Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

The Elder Scrolls 4: Oblivion > PC > RPG

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - The Elder Scrolls 4: Oblivion (X360) 95.00 %MOBIL - The Elder Scrolls: Oblivion (Java) 00.00 %PS3 - The Elder Scrolls 4: Oblivion (PS3) 86.75 %

Kde koupit ?

FunStore  299 Kč  
Microgames  299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---96 %SCORE 147
Časopis Pevnost ---95 %Pevnost 49
LEVELLukáš Grygar10/10100 %LEVEL 138
Časopis Doupě 9.4/1094 %Doupě 4/06
Dex-site.com (ZRUŠEN) ------2007-08-06
Hratelne.cz ---76 %2007-01-10
GamePlanet.cz 9.5/1095 %2006-08-12
Galaxie.Name ---93 %2006-06-08
Gamezone (ZRUŠEN) 4.5/590 %2006-04-17
GamePark ---91 %2006-04-13
GamesWEB.sk ---85 %2006-04-13
hry.Sme.sk 4.75/595 %2006-04-12
Gamecenter (pozastaven) ---93 %2006-04-10
NejHry.cz (ZRUŠEN) 9.5/1095 %2006-04-07
Sector.sk ---87 %2006-04-07
Games.cz ---94 %2006-04-05
Bonusweb ---93 %2006-04-04
Doupě 9/1090 %2006-04-03
Hrej.cz 9/1090 %2006-03-31

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

91.78 %

Počet recenzí: 19
Min. hodnocení: 76 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

82.53 %

Počet hodnocení: 68
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 117 z 5973 Žebříček
PC: 38 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 13 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 26 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamecenter (pozastaven)2006-04-03
Games.cz2006-03-28
Doupě2006-03-27
Sector.sk2006-03-23
Gamezone (ZRUŠEN)2006-03-11
Games.cz2006-03-10
hry.Sme.sk2006-01-23
Sector.sk2005-10-24
Gamesport2005-10-13
Doupě2005-10-12
Czechgamer.com2005-03-02

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: POMOOOC !!!!!!!
Nick: (OblivionGamer) - neregistrovaný
Datum:2012-06-06 17:29:12
Kde mám stáhnout plnou verzi The Elder Scrolls IV: Oblivion????????????????, Nikde ji nemůžu najít
[Odpověz]

Titulek: Re: POMOOOC !!!!!!!
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-06-06 18:20:18
Třeba taky když to chceš stahovat. http://store.steampowered.com/app/900883/?snr=1_7_suggest__13

Titulek: zvýšenie výkonu compu
Nick: (garias) - neregistrovaný
Datum:2009-03-24 13:17:18
ten súbor Quiet_Feet_MAX_2_0-12331 upravuje aj fps a hra beží omnoho lepšie a vo väčšej pohode. Ak nechcete mať problémy naisto preferujte zvukové a grafické pluginy, ako pohľad do väčšej diaľky, vyššie stromy, krajšie kríky, iné chovanie zvierat, svietenie katedrálam okná v noci apod. Existuje plugin, ktorý vám dá obchodníka ku krčme blízko Cirodilu. Sú tam dvaja ujovia :D. Jeden predáva zbrane druhý zbroje. To je takmer best plugin, ten si musíte zabezpečiť. Úprava letu šípu a jeho parabola letu sú nutné. Stránka na pluginy http://oblivion.bonusweb.cz/download/plugins/. Ak sťahujete viacej pluginov naraz, stáva sa že sa predchádzajúci nestiahne úplne a potom to vypadá že je súbor poškodený. Len Quarl3 plugin na tectúry mal 1,7 GB. Ostatné mali cez 2GB. Preto sťahovať sťahujte, oplatí sa to.
[Odpověz]

Titulek: Oblivion + KNights of the night = 11 GB
Nick: (garias) - neregistrovaný
Datum:2009-03-24 13:11:14
Mám docela veľa skúseností s Oblivionom a preto sem čoto po dlhej dobre hrania napíšem. Moja zostava: IntelCore2Duo 2,15, GF 8800 GTS 320MBm, 2GBCorsair. Táto zostava vpohode utiahne OBlivion na maximálnej grafike pri rozlíšení 1152x864 pri 70hz monitora. Pluginov mám asi tak 70 a len kde tu v hre sa objaví nejaký bug či boj medzi pluginmy. Jediné čo mi nejde je občasné načítanie uloženej hry. Tá sa nenačíta a hra púadne do win s chybou na odoslanie. Rýchle uložnie funguje vždy. Najhlavnejšími pluginmi mám Quarl 3, je to totálne vylepšenie detailov grafiky. Pri zapnutí HDR v nastavení videa, je grafika excelentná a Gothic 3, ktorý som prešiel sa môže strčiť do zadku. V oblivione vidím asi do 3 krát väčšej vzdialenosti. Stáva sa, že to niektorým ľudom pri boji seká. napríklad z dialky lukom sa nič nedej, v pohode hra šlape, akonáhle sa ale priblížite k príšere, začne vám to sekať nech máte mašinu akú chcete. Je to spôsobené ovladačom na zvuk vášho kompu. Ak je zastaralý... Týka sa to zvukov, ktoré vydávajú pri chôdzi tieto príšerky. Existuje ale nejaký súbor, ktorý sa nakopčí do song položky v data hry a ten problém dokonale vyrieši(hladajte na nete toto: Quiet_Feet_MAX_2_0-12331 - proti sekaniu pri boji). Môžem vrele doporučiť používanie pluginov. Problémy nie sú takmer žiadne až na maličké a hra, svet Oblivionu je tak pekný, že veľa krát sa iba prechádzam lesom ako debil :D, aby som si vychutnal vodopády, zelné brehy modrastých jazier apod. Hra Oblivion je podľa mňa najlepšia zatiaľ, čo sa týka RPG a atmosféra jaskýň a brán Oblivionu je po pluginoch nezabudnuteľná. Spomenul som asi 1 percento týchto pluginov...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2009-01-03 17:37:53
nevie niekto ci tato hra vobec podporuje Sli? Mam 2x9800gtx ale mam ubohe FPS vonku okolo 20!! Ovladace na grafiku mam najnovsie tak isto ako aj vsetky patche do tejto hry. Ostatne hry mi idu v pohode. Napr. Crysis 40fps, Dead space vyse 100, far cry2 okolo 40 a viac. Proste nechapem :( ak niekto vie pomoct vyslite mail na igorbenedikti@centrum.sk vdaka
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-07-06 13:33:44
Ahoj mam takovy problem zapnu hru zmacknu LOAD pak mam na vyber vse co jsem ulozil ,zvolim neobevi se mi zadny obrazek ,sekne se cely comp co s tim? pls poradte predem dekuji
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2008-07-06 13:38:10
A pred tim ti to nedelalo?, zaclo to delat teprve ted?, muze to byz takrka cimkoliv...Pripadne zkus reinstalovat hru a zazalohovat si sejvy.

Titulek: instalace
Nick: (ddddd) - neregistrovaný
Datum:2008-06-16 23:12:15
při instalaci se mi objeví error a nevim co s tím
[Odpověz]

Titulek: oblivion mody
Nick: (Trollman)
Datum:2007-12-10 18:05:58
Nechcete sem dát nějaké mody na grafiku?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-11-22 01:18:21
jo jo, ta moje grafarna mi stve tu bych chtel lepsi :-) kdyztak proste stahnu detaily no ;-) tak jo kupuju si to na jrc.cz to stoji jenom 550 kc tak kdyby to neslo tak se toho tolik nestane :-) proste to nekomu prodam za tri stovky
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2007-11-22 15:01:38
Kup si to na megahrach.cz za 350 nebo za 399 sberatelskou...

Titulek: mam si to koupit?
Nick: (Lukasino) - neregistrovaný
Datum:2007-11-20 01:29:34
zdar vsichni premyslim o tom ze si tuto hru koupim, mam to udelat? vidim ze je asi dobra ale ma dost problemu. jak myslite, ze mi pojede pri 2.21 GHz, 1 GB RAM a grafarne radeon x550+radeon x550 secondary??? samozrejme s nejakymi vypnutymi efekty :-) dik za rady pripadne mi poslete navrh na jinou hru :-)
[Odpověz]

Titulek: Re: mam si to koupit?
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2007-11-21 16:46:35
Taky jsem na to zvedavej (mam ji dostat na Vanoce), mam takrka stejnou sestavu jako ty akorat grafiku mam x1650pro ddr3 256 mb od Saphiru a ramky mam v dualu 2x512 MB ddr 400 s CL 2 Kingstone. Ale snad to v nejakych 1024x768 a strednich detailech pojede plynule, a podle toho co jsem se mel moznost o hre po ruznu docist z recenzi a diskuznich for, tak by to snad melo na tyhle sestave jet jak ma, uvidime, nechme se prekvapit (snad prijemne)PS: Hlavne at to nedopadne jak s Gothicem 3 (absolutni hruza a nehratelnost - neoptimalizovanost), nebo i Two Worlds (taky o nic vyrazneji lepsi sekanice)...

Titulek: pada mi
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-08-29 18:41:10
ked ju zapnem tak ide par minut ale pochvili vihodi win pomoc mam to na najmenasom nastaveni
[Odpověz]

Titulek: pada mi
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-08-29 18:41:07
ked ju zapnem tak ide par minut ale pochvili vihodi win pomoc mam to na najmenasom nastaveni
[Odpověz]

Titulek: Nejde spusti prosím pomoc
Nick: (Joska) - neregistrovaný
Datum:2007-08-28 20:57:11
Mám Oblivion a když ho chci spustit tak mi vyskočí okno dám play a vyskočí druhé okno chyba aplikace ve windowsu, nevím co stím poradtě prosím....
[Odpověz]

Titulek: seka se to
Nick: (lumir) - neregistrovaný
Datum:2007-07-27 05:58:07
mam takový malý problém koupil jsem si tuhle bezva hru ale když nainstaluju ten mod Oscuro Oblivion Overhaul co řeší levelování protivníků tak se mi hra na volném prostranství neuveřitelným způsobem seká i na nejmenší rozlišení a bez grafických vychytávek, ale jen když potkám nějaké osoby nebo zvířata a to mam 2gb ramky, dvoujádrový Intel 2.2ghz a grafárnu GF8800.Nevíte někdo co s tím, zkusil jsem instalovat nejnovější ovladače ale furt to stojí za hovno.Díky za jakoukoliv odpověd, která bude mít smysl na mail lumir007@email.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: seka se to
Nick: (Frater Omega) - neregistrovaný
Datum:2008-01-25 17:38:29
Popravde, vykasli se na vsechny neoficialni mody a pluginy, je to sice vsechno hezky a lakavy co to tzv. pridava do hry, ale uvedom si, ze po pridani ci poupraveni jedne veci ve hre vyvstavaji ve hre velmi casto problemy nove, hra buguje,stava se nestabilni, pluginy se mezi sebou perou apod. Tohle tady bylo uz od dob Morrowindu a je to jen pro 'silne povahy' co maji nervy a cas na to se se hrou neustale prat, vyladovat ji, stourat se v ni a resit potize...Kdyz, tak leda nejake oficialni od Bethesdy, od dob, co jsem musel kvuli pluginum 2x reinstalovat celej Oblivion jsem si rekl tak a dost a hraji ciste s poslednim patchem a cestinou a nemam problem...

Titulek: NEDOPLŇUJE SE MI MANA
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-22 00:23:53
Zdravím, mám takovej nepříjemnej problém. Hraju Oblivion, v pohodě mi funguje. Moje magická energie se po aplikování nějakého kouzla normálně doplňuje. Pak dělám nějakou misi a najednou se mi z ničeho nic přestal doplňovat. Nevíte někdo, co s tím mám dělat? Znovu to hrát nechci, protože už jsem skoro u konce. A když se mi ta mana nedoplňuje, tak nemůžu vůbec čarovat a to je na pytel.
[Odpověz]

Titulek: Re: NEDOPLŇUJE SE MI MANA
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-22 23:22:04
Nejspíš si byl nakažen nějakou chorobou (nejčastěji se nakazíš od zombie), aby ses vyléčil, stačí se pomodlit u oltáře v jakékoliv kaple. Nebo si kup lektvar na léčbu nákaz atd. Pak se ti mana zase doplňovat začne.

Titulek: snižení grafiky
Nick: (Zuben45@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2007-07-20 04:34:29
Čau nezna někdo jak snížit u Oblivionu grafiku dík
[Odpověz]

Titulek: Prosím pomozte někdo pls pls
Nick: (Ares) - neregistrovaný
Datum:2007-07-15 14:06:03
čuste...mám takový problém.. vždy když chci najet do hry tak se mi objeví ta tabolka dam play a objevi se mi to okno v levo nahore a pak ... chyba windowsu ...plas poradí mi někdo s tím..
[Odpověz]

Titulek: Padání hry
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-03 17:25:10
Zdarvím, mám problém s padáním hry The Elder Scrolls 4: Oblivion, hraju hru, jde v pohodě a po chvilce hraní spadne do Win. a musím jí pustit znovu. Ale např. v budovách, ve městech mi vůbec nepadá, pouze když cestuju z měst do jiných, cestou potkám např. nějakého vlka, tak to přiboji na 90% spadne. Zajímavé je, že kamarádovi to jde bez padání. (PC máme stejný, stejná grafická karta, operační paměť, procesor atd.). Reinstal nic nevyřešil, hraní bez češtiny také ne.
[Odpověz]

Titulek: Re: Padání hry
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-08 15:25:34
tuhle radu jsem dostal na jiném foru a pomohlo mi to. Musíš najít soubor mpeg2dmx.ax v kontextovém menu přejmenovat na mpeg2dmx.ax.old

Titulek: Re: Padání hry
Nick: (Racer) - neregistrovaný
Datum:2007-12-11 22:13:26
Přejmenovat codec opravdu pomůže, akorát že hra spadne až po delší chvíli....., problém je WINDOWS MEDIA PLAYER.....

Titulek: UKLÁDÁNÍ
Nick: (ACS) - neregistrovaný
Datum:2007-01-15 21:29:26
Nejde mi ve hře kromě autoukládání vůbec ukládat. Navíte čím to může být a jak popřípadě save pojmenovat. Díky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (BROK) - neregistrovaný
Datum:2007-01-02 17:08:17
no me to taky frci na full 4x aa a nekousne se to nikde.jo mam nvidii.
[Odpověz]

Titulek: GRAFIKA Prednost
Nick: (Bical) - neregistrovaný
Datum:2007-01-02 04:49:06
Myslím že si moc na grafikach od Nvidia nezahrajete,nechci vubec hanit grafiky od NV ale tyto karty jsou v davnem case myslim si ze lepsi investovat do poradne Grafarny jako jsou radeony od x1600-1950 s 256bit mam Saphire Radeon x1800GTo 256bit 256DDR3 a je stox lepsi jak 7600GT,ATI grafiky se ted pekne rozjeli jsou pekne naslaple.Hraju tuto hru na full a sekne se mi to akorad jen pri nacitani nove oblasti jinak uplne v poho a stoji taky min jak NV :-)
[Odpověz]

Titulek: problém se zvukem
Nick: (bahno) - neregistrovaný
Datum:2006-12-21 16:47:22
zdravim,mam problem.hra mi bezi v pohode,ze zacatku i se zvukem,ale asi po 20ti minutach mi zacne zvuk vypadavat,po chvilce zas naskoci a znova vypadne.A tak porad dokola.Mam zvukovku M-AUDIO delta 66 a nejnovejsi ovladace.Poradte prosim.Diky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Otr@p) - neregistrovaný
Datum:2006-12-14 00:31:53
já už chci češtinuuuu
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (rc cola) - neregistrovaný
Datum:2006-11-28 03:07:48
tak tak taky nevim jestli si z nas vyvojari neudelali dobry den kdyz toto dali na trh
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-11-28 03:04:16
tato hra se me ale vubec nelibi napr. srovnavat to s gothicem vubec nelze a ta grafika vypada jak by ta hra vysla pred 5lety
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-01-14 09:14:04
směšný názor :)

Titulek: Re:
Nick: (NowWalk) - neregistrovaný
Datum:2007-08-20 11:12:12
Ten byl snad zhulenj, když to psal.

Titulek: Re:  
Nick: (deus) - neregistrovaný
Datum:2008-08-16 17:35:55
Ty si asi opravdu blázen. Grafika byla na tu dobu bezkonkurenčně nejlepší a ještě teď je málo her,které by ji překonaly. A máš pravdu,s Gothicem3 se to nedá srovnávat,protože Gothic je nehorázná debilita a nesahá Oblivionu ani po kotníky.

Titulek: Re:  
Nick: (Barotaeran) - neregistrovaný
Datum:2012-04-09 23:23:04
Ano, Oblivion je dobrý, ale Gothic nikdo URÁŽET nebude!...

Titulek: gravitace
Nick: (glumito) - neregistrovaný
Datum:2006-10-26 18:27:09
Cauky oblivionáři mam dotaz , někde jsem slyčel , že se dá v oblivionu nějakou klávesou pohybovat se všemi předměty . ¨Nevíte která to je ? Já na to ještě nepřišel
[Odpověz]

Titulek: Re: gravitace
Nick: (Banshee)
Datum:2006-10-31 15:03:48
y nebo z =D

Titulek:  
Nick: (Charles) - neregistrovaný
Datum:2006-09-13 22:02:17
Zdar lidi ... jedu na dvoujádrovim intelu 3,4Ghz a grafárně nvidii 7900GTX 512mb a 1GB RAM ani nepatrně se to na max detailech neseká ale problém mám v tom že to každejch 10 minut spadne ... tak updatuju ovladače na ty speciálně pro oblivion
[Odpověz]

Titulek: Re: :)
Nick: (lama) - neregistrovaný
Datum:2006-09-14 01:39:32
Aspon vidis, jak jsou ti ty max detaily a dvoujadrovej Intel k hovnu

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-10-02 20:05:14
uz sis s tim nejak poradil? Mam podobny problem, jestli jo, tak mi dej prosim vedet na poutas@post.cz

Titulek: Re:
Nick: (GeoJ) - neregistrovaný
Datum:2006-10-19 19:08:29
Ja mám P4 HT 3,4 Ghz a Gref. karta nVidia 7800 GT 256 MB, a 1Gb Memo (musim ešte kupiť 1Gb Memo - G3). Aj ja hrám pri max detailoch a max rozlišeniach. Aj mňe na začiatku furt automatický vypol a PC. Riešenie : update na hru (asi máš original - ja ano) a pozri si na zvuk. kartu a graf.kartu updates. Dal si do hru aj officialné pluginy.? Ja mám všetky také pluginy od Bethesda. Potrebuješ pluginy tak piš sem odpoveď. Ide ti už bez tocho aby spadol...??? :) Ešte niečo :videl som Gothic 3 a musim dodať je to lepší...asi to kupim (1200 Sk). :)

Titulek: POJDE TO??
Nick: (MATO) - neregistrovaný
Datum:2006-09-02 15:22:14
mam 3200+ procesor, 512 mb ram, geforce 6600,,,prosim
[Odpověz]

Titulek: Re: POJDE TO??
Nick: (revo) - neregistrovaný
Datum:2006-10-27 01:33:55
jo jasne

Titulek: super ale..
Nick: (alpha) - neregistrovaný
Datum:2006-08-24 02:37:10
jo funguje mi to ale ted jaksi nejak ne :D nechce mi to nacist a zacatecni ukazky (treba Bethesda Softworks) tak to se mi seka ale predtim to nedelalo :(
[Odpověz]

Titulek: jj
Nick: (alpha) - neregistrovaný
Datum:2006-08-21 18:56:00
jj skusim to to ej jasny hral sem demo dark messiaha :D a ten me bavil jak svina a oblivion je vetsi a neni na mise :) doufam ze udelam 5 giga mista :D
[Odpověz]

Titulek: to Braveman
Nick: (alpha) - neregistrovaný
Datum:2006-08-21 18:37:14
hele a kdyz nainstaluju ten OLDBLIVION tak mi to nepujde bile ???? Podporuje tyto grafické karty: - Geforce 3 série - Geforce 4 série - Geforce FX 5200 série- Geforce PCX 5300 - Geforce FX 5500 - Geforce FX 5700 série - Radeon 9550 - Radeon 9200 série - Radeon 9000 série - Radeon 8500 série maj to tady napsany ale jestli to funguje ?
[Odpověz]

Titulek: Re: to Braveman
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-08-21 18:49:40
mno, já to přímo nezkoušel, ale četl jsem že to pak funguje, za zkoušku nic nedáš, zvláště pokud ti to teď nejde :)

Titulek: nefaka
Nick: (T.ROBOT)
Datum:2006-08-21 03:05:38
zdravim mam taky takovi problem nejde me spustit pokazde to hodi chybu ci okno chyba atd.. uz sme to 10x preinstaloval a poard stejen poradi nekdo dik za pomoc
[Odpověz]

Titulek: nejde spustit
Nick: (dada) - neregistrovaný
Datum:2006-08-21 02:45:25
Mám naistalovaný oblivion a když ho chci spustit tak mi tam naskočí chyba... 2d87_appcompat.txt odesílat-neodesílat. A vůbec se mi to nespustí. Můžete mi prosím někdo poradit, co mám dělat? Díky moc jinak sme to skosuel preinstalocvat asi 5x jinak ta chyba se cela C:DOCUME~1DavidLOCALS~1Temp2d87_appcompat.txt uz nevim co stim :o(
[Odpověz]

Titulek: Re: nejde spustit
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-08-21 03:42:58
Nemáš ke kompu cokoliv od HP ? Kdyžak to zkus povypínat procesy a odpojit tyto zařízení, neručim že to pomůže, jen hledám přes net v čem by to mohlo být:P

Titulek: nejde spustit
Nick: (Dada) - neregistrovaný
Datum:2006-08-21 01:16:48
Mám naistalovaný oblivion a když ho chci spustit tak mi tam naskočí chyba... 2d87_appcompat.txt odesílat-neodesílat. A vůbec se mi to nespustí. Můžete mi prosím někdo poradit, co mám dělat? Díky moc
[Odpověz]

Titulek: Re: nejde spustit
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-08-21 01:55:10
Zkoušel jsi to jenom znovu přeinstalovat ?

Titulek:  
Nick: (G°Đf@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-08-20 18:27:55
Mne oblivion sice jede v pohode ale vsechno je bile a sem tam je neco černobile nevite čím to je????
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-08-20 18:52:17
A co máš za grafiku ? Podle všeho nějakou starší která nepodporuje Pixel Shader 2.0 - zkus si nainstalovat plugin OldBlivion, sice to sníží celkovově dost detaily, ale zahraješ si v barvě :D

Titulek: oblivion jede
Nick: (masar13) - neregistrovaný
Datum:2006-08-19 23:23:29
Mam sestavu 2500+1.8,1024 ram 333ddr.6600gt a hra mi vali na polovični textury a všechny funkce mam zapli nepada mi ani tak si myslim že oblivion neni vysada jen nejnovějších sestav
[Odpověz]

Titulek: Oblivion padá
Nick: (Majloo) - neregistrovaný
Datum:2006-08-12 16:04:49
Udělal jsem takové polořešení padání Oblivionu do win. Dám si rozlišení plochy win na 1024x728 a Oblivion spustím v okně se stejným rozlišením. Hrál jsem to takhle včera v kuse 8 hodin a ani jednou to nespadlo :) Snad to teda aspoň pomůže i vám? Dejte vědět i o jinym řešení.
[Odpověz]

Titulek: Re: Oblivion padá
Nick: (Majloo) - neregistrovaný
Datum:2006-08-16 02:52:58
Tak jsem přeinstaloval windows a před hraním zruším všechny procesy HP tiskárny. A jede to na fulscreen bez padání.

Titulek: seka se take
Nick: (Ondras) - neregistrovaný
Datum:2006-06-19 10:00:00
Ahoj pratele parmeni, mam takovy decentni problem s kterym si nevim rady.Pujcil jsem si od kamose na otestovani meho noveho PC gamesu 'The Elder Scrolls Oblivion' a po nainstalovani a spusteni se mi dost silne seka.Zminim jen ze mam : AMD Athlon 64 3000+ 2,0 GHz M/B ASUS K8V-XE/SATA2/PCIe, sk.754/2K, K8T890, DDR1 VGA EN6600 SILENT/TD/512MB DDR2,GF6600,DVI-I,PCIe 2x1024MB DDR400 A-DATA HDD WD4000YR CaviarRE, 400GB,16MB,7200rpm,SATA/150 Optical Dsktp with FingerPrint Reader Win USB CZ Takze dle meho nazoru vcelku obstojna konfigurace. Bohuzel i pri vypnuti vsech grafickych efektu a snizeni grafiky na 640x480 se to stale seka a to uplne stejne jak pri 1280x1048 s tim rozdilem ze pri tomto rozliseni se to sekne uplne a hodi chybu windows (pri zacatku hry kdy prijde ' tipek ' do vezeni a zacne mluvit). Jedine co me jste napadlo jestli to neni tim ze mam bezdratovou mouse,ale to my prijde divny. Nemate nekdo podobne zkusenosti ? dekuji za kazdou radu Ondras ondrejdousa@col.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: seka se take
Nick: (Liska) - neregistrovaný
Datum:2006-06-19 10:00:00
Nejvetsi brzda je grafika co tam mas GF 6600.Ja mel GF6600GT ktera je lepsi jak tvoje,ted sem koupil GF7900GT a sem vtsmaty.Pohoda vse na max

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-05-28 10:00:00
jak použít zbraně? mlátim to ted rukama,ale to nepude do nekonecna
[Odpověz]

Titulek: zase problém
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2006-05-20 10:00:00
oblivion se mi nainstaloval,ale vzdy kdyz ho zapnu objeví se my že windovs generoval chybi a program je nutné uzavřít-potom se vypne. pomoc prosim co mám dělat
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (já) - neregistrovaný
Datum:2006-05-19 10:00:00
ahoj mám ještě zápotopní windows milenium a nějako se to nechce spustit prosím o radu(jestli vůbec je možné to spustit)
[Odpověz]

Titulek: Padani
Nick: (Decado) - neregistrovaný
Datum:2006-05-01 10:00:00
Zdar, hra mi jde ale docela casto me haze do Win XP, poradi nekdo?
[Odpověz]

Titulek: Re: Padani
Nick: (barny) - neregistrovaný
Datum:2006-05-29 10:00:00
me taky, mam 64bit win, ale delalo mi to i na 32bit. vzdy chvili hraji a pak najedmou konec, tak to pustim znovu a jde to zase v pohode, uz nevim co mam delat--- poradte, dik

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-04-30 10:00:00
nie to ani nespustis..ja mam athlon64 5000+ 3giga ram geforce 8900 ultra atom-platinum ytx...a seka mi to ;)
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Phantom) - neregistrovaný
Datum:2006-04-30 10:00:00
Ha!Ha!Ha!Takovou konfiguraci bych chtěl vidět.

Titulek: Oblivion
Nick: (Phantom) - neregistrovaný
Datum:2006-04-30 10:00:00
Ahoj,mám počítač s konfigurací-amd athlon64 4000+,1GB ram,GeForce 7800gtx,MSI K8N NEO4 Platinum.Mohl by mi prosím někdo říct,jestli mi na tomhle počítači půjde plynule Oblivion na vysoké detajli?Dík
[Odpověz]

Titulek: vec
Nick: (michal) - neregistrovaný
Datum:2006-04-24 10:00:00
Hele newitw jak se vyhazujou veci z inventare me to ted pise ze se mi pritizilo a nemohu se hnout prosim poradte sem s toho zoufalej jak to hrat nemohu
[Odpověz]

Titulek: Re: vec
Nick: (Garalda) - neregistrovaný
Datum:2006-04-27 10:00:00
stiskni shift a klepni na polozku

Titulek: Level Kdy??
Nick: (Recenze) - neregistrovaný
Datum:2006-04-17 10:00:00
Kdy už sem zaznamenáte recenzy z časopoisu Level??
[Odpověz]

Titulek: oblivion
Nick: (standa) - neregistrovaný
Datum:2006-04-16 10:00:00
zkošel jsem už různá rozlišení grafiky a nic.Stále to jede strašně pomalu a nedá se to téměř hrát
[Odpověz]

Titulek: oblivion
Nick: (standa) - neregistrovaný
Datum:2006-04-16 10:00:00
ahoj,nainstaloval jsem si hru OBLIVION a když chci hrát,tak mi to jde strašně pomalu a seká se.Může mi prosím někdo poradit co s tím mám dělat?Moc děkuji
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (t) - neregistrovaný
Datum:2006-04-15 10:00:00
mam ten samej problém. Vyskoušel jsem už snad všechno a furt tam naskakuje chyba odesílat-neodesílat. nejni to tím že mam SP2?
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-04-16 10:00:00
Byl jsem ,,na samotě u lesa,, a tak nyní nebyly stránky chvilku aktualizovány, malé nenápadné info o tom že stránky nebudou aktualizovány běhalo i v rotujícím textu nahoře. Během dneška, možná zítřejšího dne by měly být všechna nová hodnocení doplněna.

Titulek: Recenze
Nick: (Lhotse221) - neregistrovaný
Datum:2006-04-14 10:00:00
Chtěl bych se zeptat proč tu není poznamenanej časopil Level kde Oblivion dostal 10/10??????
[Odpověz]

Titulek: Recenze
Nick: (Lhotse221) - neregistrovaný
Datum:2006-04-10 10:00:00
Zajímalo by mě proč tu není recenze na tes4:oblivion ze serveru Gamecentr kde hra byla hodnocena 93 procenty
[Odpověz]

Titulek: Re: Recenze
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-04-10 10:00:00
Omlouvám se, nějak nechápu jak se mi mohl vypařit server gamecenter, data z něho nebyla už pár dní aktualizovaná. Teď už je vše doplněno.

Titulek: Pomoc
Nick: (groban) - neregistrovaný
Datum:2006-04-07 10:00:00
Mám naistalovaný oblivion a když ho chci spustit tak mi tam naskočí chyba...odesílat-neodesílat. A vůbec se mi to nespustí. Můžete mi prosím někdo poradit, co mám dělat? Díky moc
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-04-06 10:00:00
mě se to libí je to pecka
[Odpověz]

Titulek: Ja uz mam objednanou
Nick: (Kašuba) - neregistrovaný
Datum:2006-03-01 11:00:00
Mám predobjednávku na hry-sk.com - mozná bude i slovenština. Sem zvědavý. Skvělý obchod no, jaký jazyk... to se ptám....
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
The Elder Scrolls 4: Oblivion
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



The Elder Scrolls 4: Oblivion
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 45870x - statistika
The Elder Scrolls 4: Oblivion 92 z 100 Průměr z 19 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-03-20
The Elder Scrolls 4: Oblivion

Průměrné hodnocení z médií:

91.78 %

Min : 76 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Bethesda Softworks
Distributor: 2 by 3 Games
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 19
Počet preview: 11

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %