Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Emergency 3 > PC > Simulace

Kde koupit ?

Microgames  148 Kč  
FunStore  149 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---57 %SCORE 135
Časopis Doupě 6.4/1064 %Doupě 05/05
hry.Sme.sk 4/580 %2005-06-10
Bonusweb ---78 %2005-05-04
Games.cz ---75 %2005-04-21
Sector.sk ---85 %2005-04-16

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

73.17 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 57 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

96.67 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2469 z 5826 Žebříček
PC: 1081 z 3068 Žebříček
PC/Simulace: 68 z 231 Žebříček
Vše/Simulace: 159 z 400 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (ondra) - neregistrovaný
Datum:2011-12-31 19:39:39
Muzete sem prosim dat odkaz ke stazeni cr3ku do emergenci 3 diki
[Odpověz]

Titulek: kod
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-21 13:59:12
kod na instalaci je fpx8e-cmf26-lv5ce-fm54a-da3q6
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-02-13 21:36:16
hej ja potřebuji ten kod na spusteni mati nechtene mi vyhodila obal s manualem tak prosim.Předem děkuji
[Odpověz]

Titulek: editor
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-07-08 01:10:56
editor do em 3 se musi stahnout nabo se koupi i s hrou ? pokazdy kdyz ho chci zapnout tak mi tam skoci program nenalezen chcete jej vyhledat ručně? nebo se mi otevře navod k editoru prosím poradte nekdo
[Odpověz]

Titulek: nevím co se 6 misí
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-07-04 17:49:27
nevíte někdo, jak mám najít toho druhého co skočil z mostu?
[Odpověz]

Titulek: Re: nevím co se 6 misí
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-07-08 01:16:14
jeden je v jezeře a druhej je vedle viaduktu v takoví tý ohradce z kamenů ve který leží strom kterej vytahni jerabem a zranenyho vytahni vrtulnikem.

Titulek: modifikace
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-07-03 22:34:17
pls poradte jak mam nainstalovat czechmode2 moc dik
[Odpověz]

Titulek: emergency3
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-04-28 18:01:57
je to super hra ale ještě tak hle instalační kod kdy byste ho našli tak mi ho pošlete na email na tehensten stepan414@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: emergency3
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-28 14:03:03
čau stefane kod je-FPX8E-CMF26-LV5CE-FM54A-DA3Q6

Titulek: nevim si radu s 5 misi
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-02-02 03:12:13
prosim kde jsou ty cumilove jak tam je odezen cumili z cesty a jaky tam zadny nejsou prosim napiste dik
[Odpověz]

Titulek: Re: nevim si radu s 5 misi
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-03-03 23:21:12
nadruhý straně dálnice pošli tam policejní helikoptéru a zeptej se jich a oni odjedou

Titulek: nevim jak na to
Nick: (pomoc) - neregistrovaný
Datum:2008-11-14 00:29:26
pomozte mi nekdo odinstaloval sem si tu hru a kdys ji chci zase nainstalovat tak se mi tam obevi emergenci 3/em3.exe hra je zrejme chybne nainstalovana a kdis ji chci odinstalovat tak se mi tam obevi nelze najit program pro instalaci hry c program files emergenci 3/unins000.exe kdybi nekdo vedel jak nato napiste mi na vaclav97@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (danik) - neregistrovaný
Datum:2008-06-30 00:48:57
Ahoj, ten link co je nahore tam jiz cestina do emergency 3 neni je tam pouze pro 2 a 4.... tak vas zadam a prosim o zaslani cestiny na e-mail dandydanik@seznam.cz diky moc, nebo mi sem napiste pls novy link diky moc vsem
[Odpověz]

Titulek: Re: cestina
Nick: (danik) - neregistrovaný
Datum:2008-06-30 00:50:24
dobry uz to mam :D

Titulek: crack emergency 3
Nick: (WinklerL@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2007-10-23 00:30:45
nemochl by mi nekdo poslat na meil crack na emrgency 3?moc prosim diki...email:WinklerL@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Moje stránky s modifikací Czechmod
Nick: (Fifa) - neregistrovaný
Datum:2007-03-23 01:04:07
http://emergency3.cybergames.cz/ to je ta goood stranka ale nejde to stahnout proc?????? odepiš KEPTYdíky zdarec
[Odpověz]

Titulek: czech mod
Nick: (Krtek) - neregistrovaný
Datum:2006-12-10 21:22:57
Jo Kepty zkontroluj si tu svoji stránku s czechmod protože mě jaksi nefunguje.
[Odpověz]

Titulek: rada
Nick: (Krtek) - neregistrovaný
Datum:2006-12-10 21:19:50
Fakt si zkus nainstalovat ovladač grafiky, protože mě to dělalo taky a po instalaci to naběhlo normálně. A poradili byste mi někdo co mám udělat v tý misi s tím odstřelavačem, když přepadnou tu banku?
[Odpověz]

Titulek: Re: rada
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-03-03 01:52:01
MU ŽU SE TĚ ZEPTAT MĚ TO NEJDE ZAPNOUT ME TO NABEHNE ALE PAK MI TAM NABEHNE DOŠLO K CHIBE PROSIM PORAT DIKY .ODEPIS NA MUJ IMEJL KSOUKUPOVA133@SEZNAM.CZ

Titulek: Moje stránky s modifikací Czechmod
Nick: (Kepty)
Datum:2006-11-20 19:11:34
Ahoj všichni Jsem tu znova, a opět vás chci upozornit na jediné of. stránky Emergency 1,2,3,4 v České republice. Tyto stránky jsou nástupci stránek www.emergency.cyberblog.info, www.emergency.cybergames.cz. Doufám proto že s nimi uspěji více než s předchozími (myslím si že ano) Proto vás na ně upozorňuji. Dostane se vám zde kvalitní podpory od progfesionálů a budete si moct vyzkoušet jedinou českou modifikacï Czechmod (tyto stránky jsou jeho tvůrci) Rádi vás na nich uvidíme
[Odpověz]

Titulek: Re: Moje stránky s modifikací Czechmod
Nick: (Fifa) - neregistrovaný
Datum:2007-03-23 00:59:24
nejdou načist napiš ji dobře díky zdare

Titulek: Re: Moje stránky s modifikací Czechmod
Nick: (Natan) - neregistrovaný
Datum:2007-05-14 16:35:47
Ty stránky jsou nějaký debilní nelze se na ně připojit.Můžeš si instalovat grafiku jak chceš ty chytrolíne.Mám rád stránky které jdou normálně a ne abych musel něco instalovat.Takže ta podpora je na velký H....

Titulek: Mise 13??
Nick: (joey00) - neregistrovaný
Datum:2006-10-23 17:01:36
Nevít někdo jak udělat 13.misi??Podle mě se to nedá stihnout..i když to uzavřu a mám tam 5 hasičskejch aut,stejně to ty hasiči všechno nezvládnou..Kdyžtak pište na mail joey.00@seznam.cz Dík moc
[Odpověz]

Titulek: Re: Mise 13??
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-02 21:30:26
po havarii vlaku bude horet jeden obchod a vlak vistrihej viprostovacima nuzkama

Titulek: HLEDAM CESTINU
Nick: (JUREK) - neregistrovaný
Datum:2006-08-10 17:20:15
nikde na netu nemuzu njit cestinu do emergency 3,vsechny linky ktere sem nasel nefungujou takze kdybyste ji nekdo meli v compu tak bych byl moc vdecny kdyby mi ji poslal na mail nebo i funkcni odkaz diky predem muj mail: svobodajiri@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: HLEDAM CESTINU
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-08-10 19:10:20
Přidal jsem další link kde lze češtinu najít, tak ji zkus ...

Titulek: Cd key
Nick: (Vasek) - neregistrovaný
Datum:2006-07-15 15:38:20
ztratil se mi a ted nevim jak to nainstalovat (ze sem si tu originalku kupoval) pls napiste mi ho
[Odpověz]

Titulek: Re: Cd key
Nick: (Fanda) - neregistrovaný
Datum:2006-08-12 20:06:30
mas ho uz ja ho taky shanim jestli ho mas napis mi ho na umbroman33@seznam.cz

Titulek:  
Nick: (Wojthis) - neregistrovaný
Datum:2006-09-17 18:03:34
kde jsou všude zranění v misi lavina??

Titulek: Re:
Nick: (siverak) - neregistrovaný
Datum:2008-05-03 02:27:34
klic mas na topcd.cz, staci vyhledat... v misi lavina jsou oběti kousicek vlevo ( v lyzarske zone ) k jejich hledani potrebujes psa, ktery obet vyhrabe.

Titulek: cestina
Nick: (mica) - neregistrovaný
Datum:2006-03-30 11:00:00
Prosim vas o radu.poradte jak spravne nainstalovat cestinu do hry.stahl jsem si ji z linku ale nevim jak a kde presne ji mam do adresare zkopirovat.diky
[Odpověz]

Titulek: Re: cestina
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-03-30 11:00:00
zkopírujte obsah archivu do hlavní složky hry (např. C:Program FilesSixteen Toons EntertinementEmergency 3)

Titulek: nemozem nacist
Nick: (maro) - neregistrovaný
Datum:2006-03-27 11:00:00
mam taky problem ze ked si checem nacist hru tak mi napise chybu em 3.exe ak niekto vie ako to odstranit napis mi na matejkozak@szm.sk
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (Cruzer) - neregistrovaný
Datum:2006-03-25 11:00:00
Nainstaloval jsem emergenci 3 ale při spuštění naskočí tabulka chyba v em 3.exe.nemohl by jste mi někdo poradit??Dík napište na Mahdal5@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-03-08 11:00:00
zasekl semse vdalžim leveu havarie vojenckiho skužebiho letadla prosim pomoc jindra jednoho pilota najdeš nakostelin veši a druhiho pilota najdeš vpilotni kabine uprostřet mokřadu vilotni kabine najdeš černou sřinku ja zase nevim jak najit cestu doutnajicim troskam letala blisko letište soutam sromi
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-03-08 11:00:00
prosimtě ... promin, se zásekem ti neporadim, ale zkus se kouknout někdy na pravidla českého pravopisu, je to fakt těžké to po tobě přeložit.

Titulek: Kde je pilot?????
Nick: (Martin) - neregistrovaný
Datum:2006-02-18 11:00:00
Prosím o radu, kde najdu v misi č. 11 piloty vojenského letadla. Hledám je už třetí den.
[Odpověz]

Titulek: Re: Kde je pilot?????
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-02-27 11:00:00
První pilot je v jednom z těch vraků poblíž bažiny a toho druhého najít taky nemůžu.

Titulek: Re: Kde je pilot?????
Nick: (black cat) - neregistrovaný
Datum:2006-11-28 23:15:00
ten pilot je na kostele

Titulek: Re: Kde je pilot?????
Nick: (RONY) - neregistrovaný
Datum:2008-01-14 20:17:52
za kopci

Titulek: Re: Kde je pilot?????
Nick: (nezmar) - neregistrovaný
Datum:2008-05-20 00:35:24
První pilot je pověšenej za padák na věži kostela tam kam přijíždějí jednotky a druhý je ve vraku ,který je nejblíže k vodě. A pozor jižně(přes vodu) od vraku(s pilotem) jsou dva lidé ,kteří kempují a jeden je tam zraněn a oba jou kontaminováni.

Titulek: Re: Kde je pilot?????
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-07-31 22:10:09
jeden pilot je v bažině a druhej je na věži kostela...toho sundáš vysunovací plošinou.....s dostaneš za to medajli

Titulek: Prosím radu
Nick: (TOMEK) - neregistrovaný
Datum:2006-02-03 11:00:00
Nainstaloval jsem emergenci 3 ale při spuštění a proběhnutí reklam a uvodního videa mi naskočí tabulka chyba v em 3.exe.nemohl by jste mi někdo poradit??Dík
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (Charlie174) - neregistrovaný
Datum:2005-12-12 11:00:00
Vie niekto poradit odkial stiahnut cestinu do tejto hry . Link ktory je hore mi nefunguje, pokial ju niekto ma prosim poslat na email Dik charlie174@zoznam.sk
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2005-10-08 10:00:00
nemohl biste mi nekdo poradt s 12 misi
[Odpověz]

Titulek: Re: Denis
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-08-02 10:00:00
Tak jsem se koukal všude možně po internetu a našel jsem že to dělá docela hodně lidem, a pokaždé jim akorát poradí aby si nainstalovali nové DirectX,ovladače grafiky a zvukovky.

Ze všeho nejdřív zkus nahrát oba opravné patche (najdeš je třeba na fanstránce, odkaz máš v profilu hry)

Problem se řeší třeba na homepage hry, ta je bohužel ale v němčině a tu já moc neovládám.

zkus přepsat stávající soubro v adresáři tímto : http://www.em-mods.de/downloads/sonstiges/em3cfg.zip

dále to docela podrobně řešili na stránkách http://www.beredskabsinfo.dk/forums/script/showthread.php?t=387&page=1&pp=10 - ty jsou ale celé zase v jazyku který neovládám už vůbec :)

Na Foru české fanstránky hry se na tento problem taky někdo ptal, ale zůstal nedořešen :(, zkontaktoval jsem toho kdo tam problem zasílal a napsal mi že ho nevyřešil, už na to neměl nervy :)

sz, s timhle ti asi neporadim, ale na těch forech ponejvíc říkají aby si lidé nainstalovali nejnovější ovladač od grafiky
[Odpověz]

Titulek: Prosím radu
Nick: (Denis) - neregistrovaný
Datum:2005-08-02 10:00:00
Nainstaloval jsem emergenci 3 ale při spuštění a proběhnutí reklam a uvodního videa mi naskočí tabulka chyba v em 3.exe.nemohl by jste mi někdo poradit??
[Odpověz]

Titulek: Re: Prosím radu
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-07-21 20:59:33
Mně pomohlo odinstalovat k-lite codec.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Emergency 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Emergency 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 28898x - statistika
Emergency 3 73 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-06-00
Emergency 3

Průměrné hodnocení z médií:

73.17 %

Min : 57 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Sixteen Tons Entertainment
Distributor: Take 2
Distributor CZ:

Počet recenzí: 6
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5825
Recenze: 23975
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1158
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 2976
Průměrné hodnocení z
23358 recenzí: 71,764 %