Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Lock On - Modern Air Combat > PC > Simulace

Kde koupit ?

Microgames  197 Kč  
FunStore  199 Kč  
Microgames  999 Kč  
FunStore  999 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Gamesport ---93 %2004-01-26
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

93.00 %

Počet recenzí: 1
Min. hodnocení: 93 %
Max. hodnocení: 93 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

92.00 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 81 %
Max. hodnocení: 99 %
Pořadí:

Celkově: 76 z 5973 Žebříček
PC: 22 z 3166 Žebříček
PC/Simulace: 3 z 243 Žebříček
Vše/Simulace: 5 z 413 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: PROBLEM
Nick: (Martinekl) - neregistrovaný
Datum:2013-01-11 16:55:03
Mám problém když vzlítnu tak vůbec nevím co mám dělat nikde nejsou instrukce poradími někdo prosím co ve hře mám dělat díki:)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-15 01:39:29
nejde mi hra spustit oběví se jen okno že mám dát správný cd-rom zmáčknout OK a restartovat aplikaci
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-02-29 02:30:16
Dělá mi to samý. Vyhozenejch 150,-Kč :-(

Titulek: modrá
Nick: (martin21) - neregistrovaný
Datum:2010-12-05 01:26:57
koupil jsem lock on nainstaloval zvuk jde a obrazovka modrá poradí někdo? dík
[Odpověz]

Titulek: požadavek
Nick: (op.janblazek@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2009-02-09 00:43:15
Nevíte,nebo nemáte navod ke hře Lock on air combat simulation?Jestli ho mate nebo víte kde bych ho sehnal odepište mi prosím na výše uvedenou adresu.Děkuji jste moje poslední naděje.
[Odpověz]

Titulek: Re: požadavek
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-03-02 14:05:57
Na www.abecedaher.cz je cestina i navod

Titulek:  
Nick: (kliment.j@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2006-11-19 19:09:51
Už nevym kam se obratit abych ziskal navod ke hře Lock On hra je v angličině neni možné získat češtinu diky
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Lock On - Modern Air Combat
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Lock On - Modern Air Combat
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 24546x - statistika
Lock On - Modern Air Combat 93 z 100 Průměr z 1 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 0000-00-00
Lock On - Modern Air Combat

Průměrné hodnocení z médií:

93.00 %

Min : 93 % Max : 93 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 1
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %