Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Titan Quest > PC > RPG

Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-02-28 - Iron Lore Ent. končí...

Kde koupit ?

FunStore  649 Kč  
Microgames  190 Kč  
FunStore  190 Kč  
FunStore  269 Kč  
FunStore  550 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---83 %SCORE 150
LEVEL 7/1070 %LEVEL 141
Časopis Doupě 7.8/1078 %Doupě 07-08/06
GameParadise.cz ---89 %2006-12-11
GamePlanet.cz 8.5/1085 %2006-10-29
GameStar.cz 8.4/1084 %2006-10-06
GamesWEB.sk ---60 %2006-09-23
Hratelne.cz ---85 %2006-09-21
hry.Sme.sk 7.5/1075 %2006-07-27
Czechgamer.com ---85 %2006-07-24
Doupě 7/1070 %2006-07-21
Sector.sk ---82 %2006-07-10
Bonusweb ---79 %2006-07-07
GamePark ---80 %2006-07-07
Gamezone (ZRUŠEN) 4/580 %2006-07-04
Games.cz ---82 %2006-06-28
Časopis Svět Počítačů (ZRUŠEN) ---88 %18/2006
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.71 %

Počet recenzí: 17
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 89 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

85.00 %

Počet hodnocení: 30
Min. hodnocení: 28 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1637 z 5862 Žebříček
PC: 674 z 3096 Žebříček
PC/RPG: 81 z 262 Žebříček
Vše/RPG: 173 z 467 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: piCZta Hodnocení: 89 % Zobrazit recenzi 2007-04-22
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Sector.sk2006-05-18
GamePark2006-05-12
Gamesport2006-05-07
Hrej.cz2006-03-23
Gamezone (ZRUŠEN)2006-03-20
Gamesport2006-03-14
NejHry.cz (ZRUŠEN)2006-01-06
GameStar.cz2005-12-18
Gamezone (ZRUŠEN)2005-10-08
Sector.sk2005-08-30
HotGames2005-08-21
Czechgamer.com2005-06-09

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (?) - neregistrovaný
Datum:2013-06-10 19:50:42
Nechapu to, když tu pisou ze je tu Čestina kdys tu není pls poratte nekdo kde stahnu na Titan Quest Češtinu dik.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (trolfejs) - neregistrovaný
Datum:2013-06-10 21:25:09
V obchodě ji stáhneš.

Titulek: Hamachi
Nick: (Multiplayer-Hamachi) - neregistrovaný
Datum:2011-02-16 00:34:24
Ahoj, chci se zeptat jestli muzu hrat Immortal throne pres haamchi? nemam originalni verzi. Chci hrat s kaamradem tak popr. napiste jestli je treba naky patch na to atd.. diky moc psite rychle odpovedi pls dokud sem nemocny a muzem hrat :D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (3vt)
Datum:2010-12-22 03:25:51
Luxusní hra :D hraju stále do kola :D
[Odpověz]

Titulek: pomoc odmena: 30.000.000 (30milionu)
Nick: (lvl 75 borec utok 12000 životy:55.000) - neregistrovaný
Datum:2010-03-02 21:04:27
cau lidi potreboval bych POMOC.nevim kam mam dat stahne mapy pro vlastni hru.vzdycky jsem je dal do recources a ve hre to nebylo je to divne prosim pozte mi -muj e-mail: vojtech.horak@seznam.cz jo a kdo mi pomuze tomu dam na internetu(v te hre) 30.000.000 zlata(coz je 30milionů) je to fakt hodne ale me to nevadi mam totiz lvl 75 a na ranu jsem zabil typhona na legendární ůrovni.(schopnost:smrtici uder)
[Odpověz]

Titulek: POMOC!!!
Nick: (JOny) - neregistrovaný
Datum:2010-02-24 00:59:52
Ahoj. Je to už dávno co jsem měl od kamaráda pujčené TQ. Vše šlo bez problémů a hru jsem dohrál, ale musel jsem mu jí vrátit. Teď jsem si koupil TQ Gold abych to měl se vším všudy, ale narážím neustále na ten samý porblém. Jak mile mi hra naběhne a má najet postava tak mi to klekne do restartu. PLS. JSEM ZOUFALÍ Odpověď pošlete klidně na mail Jony.7@seznam Moc prosím! PS:(PC jsem neměnil, nevím čím to je že to přestím šlo a teď nic =<. )
[Odpověz]

Titulek: pomoc pls
Nick: (prkos)
Datum:2010-02-17 01:50:48
nemužu si promluvit stím starcem stoji na jednom miste asi se to seklo ne???
[Odpověz]

Titulek: dopis
Nick: (prkos)
Datum:2010-02-17 01:39:30
ahojte pls nevite jakto kdyš zabiju toho mrtvího v katakombách že nechce mluvit a nepošle mne to dal pls poratte.. co nejdřív dik
[Odpověz]

Titulek: Kyklop
Nick: (Fred) - neregistrovaný
Datum:2010-01-03 00:15:57
Nevite nekdo jak mam zabit kyklopa?
[Odpověz]

Titulek: Re: Kyklop
Nick: (Alexander) - neregistrovaný
Datum:2010-01-31 16:04:49
No musíš se vyhýbat jeho kouzlům. To ti ubírá nejvíce musíš praštit nebo omráčit a zase zdrhnout musíš si pořád dobíjet životy. To je jedna možnost ta další prostě okolo nwj projdeš.

Titulek: Re: Kyklop
Nick: (JOny) - neregistrovaný
Datum:2010-02-24 04:11:45
musíš mu utíkat on pak začne řvát a to je pravá chvíle k útoku. Když máš Dost HP lektvarů tak na to nemusíš tolik koukat

Titulek: Re: Kyklop
Nick: (Jenik) - neregistrovaný
Datum:2010-06-09 19:03:48
Je tam glitch, kdyz si u prvních čtyřech kusech kyklopů stoupneš jakoby do té poslední rozbité brány (první před kyklopama)Tzn. nalákáš si je, aby šli za teobu a pak si stoupneš tak, že bude vidět ta mříž před tebou a ty budeš za ní, tady tě jejich řev nezasáhne. Pak už tě můžou zásáhnout jenom fyzicky a v tom takovou sílu nemají jak už tady zmiňovali. Jednu chybu to má, na poslední 3 už ti to nevyjde, ti se vrátí zpátky na své místo - u nich musíš postupovat jak ti radili tady před tím.

Titulek: Všichni Bossove
Nick: (UnDead) - neregistrovaný
Datum:2009-12-07 22:29:31
Hej nejlepší je nakúpit si 120 HP lektvarů a maj po prdeli všichni :D
[Odpověz]

Titulek: Tyfon
Nick: (speedyg) - neregistrovaný
Datum:2009-04-08 13:41:10
Na něj platí taktika udeř a uteč. Já ho ustřílel jedovatým lukem. Ale i tak se to bez pár smrtí neobešlo.
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (hanek) - neregistrovaný
Datum:2009-04-07 02:00:03
nemuzete mi nekdo poradit jak zabit tyfona?????
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (Frater Omega) - neregistrovaný
Datum:2009-04-08 19:18:30
Pokud hrajes za magickou postavu a mas vytunene nejake pomocniky tak si je privolej na pomoc. Ja hral za Theurga (34 lvl) a s kralem lichu na max a elementarnim lordem na 12/16 jsem jej dostal do minuty bez jedine smrti - stacilo jen obihat arenou a pomocnici si s nim za me poradili. Za valecnou postavu nevim, to jsem nehral, ale urcite nejaka vhodna taktika existuje.

Titulek: Re: pomoc
Nick: (ivstick) - neregistrovaný
Datum:2010-12-06 17:20:19
je to jednoduchy,kolem portalu jsou sochy ,ty znic a pak jdi na schody kde za tebou sice muze ale neublizi ti tolik a je to

Titulek: save
Nick: (domin) - neregistrovaný
Datum:2009-03-09 21:18:45
caw lidi posletemi pls save v orientu moc dik me nejde se dostat z egypta do orientu moc dik.na eamail domino1996@email.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: save
Nick: (Rackon) - neregistrovaný
Datum:2009-08-27 16:17:54
a me taky pls na email Rackon@email.cz ale z egypta

Titulek: RESENI
Nick: (RESENI) - neregistrovaný
Datum:2009-02-10 21:21:50
jedinym resenim toho ze vam to pada,coz se mi stavalo,stava a bohuzel i bude stavat protoze i po nekolika hodinach reseni teto situace jsem ji nevyresil, je vzit hru (v obalu,bez obalu to je jedno)polozit na stul a ROZMLATIT NA SKURVENY KOUSICKY PROTOZE TENHLE SHIT PADA AT SE STANE COKOLIV
[Odpověz]

Titulek: Re: RESENI
Nick: (Frater Omega) - neregistrovaný
Datum:2009-03-10 01:56:23
Na starem jednojadrovem kompu (2.4, 1 gb, x1650pro) mi take neustale padal do woken, nyni na novem dvoujadru a to dokonce s Vistou mi nepadnul svete div ani 1x a jedu jej na full detaily i rozliseni a jsem jiz pomalu na konci hry v orientu. Tezko rici co hre vadi. Samozrejme mluvim o jiz opatchovane verzi 1.3.

Titulek: Re: RESENI
Nick: (Sarko) - neregistrovaný
Datum:2009-03-15 05:19:27
Jo hošanku tak to kecaš. Padalo, ale když si tam hodiš verzi 1,3 tak to jede naprosto v klidku ;)

Titulek: Re: RESENI
Nick: (Frater Omega) - neregistrovaný
Datum:2009-03-15 21:39:45
Nic ve zlem, ale nemas pravdu, na onom starem PC jsem hru provozoval take s poslednim patchem 1.3 a padal mi stale a nemenne, ja se domnivam ze ta hra bude zkratka a jednuduse citliva na konkretni hw a sw vybaveni PC jako takoveho. V soucasnosti mam jiz klid a hra mi nepadla ani 1x (take jsem ji dohral), ale na starem PC to neslo, takze jenom o patchi 1.3 problem s padanim dozajista neni. Mluvim samozrejme o originalu a celkove sladenem a zaktualizovanem PC na kterem veskere ostatni hry slapaly jak maji.

Titulek: Re: RESENI
Nick: (ivstick) - neregistrovaný
Datum:2010-12-06 17:21:18
husty

Titulek: pomoc
Nick: (stvorec) - neregistrovaný
Datum:2009-01-21 22:45:28
co mam urobit aby mi padali super veci castejsie?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Warrior) - neregistrovaný
Datum:2009-01-02 03:48:14
Je to skvela hra mam českou verzi a jede to bez problemu
[Odpověz]

Titulek: POMOC
Nick: (Anetak) - neregistrovaný
Datum:2008-10-01 19:05:04
zdar prosim kdo mate cestinu do titan Questu tak me prosim poslite na e-mail Flp.50@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: POMOC
Nick: (Dajden) - neregistrovaný
Datum:2008-07-08 04:22:55
chcel by som sa opitat ako rozbehnem hru po internete prosim prosim a /cz/na datadisk dajden@azet.sk dakujem za odpisanie čaute
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (adio) - neregistrovaný
Datum:2008-07-07 20:24:24
Trapné a nezábavné ..ROFL
[Odpověz]

Titulek: Hra i na GeForce 4600 ...
Nick: (Koudy) - neregistrovaný
Datum:2008-07-01 00:33:51
Čus! Nevíte někdo prosím jestli existuje nějaká možnost jak rozběhat hru na notebooku a ještě k tomu s GeForce série 4 ...??? Ď mail: tk001@email.cz
[Odpověz]

Titulek: Padani hry do woken
Nick: (Pajus) - neregistrovaný
Datum:2008-06-07 23:41:55
Zdar lidi hele nevite nahodou nekdo (jako ze asi ne) cim by to mohlo bejt jsem uz zoufalej a vyzkousel jsem snad vse co se da, koupil jsem si CZ originalku TQ, opatchoval ji poslednim CZ patchem verze 1.30 a hra me stale, neocekavatelne (nekdy vice, nekdy mene - zejmena pri novem spusteni, navraceni se ke hre) pada do woken ktery mam XP professional SP 2. Komp i s rezervou mam bohate co do naroku postacujici, u vseho posledni ovladace a se vsema ostatnima hrama (i mnohem narocnejsima) nemam zadny obdobny problem. Uz vazne nevim, ci by to mohlo bejt - nesetkal se s tim nekdo a nepodarilo se mu to poresit-docetl jsem se, ze s vetsi nebo mensi merou ma potize tohoto druhu se hrou vice lidi, nekomu pomohl patch, mne bohuzel vubec... Diky za pripadny tipy ci rady.
[Odpověz]

Titulek: Re: Padani hry do woken
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-07-07 21:45:35
toto je problem, ktory ma hodne ludi. Pravdepodobne je to sposobene tym, ze to programovali skutocne lamy;o/

Titulek: cestina
Nick: (gr8poky) - neregistrovaný
Datum:2008-06-01 19:23:29
mohl by mi pls nedko z vas poslat cestinu na titan guest....moc diky...gr8poky@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Mutltiplayer
Nick: (Jelcin) - neregistrovaný
Datum:2008-03-19 22:31:08
vite nekdo s tim multiplayerem-????
[Odpověz]

Titulek: cesta do delf?
Nick: (steril) - neregistrovaný
Datum:2008-01-30 14:44:40
muzete mi prosim poradit JAK, CIM, KUDY mam odcestovat do delf za vestkyni?
[Odpověz]

Titulek: Jak na Titan Quest????
Nick: (pudl) - neregistrovaný
Datum:2008-01-26 00:41:06
nazdar mohl by mi negdo plis poslat nejaky navod instalace titan questu bud sem shauff@seznam.cz nebo icg 422 356 933
[Odpověz]

Titulek: PROSBA- RYCHLLEEE
Nick: (Johny) - neregistrovaný
Datum:2008-01-14 01:40:45
pls napiste mi na e-mail: hendrych11@seznam.cz jak nainstalovat titan quest mam to nainstalovany stahnu crack pustim to i pres daemon ale napise mi to abych tam dal originalku tak fakt uz newim diky moc
[Odpověz]

Titulek: Re: PROSBA- RYCHLLEEE
Nick: (Peťa) - neregistrovaný
Datum:2008-01-17 18:08:54
skus to pustit pres Crack me to pres to taky nechce ale pres crack joo

Titulek: PLS
Nick: (R35pect) - neregistrovaný
Datum:2008-01-02 18:30:34
Pošletemi prosím odkaz na patch 1.00 na 1.01 na janousjakub@seznam.cz předem dík
[Odpověz]

Titulek: Save
Nick: (Komi) - neregistrovaný
Datum:2007-12-21 22:36:52
Pošlete mi prosím někdo savy na Titan Quest, abych nemusel zase začínat od začátku. 9905Martin@entrum.cz Předem díky
[Odpověz]

Titulek: czech leangue
Nick: (worf) - neregistrovaný
Datum:2007-12-20 18:43:06
S U P E R G A M E S Na zakladě mnoha dotazu k věci: 1/ čeština po aktualizaci Eng verze hry nad patch 1.3 nefunguje. Zmizi texty a mate prazna okna. Manipulaci s leangue v pruběhu hry nedoporučuju. Zmizeli mi všechny splněné questy a navštivene portaly. 2/Čeština v datadisku i třeba origi vezre Eng opět nefunguje. Překopirovanim zname crackle verze Eng. češtiny jen dojde k likvidaci puvodni eng. a mužete dohrat italsky nebo španělsky. Kdo ma češtinu do posledni verce hry a jejiho datadisku, budu Vam nesmirně vděčen za jeji zaslani, umět a mysle anglicky je rozdil. Umim, nemyslim. WORF, eddy20@seznam.cz (Jsem na 20 lev. warf/storm uprostřed hry a uživám si hru sem a tam, jen bych rad pochopil par logickych questu co je plnim jaksi bez ducha.)
[Odpověz]

Titulek: Multiplayer
Nick: (Gracius) - neregistrovaný
Datum:2007-12-16 00:40:04
prosím vás ,nefunguje mi multiplayer,když se chci s kámoškou spojit,nevidime se,nevite v čem je problém??? Pomozte a odepište na Morgahn30@seznam.cz diky
[Odpověz]

Titulek: mapa pro Multiplayer
Nick: (Ada) - neregistrovaný
Datum:2007-11-22 20:20:53
Zdar , nezná nikdo stránku, kde můžu stáhnout mapu pro multiplayer??? pls napište mi jí na Adrian40@seznam.cz díky moc
[Odpověz]

Titulek: Help
Nick: (Pool) - neregistrovaný
Datum:2007-11-20 23:06:34
Pls. nechce mi někdo poradit, chcu si zahrát TQ po lanu a (on má origoš a já stáhlou) on založí a když dám připojit tak nic není a když to uděláme obráceně tak taky nic????? ondrej.paul@email.cz dikec
[Odpověz]

Titulek: nejdoucí multiplayer
Nick: (Kameník) - neregistrovaný
Datum:2007-10-22 14:37:54
Zdravím všechny pařany, hra se mi líbí, ale bohužel máme s kamarádem problém, že nám prostě nefunguje multiplayer hra. :( Jde o to, že se prostě nevidíme (jeden hru vytvoří, druhý ji v nabídce vůbec nevidí) i při nejnovějším hamachi a vynutém firewallu. :( Kdyby někdo věděl, co s tím, ozvěte se, prosím, na icq 416775899. Dík moc
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Vyrus) - neregistrovaný
Datum:2007-08-17 02:09:26
gdož schání češtinu do TQ nalezne tady: http://www.cult.ic.cz/stahuj/TQ.zip tož stahujte, nigdo neví jak dlouho bude ten link nachčit
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Lumir) - neregistrovaný
Datum:2007-07-31 19:19:16
jestli někdo chce češtinu tak pište na ICQ 416-824-179
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Fruper) - neregistrovaný
Datum:2007-07-15 15:07:41
Ahojte hrate niekto Titan Quest aj multiplayer mapy??? mne to nejde ...:( a poprosil by som o CZ :D na datadisk :d PETER.SLYSKO@GMAIL.COM
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (kraw) - neregistrovaný
Datum:2007-07-11 13:08:05
prosim vas posle te me nekdo češtinu na titan quest diky moc na krawina@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Problem se savy
Nick: (azz) - neregistrovaný
Datum:2007-06-30 23:50:34
lidi prosim vas jak vratim do hry save nenajde mi je to ve hre ??
[Odpověz]

Titulek: Re: Problem se savy
Nick: (PhoeniX) - neregistrovaný
Datum:2007-10-30 05:34:50
neneni máš ho v dokumentech v MY Games/Titan quest! :)

Titulek: Re: Problem se savy
Nick: (Bary) - neregistrovaný
Datum:2008-04-20 15:10:13
Jestli si hru preinstaloval, tak musis pouzit program SoulSeekkor's TQ defiler, kterej opravy savy postav a karavanu a pak uz vsechno funguje v pohode.

Titulek: Čeština
Nick: (buster) - neregistrovaný
Datum:2007-06-22 20:33:32
Dejte sem svoje maily a já vám tu češtinu pošlu.
[Odpověz]

Titulek: Re: Čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-04-27 18:54:20
Ahoj prosímtě mohl by si mi poslat češtinu do titan quvest? Dík moc moje adresa je zproche@seznam.cz

Titulek: čeština
Nick: (Michal) - neregistrovaný
Datum:2007-06-20 00:07:09
Ahoj, docela rád bych si tuto hru zahrál v češtině, nicméně všechny linky zde uvedé jsou již nefunkční. Byl by někdo tak láskypný a znovu ji někam neupnul? Předem moc děkuji. Michal
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pomocnik) - neregistrovaný
Datum:2007-06-06 23:45:20
kdo chce cd-key na oba dva titany q az mi napise na icq:325-802-024
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Čeština) - neregistrovaný
Datum:2007-06-02 14:48:32
Zdravim lidi potřeboval bych čestinu na Titan Questa všechny linky sou bud už mocv staré nebo sou soubory poškozené pošlete mi to na e-mail dik kubis31@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: prosim o radu
Nick: (giorgios) - neregistrovaný
Datum:2007-05-30 20:53:29
Ahoj potřeboval bych poradit. Nainstaloval jsem si Titan Quest ale nevalí mi to,píše to, že něco bylo nenalezeno. Chtěl jsem se zeptat, jestli nevite co s tim? Jestli to potřebuje nějak special program nebo jak to přesně mám nainstalovat. Moc dik za radu,pište na mail giorgios@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (oz) - neregistrovaný
Datum:2007-04-29 20:53:45
ty amulety nebudeš mít 2/5 atd,musíš vzít v inventáři 2 stejného typu a přeneseš je na sebe/myslím pravým tlačítkem myši/ a najenou tam budeš mít 2/5 a pokračuješ,až jich najdeš 5 a pak je můžeš vkládat
[Odpověz]

Titulek: ESENCE
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-04-23 18:53:27
Prosim, neprisla jsem na to, jak pouzivat amulety a esence z monster. Nejdou mi do zbrani, pripadne do zbroje, jak je uvedeno u kazde esence, vlozit. Nevim, zda musim najit vsechny casti jedne esence pripadne amuletu? Mam ruzne, ale u vsech je napr.1/3, 1/5, nemam zadne 2 ani 3,4 nebo 5. Ale mam vice stejnych jednicek. Co s tim? Ted jsem momentalne v Delfách. Dekuji za rady na mail kyticka39@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: ESENCE
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-08 15:33:50
esence nebo amulety jdou vložit na zbraně nobo zbroj i když máš jen 1/3(1/5)určitého amuletu a taky když máš v inventáři více jedniček tak je můžeš dávat na sebe pomocí pravého tlačítka na myši takže věci můžeš vylepšovat buď celými amulety nebo jejich částmi a pak je v průběhu hry doplňovat.

Titulek:  
Nick: (prosim rychle) - neregistrovaný
Datum:2007-04-19 21:17:07
to sem myslel jako na Titan Quest. ne na datadisk
[Odpověz]

Titulek: POMOC:D
Nick: (Hujda) - neregistrovaný
Datum:2007-04-18 17:36:05
Taky shanim vsechno na to aby mi fungovalo jestli mate ten balicek s tim tak mi ho pls poslete na xhujicekj@seznam.cz Dekuji
[Odpověz]

Titulek: cd-key na titan quest immortal throne
Nick: (bure) - neregistrovaný
Datum:2007-04-10 22:31:24
Nema te nekdo cd key na titan quest immortal throne jestli jo tak napis na golerman@seznam.cz DIKK
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (vinyl) - neregistrovaný
Datum:2007-03-31 12:27:51
lepší hru sem za poslední dobu nehráal...tohle se fakt povedlo..uz se tešim až se mi dostane pod ruku datadisc:)
[Odpověz]

Titulek: Hra
Nick: (GD)
Datum:2007-03-30 23:29:00
snad nejlepší hra ... podobná diablu super
[Odpověz]

Titulek: pomůže někdo ????
Nick: (TNT) - neregistrovaný
Datum:2007-03-29 15:53:00
pořád někde čtu o lokaci HADES..... jak se tam dostanu ... nevím jestli se jedná o datadist, nebo o nějakou starší verzi .... já mám 1.30 a jinak je vše O.K.
[Odpověz]

Titulek: pomoc pls pls
Nick: (Max) - neregistrovaný
Datum:2007-03-28 21:29:59
nějak mi zmizla postava, tak jsem použil TQVault, tam jsem jí našel, ale vyzvalo mě to k nějakému extraktu a nevím co s tím. Když chci spustit TQVaultMon tak se mi objeví spousta hlášek, že to nejde, hlavní asi že nemůže najít Systém32Exception .... mám hru přez Daemoon prosím pomožte někdo
[Odpověz]

Titulek: Kde koupit Immortal Throne EN
Nick: (Mr.Unknown) - neregistrovaný
Datum:2007-03-21 13:01:55
Ahoj lidi, nevíte někdo kde se dá koupit anglická verze TQ: IT??? Nemůžu ho nikde sehnat a jelikož nemám rád české lokalizace a mám původní verzi taky v angličtině, byl bych rád, kdyby mi někdo pomohl. Díky moc!!! Mr.Unknown
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (FNS) - neregistrovaný
Datum:2007-03-19 12:19:02
Hele lidi kdyby jste nekdo mel cestinu na 1.20 tak mi ji pls poslete na Funstorm@atlas.cz DIKYYY !!!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Andrew) - neregistrovaný
Datum:2007-03-15 03:23:07
ahoj lidi mam takovy problemek chci u TQ udělat update na verzi 1.20 ale pokaždé když spustím patch tak my to hodi nějky eroro přibližně ve 4 procentech nevíte někdo co stím piše to nějakou chybu se souborem creatures.arc
[Odpověz]

Titulek: ???
Nick: (Vosha85) - neregistrovaný
Datum:2007-03-07 21:10:36
Kto uz hra Immortal Throne???Vahos@centrum.sk...A ako sa da hrat na nete aj ked namam original???
[Odpověz]

Titulek: Prodam
Nick: (walsh) - neregistrovaný
Datum:2007-03-03 14:46:57
Prodam original Titan Quest CZ 500,- martindv@volny.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (nevedka) - neregistrovaný
Datum:2007-03-01 14:51:09
kdyztak mi pisnete na nevedkaa@gmail.com a taky jestli se s neoriginalkou da hrat po netu..porad mi to pise neco jako chybny klic.....tak jestli se to da obejit
[Odpověz]

Titulek: Pomoc
Nick: (nevedka) - neregistrovaný
Datum:2007-03-01 14:49:48
Ted jsem se snazila hodinu zabit tyfona na olympu a ani jsem s nim nehla...prosim poradte jak na nej, mam mistrovstvi ducha a zeme...
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc
Nick: (typhon) - neregistrovaný
Datum:2008-06-06 19:25:53
tak ja nevim ale muj kamarad mel mistr.ducha a vrazednictvi ale taky ho nedal ja mam val.a zeme ale jeste u nej nejsem-ani nechci

Titulek: Re: Pomoc
Nick: (typhon) - neregistrovaný
Datum:2008-06-06 19:34:12
snad ho nekdy dam ale nevim ozvi se na tuto stranku klikni na odpovez

Titulek: Re: Pomoc
Nick: (typhon) - neregistrovaný
Datum:2008-06-06 19:36:22
ja nejsem typhon ale nevedel sem co napsat hraju za postavu jmenem AODHAN

Titulek: Re: Pomoc
Nick: (pomoc llvl 75) - neregistrovaný
Datum:2010-03-02 20:58:18
hele kamo musis zabijet furt tyfona z neho padaji nejlepsi veci.sel jsem na nej 5Xposobe a mel jsem asi 4nove lepsi veci ruzove.prriklad(atheniny naholenice,dračí jazyk,náramek z pravého stříbra,atd,Hádesovo žEZLO-hůl se kterou jsem mel utok 6000...

Titulek: MULTAK
Nick: (FN$) - neregistrovaný
Datum:2007-02-25 01:00:16
Hledam stejneho nadsence ktery by semnou hral TQ pres hamachi jedina podminka je ze musi myt na hamachi servr ja ho totiz neumim vytvorit tak uz se na vas tesim my ICQ IS :448-842-067 a E-mail Funstorm@atlas.cz
[Odpověz]

Titulek: Cestina
Nick: (Anubis) - neregistrovaný
Datum:2007-02-22 04:34:21
Caffte lidi ak chcete cestinu do Titan Quest tak chodte na moju Web stranku www.cult.ic.cz
[Odpověz]

Titulek: nevim
Nick: (PAja) - neregistrovaný
Datum:2007-02-21 19:18:34
jak se pres sit posilaji veci??? treba penize???
[Odpověz]

Titulek: TQ
Nick: (PAja) - neregistrovaný
Datum:2007-02-21 19:14:47
Je to supr me to facha hned na poprve a pre sit je to supr hra
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Veny) - neregistrovaný
Datum:2007-02-05 00:05:53
Jo to TQ docela jde, graficky je vytvořena dobře,aji se v ní dobře udávají události ,já osobně bych dal 85%
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (mimioa) - neregistrovaný
Datum:2007-02-04 06:41:08
Titan quest - nejde spustit po siti
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (paja) - neregistrovaný
Datum:2007-02-01 04:22:28
Ahoj lidi ja si ji nainstaluju al pak mi to pise neco ze mam jit ne nejakej odkaz a nevim co stim mam delat poradte plís.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (vajicko) - neregistrovaný
Datum:2007-02-01 01:22:23
Hoj mam palenou verzi titan quest a kdyz ji hraji tak mi pada.nejde mi tam dat zadny patch protoze mi to pise ze to nezna verzi co mam delat ? dik
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (někdo) - neregistrovaný
Datum:2007-02-01 14:43:55
Nejdřív patch, až pak crack (ale musíš sehnat crack na tu verzi, na kterou to patchneš). Co nekrást a koupit si to?

Titulek: Re:  gambodja
Nick: (0-nulator) - neregistrovaný
Datum:2011-11-28 14:57:38
50 cent

Titulek:  
Nick: (Janus) - neregistrovaný
Datum:2007-01-30 23:15:41
Ahoj mam problém koupil jsme si originálku, v poho nainstaloval mam všechno co potřebuje(minimální požadavky) postanu se do menu, udělal postavu a jakmile se má spustit samotná hra tak to celý vypadne.Prosím nevíte někdo co by s tom mohlo bejt???Dík kdyžtek napište na Jpolak@seznam.cz díky
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-01-30 23:48:52
A zkoušel jsi nahrát poslední patch na tuto hru ? Kdyžtak to zkus přes odkaz co je o něco výše ...

Titulek: cd key?????
Nick: (ciber) - neregistrovaný
Datum:2007-01-25 22:49:38
pls, mám tu takovej problém,mam pálenou hru si ,ale ani mi nejde nainstalovat,protože tam nejde ani vložit CD Key Pls poradte mi dík!!!
[Odpověz]

Titulek: Problémy s grafikou
Nick: (Lotr) - neregistrovaný
Datum:2007-01-15 12:29:49
Prosím potřebuju pomoct koupil jsem si titan goues a vždy když ho zapnu tak mi naskočí Fatal error něco s graphic engine. Asi to bude Grafikou mám Intel GMA 915/10 192MB.Mám to na notebooku který má 1.9Ghz,1Gb RAM a tuto grafiku.Díky za pomoc skuste odepsat na můj email paulie.sam@seznam.cz Díky
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-01-12 02:04:18
Prosím pošlete mi někdo čěštinu na golminc@eznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Titan Quest!
Nick: (Jerryss) - neregistrovaný
Datum:2007-01-12 01:41:06
nazdárek pařanskej světe pošlete mi někdo patchaka na verzičku 1.15 please + bonus CZ bych byl vděčnej sice těď smažím Mediaval II. fakt hustý,ale chci si občas zaběhnout dát někomu přes čuňu pořádnou sekerou!díky Jerry.
[Odpověz]

Titulek: internet
Nick: (makos) - neregistrovaný
Datum:2007-01-10 17:05:53
a nepoznate niekto nejaku utilitku alebo crack na hranie po internete ... lebo ked mate stiahnuty serial tak ma to nechce napojit na internet hry .... vdaka vopred
[Odpověz]

Titulek: TITAN QUEST
Nick: (Jarda) - neregistrovaný
Datum:2007-01-06 10:48:44
Zdarec,tak jsem stáhl tuhle hru z netu a je to bomba.a s češtinou je to jak origoš.mám češtinu,je přeložená hra do češtiny i videa jsou české.čeština má 80 MB.jo a ta hra mě nepadá.takže kdo chce češtinu at píše na mail JarousP@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Stabilni 1.20
Nick: (GMSK) - neregistrovaný
Datum:2007-01-02 20:59:30
Pro ty, co pouzivaji zalozni kopie originalnich CD... Verze 1.20 neobsahuje CD ochrany, takze staci jen opatchovat na 1.20 patchem prislusne jazykove verze a pote napr. na www.gamecopyworld.com stahnout crack 1.20 ktery ma asi jen 0,6MB a je opravdu stabilni, testovano u 7 lidi. Jenze jak pak hrat se starsima postava ve verzi 1.20? Normalne se tam ani nezobrazi. Tento problem resi program TQVault (titanquestvault.ign.com), konkretne exac TQVaultMon, ktery je soucasti programu, pres ktery hru spustite a jakmile jednou naloadujete charakter, bude se ve hre tvarit jako spravny dokud zase pres TQVault nezmenite neco v inventari. Po kazde zmene proto spustit pres TQVaultMon a nahrat ve hre charakter. Snad to nekomu pomohlo... GMSK
[Odpověz]

Titulek: uz mi to maka jenom sehnat CZ
Nick: (radku) - neregistrovaný
Datum:2006-12-30 21:56:44
kdyby nekdo mel cestinu na Titan Quest 1.15 tak at mi ji posle na e-mail radku@seznam.cz prosim poslete mi ji
[Odpověz]

Titulek: padá my hra z crackem
Nick: (radku) - neregistrovaný
Datum:2006-12-28 19:48:28
pls porad te my kdyz chci hrat hru tak my spadne
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Boss411_cz) - neregistrovaný
Datum:2006-12-28 01:53:41
Zdarec lidi pokud si chcete zaparit tuhle vybornou smazbu pripojte se na Boss411_cz s heslem:Boss Me uz taky sere to ze jsou vsichi servery plny tak sem zalozil novy tak honem lidi sup tam!!!!
[Odpověz]

Titulek: TQ
Nick: (Marw53654) - neregistrovaný
Datum:2007-05-13 23:39:16
A to je po hamachi?

Titulek:  
Nick: (Grol) - neregistrovaný
Datum:2006-12-18 22:07:16
Titana jsem hral asi před rokem a musim říct že se tvurcum važne poved . Ja jsem to hral za tu holku ,první obtížnost jsem dohral asi 31 úrovní měl bych větší kdybych občas neprobíhal protože jsem měl menší problémy s nekterýmy kreatury. Poslední boss byl pak na mně docela slabý ale dával mi docela zabrat. s pozdravem Gro
[Odpověz]

Titulek: Please help
Nick: (Buscheer) - neregistrovaný
Datum:2006-12-07 19:03:36
Zabil jsem telkina, pokecal s dědou, ten mě poslal do krétskéj doků a za kapítánem lodi. Ale ten je neaktivní!!!! Kua co s tím???
[Odpověz]

Titulek: Re: Please help
Nick: (bill gates) - neregistrovaný
Datum:2006-12-11 03:04:37
Mám ten samý problém...

Titulek: Re: Please help
Nick: (Bosha) - neregistrovaný
Datum:2006-12-21 05:25:03
Uz sem to zjistil jestli mate nekdo stejnej problem s namornikem,musite v dokumentech najit slozku My games,dal otvirat titan quest,save data,main,jmeno vasi postavy,levels_world_world01.map,normal a smazat soubory quest.myw a questToken.myw.Potom spustit hru,portnort se do Athen a znova si zadat quest na zachranu stareho dedy(nebudete mit zadnyy quest oznaceny,ale budete mit vsechny odmeny),projit znova katakombama,zabit licha,pokecat s dedou a sup do doku a eli by byt aktivni obe NPC,ja to zkusil a slo mi to,tak Vam to snad pujde taky:)Mejte se

Titulek: Re: Please help
Nick: (typhon) - neregistrovaný
Datum:2008-06-06 19:43:31
jestli to je v recku me se to taky stalo-ja jsem to vypnul a zase zapnul pokecal s dedou znovu a uz jsem byl v egypte

Titulek:  
Nick: (Zarel) - neregistrovaný
Datum:2006-12-03 02:58:25
Ahoj .. Vím že to tu bylo už hooodněkrát ... Ale neposlal by mi někdo CZ na Titan Guest ?? Předem hodně děkuji ... GK v paření... Demonik.G@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Nemuzu dal
Nick: (Boshelie) - neregistrovaný
Datum:2006-11-28 06:38:06
Hijte vsici,mam origos hru ale za katakombama v Athenskych docich pokecam se zenskou a nemuzu se dostat dal,NPC kapitan je oznaceny na minimape ale kecat s nim nemuzu,hru mam opatchovanou ale nejde to stejne....Nekdo to tu psal ale nenasel sem odpoved.Kdyby nekdo vedel tak diky moc.Mejte se...
[Odpověz]

Titulek: pomoooc
Nick: (Lucie) - neregistrovaný
Datum:2006-11-28 01:04:28
No to me fakt nasr....Prave jsem zabila 3 tekina na konci Orientu a mam odcestovat portalem za tou obludou na olymp ale v portalu Olymp nemam, muzete mi prosim nekdo poradit jak dal?Pripadne napsat na maila konviczka@seznam.cz Dik moc
[Odpověz]

Titulek: shit
Nick: (hnus) - neregistrovaný
Datum:2006-11-22 02:30:28
a ja jsem z toho uplny debil ptz si tu vsichni pisete o hre..a ja ji mam nainstalovanou,ale jak ji chci spustit tak mi tam naskoci :A required security module can not be activated.This program can not be executed. PROSIM POKUD TO NEKDO Z VAS VI CO DELAT PISTE:(
[Odpověz]

Titulek: Re: shit
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-11-22 03:06:52
To bude asi hlavně tim že nemáš originálku! a ta hra je holt tak chytrá že Tě kvůli tomu dál nepustí
Pokud bys ji ale přecijen měl a pokoušel se to rozjet z image, musel bys k tomu vyzkoušet prográmky jako je 'Curerom' a další...

Titulek: TQ
Nick: (Rigor) - neregistrovaný
Datum:2006-11-19 21:03:43
Prosim Vas pposlete mi nekdo cestinu pro hru TQ na meil I.Rastocny@seznam.cz.Diky moc
[Odpověz]

Titulek: cesta do SARS
Nick: (storrm@centzrum.cz) - neregistrovaný
Datum:2006-11-12 20:22:51
Cau, nevite nekdo, jak se dostanu z mesta Rhakotis (prvni destinace v Egypte) do Sars? Svitek z knihovny mam, mam ho dorucit do Ptahova chramu, ale nevim, jak se tam dostat.
[Odpověz]

Titulek: Blacksmith
Nick: (Miso) - neregistrovaný
Datum:2006-11-10 18:45:58
Čaute chlapi. Mám menší problém. Na ceste do mesta Delphi som nikde nenarazil na toho kováča z questu... Vie mi niekto poradiť, kde ho najdem?
[Odpověz]

Titulek: Re: Blacksmith
Nick: (Thomas) - neregistrovaný
Datum:2006-11-25 19:12:15
Kdyz prechazis jeden most tak je ten kovar severne od toho vlezu na most. Musis ho tam videt jako zelenou znacku na minimape..

Titulek: omg
Nick: (r.i.p.cz)
Datum:2006-11-08 03:12:43
omg diablo remake. vypada hezky, ale hraje se to uplne stejne.
[Odpověz]

Titulek: HELP
Nick: (gefr) - neregistrovaný
Datum:2006-10-30 02:36:07
Mám takovej větší problém. Když zabiju v katakombách u Athén toho posledního ,,čaroděje,, nebo co to je, tak si mám promluvit se starým mužem. Jestli je to ten pidižvík v tom průchodu za protějšími dveřmi, tak sem dohrál, protože si s nim nemůžu promluvit. Poraďte jak dál!!!! PLS
[Odpověz]

Titulek: rada nad zlato
Nick: (lopušák) - neregistrovaný
Datum:2006-10-26 20:49:30
prosím o rádu, nevím jak mám zabít OREMUSE nebo nějak tak se jmenuje. Je to taková ta chobotnice. Mlátil jsem do ní pul hodiny a neubral ji ani kousíček, a když ji něco uberu hned si to doplní, nejde vůbec zabít. Díky za radu
[Odpověz]

Titulek: Re: rada nad zlato
Nick: (Medusa) - neregistrovaný
Datum:2006-10-30 02:29:24
Sice nevím co to je za příšeru, ale dám ti jednu radu. Pokud zjistíš u některé příšery, že mu život 'nemizí', tak ho něco chrání. Je třeba zabít příšerky kolem něj nebo různé předměty (sloupy, ...). Musíš prostě vypozorovat jak se nabíjí. Jinak zkus použít jinou zbraň, třeba je na ni imuní.

Titulek: faedr
Nick: (gefr) - neregistrovaný
Datum:2006-10-26 03:42:07
Mám takovej větší problém. Když zabiju v katakombách u Athén toho posledního ,,čsroděje,, nebo co to je, tak si mám promluvit se starým mužem. Jestli je to ten pidižvík v tom průchodu za protějšími dveřmi, tak sem dohrál, protože si s nim nemůžu promluvit. Poraďte jak dál!!!! PLS
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Hamentothep) - neregistrovaný
Datum:2006-10-24 22:14:50
koukni se do questu jestli to vítězství nemusíš někumu dojít říct. Vzpomínám si že sem tam ten problém měl taky, ale už nevim přesně.
[Odpověz]

Titulek: Problem s questem
Nick: (Crusher) - neregistrovaný
Datum:2006-10-24 20:13:07
Caute mám takový problém za Parnassusem v Pythian caves když jsem zabil 3 Gorgons tak nevím kam dál promluvil sem z tou holkou co stála u těch velkých dveří a nic dveře jsou stále zamklé a nevím co s tim...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Hamentothep) - neregistrovaný
Datum:2006-10-24 14:02:24
Cau za prvi mam radu pro Vas (i kdyz vetsina to treba vi zacatecnikum to bodne) pokud mate nekromanta je dobré se co nejdříve dostat na schopnost vyvolání licha jeho pomoc je opravdu k nezaplacení a hra je zábavnejsi za druhy potrebuju radu ohledne licha :) chci se zeptat jestli jde nejak odvolat protoze pokud s ním prijdu do mesta a zacnu nejaky rozhovor lich kolem me beha jak pes a hovor casto prekazi. a za treti se chci zeptat jestli se stit bere jako druha zbran a jestli tedy kdyz chodim napr. se sekerou a stitem ma cenu cpat body do umeni boje se dvema zbranemi? Diky
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-10-26 02:33:54
k te 3. otazce: stit jako druhou zbran pouzit nelze, pouze defender ma nejake skilly pro utok stitem.

Titulek: Re:
Nick: (lucie) - neregistrovaný
Datum:2006-11-03 16:35:59
Lich jde odvolat když na jeho ikonku (pod tvojim hrdinou) klikneš pravým a vybereš z nabídky odvolat Licha

Titulek: kto mi napáli tuto hru
Nick: (titan) - neregistrovaný
Datum:2006-10-19 18:14:54
zdravim.....rad by som tuto hru vyskusal...bude niekto tak ochotny a napali mi ju......zaplatim
[Odpověz]

Titulek: Re: kto mi napáli tuto hru
Nick: (etd) - neregistrovaný
Datum:2006-10-19 23:05:50
pokud ches zaplatit tak si tu hru radeji kup origos, jinak si ji stahni z netu tak jako vetsina ;)

Titulek: padani hry
Nick: (lamicka) - neregistrovaný
Datum:2006-10-10 05:31:41
no hra vam spadne do oken, to je jeste celkem v pohode, mne se pri kazdem spadnuti hry restartuje cele PC!! nervy v hajzlu z toho mam, a to tam mam patch 1.15 a na to crack 1.15 vyresi to ten CureRom+DTools jak jste vyse popisovali? pls help me
[Odpověz]

Titulek: Re: padani hry
Nick: (Medusa) - neregistrovaný
Datum:2006-10-30 02:36:08
hru nainstaluj tak jak se má, dej všechny patche, žádný crack!!! použij mini image a program curerom. Použitím cracku hra většinou padá. PS: nebo si hru kup :)

Titulek: patche
Nick: (pavel) - neregistrovaný
Datum:2006-10-07 01:02:07
mam titan guest verzi 1.01 a hledam patche na verzi 1.01 proti padani hry?????? KONTAKTUJ te mne na emailu ,,pajap1@centrum.cz¨
[Odpověz]

Titulek: Rada
Nick: (Honza) - neregistrovaný
Datum:2006-10-06 14:51:10
Cau mam nasledujici problem vzdycky kdyz pustim TQ a nahraju si ulozenou pozici tak sou vsechni nepratele zase zivi a musim je zabijet znovu. Neni to treba chyba spatnyho PATCHe, mam 1.08?
[Odpověz]

Titulek: Re: Rada
Nick: (buster) - neregistrovaný
Datum:2006-10-06 23:41:30
Je to účel hry - abys získal co nejvíce zkušeností,něco takového už bylo v Diablo2 - není to chyba,ale systém hry

Titulek: nechapu
Nick: (nechapu) - neregistrovaný
Datum:2006-10-02 18:26:16
nechapu jak naka guma se muze zaseknout v tak primocare dejove hre....L
[Odpověz]

Titulek: Re: nechapu
Nick: (BEnY 23) - neregistrovaný
Datum:2006-10-05 21:16:32
Á pán je nemalo dokonalej :) takovihle masirky mam fuck rad. Misto toho aby poradil (kdyz uz to urcite dohral) tak prudi...

Titulek: Re: nechapu
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-11-13 17:19:18
JJ je to kokot

Titulek: Čestinu
Nick: (skico.s) - neregistrovaný
Datum:2006-09-30 01:47:24
pošlete mi nekdo cz titulky k hře nemoc chapu angl tak pls Skico.s@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Nevim jak dál
Nick: (Raphael) - neregistrovaný
Datum:2006-09-24 03:15:44
Jsem u toho čínskýho císaře u něho v paláci , zabiju toho caroděje, ukažese mi jeho duch, a já nevim co dál... čumim na tu jeho mrtvolu v křesle a nevim co... pleeese help meee
[Odpověz]

Titulek: Re: Nevim jak dál
Nick: (Naf) - neregistrovaný
Datum:2006-09-30 05:54:05
taky sem se tu zasekl, staci se ale vratit do mesta a tam se jiz daji otevrit dvere (jako vysledek splneneho questu) a pak muzes pokracovat dal nove otevrenou branou:-)

Titulek: titan quest
Nick: (jurajicek) - neregistrovaný
Datum:2006-09-23 02:48:39
nemate nekdo cestinu do teto hry titan quest diky
[Odpověz]

Titulek: Re: titan quest
Nick: (Filip) - neregistrovaný
Datum:2006-09-23 03:14:44
jo jenom texty s diakritykou. jak ti to mám poslat

Titulek: SAVE
Nick: (Anni) - neregistrovaný
Datum:2006-09-23 01:24:59
Nevíte někdo jak převedu savy z jiné verze hry do mojí???? Hru sem měl rozjetou u bráchy a teď sem si sám koupil origoš a chtěl bych si ji zahrát na svém PC a popř. po LANu.
[Odpověz]

Titulek: Re: SAVE
Nick: (etd) - neregistrovaný
Datum:2006-09-23 17:55:29
hra si pamatuje jaky CD Key napises pri instalaci, takze musis hru instalovat se stejnym CD Key jako u brachy, jinak ti savy nenacte. jinak savy jsou ve slozce DokumentyMy GamesTitan Quest.

Titulek: please help
Nick: (jirina) - neregistrovaný
Datum:2006-09-21 13:04:16
nazdárek pařani,sem nasranej,prošel sem athénskýma katakombama zabil sem tu potvoru,pokecal s dědkem že mam odplout na krétu,tak sem ještě pokecal s tou ženskou ale už nevim co dál,ani s tim kapitánem lodi nemůžu kecat,prosim nevíte čim to může bejt???
[Odpověz]

Titulek: Re: please help
Nick: (zelenac) - neregistrovaný
Datum:2006-09-23 23:30:13
jaq mam ten sami problem neprisel si jak na to??? kdyz tak pls pisni

Titulek: Re: please help
Nick: (Boshelie) - neregistrovaný
Datum:2006-12-02 05:58:07
Uz sem to zjistil jestli mate nekdo stejnej problem s namornikem,musite v dokumentech najit slozku My games,dal otvirat titan quest,save data,main,jmeno vasi postavy,levels_world_world01.map,normal a smazat soubory quest.myw a questToken.myw.Potom spustit hru,portnort se do Athen a znova si zadat quest na zachranu stareho dedy(nebudete mit zadnyy quest oznaceny,ale budete mit vsechny odmeny),projit znova katakombama,zabit licha,pokecat s dedou a sup do doku a eli by byt aktivni obe NPC,ja to zkusil a slo mi to,tak Vam to snad pujde taky:)Mejte se

Titulek: Problém s instalací
Nick: (Jara) - neregistrovaný
Datum:2006-09-14 22:06:59
Má problém s nainstalováním hry. Stáhl sem jí přez Torrent a při zadání install mi to vyhodí hlášku: An Error has occurred white running the setup. Please make sure you have Finished any previous setup and closed other applocations. If the error still ocurs, please contact your vendor: Iron Lore
[Odpověz]

Titulek: Re: Problém s instalací
Nick: (Jara) - neregistrovaný
Datum:2006-09-15 00:47:17
Zapoměl sem tam dodat jestli někdo neví co s tím. Rád bych si to zahrál a nejede to

Titulek: postava
Nick: (Mufik) - neregistrovaný
Datum:2006-09-11 17:15:42
Neví někdo jak si tato hra ukládá postavy. Potřeboval bych udělat novou instalaci a nechtěl bych to pak hrát od začátku.
[Odpověz]

Titulek: Re: postava
Nick: (etd) - neregistrovaný
Datum:2006-09-12 00:31:57
hra je ulozena ve slozce DokumentyMy GamesTitan Quest

Titulek: Uplne v poho...
Nick: (Hadej) - neregistrovaný
Datum:2006-09-09 21:06:37
Mam TQ na s patchem 1.11 s cestinou a vse bezu naprosto bez problemu;) (Athlon 3000+, 1GB RAM DCH, ATI 9600XT 256MB) Uroven 21.
[Odpověz]

Titulek: padání hry?
Nick: (kloudici) - neregistrovaný
Datum:2006-09-08 02:58:06
Tak nevím, čím to je, ale mám cracklou a opatchovanou hru patchem 1.08, hraji to druhý den, a ještě mi hra nespadla,ani jinak nezlobí. Takže to asi crackem, nebo opatchováním nebude
[Odpověz]

Titulek: čestina
Nick: (Keš) - neregistrovaný
Datum:2006-09-05 03:23:21
Stáhnul jsem si češtinu, ale nevím jak ji tam mám dostat. Je zabalena v 'raru'. Když ho otevřu tak to chce nějaký kod a já nevím jaký? Díky
[Odpověz]

Titulek: Re: čestina
Nick: (Pappuch)
Datum:2006-09-05 20:18:51
Skus napr:R3sidento

Titulek: Jak to mám udělat
Nick: (Tentonoc) - neregistrovaný
Datum:2006-08-30 19:15:24
Prosím,mohl by mi tady někdo napsat postup,jak mám nainstalovat Titan Quest?Mám pálenou verzi a potřeboval bych opravdu podrobný návod nebo odkaz na něj. a etě mohli byste mi říct kde najdu crack?Děkuji
[Odpověz]

Titulek: Tak to je zahada
Nick: (NavySeal) - neregistrovaný
Datum:2006-08-28 15:00:06
Tak som si pekne nainstalil patch pomocou toho orig. 0.8veho cracku, potom som to hodil na 1.11 a nakoniec mi to nejde, lebo nemam original disc 1....to potesi..crackoval som to vsetkym moznym..poradte niekto..
[Odpověz]

Titulek: Re: Tak to je zahada
Nick: (kloudici) - neregistrovaný
Datum:2006-09-08 02:49:41
každý crack je na určitou verzi hry, asi máš crack na tu verzi 0.8, takže můžeš použít jenom patch 1.08, na novější verze crack ještě není,aspoň já jsem ho na netu nenašla. Takže odinstalovat a znovu nainstalovat hru, opatchovat patchem 1.08, crack 08 a pak případně češtinu

Titulek: nevíte?
Nick: (zdar) - neregistrovaný
Datum:2006-08-15 14:02:36
nevíte jestli se TQ da hrat pres hamachi, ale nenaky podelany mody co si muznu poruznu stahnout, ale proste ve dvou a vice lidech si proste projit celou hru vcetne vsech ukolu a vsech moznosti jako v single-playeru? pač kdyz to chci zalozit tak musim vzdy zalozit nakou konkretni mapu zalozit (alespon pres LAN) a to zatim muzu pouze ty mody. Nevíte co s tim?
[Odpověz]

Titulek: 3x a dost ?
Nick: (syk) - neregistrovaný
Datum:2006-08-13 11:26:10
prave jsem hru dohral na 3 obtiznost...rikal jsem si ze jeste jednou si ji dam... jenze nejak mi chybi v menu moznost 'new game' (teda pokud nechci hrat uplne od nuly) moznost je pouze 'play' a to me prdne tam kde jsem skoncil (typhon) chtel bych hrat novou hru (legendary) s moji postavou samozrejme vcetne questu... jak na to?
[Odpověz]

Titulek: Re: 3x a dost ?
Nick: (milos) - neregistrovaný
Datum:2006-09-30 15:30:20
neviem,či to už vieš,ale na začiatku,t.j.prvé menu máš na lavej strane možnost vytvoriť noveho hraca-neviem kolko,ja som hral za troch

Titulek: amd x2
Nick: (syk) - neregistrovaný
Datum:2006-08-11 00:54:33
hmmm hru 1.01 sem paril bez problemu na wXP amd x2 4800+ (dual core) po instalaci patche 1.08 sla sice spustit, ale padla vetsilou pri loadu... pokud nahodou load prosel, byla otazka vterin nez slitla. proste slitla do woken a kde nic tu nic. nekde na webu jsem nasel forum, kde to uz nekdo popisuje(nejak podelana optimalizace) hru lze prinutit bezet na jednom jadru s kompatibilitou w2000. prestane to padat, ale nejak me to nebavi, ma na to nekdo neco? nicmene ohledne tech bugu, co tu popisujete... me se stalo, ze jsem mel asi 5 skill pointu, ktere jsem si nikam nedal, rikal jsem si pockam a potom se uvidi... mno a jednou takhle prijdu z prace, pustim hru a tech skill pointu tam bylo 25 !!! na nic jsem necekal a rychle je pouzil... zustali i po dalsim save a load a jeste jeden ... 3x se mi stalo, ze mi zmizela cepice. proste na hlave jsem neco mel a po loadu jsem nani nic nemel :) to me docela dozralo ale zaty skillpointy to beru
[Odpověz]

Titulek: poradit..
Nick: (44444) - neregistrovaný
Datum:2006-08-05 21:13:00
zdar, hraju to uz asi 3 tydny, lvl 43, 24 atd. verzi 1.1 nebo proste tu uplne zakladni nijak nepatchovany a jeste sem nenasel zadnou epickou vec, mysim tu fialove barvy viz. http://titanquestvault.ign.com/ v oddeleni items napr. jestli rozumite. Mysite ze mam jen smulu, nebo tyhle supervecicky se objevuji az v novym patchu ??? dik
[Odpověz]

Titulek: Re: poradit..
Nick: (Lojzo) - neregistrovaný
Datum:2006-08-05 22:04:21
ja myslim ze mas iba smolu lebo ja ich tam mam aj v zakladnej verzii bez patche

Titulek: patch 1.11
Nick: (abc) - neregistrovaný
Datum:2006-08-01 13:07:49
neporadil bz mi nekdo pls jak spustit TQ s patchem 1.11?...zkousel jsem uz vse..securom loader v7+pr0t.st0p+daemon-mini image...a porad mi hra nejde spustit,asi budu muset jit do origos no:(
[Odpověz]

Titulek: Re: patch 1.11
Nick: (etd) - neregistrovaný
Datum:2006-08-01 18:03:17
hraju patch 1.11, pouzivam securom+daemon+mini image

Titulek: Problem
Nick: (Lojzo) - neregistrovaný
Datum:2006-07-31 17:06:51
hoj vsetci mam jeden problem stale ma vyhadzuje z TQ a pise ze ma daky problem s Windovs pls neviete ako by sa to dalo vyriesit?
[Odpověz]

Titulek: Re: Problem
Nick: (Martinnnn) - neregistrovaný
Datum:2006-08-29 22:13:04
skus pouzit compatibilitu daj na ikonu prave tlactiko a tam mas compatibility a skus vyskusat vsetky windowsy

Titulek: nový patch 1.11
Nick: (Zombie) - neregistrovaný
Datum:2006-07-31 15:37:30
Hoja všem,dnes jsem tam picnul nový patch 1.11,hraju titana přes curerom a daemona a ejhle nic se nekoná,myslel jsem že když nemám hru cracklou a použiju curerom tak to bude ok a daný patch půjde nainstalovat ale teď mi hra nejde spustit,nerad bych to celé přeinstalovával a hrál s patchem 1.08 nevíte někdo jak jet s novým patchem ?
[Odpověz]

Titulek: Re: nový patch 1.11
Nick: (etd) - neregistrovaný
Datum:2006-08-01 06:47:17
místo curerom použij securom.

Titulek:  
Nick: (Asheron) - neregistrovaný
Datum:2006-07-30 19:40:16
mam problem,som v queste kde sa musim dostat do dalsieho mesto od sparty a neviem kade mam ist...myslim ten Journey to Oracle...plz help
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (m) - neregistrovaný
Datum:2006-08-23 19:23:12
taky jsem to chvili hledal, cesta je vlevo nahore, poradne prohledej okraj mapy.

Titulek: výměna setových předmětů a MP
Nick: (blevajzz) - neregistrovaný
Datum:2006-07-25 20:39:36
kdo by si chtěl zapařit TQ a případně vyměnit nějaké ty předměty.. nechť se ozve ICQ: 243212205!!!!!! jsem na 42. úrovni (spirit/storm) takže nějakýý ty předměty mám, noo;-)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (ASSA) - neregistrovaný
Datum:2006-07-21 13:55:12
Nejraději mám LAMY co si obstarají Warez a potom křičí že jim to nefunguje a padá a ničí savy. Pokud jste natolik leví, že neumíte ani pořádně krást tak to nedělejte. Hra i na warezu beží uplně bez problémů (testováno na 5ti různých sestavách, taky ATI vs Geforce). Potom by mě zajímalo kam došel dotyčný člověk, že odsuzuje, že má moc peněz a neví co s něma. Pokud máš moc peněz tak je šetři protože na Legendary obtížnost stojí jedna flaška krve a many 30 000 a koupit zbraň za 14 milionu taky není žáden problém!! Takže na to máš peníze... omg.........
[Odpověz]

Titulek: Re: peníze
Nick: (Medusa) - neregistrovaný
Datum:2006-07-21 23:33:45
Hra se dá hrát bez patche - bez jakéhokoli padání (chyba bude zřejmě někde jinde ...)! Hru jsem dohrál s 6-ti miliony peněz - za které jsem ve hře potřeboval pouze lahvičky života a sem-tam jsem si měnil body dovednosti. Většina zbraní a zbroje byla objevena v truhlách a příšerách. Peníze nebyly zase tak potřeba utrácet.

Titulek: MULTIPLAYER
Nick: (Mr_Y) - neregistrovaný
Datum:2006-07-20 14:44:13
Jestli si se mnou chce nekdo zahrat pres Hamachi , tak at se ozve uz jsem to 1x dohral a hraju to po 2. a je to BOMBA a moje hodnoceni hry je tak 91% !!!! ozvete se na ICQ - 167-687-564
[Odpověz]

Titulek: problemy s questem
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-07-20 03:45:07
Jsme teorve někde u města delphi a mám za ukol jít do pamassus caves.ALe nevim co tam.Všechno to vymlátím ale nic se neděje..mam tam něco najít nebo co mám udělat pro to abych quest splnil??Budu rad když se mi ozvete na romannet@centrum.cz nebo icq 192938366 předem diky
[Odpověz]

Titulek: Re: problemy s questem
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-07-20 15:41:25
Takto musis projit jeskyni a najit vychod, prochazel jsem tam vcera, drz se na pravou starnu a brzo najdes vychod.
(odpověd z abecedaher.cz)

Titulek: Uložená hra
Nick: (Medusa) - neregistrovaný
Datum:2006-07-16 14:20:03
po použití patche 1.0.8 jsem zjistil, že moje postava ztratila kam-si úroveň, batoh a bůh ví co ještě - je to normální ??? byl jsem v úrovni 27 a teď mám úroveň 19 - druhý batoh neexistuje a další věci byly zredukovaný - stalo se to někomu ??? má to takto být ??? pokud vrátím hru do verze 1.0.1 je vše OK
[Odpověz]

Titulek: Re: Uložená hra
Nick: (Mr_Y) - neregistrovaný
Datum:2006-07-20 14:45:14
mám patch a všechno jak má být , máš chybu TY

Titulek: Re: Uložená hra
Nick: (Medusa) - neregistrovaný
Datum:2006-07-21 00:07:13
Problém není u mě, ale už jsem to vyřešil tak, že jsem patch nepoužil a došel jsem až do konce. Hra je opravdu hratelná - nic není tak těžké jak bývá v jiných hrách. Abych hru jen nechválil můžu říci některé nedostatky: mapa neobsahuje popisy - měst oblastí, na mapě nejsou zobrazeny lidé vedlejších questů - pokud není mapa aktivně prošlápnutá, celkem jednotvárný postup, moc peněz, některé vedlejší questy - těžko hledat řešení, ...

Titulek: Re: Uložená hra
Nick: (Opterön) - neregistrovaný
Datum:2006-08-23 03:54:43
A prosim te co by te pak na teto hre vlastne bavilo??? Moc jednoduchy a linearni hra uz takhle a ty chces jeste zjednodusovat.Pral bych si to naopak, abych mel dobrej pocit kdyz se mi neco povede nebo neco vyresim.LOL

Titulek: Vše je funkční
Nick: (Zombie) - neregistrovaný
Datum:2006-07-14 09:25:49
Zdarec kanec,tak sem našel opravdu funkční návod na to aby nikomu hra nepadala,nainstalujte hru a nedávejte crack.Nainstalujte poslední daemon tool a CureRom a fixed image,fixed vložíte do Daemona a v CureRomu si vytvoříte vlastní exe,je to vyzkoušené a opravdu funkčí,tato hra je super
[Odpověz]

Titulek: Do prháje
Nick: (N_CO/M_P) - neregistrovaný
Datum:2006-07-11 19:27:48
Jsem fakt vytocenej uz jsem tu hru upravil snad desetkrat, patchoval, premenoval, dokonce i predelaval, ale neslo to porad to debilne pada. Jinak to vsem vrele doporucuju si to zahrat, pokud teda mate pevny nervy, protoze si budete chtit rozbit svy milacky(PC) :) - jo a je to docela narocny chce to na to aspon tech 1 GB ram, jinak to nema cenu ani hrat. prozradim vam tajemstvi - hned u prvniho ukolu, kdyz si tvorite postavu, mate zabit lolky kteri zabijej kone, az je zabijete, tak tam proleste cele pole, je tam nachystane prekvapeni. Jen tak pro obrazek jsem tam nasel 2 seriove veci pro muj charakter.Jini to nasli taky, tak proc ne vy. Prijemne hrani. ZC
[Odpověz]

Titulek: Re: Do prháje
Nick: (Indigoo) - neregistrovaný
Datum:2006-07-12 04:34:27
nejlepší způsob jak vyřešit to padání po nainstalování patche je stáhnout si 'fixed image' z www.spacetarget.com/games/pc_titan_quest.shtml (přeněji ten image co má 25kb,hodit ho do daemon tools a stáhnout si prográmek 'CureROM' (ne SecuROM,s tim to furt padá..) CureROM najdete tady: http://ww2.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_8.shtml V CureRomu si nastavíte jakej program má spouštět jakej image a navolíte v něm spoštěcí ikonu na 'Titan Quest.exe' co mate na ploše..Pak se vám to uloží a po každym spuštění automaticky načte.. No a pak už stačí jen pařit bez jakýchkoliv bugů a padání ze hry..)) předtim mi to padalo furt,a od tý doby co jsem nainstaloval CureROM,to nespadlo ani jednou a hra je stabilnější..))

Titulek: Re: Do prháje
Nick: (123456) - neregistrovaný
Datum:2007-06-28 18:01:03
jeste na to prvni RE Kuwa napiš tam ktere to je

Titulek: pre beta verze?
Nick: (gonga) - neregistrovaný
Datum:2006-07-10 11:07:58
Neskutečně odfláklý. Jak může někdo pustit ven něco tak nedodělanýho. Padání hry při jakékoliv příležitosti je k zešílení.Jakmile je hra trochu náročnější, šup do voken.A to podotýkám, že jsem si ji už opatchoval-naštěstí díky tomu padá o trochu méně často a jde loadnout postava. Btw stalo se vám někomu, že při instalaci patche to nahlásí chybu, instalace není dokončena, ale zdá se, že efekt má.
[Odpověz]

Titulek: noname
Nick: (xXx) - neregistrovaný
Datum:2006-07-09 04:46:20
To máte všichni tu anglickou verzi že už to hrajete??
[Odpověz]

Titulek: crash
Nick: (N3UR0) - neregistrovaný
Datum:2006-07-07 02:57:36
čus.. bomba hra.. ale taky mi to spadlo do voken pri loadovani.. nekde sem vygooglil nejakou diskuzi kde nekdo psal ze prej na zacatku kdyz se vleze do jeskyne a vodejde se z ni driv nez splnite quest (zachranit tam nejakyho typa) tak to pak nejde loadnout, coz sem udelal. tak sem to rozehral po druhy, prosel to cely najednou bez uteku apd.. a zatim s loadingem no problemo... korát sme dneska chteli dat s kamosem a zjistili sme ze to nejde po siti pac kdyz se ten druhej pripoji do hry tak to spadne taky :P
[Odpověz]

Titulek: I want fucking patch!!!
Nick: (Rozkryplator) - neregistrovaný
Datum:2006-07-07 01:22:21
mě to sice ve hře nepadá,ale pravě jsem zjistil,že se mi nenačte uložená hra...když se načítá,vypadne to do voken a hodí to tam chybu...doufám,že tohle má ten patch taky vyřešit,protože ta hra je opravdu pecková..))
[Odpověz]

Titulek: PATCH
Nick: (007thompson) - neregistrovaný
Datum:2006-07-06 13:50:45
Do hajzlu......nevite nekdo kde se da sosnout patch...prej mel vyjit tudle stredu....???
[Odpověz]

Titulek: Re: PATCH
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-07-06 15:24:37
Vydání Patche bylo přesunuto na pátek 7.července

Titulek: Hodnoceni
Nick: (Medusa) - neregistrovaný
Datum:2006-07-05 02:21:38
Hra je po grafické stránce do dost velké úrovni. Krajina, předměty a bojovníci jsou vykresleny v perfektních detailech. Co se týká hry je to spíše akční-mlátička (hodně dobrá). Problém je padání hry a neukládání některých pozic (po zabití 3 medus jsem hru uložil, popošel jsem kousek na mapě a hra spadla = hrůza). Musel jsem je zabít ještě jednou. Doufám, že opravný patch vyjde někdy brzy. Jinak se mi zdá, že boje jsou přiměřené, ale peněz je až přehnaně moc (už mám něco přes 600 000). Jinak velmi doporučuji!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: Hodnoceni
Nick: (Psycho) - neregistrovaný
Datum:2006-07-06 18:47:14
jj to samé se stalo i mě..já zabíjel medůzy na 3x...docela pruda...ale stává se to i na jiných místech a docela nečekaně...ale aspon naskočil další level :) ale jak říkáš...hrůza....už to nehraji a čekám na plnou verzi v češtině....sice bude až po prázdninách ale co na tom :) cracknutá verze není nic nad čím byste měli jásat ;)

Titulek: patch
Nick: (ahoj) - neregistrovaný
Datum:2006-07-03 00:00:13
bez patche je to fakt na prd. Mě to nemaže postavy, ale maže jim pouze splněné úkoly :D takže se objevim na ceste do Sparty s vybavením, ale bez záznamu v deníku...
[Odpověz]

Titulek: Titan Quest
Nick: (celo) - neregistrovaný
Datum:2006-07-02 19:51:33
Je to dobrá hra, ale bez nějakyho patche to vůbec nemá cenu...právě mi hra (asi po tisící) spadla, a smazala mi (podruhé) postavu... potřetí to od začátku odmítám hrát, ale jak říkám, až bude patch tak si to zahraju rád.
[Odpověz]

Titulek: Re: Titan Quest
Nick: (rob) - neregistrovaný
Datum:2006-07-12 01:11:56
Hra padá stále a možná ještě více po instalaci patche 1,08 :-(

Titulek: prosba
Nick: (lamiickaa) - neregistrovaný
Datum:2006-06-30 18:36:02
Nevite nekdo jaky to ma HD naroky graf video karta diky mam brave blue line procesor intel pentium 4 graf kartu geforce mx 440 nevim jestli mi to pujde pls odepiste
[Odpověz]

Titulek: Re: prosba
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-07-01 00:41:03
Minimum :, Intel Pentium 4 - 1,8 GHz nebo AMD Athlon XP, 512 MB RAM, NVIDIA GeForce 3 s 64 MB nebo serie ATI Radeon 8500 s podporou Pixel Shader 1.1, Zvuková karta 16 bit kompatibilní DirectX 9.0c, 5 GB liberi volného místa na disku, DVD-ROM, klávesnice , myš , Windows 2000 o XP.

Doporučeno: Intel Pentium 4 - 3,0 GHz, 1 GB RAM, NVIDIA GeForce 6800 se 128 MB, Sound Blaster serie X-Fi. MultiplayerL 1 disk pdo každého počítač, Internet: něco hustě rychlýho, třeba modem ADSL, Síť: LAN či WAN

Titulek: good hra
Nick: (beran)
Datum:2006-06-30 16:13:34
jo tahle hra je podle me hodne dobra akorat by se mi do ni sikla cestina nebo neco at pochopim questy a taky kouzla je to trosku slozitejsi ale je to fakt boží hra věřte a zahrajte si
[Odpověz]

Titulek: Jste lampy :D
Nick: (Rudy) - neregistrovaný
Datum:2006-07-25 00:47:26
Jak to tak čtu tak mi připadá že těch pár lidí co tu píšou příspěvky nechodí na jiné fora ...... pokud by jste byli trochu pylnější zjistili by jste že padání hry způsobu je crack a podobné nedodělávky co mají zaručit chod hry, originál hra vůbec nepadá no slišel jsem že někomu jo ale je to jeden z mála a patch nemá opravovat padání hry ale multík ( to nevým info jsem nečet) tak že zapněte googla a porozhlídněte se jinam já už tu hraju 20 hodin a po návodu kterj jsem našel na jednom foru mi to nespadlo, tak se mějte a pařbě zdar!!

Titulek: Re: good hra
Nick: (Onas) - neregistrovaný
Datum:2006-08-16 04:46:33
Hmm me na padani hry mi stacil format a reinstal windows a bylo. Jinak patch 1.08 opravuje fakt na 90 procent multak o proti padani hry tam neni ani radka

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Titan Quest
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Titan Quest
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 80096x - statistika
Titan Quest 80 z 100 Průměr z 17 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-06-26
Titan Quest

Průměrné hodnocení z médií:

79.71 %

Min : 60 % Max : 89 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Iron Lore ent.
Distributor: THQ
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 17
Počet preview: 12

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5861
Recenze: 24015
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3012
Průměrné hodnocení z
23398 recenzí: 71,769 %