Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Two Worlds 2: The Temptation > PC > RPG

Kde koupit ?

FunStore  499 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Recenzeher.euJan Klimus---60 %2011-03-01
GameSite.skMarkusFenix---85 %2011-02-19
Czechgamer.comJakub Pokorný---60 %2011-02-10
GameStar.czBob Koštanský---70 %2011-02-08
GamePlanet.czPavel Kovalančík9/1090 %2011-02-01
DoupěKristýna Nováková / sp1ke8/1080 %2011-01-31
ZingMartin Cvrček / Cvrnda7/1070 %2011-01-24
Czechgamer.comJakub Pokorný---80 %2011-01-23
Games.czLukáš Grygar7/1070 %2011-01-12
GameParkLakrumáček---82 %2010-12-09
Eurogamer.czMiloš Bohoněk8/1080 %2010-12-07
Sector.skuni9/1090 %2010-12-03
Hrej.czOndřej Švára8/1080 %2010-11-24
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

76.69 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

89.29 %

Počet hodnocení: 7
Min. hodnocení: 83 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2033 z 5973 Žebříček
PC: 876 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 103 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 207 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Recenzeher.eu2011-03-04
Eurogamer.cz2010-08-04
Hrej.cz2010-07-04
Bonusweb2010-03-14
Czechgamer.com2010-02-21
GamePark2010-02-20
GameStar.cz2008-05-27
Bonusweb2008-04-07

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Macek)
Datum:2011-06-21 04:28:43
Jako slušný, ale nebylo to ono....
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (Politre) - neregistrovaný
Datum:2011-06-16 00:07:45
Chci se zeptat, protože zámýšlím koupit si tuto hru, jestli i po přidání patchů hra beží s českými titulky nebo ne. Děkuji předem za odpověď.
[Odpověz]

Titulek: Re: Čeština
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-06-16 03:10:36
Ceska originalka obsahuje patch 1.1 (gold upgrade) a posledni patch 1.2 je potreba stahnout (je kompatibilni i s ceskou verzi) viz: http://twoworlds.herniweb.cz/viewpage.php?page_id=178. Nicmene me osobne hra docela zklamala, je to dost zkonzolovately (ovladani, interface)a celkove jsem od toho cekal mnohem vic.

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-25 12:28:24
nevite prosim jak se opravujou predmety ???
[Odpověz]

Titulek: NicMoc
Nick: (Degustator) - neregistrovaný
Datum:2011-03-14 19:28:59
Grafika a svět vypadaj skvěle, hratelně mě to ale absolutně nezaujalo, měl sem wara a jak sem se naučil trošku combat tak sem si dával třeba o 20 lvlů vyší městský guardy v jakýmkoliv počtu. Eště že tam sou portály ,protože třeba jízda na koni je taky naprosto mentální...prostě nuda
[Odpověz]

Titulek: Hodnocení
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-02-24 17:52:38
Kolik vubec dostalo TW 2 ve Score a v Levelu?
[Odpověz]

Titulek: Re: Hodnocení
Nick: (Oukrop) - neregistrovaný
Datum:2011-03-03 00:25:00
80 % ve Score, 70 % v Levelu.

Titulek: otazka
Nick: neregistrovaný
Datum:2011-02-21 23:26:20
pls poradte neviem dat do hromady niekolko magickych kamenov neviete niekto poradit?
[Odpověz]

Titulek: chyba u těch hodnocení
Nick: (BJSman) - neregistrovaný
Datum:2010-12-11 16:49:43
Gamepark dal hře 82%,,, ne 92% - bylo by asi dobrý to opravit :)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-10-02 14:47:57
Podívej se na www.twoworlds.cz máš tam veškeré info.Myslím že vyjde až 21.10
[Odpověz]

Titulek: Vydání
Nick: (lukas) - neregistrovaný
Datum:2010-10-02 13:19:28
Už to vyšlo ne..?
[Odpověz]

Titulek: Datum vydania
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2010-07-24 17:20:53
Ak dobre viem tak hra ma vyjst az v septembri a nie v auguste. Presne by to malo byt 17 septembra. Dodavam zdroj: http://vgreleases.com/GameIndex-all.aspx?q=two+worlds+2
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2009-06-06 15:28:06
vyjde to vobec buduci mesiac? nikde ani ziadne info, preview alebo cokolvek ine. Na oficialnych strankach su tie iste screeny a nic ine. Mam obavy o tuto hru, lebo jednotka sa mi pacila ale z dvojky zrejme nebude nic. Ak niekto vie cokolvek o nej prosim nech napise. Thx
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-06-06 20:39:22
zdravim, hra je podle slov tvůrců stále ve vývoji, tak se zatím nemusíš bát. S tím datem vydání už je to horší - podle infa které jsem našel se hra oddálila na únor roku 2010 (není to sice úplně podložené, ale věřit se tomu myslím dá).

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Two Worlds 2: The Temptation
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Two Worlds 2: The Temptation
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 28739x - statistika
Two Worlds 2: The Temptation 77 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-11-12
Two Worlds 2: The Temptation

Průměrné hodnocení z médií:

76.69 %

Min : 60 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Reality Pump Studios
Distributor: Zuxxez
Distributor CZ: Hypermax

Počet recenzí: 13
Počet preview: 8

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 8/10
Fungující, překrásný a dýchající svět skvělých questů, postav a k tomu povedený soubojovým systém. Two Worlds II je synonymem pro fantastické, hodiny trvající dobrodružství.
> Sector.sk : 9/10
Určité chyby a ťažkopádne riešené procesy vyvažuje skutočne masívny svet, v ktorom strávite podstatne viac času ako v mnohých iných RPG.
> GamePark : 82 %
Hra vypadá úchvatně, je to nádherně vyhlížející RPG, do kterého se lze plně ponořit a zapomenout na šedivou a nudnou realitu všedního dne.
> Hrej.cz : 8/10
Značka Two Worlds je i přes stále jisté nedokonalosti na dobré cestě. Zlepšit questy, interface a AI a trojka může být naprosto dokonalá. Věřím tomu.
> Games.cz : 7/10
Plnohodnotná alternativa ke slovutnějším titulům, ale neumí se vyvarovat jistého pocitu chudokrevnosti, pramenícího nejspíš z nedostatečně prokresleného světa.
> Czechgamer.com : 80 %
Príjemné prekvapenie, ktoré z príjemní množstvo zimných večerov. Poliaci opäť dokázali, že vedia pripraviť kvalitné RPG.
> GamePlanet.cz : 9/10
Obsahuje úžasnou hru pro jednoho hráče, ale tím zábava nekončí. Brouzdat můžete vesele i s kamarádem v online světě.
> Czechgamer.com : 60 %
Multiplayer: Nuda v multiplayovej časti sa trošku kompenzuje aspoň príjemnou grafickou stránkou a aspoň možnosť zmerať si sily z druhými hráčmi.
> GameStar.cz : 70 %
Stále nelze bojovat ze sedla koně, protivníci jsou hloupí a příběh příliš předvídatelný. Hlavní příběhová kampaň pro jednoho hráče vydrží zhruba na 35-60 hodin.
> GameSite.sk : 85 %
Vynikajúca hrateľnosť, kvalitný príbeh, pekné grafické spracovanie. Takže jediná rada je tá, aby ste sa nenechali odradiť pomalým rozbehom, vytrvali a hra vás odmení.
> Recenzeher.eu : 60 %
Hrozný interface, špatný boj zblízka, dialogy a dabing příšerný, i přes všechny výhrady si můžete užít 40 hodin klasické zábavy, ale jen jestli vydržíte začátek.
> Doupě : 8/10
Ve výsledku je Two Worlds II nadprůměrným RPG s povedeným a živoucím světem. Několik vad na kráse by se zde našlo, nicméně ty nejsou zase až tak podstatné. Za cenu 999,- Kč je to více než adekvátní zábava, jež vám nějaký ten pátek vydrží.
> Zing : 7/10
Máme pocit, že Two Worlds neudělá díru do světa ani podruhé, ale i tak se nemá za co stydět. Všem příznivcům RPG s klidem doporučujeme, bez ohledu na to, jestli jedničku hráli, nebo ne.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %