Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Titan Quest: Immortal Throne > PC > RPG

Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-02-28 - Iron Lore Ent. končí...

Kde koupit ?

Microgames  148 Kč  
FunStore  149 Kč  
FunStore  269 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---80 %SCORE 158
LEVEL 6/1060 %LEVEL 150
Časopis Doupě 8/1080 %Doupě 04/07
Časopis Svět Počítačů (ZRUŠEN) ---65 %9/2007
GameStar.cz 7.9/1079 %2007-07-01
Bonusweb ---70 %2007-05-11
Sector.sk 7/1070 %2007-04-13
Games.cz ---77 %2007-03-16
hry.Sme.sk 9.4/1094 %2007-03-13
Hratelne.cz ---60 %2007-03-11
Hrej.cz 6/1060 %2007-03-10

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

72.27 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 94 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

85.67 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 97 %
Pořadí:

Celkově: 2659 z 5973 Žebříček
PC: 1189 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 125 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 247 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Doupě2007-02-27
Bonusweb2007-01-11

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Boendil) - neregistrovaný
Datum:2011-05-20 15:37:27
Zdravim, můžete mi poradit? Po druhý se snažím porazit Týfona ale nejde mi to. Ani mi nejdou zničit sochy. Proč najednou nejdou zničit sochy? Diky za radu.
[Odpověz]

Titulek: Potřeboval bych poradit
Nick: (Michal) - neregistrovaný
Datum:2011-01-19 02:19:51
Nazdárek, lidi, mám jeden problém a byl bych rád a zavázán, kdybyste mi ho pomohli vyřešit. Mám původní hru a nainstalovaný datadisk, hraju za Sny/Válečníka a už potřetí jsem zabil Tyfóna a neotevřel se mi žádný portál ani nahoře, ani dole. Nemmůžu si hru už aktualizovat (asi je plně aktualizovaná) a zkoušel jsem hru vypnout a zapnout. Nepomohlo. Doufám, že nebudu muset odinstalovat datadisk a hrát všechno znovu. Dopředu moc díky za ochotu. Michal
[Odpověz]

Titulek: Tag error
Nick: (tini) - neregistrovaný
Datum:2010-12-21 15:32:09
Zdravim, když spustim hru, tak mám místo popisů u tlačitek napsáno: "Tag not found". Nevíte prosim někdo, co mám dělat?
[Odpověz]

Titulek: Re: Tag error
Nick: (chlebova plisen) - neregistrovaný
Datum:2010-12-21 17:03:37
koupit si original

Titulek: Dotaz
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-10-17 21:44:50
Koupil jsem si hru TQ Immortal throne a píše mi to tam, že potřebuju jenom TQ, ale kde to mam sehnat? to si jako mám kupovat další hru? To je podvod, oni to tam nepíšou, na obalu...
[Odpověz]

Titulek: Re: Dotaz
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-17 22:47:48
Immortal Throne je samostatně nehratelný datadisk, takže abys mohl hrát, potřebuješ základní Titan Quest. Není to žádný podvod, ale celkem běžná věc ve světě počítačových her. Měl sis o hře nejprve něco přečíst a zjistit než sis ji koupil, tvoje chyba..

Titulek: Re: Dotaz
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-10-18 17:54:54
A nejen zakladni hru, ale i postavu, ktera zakladni hru dokoncila a to na to, aby se Ti zpristupnil datadiskovy obsah. Divim se ale, ze jsi si nekoupil rovnou jiz kompilaci zakladni hry i datadisku, videl jsem ji prodavat uz za pouhych 250 Kc.

Titulek: lol
Nick: (Mato47) - neregistrovaný
Datum:2011-03-06 16:07:18
Tak sis mnel koupit Gold nebo si to stahni na uloz.to

Titulek: dotaz
Nick: (Deet) - neregistrovaný
Datum:2010-09-26 23:02:28
Čus hele chtěl sem se zeptat jak spustím vlastní hru protože když si importnu postavu tak tam pak nemam na výběr žádný mapy ? díkes
[Odpověz]

Titulek: Tyfon
Nick: (petr) - neregistrovaný
Datum:2010-09-13 19:17:29
Když máte datadisk a nemůžete zabít Tyfona tak je nejjednoduší si koupit u obchodníka 5 svitků nebeského hněvu, dostat se k tyfonovi použít ho na něj a mlátit ho dokud vás nezabije. když vás zabije tak se k němu hned vratte a použijte svitek znova a zase do něj mlátit dokud vás nezabije. pokud odejdete portálem mimo olymp tak se jeho život vynuluje a má zase celí život. zabít ho těma svitkama je asi nejlepší. stačí se jen co nejrychleji varacet a čekat něž se svitek zase dobije
[Odpověz]

Titulek: Re: Tyfon
Nick: (mato47) - neregistrovaný
Datum:2011-03-06 16:08:50
no já ho dal tak že sem okolo neho behal a hazal sem paste a s lichem ho to killlo

Titulek: Not found
Nick: (Titanwall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-23 03:10:12
Lidi poraďte mi, co mám dělat....mám originálky TQ i TQIT, ale když nainstaluju TQIT, tak mi to jak v menu, tak v samostatné hře místo názvu tlačítek píše Not Found. Nevíte čim to může být? Popřípadě jak to odstranit?
[Odpověz]

Titulek: Re: Not found
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-23 12:32:50
zkus to přeinstalovat

Titulek: Re: Not found
Nick: (Titanwall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-23 14:47:10
Přeinstalovával sem to už asi destkrát a pořád mi to píše to a samí.

Titulek: Re: Not found
Nick: (FO) - neregistrovaný
Datum:2010-08-23 17:44:21
Jednim z reseni bylo prepsani jiste hodnoty tusim ze language=Englisch nebo Czech v textovem souboru v adresari hry (uz si to presne ale nepamatuju), zkus zadat do Googla "Titan Quest Tag not found" a mely by Ti vyjet podrobnejsi navody. Taky se tento problem (ktery melo spousta lidi a preinstalovanim hry to nevyresis) resil na abecedeher.cz k TQ. Tak si to projed.

Titulek: helfnete mi někdo?
Nick: (peca) - neregistrovaný
Datum:2010-08-13 21:35:21
potřebuju radu. jak porazit Tyfóna už se ho snažím zabít pátý den a furt nic uberu mu tak maximálně čtvrtku života
[Odpověz]

Titulek: Re: helfnete mi někdo?
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-08-22 12:58:13
pokud nemáš dobrej equip,a nedokážeš ho umlatit po stranach máš svatyně které ti zvýší útok nebo léčení,ale musíš zabíjet ty 4 obelisky ze kterých čerpá sílu atd jak je zničíš,pak už je to snadný xD

Titulek: TROCHU RADY
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2010-08-04 13:34:06
lidi abi vam jel imortal throne tak potrebujete češtinu z origalniho titana questa ! jinak datadisk nepojede
[Odpověz]

Titulek: Postavy
Nick: (Jeryl) - neregistrovaný
Datum:2010-07-07 17:15:49
Rád bych věděl jestli jde přesouvat postavy z vlastní hry do normální kampaně. Dělám si mapky a zkouším i věcí (equip) a rád bych je přenesl do normální hry, děkuji.
[Odpověz]

Titulek: help
Nick: (Michal) - neregistrovaný
Datum:2010-06-23 18:13:18
mam original titan quest a teď jsem si koupil datadisk instalace proběhla bez problému ale když zapnu hru místo normálního hrát, vlastní hra a td mi to všude píše no tag:tag not found a to poté i v samotné hře v obchodě jsem byl hru vyměnit jestli to není diskem, ale tam mi řekli že je asi problém v tom že mám windows 7 plz pomůže mi někdo co s tim
[Odpověz]

Titulek: problem
Nick: (Tereza) - neregistrovaný
Datum:2010-06-16 20:33:23
Ahoj, potřebovala bych poradit. Podařilo se mi (asi až po desátý) nainstalovat datadisk (na satarým notasu to bylo bez problemu). Spustila jsemhru a samozdrejme to chtelo aktualizaci s puvodní hrou a zde nastava problem. Dala jsem ok a nabehla mi aktualizační tabulka, ale přez ni mi naběhla dalši kde se mě ptali zda chci opravdu aktualizovat, zas jsem dala ok ale misto aktualizace jsem se vratila na ,,první stranu" hry kde mi oznamovali, že než začnu hrat, musi se hra zaktualizovat. Nevi někdo co s tim?? ps: mam WIN7, karta: Geforce G102M Moc dik
[Odpověz]

Titulek: Re: problem
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-06-17 01:30:20
Terezko,máš tedy původní hru?jinak datadisk nespustíš.Popř.zkus restartovat počítač.Máš notbůk?

Titulek: Re: problem
Nick: (Terka) - neregistrovaný
Datum:2010-06-19 15:32:54
mam notas a mam puvodni hru V datadisku neni problem na mamci noubuku jede perfekne, ale na tom mim blbnou. Nejdriv se nechtel ani instalovat (datadisk), vzdy chvilinku pred dokonceni mi to napsalo ze instalacni program nasel chybu. Kdyz jsem to zkusila druhej den tak se jako zazrakem hned na poprvy nainstaloval, ja uplne nadčena ze si zas zahraju, sem hru hned spustila. A zbytek uz vis z miho prvniho přispěvku

Titulek:  
Nick: (pomoc) - neregistrovaný
Datum:2010-06-02 16:46:30
To právě nějak nejde
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-02 14:35:19
neporadil by mi někdo co dělat s veslem (pádlem) od převozníka v TQ Immortial Throne je to myslím u čtvrtého portálu DĚKUJI
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-06-02 16:16:51
Tusim ze donest ho jednomu tomu duchovi u te charanovic lodky, aby mohl prevest zbyvajici souputniky na druhy brech :)

Titulek: pomoc
Nick: (vida) - neregistrovaný
Datum:2010-06-01 19:27:43
koupila jsem synovi originální hru TITAN QUEST a žádný návod v češtině tam nebyl.může mi někdo pomoci. díky
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (pulkilamletyho) - neregistrovaný
Datum:2010-06-01 19:59:02
Vida:Co přesně potřebuješ?rádi poradíme.Nejde Ti spustit hra?něco zlobí?popiš problém.Jestli máš přesně tuto hru,podle fotky,asi potřebuješ původní;tj.TITAN QUEST.Neznám,to,nevím,jen si to myslím.Některé datadisky nejdou bez původní hry. Mno ale já nevím,co vlastně máš za problém,napiš.Uvidíme co s tím..ju..

Titulek: Re: pomoc
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-01 20:41:50
Pro spuštění datadisku je potřeba mít dohraný původní Titan Quest.

Titulek: Re: pomoc
Nick: (vida) - neregistrovaný
Datum:2010-06-04 18:35:59
hra je v aj,a musím sedět se synem a svou nedokonalou aj překládám...:-) potřebuji sehnat čj a nevím kam ji mám nahrát.dále bych potřebovala poradit,zmizela nám olivová větvička , ale brána se neotevřela,dále proč nám nejde obléknout červená zbroj,a jak na obra.Díky

Titulek: pomoc
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2010-05-15 22:42:10
prosim pomuzete mi nekdo ja jsem si koupil titan quest imortal throne a nemuzu k tomu sehnat cestinu a ta hra chce cestinu totiz ja mam datadisk pomuzete mi jestli bi vas neco napadlo piste na email azart@seznam.cz moc diky
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-05-16 00:15:33
Tak to nevim kde si ho tedy kupoval, protoze datadisk vysel stejne jako puvodni hra v cestine at jiz samostatne tusim ze v XK datadisk edici od CD projektu, tak v Platinovce vc. puvodniho Titan questu. Jinak pokud je mi znamo tak samostatna cestina ke stazeni k datadisku neni. Videl jsem ho ale stale prodavat za neco malo pres kilo, staci zagooglit, tusim ze na megahrach nebo surtepu...

Titulek: trainer na v1.1
Nick: (domin) - neregistrovaný
Datum:2009-03-11 18:33:02
caw lidi nemate nikdo trainer na v1.1 dik posletemito na email domino1996@email.cz dik
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (zukato) - neregistrovaný
Datum:2008-11-26 21:57:26
ahoj. jak se používají traineri? dík
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-08-27 21:26:13
Jo čeština je v každym obchodě v originalním balení PIRATE!!
[Odpověz]

Titulek: Ugla
Nick: (To je jedno) - neregistrovaný
Datum:2008-08-27 21:07:51
Cus lidi,prosim vas, je cestina na Titan Quest? Dik a cus.
[Odpověz]

Titulek: Trainer
Nick: (profesor) - neregistrovaný
Datum:2008-06-19 01:19:42
Existuje trainer na orginál Total quest v 1.11? (Má to v sobě češtinu)
[Odpověz]

Titulek: Otazka
Nick: (Club) - neregistrovaný
Datum:2008-06-13 23:40:00
Prosim vas,musim najprv prejst normalny titan quest aby som mohol zacat hrat Titan quest immortal throne?? Please,povedzte nekdo....
[Odpověz]

Titulek: Re: Otazka
Nick: (56546) - neregistrovaný
Datum:2008-06-15 00:03:00
Ano musis nejprve prejit zakladni hra TQ, pak teprve datadisk muzes hrat

Titulek: Re: Otazka
Nick: (Spass) - neregistrovaný
Datum:2008-06-15 13:49:03
nemusis nejdriv dohrat obic hlavni je ze musis myt nainstalovanou normalni verzy a pak datadisk ten druhej co ti rika tu kravinu toho neposlouchej jakmy le nain. obe hry hned muzes hrat datadisk aspon tak sem to udelal JA

Titulek: Re: Otazka
Nick: (FO) - neregistrovaný
Datum:2010-05-11 04:11:40
K obsahu datadisku se dostane az na konci puvodni hry po porazce Tyfona primo portalem z Olympu, hra datadiskem v podstate pokracuje. Takze jestli nepresel puvodni hru, datadisk si rovnou od zacatku zkratka nezahraje. Pokud puvodni TQ dohral (a datadisk jako ja teprve pozdeji doinstaloval), resenim jak se k datadisku co nejdrive dostat je teleportace do posledni pasaze v orientu (rovnou na Olymp na neslo), porazka posledniho Telkina, absolvovani znovu Olympu a znovu porazit Tyfona. Pak se otevre portal a hra pokracuje datadiskem. Treba to jeste nekdy nekomu helfne.

Titulek: n/a
Nick: (S.T.A.L.K.E.R) - neregistrovaný
Datum:2007-08-29 13:37:19
prosím neposlal bys mi tu češtinu taky na meil tomja56@seznam.cz předem dík
[Odpověz]

Titulek: Re: Ma nekdo cestinu?
Nick: (Sizz) - neregistrovaný
Datum:2007-08-25 15:36:34
neposlal by si mi ji na mail nebo neupnul znova link uz nefunguje dik lubooss@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Ma nekdo cestinu?
Nick: (nevim) - neregistrovaný
Datum:2007-06-19 13:06:53
Jestli nekdo vi kde sehnat cestinu, at to sem prosim napise. A nebo pokud ji mate, napiste na sebe kontakt pls. Dik
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Titan Quest: Immortal Throne
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Titan Quest: Immortal Throne
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 28095x - statistika
Titan Quest: Immortal Throne 72 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-03-06
Titan Quest: Immortal Throne

Průměrné hodnocení z médií:

72.27 %

Min : 60 % Max : 94 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Iron Lore ent.
Distributor: THQ
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 11
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %