích nestojí.
> Czechgamer.com : 75 %
Grafika mohla být určitě lepší, zvuk nevyjímaje, ale co si budeme povídat, vždyť Numen je pohádka, do které chcete utéct z reality všedního světa.
> Časopis SCORE : 72 %
Povedené akční české RPG, které vás sice ničím ze židle nezvedne, ale co dělá, to dělá dobře a pozornost si rozhodně udrží.
> LEVEL : 7/10
Numen není žádný zázrak, omílá už provařené klišé, nepřináší nic nového a ještě potřebuje doladit několika patchi, ale ve své jednoduchosti a čirosti je zábavný, návykový a dobře se u něj relaxuje.
> Doupě : 4/10
Hra dokáže zabavit a pokud od ní nevyžadujete perfektní příběh a bezchybnost, určitě se u Numenu obstojně odreagujete.
> Sector.sk : 75 %
Keby tvorcovia doladili a dotiahli jednotlivé zložky, zrodila by sa veľká vec. V aktuálnej podobe sa nám ale dostáva do rúk „iba“ mierne nadpriemerná RPG s viacerými pozoruhodnými súčasťami.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5825
Recenze: 23975
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1158
Návody: 1767
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 2976
Průměrné hodnocení z
23358 recenzí: 71,764 %