Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Euro Truck Simulator > PC > Simulace

Kde koupit ?

Microgames  446 Kč  
FunStore  450 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMatěj Prell---55 %SCORE 176
LEVEL 6/1060 %LEVEL 170
Games.czBergy7/1070 %2008-12-28
Sector.sk 4/1040 %2008-10-30
Bonusweb ---72 %2008-10-17
hry.Sme.sk 5/1050 %2008-10-16
GameStar.czJakub Kuneš7.5/1075 %2008-09-22
Hrej.cz 7/1070 %2008-09-14
GamePark ---82 %2008-08-19
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

63.78 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 82 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

66.33 %

Počet hodnocení: 12
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 75 %
Pořadí:

Celkově: 3836 z 5973 Žebříček
PC: 1803 z 3166 Žebříček
PC/Simulace: 131 z 243 Žebříček
Vše/Simulace: 259 z 413 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Sector.sk2008-07-09

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-20 08:13:29
Dela se tato hra taky na PS2?
[Odpověz]

Titulek: dotaz
Nick: (danek) - neregistrovaný
Datum:2010-02-15 12:58:18
da se tato hra koupit uz v cesku. prosim napiste tady nebo na muj mail lakabe@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (petr) - neregistrovaný
Datum:2009-02-21 19:14:50
ja bych se chtel zeptat jestli byjste to nevyrobili na ps2
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (honza) - neregistrovaný
Datum:2009-01-19 21:42:10
hej mnel bych zajem jezdit v euro truck simulatoru pro noxi trans je moznas prace v eu traku al problem mam mb dik za odpoved
[Odpověz]

Titulek: Noxi-Trans
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-01-05 00:20:16
Zdarec kamioňáci, chtěl by jsem Vám představit naší virtuální firmu Noxi trans, která sídlí v Praze, máme obnovováný a udržovaný vozový park, logistická centra ve 12-ti evropských městech, dobrý tým řidičů a vedení firmy. Nyní máte možnost se i vy stát řidičem naší společnosti na tahačích značky Scania, Renault, Volvo a po dohodě na tandemové soupravě značky Scania, Renault a Volvo. Neváhejte a navštivte náš web http://www.noxi-trans.wbs.cz! Děkuji za budoucí spolupráce nebo aspoň návštěvu našeho webu. S pozdravem David Němeček, ředitel společnosti Noxi trans.
[Odpověz]

Titulek: dotaz
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-01-03 23:05:33
měl bych dotaz jde na tuto hru volant?
[Odpověz]

Titulek: Simulatory
Nick: (Jirka) - neregistrovaný
Datum:2008-11-28 20:29:54
Jako Haulin, American Long Haul atd jsou super hry... Jenze tam jezdis po Americe... A to ja nemusim... Proto mam mnohem radsi Euro Truck simulator.. I presto ze je "slabsi" (mesta atd). Ale valim si tam po Evrope s evropskyma tahacema. Proto ja osobne zvolil spis Euro Truck simulator...
[Odpověz]

Titulek: problem
Nick: (Miky) - neregistrovaný
Datum:2008-10-07 21:12:40
mám takový problém mam joystick : Saitek Cyborg 3D a chci s ním řídit truck , jenomže Se mi nechtějí nadefinovat : Plyn,Brzda a zatáčení . Přitom je joystick plně funkční a zkalibrovaný ,funguje i u jiných her v pohodě . kdo by pomohl at pise na mikrajtmajer@volny.cz Předem dík
[Odpověz]

Titulek: dotas
Nick: (toom) - neregistrovaný
Datum:2008-09-02 23:36:47
chtěl bych se zeptat jestli to rozjedu na AMD sempron Le-1150 ghz 1,5 GB ram a sapphire Ati radeon HD 2600Pro budto odepište sem nebo na TomasBreuer@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Vysílačka
Nick: (Jirka-Truck) - neregistrovaný
Datum:2008-08-28 09:02:47
Na team speaku jsem založil kanál na kecání neboli vysílačku.Dal jsem to tady Připojit/111Czech Games free chanels/Euro Truck Simulator.Doufám že se vám to bude líbit a nebude to tam jen tak na parádu.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Galactic) - neregistrovaný
Datum:2008-08-22 15:45:40
Zdravim vas. Vim, ze toto nepatri do cestiny ale kdyz uz to mate v NJ mohl by jste mi nekdo napsat jaka je minimalni konfigurace? Mam trijadrovy processor o 2.1MHz, DDR2 2GB tak z toho strach nemam ale zvladne mi to grafika? Mam GeForce 8500GT - 128MB. Muj mail mcabrada@aol.com Diky za odpoved.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (KACHER) - neregistrovaný
Datum:2008-08-22 14:37:59
PROSIM VAS A MATETO V CESTINE JA TO MAM V NEMCINE A NEMZU SEHNAT CESTINU KDYBY NEKDE MEL CESTINA TAK PLS NA MAIL MIRA@HASOG.CZ NEBO ICQ 435032121 PREDEM DIKY
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (ruda) - neregistrovaný
Datum:2008-08-08 14:42:40
prosimte medhos kde si tu hru koupil nebo stahnul pls napis mi na icq 355408187 dikes predem
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Charlik) - neregistrovaný
Datum:2008-08-08 14:53:25
Koupit se zatím dá, pokud se nemýlím, jenom v Německu ...

Titulek:  
Nick: (medhos)
Datum:2008-08-07 19:43:33
ja uz mam tuto hru a je to ovela lepsie nez predosle dily.Vylepsena fyzika grafika a aj hociake nove veci
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (pavel) - neregistrovaný
Datum:2008-08-22 00:20:37
tak to jsi asi nehrál ty hry před touto mínuskou,bohužel na ní není nic zvláštního,města,silnice a vůbec,nic zajímavýho.ještě že jsem jí neobjednal,je to jem nůj názor ale lepší je Haulin..

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Euro Truck Simulator
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Euro Truck Simulator
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 32157x - statistika
Euro Truck Simulator 64 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2008-08-29
Euro Truck Simulator

Průměrné hodnocení z médií:

63.78 %

Min : 40 % Max : 82 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: SCS Software
Distributor: Excalibur Publishing
Distributor CZ: SevenM

Počet recenzí: 9
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %