Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Two Worlds > PC > RPG

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Two Worlds (X360) 70.00 %

Kde koupit ?

FunStore  399 Kč  
Microgames  494 Kč  
FunStore  499 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---85 %SCORE 160
LEVEL 7/1070 %LEVEL 153
Časopis Doupě 8.1/1081 %Doupě 06/07
Dex-site.com (ZRUŠEN) ---67 %2007-10-22
GameStar.cz 7.9/1079 %2007-09-20
GamesWEB.sk ---71 %2007-08-21
Recenzeher.eu ---85 %2007-07-09
Sector.sk 7/1070 %2007-06-13
hry.Sme.sk 8.2/1082 %2007-06-12
Doupě 7/1070 %2007-06-11
GamePark ---76 %2007-06-02
Hrej.cz 7/1070 %2007-05-23
Bonusweb ---80 %2007-05-21
Games.cz ---72 %2007-05-17
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://games.tiscali.cz/reviews/twoworldsvid/index.aspAutor: Ondřej Broukal (games.tiscali.cz)2007-06-09

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

75.57 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 67 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

78.31 %

Počet hodnocení: 13
Min. hodnocení: 55 %
Max. hodnocení: 90 %
Pořadí:

Celkově: 2181 z 5973 Žebříček
PC: 952 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 107 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 214 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GameStar.cz2007-05-12
GamePark2007-05-10
Bonusweb2007-04-23
Sector.sk2007-03-22
Hrej.cz2007-01-28
Czechgamer.com2006-09-13
Games.cz2006-09-10
Gamezone (ZRUŠEN)2006-08-28
Bonusweb2006-08-02
Gamesport2006-07-27
Gamesport2006-04-27

Přídavky

Čeština ---
Demohttp://pc.hrej.cz/hry/rpg/two-worlds-pc/download/hratelna-dema/2WDemo_Multiligual.exe/
FanStránky ---
Cheatyhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=cheat&page2=zobrazit&id_hry=0000008628http://www.abecedaher.cz/index.php?page=trainer&page2=zobrazit&id_hry=0000008628http://www.abcgames.sk/?p=trainery_zobraz&id=10339http://www.abcgames.sk/?p=cheaty_zobraz&id=10339
Návodhttp://oooo.net.tvtrinec.cz/mapa.htmlhttp://www.abcgames.sk/?p=navody_zobraz&id=10339
Obalyhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=obal&page2=zobrazit&id_hry=0000008628http://www.abcgames.sk/?p=cdobaly_zobraz&id=10339
Patchhttp://pc.hrej.cz/hry/rpg/two-worlds-pc/download/updaty/2W_UPGRADE_11.exe/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/two-worlds-pc/download/updaty/2W_UPGRADE_10_to_12.exe/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/two-worlds-pc/download/updaty/two_worlds_patch_v130.exe/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/two-worlds-pc/download/updaty/2W_UPGRADE_13_to_14.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/two-worlds-pc/download/updaty/Two%20Worlds%20Service%20Release%201.5.exe/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/two-worlds-pc/download/updaty/Two_Worlds_Patch_1.0-1.6.exe/
Videohttp://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=10428http://pc.hrej.cz/hry/rpg/two-worlds-pc/download/trailery/TwoWorlds_MoCap_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/two-worlds-pc/download/trailery/TwoWorlds_Trailer3.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/two-worlds-pc/download/trailery/TwoWorlds_Trailer4.zip/http://www.abcgames.sk/?p=downloady_zobraz&id=10339
Wallpaperyhttp://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=11816http://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=10339
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Kde sehnat?
Nick: (Michal) - neregistrovaný
Datum:2010-09-02 18:38:11
130 kč: http://www.nakupto.cz/hledani.php?aut=Two+Worlds&zobraz2=1
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (feLZet)
Datum:2010-04-25 01:47:34
Tolik bugů najednou jsem snad ještě nevidel. I half life 2 onan (ukradená beta) měla méně chyb. V tomhle případě to nezachraní ani slušná grafika a zajímavej příbeh, 5.5/10
[Odpověz]

Titulek: Demo save
Nick: (FO) - neregistrovaný
Datum:2009-11-21 01:02:10
Cau nevi nahodou nekdo nedaji se pouzit ulozeny pozice (save) z CZ dema v plny hre? Dohral jsem komplet demicko s postavou na 20 lvl a rad bych s ni pokracoval...
[Odpověz]

Titulek: Leveling sveta a nepratel
Nick: (Pavel) - neregistrovaný
Datum:2009-10-26 16:52:09
Cus jak je to v tomto RPG s levelingem?, je to tady nejak smyslupne osetreny nebo je to to co bylo v Oblivionu bez modu?
[Odpověz]

Titulek: Nejlepší hra na světě
Nick: (Allass) - neregistrovaný
Datum:2008-09-13 14:37:33
Tohle je absolutně nejlepší hra co jsem hrál. Jenom demo jsem hrál spoustu hodin a to mě donutilo si tuhle hru koupit a nelituji.
[Odpověz]

Titulek: typ hry
Nick: (Honza) - neregistrovaný
Datum:2008-08-17 15:52:06
dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je tato hra jenom on-line nebo má i singlplayer
[Odpověz]

Titulek: Re: typ hry
Nick: (P3NGU1N) - neregistrovaný
Datum:2008-08-30 18:03:30
Ta hra ma i singlplayer -ale stejne si musis koupit originalku ptz kdyz spustis hru okamzite se ti napise - vlozte cd K L I C )sry ze sem to napsal takto ...jinak me to nepusti ) a ten nikde nenajdes nez na obalu od DVD ...chapes ti smejdi to maj chraneny takze me to nakonec donutilo si to koupit ale ted vubec nelituju po netu MUCK ..proste libam obal od dvd fakt je to zazitek ;)

Titulek: dh
Nick: (dhgrl14) - neregistrovaný
Datum:2008-05-12 01:53:11
cus lidi nevíte něco o verzi 1.7??? mailujte na dhgrl4@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: dh
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-05-12 04:43:16
Je již vydán a ke stáhnutí třebas odtud: http://www.strategyinformer.com/news/961/two-worlds-17-patch-released <br>Do hry přidá sérii úkolů a nový příběh pro multiplayer.

Titulek:  
Nick: (Jak aktivovat) - neregistrovaný
Datum:2007-10-30 22:12:18
Jak mám tu hru activovat ?? Mám na tom angličtinu a vůbec netušim co mám dělat,jelikož anglicky vůbec neumím,poraďte mi prosím někdo. Předem dík
[Odpověz]

Titulek: 2 - Worlds...nová sekce
Nick: (OOOO) - neregistrovaný
Datum:2007-10-10 08:59:26
Zdravim Chcete odkrytou mapu herního světa? Aplikovat do hry české titulky? A mnohem dalšího? Podívejte se na link: http://www.oooo.net.tvtrinec.cz v sekci 2 WORLDS to najdete Happy day!
[Odpověz]

Titulek: Re: 2 - Worlds...nová sekce
Nick: (OOOO) - neregistrovaný
Datum:2009-01-26 21:42:32
Opraveno linky: http://www.oooo.net.tvtrinec.cz/mapa.html nebo http://www.oooo.net.tvtrinec.cz/twoworlds.html

Titulek: Spokojenost s obsahem
Nick: (Isolda) - neregistrovaný
Datum:2007-08-14 22:55:59
Jsem velmi spokojená s obalem :-). Oboustranný obal je velmi pěkný a mapka je super. Akorát mi chybí papírový manuál, ale ten na cd je také dobrý.
[Odpověz]

Titulek: Česká verze vyšla 3. srpna 2007!
Nick: (HYPERMAX) - neregistrovaný
Datum:2007-08-03 21:37:42
Česká lokalizace vychází dnes ve verzi 1.5 a to ve dvou různých obalech (potisk obalu je oboustranný, takže je možné hru doma 'přebalit'). Součástí je i tištěná MAPA v rozměru 36x48 cm.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (NismoX) - neregistrovaný
Datum:2007-07-28 22:58:50
Ja som si to stiahol a ked zapnem hru tak mi vyhodi ze vlozte serialove cislo ..ake ..lebo nenasiel som ho nikde v tom co som ho stahoval tam nebol.prosim poradte popripadne mi ho sem napiste lebo som z toho cely nesvoj .
[Odpověz]

Titulek: Eng verze
Nick: (CJ) - neregistrovaný
Datum:2007-07-09 15:49:50
dá se někde v českém obchodě sehnat anglická verze?? nechce se mi čekat :)..... a nebo jestli už někdo hraje tak jak to zařídil?
[Odpověz]

Titulek: Mapa
Nick: (OOOO) - neregistrovaný
Datum:2007-07-05 05:53:40
Můžete mrknout na mapu Two Worlds ve velkém rozlišení. Je na adrese: http://oooo.net.tvtrinec.cz/ pod sekcí BONUSY Zatim zdarec
[Odpověz]

Titulek: Re: Mapa
Nick: (OOOO) - neregistrovaný
Datum:2007-10-10 09:03:01
Úprava stránky http://www.oooo.net.tvtrinec.cz/ v sekci 2 WORLDS

Titulek:  
Nick: (Cartel) - neregistrovaný
Datum:2007-06-10 14:39:42
mam procesor Intel Core2 Extreme QX6700 2,66GHz 8MB 1066MHz 775pin (čtyř jadrovej) , 4gb RAM Kingston 800Mhz , a grafarnu BFG GeForce 8800 GTX OC WC 768MB A jede to uplně solidně :-D :-D :-D neni divu
[Odpověz]

Titulek: patch 1.4
Nick: (hvezdosvit) - neregistrovaný
Datum:2007-06-08 13:03:44
Dneska by mel 2007-07-08 by mel byjit patch 1.4 - autori slibuji vylepseny balancing (m.j. prave to prilis silne slucovani predmetu). Aby se zmeny ovlivnujici 'gameplay' projevily ve hre, je treba zacit novou hru. Vice v changelogu az patch vyjde... Doufam, ze patch skutecne vyjde a ja konecne zacnu hrat :).
[Odpověz]

Titulek: Re: patch 1.4
Nick: (hvezdosvit) - neregistrovaný
Datum:2007-06-12 17:48:46
TED TED! Ted to vyslo uz mam stazeno 13% a ostatni o patchi porad nevedi.... tak rychle s tim ke me nez na to vsichni prijdou :+)

Titulek:  
Nick: (G°ĐF@th€®) - neregistrovaný
Datum:2007-05-31 23:00:44
No hál sem to ,, vypada to dobře docela ale na gothica III to proste nema. toto je takove okleštěle a strohé...Hrajes e to taky slušně.ale fakt gothic je lepčí :-)
[Odpověz]

Titulek: Kombinování předmětů
Nick: (Sam) - neregistrovaný
Datum:2007-05-25 12:58:55
Myslím, že tvůrci trošku nedomysleli možnost kombinování stejných předmětů. Po pár hodinách hraní se mi podařilo zkombinovat toulec na šípy, který měl hodnotu cca 2,8M a dával mi takové vlastnosti, že mi žačali 'přetékat' ability, například jsem měl pravděpodobnost critického zásahu -30%. Což člověka u hry za 40$ celkem zamrzí. Ale jinak celkem pěkná betaverze, po grafické stránce paráda! (ovšem grafika není vše ;))
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (xpe) - neregistrovaný
Datum:2007-05-19 22:20:36
Dobra hra.A korat skoda te nestability, porad to pada a pada.
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Revan) - neregistrovaný
Datum:2007-05-20 13:11:11
pada ?? mne to ani raz nespadlo a drtim to uz 5 dni,mozno je to tym ze mam patch 1.1

Titulek: Re:
Nick: (xpe) - neregistrovaný
Datum:2007-05-20 17:25:20
No ja tam mam patch 1.2.Taky je to mozne kvuli me sestave.A jeste vi nekdo jak se dostat do rozsireneho nastaveni (kde se vypinaji stiny atd.), jestli tam nejake je ?

Titulek: Re:
Nick: (Revan) - neregistrovaný
Datum:2007-05-20 20:26:50
tak potom neviem preco ti to pada,ja mam 3ghz,512 ram a geforce 6200

Titulek: Re:
Nick: (xpe) - neregistrovaný
Datum:2007-05-21 01:09:30
U me je problem s CPU, ale uz mam patch 1.3 a vsechno funguje, akorat nevis kde je to rozsirene nastaveni ?

Titulek: Re:
Nick: (Revan) - neregistrovaný
Datum:2007-05-23 11:28:55
pokial viem tak je tam iba nastavenie co mas v settings,viac asi nic

Titulek: Re:
Nick: (xpe) - neregistrovaný
Datum:2007-05-23 20:28:22
Uz to mam.Kdyby nekdo nekdy potreboval, je to tady: http://www.insidetwoworlds.com/index.php?page=article&id=26717

Titulek:  
Nick: (Revan) - neregistrovaný
Datum:2007-05-17 17:09:57
je to celkom dobra hra,dobre skilly su tam a zatial ma to bavi takze tak
[Odpověz]

Titulek: Aktivace hry
Nick: (hvezdosvit) - neregistrovaný
Datum:2007-05-14 13:17:39
Hra lze aktivovat 3x na odlišné HW konfiguraci. Platná pouze jedna konfigurace současně. Pro další aktivace nutno se registrovat a zavolat na podporu. Více viz ofic stránky hry.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Revan) - neregistrovaný
Datum:2007-05-12 22:46:08
pobezi mi to na 3ghz,512 ram a geforce 6200 ?
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (hvezdosvit) - neregistrovaný
Datum:2007-05-14 13:24:47
Nazdarek :) Podopruje to pixel shaders v 2? Pak by melo, ale nebude to zadna slava... i kdyz tady http://www.insidetwoworlds.com/showthread.php?t=26422 nekdo pise Laptop, Core 2 Duo 2.00GHz, 1 GB RAM, ATI Mobility Radeon X1600 (256 MB RAM)Resolution: 1680x1050 omg.. the game is unplayable.... even with everything on lowest it lags too much (tak jestli mysli nativni rozliseni...?) Tu mas nejake dalsi info o hre -> http://hcrpmmorpg.phorum.cz/forum/index.php/topic,29.msg55.html#new

Titulek: Two Worlds
Nick: (Havlos) - neregistrovaný
Datum:2007-05-10 17:07:06
Hra uz vysla ale jen nemecka verze ale uz je patch aby se z nemecke hry udelala anglicka
[Odpověz]

Titulek: Dneska
Nick: (hvezdosvit) - neregistrovaný
Datum:2007-05-09 19:27:15
to vyslo v anglictine, v cestine ve tretim ctvrtleti. Napiste sve dojmy ze hry :)
[Odpověz]

Titulek: Re: Dneska
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-05-09 19:37:38
Dnes ne, vydání hry na PC i X360 bylo odsunuto na konec června...

Titulek: Re: Dneska
Nick: (hvezdosvit)
Datum:2007-05-11 19:03:40
9. May 2007 It is done! Today it is „Two Worlds“ day in Europe! The PC version can be bought and we are really happy to get the result of our work for years in our hands at least. We also want to say thank you to all the fans supporting us especially in the last month. zdroj http://www.2-worlds.com/

Titulek: Re: Dneska
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-05-11 22:19:54
Dobrá tedy, vyhráls :) Máš pravdu...

Titulek:  
Nick: (G°ĐF@th€®) - neregistrovaný
Datum:2007-04-20 00:38:25
Vipadá to slibně že? hodně pěknýýý. oblivion a gothic aspon budou mit zas nejakou konkurenci
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Two Worlds
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Two Worlds
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 32442x - statistika
Two Worlds 76 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-05-09
Two Worlds

Průměrné hodnocení z médií:

75.57 %

Min : 67 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Reality Pump Studios
Distributor: TopWare
Distributor CZ: Hypermax

Počet recenzí: 14
Počet preview: 11

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %