Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

The Witcher 2: Assassins of King / Zaklínač 2: Vrahové králů > PC > RPG

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Vrobel---95 %2012-01-10
Recenzeher.euTomáš Herodek9/1090 %2011-07-13
hry.Sme.skJán Kordoš9.5/1095 %2011-06-15
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade9/1090 %2011-06-14
GamePlanet.czPavel Kovalančík10/10100 %2011-06-06
Herní webJiří Navrátil---88 %2011-05-27
BonuswebDavid Sillmen---85 %2011-05-26
GameParkMalinka---90 %2011-05-26
GameSite.skSilk---90 %2011-05-26
Czechgamer.comJakub Pokorný---98 %2011-05-24
Sector.skuni9/1090 %2011-05-23
Games.czLukáš Grygar9/1090 %2011-05-21
Eurogamer.czMiloš Bohoněk9/1090 %2011-05-21
ZingMartin Cvrček / Cvrnda9/1090 %2011-05-18
Hrej.czOndřej Hrabec9/1090 %2011-05-17
DoupěJakub Kovář9/1090 %2011-05-17
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

91.31 %

Počet recenzí: 16
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

87.28 %

Počet hodnocení: 18
Min. hodnocení: 25 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 131 z 5973 Žebříček
PC: 43 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 14 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 29 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Sector.sk2011-03-21
GameStar.cz2011-02-28
Zing2011-02-24
GamePlanet.cz2011-02-24
Eurogamer.cz2011-02-23
GamePlanet.cz2010-12-02
Eurogamer.cz2010-09-15
Doupě2010-08-26
Sector.sk2010-08-24
Hrej.cz2010-08-20
Zing2010-08-03
Doupě2010-07-13
GamePark2010-07-10
Sector.sk2010-06-23
hry.Sme.sk2010-05-24
Vokr.com2010-05-16
GamePark2010-04-27
HrajMobil.sk2010-04-16
Czechgamer.com2010-04-12
Bonusweb2010-04-11
Zing2010-04-03
Hrej.cz2010-03-30
Games.cz2010-03-26
Doupě2010-03-25
Eurogamer.cz2009-09-18

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Vrahové králů
Nick: (Mark) - neregistrovaný
Datum:2016-08-05 16:35:46
Ahoj, nevíte, jak pokračovat přes Letha v části vrahové králů? Vždy mě zabije a pak pochopitelně následuje akorát možnost znovu načíst poslední hru (ano/ne)... Děkuji za radu, co a jak udělat
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (ondrous555) - neregistrovaný
Datum:2014-03-25 20:06:03
kdyz to porovnam s 1 tak mi to prijde mnohem horsi bavy mne pribech pokud 3 budou dal smerovat stil hrani na xbox tak to bude zase o neco horsi trochu mi to pripomina modernizaci tipu dragon age 2.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-01-30 14:01:39
Ahoj,nevíte prosím někdo,jaký před "Věčným bojem" mám vypít elixír? Měla by to být nějáká kopřivka,ale do angličtiny mi to přesně nepřeloží :)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (beda) - neregistrovaný
Datum:2013-01-22 02:09:35
ahoj nevíte někdo kde bych našel češtinu?
[Odpověz]

Titulek: ?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-05 23:51:40
No fuj, větší zklamání mě snad potkat nemohlo. Oproti jedničce je to hrůza. Ty nejlepší meče a zbroje v jedničce jsou ve dvojce jedny z nejhorších. Úplně nepřehledný inventář. Bojový systém je úplně na prd - stala se z toho jen klikačka. Chybí styly - tady vás zabije klidně pět utopenců. Ani nevím jestli to dohraju, hraju to dva dny a už se k tomu nechci vracet. No prostě hrůza, víc než 25% si nezaslouží.
[Odpověz]

Titulek: Re: ?
Nick: (traktor) - neregistrovaný
Datum:2012-04-01 03:02:38
ten soubojový systém je úžasný - musíš si promyslet taktiku, používat víc věcí - je to reálnější - ano - i Geralta v knihách mohlo se štěstím zabít pět utopenců - v jedničce si kamkoli naběhl se skupinovým stylem a bylo - což byla hovadina - tady se musíš krýt, uhýbat, používat protiútok atd :)

Titulek: :-)
Nick: (Halalí)
Datum:2011-07-17 23:35:22
No, moc nepotěšilo, jednička mě bavila víc. Jasně něco je super, něco méně (třeba nepropracovaný vývoj postavy). Rozhodnutí jsou fajn, hlavně jedno, což ovlivní celou hru, de facto tak jde o dvě hry v jedné, mužete nahlédnout na příběh z obou stran. Ale jinak spíš trochu zklamání. davidek - Triss můžeš zachránit až ke konci hry. Ale můžeš ji i nechat ve vězení...
[Odpověz]

Titulek: nocni muuura
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-07 02:58:13
ta nocni mura me ale stve
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-24 21:17:07
ahoj me to take pise Vstupní bod procedury wmemcpy_s se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně MSVCR100.dll nalézt. prosim pomoc
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (davidek) - neregistrovaný
Datum:2011-07-06 23:28:53
Ahoj jsem v nouzy . osvobodit trriss . ma ji ten parchant vrah . sotva jsem ho dal u ruzi . piste prosim

Titulek:  
Nick: (Barel) - neregistrovaný
Datum:2011-05-21 23:57:19
Ahoj, mám problém když chci spustit Zaklínače 2 tak mi to napíše: „Vstupní bod procedury wmemcpy_s se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně MSVCR100.dll nalézt.“ Nevíte někdo, jak tento problém vyřešit?
[Odpověz]

Titulek: Witcheeeeeeeeeeeeeer je KING
Nick: (T1ger)
Datum:2011-04-18 20:49:08
Jooooooooo! Nemozem sa dockat 2ky :) Teraz hram znovu jednotku na najtazsej obtiaznosti a uz dopredu sa tesim na dvojku :) Len neviem co s tym datumom. Ma to vyjst snad v maji, ne?! Neviem teraz co je. Na vgreleases.com je maj 17 v EU. Tak dufam, ze to je pravdive. Akurat dovtedy by som to mal dohrat v pohode. Napiste niekto ak mate nejake informacie o tom. A ci bude aj cestina dabovana v ten datum, ci az neskor?? Dikes Edit: no uz to vidim na buduci mesiac ;) Ale predtym som to tam nevidel. No tak sorry..
[Odpověz]

Titulek: 101%?
Nick: (Bonpar) - neregistrovaný
Datum:2011-04-11 01:39:01
A je to tady! Křišťálová koule předpovídá: 101%! Hhh, prosím o vysvětlení jednak toho, že něco může dostat víc jak stovku a také toho, co to je ta Křišťálová koule a podle čeho se procenta u ní vypočítávají.
[Odpověz]

Titulek: Re: 101%?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-13 16:48:09
Bráva zřejmě taky fandí Zaklínačovi. :-D

Titulek: Trailer
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-09-30 17:51:56
Nový trailer na Zaklínače 2, aji kozenky nám ukázali :) http://www.youtube.com/watch?v=GRfd0AgJl_Y
[Odpověz]

Titulek: Re: Trailer
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-21 00:27:24
Prosim vás nemáte někdo cd klíč k zaklínaci 2????.díky

Titulek: Re: Trailer
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-21 01:07:53
ty ses ale blb...kdyz tam hodis creek tak nemusis davat klic

Titulek: Re: Trailer
Nick: (Bonpar) - neregistrovaný
Datum:2011-05-21 17:12:33
Kup si hru.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
The Witcher 2: Assassins of King / Zaklínač 2: Vrahové králů
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



The Witcher 2: Assassins of King / Zaklínač 2: Vrahové králů
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 32321x - statistika
The Witcher 2: Assassins of King / Zaklínač 2: Vrahové králů 91 z 100 Průměr z 16 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 3 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 3 uživatelů
  • Moje oblíbená 2 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-05-17
The Witcher 2: Assassins of King / Zaklínač 2: Vrahové králů

Průměrné hodnocení z médií:

91.31 %

Min : 85 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: CD Project
Distributor: CD Project
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 16
Počet preview: 25

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 9/10
Druhý Zaklínač světu ukazuje, že existuje i fantasy pro dospělé, která staví proti kýči, vyumělkovanosti a hamburgerové heroičnosti přirozenost, cynismus a lidový folklór. Koupit a zahrát, jinak čert vás sper, ogaři.
> Doupě : 9/10
Zaklínač 2: Vrahové králů je zkrátka extrémně povedenou hrou, kterou lehce kalí jen občas těžkopádné ovládání a hlavně příliš otevřený konec. Pokud by doslova neotevíral vrata pro třetí díl (který nejspíš dorazí i s alegorickými vozy, proto musí být brána dostatečně široká) a měla malinko doladěnejší soubojový systém, korunoval bych ji s obrovskou radostí na trůn nejlepšího RPG všech dob.
> Zing : 9/10
Současný král na poli RPG a hra, která dělá čest nejen prvnímu dílu, ale i knižní předloze. Troufám si tvrdit, že Andrzej Sapkowski musí být hrdý. Geralt z Rivie zase všem vytřel zrak, přesně jak to má ten bělovlasý chlapec ve zvyku.
> Games.cz : 9/10
Triumf přístupu, co věří prověřenému žánru i platformě a nebojí se do něj investovat zdroje, kterými jiní živí marketing. Ne snad, že by nám polští autoři nepodkuřovali velkorysým balením už základního vydání hry, ale ona ta hra jednoduše stojí za každou korunu své ceny.
> Eurogamer.cz : 9/10
Ohromující fantasy příběh, zasazený do drsného a surového světa, jehož krása vám vyrazí dech. To a ještě mnohem více je Zaklínač 2, jedno z oněch mistrovských děl, které vás přenese do jiných sfér a připomene, proč je tak krásné být hráčem.
> Sector.sk : 9/10
Zaklínačov návrat je vydarený a navyše vyšperkovaný rôznymi bonusmi. Už základná verzia hry je nabitá doplnkami, ktoré bývajú skôr záležitosťou zberateľských edícií. Všetky sťahovateľné balíčky budú zdarma a prvý je už na svete. Konkurenční vývojári by si mali brať príklad. A najmä BioWare, ktorých Dragon Age II vyzerá pri druhom zaklínačovi ako sivá myška.
> Czechgamer.com : 98 %
Ťažko sa hľadá konkurencia pre toto dielo. Silný príbeh, rozhovory a hrateľnosť, ktorá sa prekoná len ťažko. Teraz veríme v pokračovanie!
> Bonusweb : 85 %
Celkově je Zaklínač 2 jednoznačně povedeným titulem a jednou z nejlepších her svého žánru. Snadno si lze ale představit, že by mohl být ještě lepší, v případě, že by třetí akt udržel kvalitu prvních dvou a vyústil ve skutečně ohromující finále, které by nebylo tak těžké inscenovat.
> GamePark : 90 %
Geralt se nám vrátil po čtyřech letech ve skvělé formě, s propracovaným příběhem, postavami, se kterými je radost se bavit a hlavně maximální zábavností, která se vyrovná i hrám od Bioware a možná je dokonce předčí.
> GameSite.sk : 90 %
Zaklínač 2: Vrahové Králů je aj napriek masívnej marketingovej kampani prekvapením, minimálne v umeleckom a grafickom spracovaní ale aj v podaní celého príbehu. Nech žijú hry z postsocialistických štátov!
> Herní web : 88 %
Výborná hra a zároveň jedno z nejlepších RPG posledních let. Chyby jedničky byly opraveny, byť se celý koncept posunul k poněkud filmovějšímu pojetí.
> GamePlanet.cz : 10/10
Zaklínač 2 je úžasným titulem. Má několik svých chybiček, ale ty mu rád já a jistě hráči prominou. Svým zpracováním, příběhem, dokonalé audio složce, vyváženými dovednostmi se může Zaklínač 2 zapsat mezi nejlepší RPG poslední dekády. Přestože ze zásady takové hodnocení nedávám, u tohoto titulu rád udělám výjimku. Pokud z nějakého důvodu nemáte rádi slovanské příběhy, zázemí, odečtěte si jeden bod. CD Projekt RED může být velmi hrdý na to, co vytvořil. Už se těšíme na třetí pokračování.
> GamesWEB.sk : 9/10
A Zaklínač 2 to do bodky potvrdzuje. Vynikajúci príbeh a atmosféra herného sveta si vás podmania ako žiadne iné aktuálne fantasy a pokiaľ si nedáte pozor, kľudne sa vám stane, že od hry vstanete až niekedy nad ránom a aj to nie z dôvodu, že už treba ísť do práce alebo do školy, ale z dôvodu, že vám jednoducho treba na záchod.
> hry.Sme.sk : 9.5/10
Zaklínač 2: Vrahovia kráľov je predovšetkým dobrodružstvo. Úchvatné, len mierne výpravné, pretože hlavný hrdina Geralt sa nerád stará o problémy druhých, avšak o to viac si užijete jeho vlastné trápenie. Isteže, môžete sa na túto hru pozerať ako na zmes vulgárnosti (čitateľom predlohy bude trpasličí dialekt spôsobovať nemalú rozkoš) a erotiky (vyspať sa môžete s niektorými postavami z príbehu, ako aj využiť služieb miestnych dám za nejaký ten poplatok), avšak o tom Zaklínač nikdy nebol, nie je a ani nebude.
> Recenzeher.eu : 9/10
Shrnout hru lze snad jen tím, co už je jednou psáno v úvodu. Zaklínač Geralt z Rivie se vrací. V plné síle, krásnější grafice a se skvělým příběhem. Hru můžeme jedině doporučit a pro milovníky RPG je Zaklínač 2: Vrahové králů povinností. Kvalitnější RPG v současné době nekoupíte.
> Časopis SCORE : 95 %
Nejlepší RPG od časů Baldurs Gate 2 a neoddiskutovatelná povinnost pro každého fanouška žánru.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %