Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Sacred > PC > RPG

Kde koupit ?

Microgames  228 Kč  
FunStore  230 Kč  
Microgames  494 Kč  
FunStore  499 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---82 %SCORE 124
LEVELLukáš Grygar7/1070 %LEVEL 114
Czechgamer.comLukáš Langer---86 %2004-07-09
GameStar.czPetr Prošek---90 %2004-06-04
GamesWEB.skMaster---90 %2004-04-28
Sector.skuni---92 %2004-04-15
Gamezone (ZRUŠEN)collak---86 %2004-04-13
BonuswebPetr Kárník---87 %2004-04-06
Gamecenter (pozastaven) ---89 %2004-04-01
DoupěDavid Sláma7/1075 %2004-03-30
Games.czJiří Sládek---90 %2004-03-13

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

85.18 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 92 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

82.10 %

Počet hodnocení: 21
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 645 z 5973 Žebříček
PC: 236 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 39 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 90 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Games.cz2009-02-24

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-08-09 17:58:02
Super hra. Lepší neš Titan Quest. teším se na Sacred 2 :-))))
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-03-21 15:38:48
Souhlasím, Titan Quest byl taky dost dobrý, ale v Sacred je mnohem víc možností, zajímavé postavy na výběr, víc předmětů a hlavně volnost pohybu po světě..

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-03-21 18:06:21
Me u S2 odradilo levelovani sveta s hracovou postavou, coz se domnivam, ze do kvalitnich (i akcnich) rpg nepatri. Ale proti gustu...

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Sacred
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Sacred
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 12225x - statistika
Sacred 85 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2004-03-19
Sacred

Průměrné hodnocení z médií:

85.18 %

Min : 70 % Max : 92 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Ascaron (R.I.P.)
Distributor: Encore Software
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 11
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 90 %
Pohádkové akční RPG, které ukazuje, že rozsáhlý svět nabitý volností není jen doménou příběhových erpégéček. Minimálně rovnocenný soupeř Diabla.
> Doupě : 7/10
Její mouchy v podobě místy slabšího grafického zpracování kompenzuje design lokací jako takových, takže si není až zase tak na co stěžovat (zvláště ve srovnání s Diablem).
> Sector.sk : 92 %
SACRED je vynikajúca hra a prináša mnoho hodín kvalitnej zábavy. Ale je lepšia ako Diablo? V mnohých veciach sa mu vyrovná a v zásade nemá vážne nedostatky. No prekrásna grafika a vydarené inovácie, ako napríklad jazda na koni posúvajú SACRED o výrazný krok dopredu.
> Gamezone (ZRUŠEN) : 86 %
Dle mého soudu je Sacred výbornou hrou, jenž vám vydrží na dlouho. Pohádkový svět vám nachystá nejedno skvělé dobrodružství a strávíte v něm spoustu času. Celý příběh navíc lze hrát i ve spoluprácí s ostatními hráči.
> Bonusweb : 87 %
Pokud se rozhodnete si Sacred zahrát, odmění se vám vynikající detailní grafikou, výbornou zvukovou stránkou, dobrým příběhem a několika bezesnými nocemi.
> GameStar.cz : 90 %
Jedinou závažnější chybou je absence pořádného spádu, což je důsledek obrovské rozlohy zdejšího světa. Deset poctivých hodin čistého času zde rozhodně není žádná míra, a nové Sacred vás tak může zaměstnat na několik dlouhých měsíců.
> Czechgamer.com : 86 %
Rozlehlý svět, spousta mrtvých, váleční koně, kouzla, šest postav a skvělá grafika ve spojení se stejně skvělou hratelností. TAk to je Sacred ve své plné kráse
> GamesWEB.sk : 90 %
Jedná vec, ktorá sa mi obzvlášť páčila, bol boj s kostlivcom: usekol som mu ruku, zodvihol zo zeme a bojoval ňou proti nemu ! Toto je jedna z možností, a mnohých ďalších, ako si hru spríjemniť.
> LEVEL : 7/10
Svět, který má být poetický, grafika, která se tváří jako hezká, technické zpracování pod bodem mrazu, ale marná sláva - bude se to hrát.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %