Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Rollercoaster Tycoon 3 > PC > Simulace

Kde koupit ?

Microgames  395 Kč  
Microgames  395 Kč  
FunStore  399 Kč  
FunStore  399 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---85 %SCORE 130
LEVELMichal Rybka8/1080 %LEVEL 120
Časopis GameStar (zrušen) ---78 %GameStar 68
Časopis Doupě 8.5/1085 %Doupě 01/05
Recenzeher.eu ------2007-04-13
Czechgamer.com ---81 %2004-12-10
Doupě 8/1080 %2004-12-09
Bonusweb ---84 %2004-11-16
Sector.sk ---90 %2004-11-10
Gamecenter (pozastaven) ---90 %2004-11-08
Gamezone (ZRUŠEN) ---74 %2004-11-06
Games.cz ---81 %2004-11-04

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

82.55 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 74 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

82.73 %

Počet hodnocení: 11
Min. hodnocení: 2 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 991 z 5973 Žebříček
PC: 395 z 3166 Žebříček
PC/Simulace: 24 z 243 Žebříček
Vše/Simulace: 60 z 413 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Ošetřovatelé
Nick: (smog) - neregistrovaný
Datum:2013-10-15 21:32:44
ahoj nemůže mi někdo poradit jak si do roller coaster tycoon3 najmu další zaěstnance? Nemůžu to nikde najit :)
[Odpověz]

Titulek: poradte
Nick: (djhonza852) - neregistrovaný
Datum:2013-09-14 17:20:16
stáhl jsem si nové atrakce ale nevím kam je vložit vín někdo ??
[Odpověz]

Titulek: hry - super hra
Nick: (honzik) - neregistrovaný
Datum:2011-04-28 00:06:16
je to prostě suuuuuuuuuuuuuper hrrrraaaaaaa najlepšíí
[Odpověz]

Titulek: Hodnocení parku
Nick: (VJ) - neregistrovaný
Datum:2010-03-18 05:59:52
Zdravím Mám skoro splněnou celou hru, ale chybí mi splnit jeden sektor ve wildu. Potřebuji poradit, jakým způsobem se dá zvednout a udržet hodnocení parku ( POZOR NE CENA ). Zkoušel jsem se dívat na všechny tutoriály ale nic. Park vydělává návštěvnost roste až ke 4000 lidí ale hodnocení jde dolů. Stavěl jsem stánky, zlepšoval park, stavěl nové atrakce a scenérie, ale nic. Dík za odp. jvozak@tiscali.cz
[Odpověz]

Titulek: prosím poradte
Nick: (termij) - neregistrovaný
Datum:2009-11-02 22:46:56
Lidi prosim poradtem ta hra me fakt bavi, ale vecne mam dost prazdny atrakce i pres levny vstupny ve dvojce bylo porad narvano a tady mi clobrdove ne a ne chodit na atrakce, a kdyz tam nechodi je malo penez co s tim??hraju zatim trojku bez datadisku....napiste klidne na mail termij@centrum.cz diiiiiiiiiiik
[Odpověz]

Titulek: Re: prosím poradte
Nick: (koblih) - neregistrovaný
Datum:2010-03-03 00:34:54
mam stejný problem :( a vubec nwm co s tím.

Titulek: vista
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-04-10 12:16:51
jak to mam rozjet na viste pls poradte mi nekdo.dik
[Odpověz]

Titulek: NEED
Nick: (DOUZZY) - neregistrovaný
Datum:2009-03-21 21:32:38
Čau potřeboval bych zaslat datadisk WILD na rct3 mam hru i SOAKED ale v angličtině tak jestly muzu poprosit o zaslani toho druhyho datadisku dik moc na meila DOUZZY@seznam.cz dik moc potrebuju i ten druhej pac jinak nenainstaluju CZ
[Odpověz]

Titulek: Rada
Nick: (Dáša) - neregistrovaný
Datum:2008-01-02 19:54:06
Prosím může mi někdo poslat datadisky Soaked a Wild, nemůžu rozjet češtinu.Můj mail Hlobilova.D@seznam.cz Díky moc
[Odpověz]

Titulek: Scénáře a datadisky
Nick: (ko,lo) - neregistrovaný
Datum:2007-12-21 11:14:08
seženete tady www.rct3.kvalitne.cz
[Odpověz]

Titulek: Datadisky a VISTA
Nick: (Pepa) - neregistrovaný
Datum:2007-09-18 11:53:17
Dobrý den, nemáte někdo nějaký patch, nebo něco takového. Datadisky na RCT 3 mi na Vistě nejdou. Hru jsem s problémy rozchodil, ale pokud nainstaluji datadisky, tak ani s hrou si neškrtnu. Poraďte mi prosím na mail: tvidea@seznam.cz Prosím pište mi na mail. na tuto www se asi nedostanu. S díky Pepa
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (BB) - neregistrovaný
Datum:2007-08-23 22:26:16
halooo... ako by som mala postavat aquarium, myslim ten tunel a ako ho mam sprevadzkovat??? A este som si vsimla, ze ked hram scenar Soaket, v ich jazierkach su ryby a rozne zraloky... Ako ich dostanem do mojho vyeditovaneho jazierka ??? Dakujem a prepacte, ze opakujem temu... no to co som pisala pod menom bibula bolo na rychlo.... odpovedzte bud sem, alebo poslite e-mile na tu istu adresu, aku som uz uviedla... DAKUJEM
[Odpověz]

Titulek: ryby a podvodný tunel
Nick: (bibula) - neregistrovaný
Datum:2007-08-23 22:00:33
ahojte,poprosim nejaku dobru dusu,ci sa da taky podvodny tunel postavit a ako....ako mam dat do vody zvierata?je to vobec mozne?dakujem,piste prosim na mail- svetlana.svetlana@post.sk
[Odpověz]

Titulek: Datadisky
Nick: (Dominik) - neregistrovaný
Datum:2007-08-21 22:58:30
Čawte nemnel by tu nekdo nejaký datadisk na roller coaster tycoon 3 treb. ( wild nebo soaked) moc krát díky!!! kdo by mnel nebo by viedel kde je sttáhnout nech mi napíše na e-mail:tofus@zoznam.sk díkkk mockrát :-)
[Odpověz]

Titulek: Re: Datadisky
Nick: (kopp) - neregistrovaný
Datum:2007-12-21 11:16:08
www.rct3.kvalitne.cz

Titulek: Čeština
Nick: (Martin) - neregistrovaný
Datum:2007-08-11 20:54:51
Kdo chce češtinu tak mi napište na email NeedFor.S@seznam.cz. Apokud byste chtěly něco sehnat tak taky napište zkusím to sehnat.
[Odpověz]

Titulek: dráhy
Nick: (lahváč) - neregistrovaný
Datum:2007-08-07 17:55:08
proč po postaveni některe drahy nemuzu pustit provoz a pise to alespon jedna stanice neni dost dlouha co s tim mam udelat???
[Odpověz]

Titulek: Re: dráhy
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-08-23 22:29:05
Tam kam davas stanok na prijatie a exit, musis tam dat viac ploch... ako vyberas zatacky atd, v pravo je taky modry vlak a ludia na to tukni, nech sa ti to zobrazi na trati... robto pokial sa ti draha nebude dat spustit...

Titulek: Voda
Nick: (Catchenka) - neregistrovaný
Datum:2007-07-29 22:28:01
Ahojda, mám takovou, asi pitomou, otázku.. Nevím, jak se v RCT 3 dělá voda.. Ať to zkouším jak zkouším, tak na to nemůžu přijít... Prosím, poraďte někdo..
[Odpověz]

Titulek: Re: Voda
Nick: (BB) - neregistrovaný
Datum:2007-08-23 23:45:30
Ahoj...najprv si sprav jamu a vlej do nej vodu... jednoduche... vsak ??? Vodu i menenie terenu najdes pod ikonkou ciest... tam v lavo, uplne dole... dalej by si to mal porozumiet... ak ti este nieco nevyjde, ozvy sa

Titulek: Grafická chyba
Nick: (Katka) - neregistrovaný
Datum:2007-07-29 16:38:00
Mám vážný problém, který mi totálně znemožňuje tuhle hru hrát. Mám Windows Vista basic, v menu jede dobře, ale ve hře mám vše černé - všechny textury. A prý to na Vistě jede v pohodě...:-( Grafiku mám 128 MB, Procesor 3.2 Ghz. Moc prosím o radu.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (petrabit@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2007-07-19 21:31:34
Prosim pošlete mi někdo češtinu ale nemám datadisky. Moc děkuji
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (mahhony) - neregistrovaný
Datum:2007-07-05 21:11:39
kde prosím seženu datadisc wild na roller 3
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (Peek) - neregistrovaný
Datum:2007-07-01 15:11:40
Čeština je ale potrebujete datadisky wild a soaked nainstalovany pak si ji stahnete odtud DOWNLOAD a spustite rct3.exe
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Jasněnka) - neregistrovaný
Datum:2007-05-13 23:22:01
Ahoj, chtěla bych poprosit o radu,...Mám takovou děsně blbou vadu, když hraju hru Roller Coaster Tycoon 3, tak mi to vždycky po čase restartuje PC...:_(.Děsně mě to štve amrzí, jelikož mě tato hra padla až do mozku, jak mě zaujala!!!Prosím, kdo mi může poradit jak se této chybě vyvarovat apod, tak mi prosím napište na ICQ 385-067-571 nebo na mjal:horakovamarika@seznam.cz . Děkuju moc Vám za rady předem!!Marika...:-)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (KACKA) - neregistrovaný
Datum:2007-04-04 13:49:47
PROSIM JESTLI NEKDO VITE KDE SEHNAT CESTINU DO HRY ROLLER COASTER TYCOON 3 TAK MI POSLETE ODKAZ NA MAIL KACENKA131@seznam.cz MOC DEKUJU
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Tomiskaaa) - neregistrovaný
Datum:2007-02-26 13:33:13
Mohl by mi někdo poslat herni pozadavky tydle hry na tomiskaaa@seznam.cz Dikes Napište brzo!!!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (vikinson_12)
Datum:2006-10-14 04:21:23
je ta nej strategie ja kou mam kdyz bude mit nekdo cestinu tak mi pls rekne tena icq254386430
[Odpověz]

Titulek: padání
Nick: (romculka) - neregistrovaný
Datum:2006-10-05 17:54:55
hra mi jede úplně v pohodě, akorát, že když chi umístit nějakou věc z tématu těch strašidelných věcí(spooky),tak mi hra normálně vyskočí a resetne se mi poč.Vyskakuje to jenom u těch budov, u stánků a rostlin ne.Poradíte mi prosíím?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-09-14 23:14:52
Prosím vás udělejte ted a tady na této stránce stahuj nebo spustit
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Marr) - neregistrovaný
Datum:2006-08-19 02:17:56
češtinu máte na www.cestiny.cz ale aby vám šla tak musíte mít nainstalovaný oba dva datadisky(WILD! a Soaked!)(já je mam takže mi to de:D
[Odpověz]

Titulek: byla by čeština?
Nick: (grimmb) - neregistrovaný
Datum:2006-04-05 10:00:00
prosím, nemáte někdo češtinu, kterou byste mi mohli poslat??děkuju grimmb@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Potřebuji pomoc
Nick: (Ton) - neregistrovaný
Datum:2006-02-15 11:00:00
Mám takoví problem niní jsem si koupil noví procesor a základní dezku protože jse mi hra moc sekala je to pentium 4. 3,200Mgh.nainstaloval jsem hru a nastavil grafiku byli všude čáry ale už jsem to nastavil ale mam jiný problem,když hraju tak se hra často zasekává čim výc je tam atrakcí tak tím výc se zasekává,můžete mi poradit nebo mi otkážete na jinou ztránku děkuju.
[Odpověz]

Titulek: Re: Potřebuji pomoc
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-02-15 11:00:00
Promin, ale poradim ti nejdříve se naučit alespoň trochu česky (nebo to napsat klidně anglicky-ale hlavně správně :D) a stavit méně atrakcí -zřejmě máš malou paměť RAM či máš zapnutých mnoho věcí ve windows jako jsou antiviry, icq a ostatní !

Titulek: Re: Potřebuji pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-02-15 11:00:00
hele to bude tym ze mas bud slabu ramku anebo slabu grafiku tim ze sis kupil novy procesor nic nevyriesis . ta hra potrebuje riadny stroj

Titulek: Re: Potřebuji pomoc
Nick: (Marr) - neregistrovaný
Datum:2006-10-16 00:07:41
Máš malou grafickou kartu,mě to taky dělala

Titulek: Pro Marcus cz
Nick: (besanek) - neregistrovaný
Datum:2006-02-13 11:00:00
DÍK MOC.Sem nevěděl že deamon nebo alkohol dokáže otevřít příponu cue.Takže ještě dík protože beztebe by mi to nešlo.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (wranglers) - neregistrovaný
Datum:2006-02-09 11:00:00
Nemáte někdo češtinu ???? prosím Fífa ICQ 204 907 202
[Odpověz]

Titulek: Cestina
Nick: (Ricky) - neregistrovaný
Datum:2007-08-09 14:57:53
cestina je na str http images.google.cz/imgres?imgurl=http://cestiny.idnes.cz/obrazek/rct3cz01maly&imgrefurl =http://cestin

Titulek: CZ RCT 3
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2006-02-05 11:00:00
Prosím o češtinu až někdo budete mít, dííííííky moooooc!! ;) (tomino.x@atlas.cz)
[Odpověz]

Titulek: stáhnutí
Nick: (MarcusCZ) - neregistrovaný
Datum:2006-02-02 11:00:00
age007: Tady je docela zdravej tracker na BitTorrent: http://www.torrentportal.com/details/319708/Roller-Coaster-Tycoon-3.torrent.html Pokud nevíš, co je to Tracker a Torrent, tak: Přečti si něco na www.bittorrent.com Stáhni si klienta Azureus (to není problém najít vyhledávačem) Na tom prvním linku si stáhni Torrent soubor, je to vlastně takový soubor, který PC informuje odkud má stahovat, čili to NENÍ RCT 3. Otevři s pomocí Azureuse Torrent soubor a mělo by se to začít stahovat, je tam minimálně 50 seederů, takže je to docela rychlé. Stáhne se to jako jeden velký BIN soubor a jeden malý CUE soubor. Ten malý soubor říká PC, jak má ten BIN soubor otevřít. Pokud máš vypalovačku, spusť Nera a vyber vyplálit IMAGE soubor, pak si vyber vypálit CUE soubor a ten vypálí BIN soubor. Pokud nemáš vypalovačku, stáhni si program Alcohol 120% a vytvoř virtuální mechaniku, na kteru proveď to samé. Pak už stačí jenom nainstalovat a stáhnout angličtinu, protože to uploadnul jeden brazilec, takže je to portugalsky. Enjoy the Game, pokud bys měl otázky: ICQ 316437537
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (robyer) - neregistrovaný
Datum:2006-01-29 11:00:00
Prosím až někdo bude mít češtinu at mi ji posle na email robyer@seznam.cz nebo mi aspon napiše odkaz ... děkuji ...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (čeština) - neregistrovaný
Datum:2006-01-02 11:00:00
Prosim až bude mít někdo češtinu na Roller Coaster Tycoon 3 tak mi jí pošlete na mail: Tomas.Hyr@seznam.cz moooooooc děkuji!! ;-)
[Odpověz]

Titulek: ahoj
Nick: (jjaannaa) - neregistrovaný
Datum:2005-08-27 10:00:00
Hodnocení hry
Rollercoaster Tycoon 3
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Rollercoaster Tycoon 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Rollercoaster Tycoon 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 48907x - statistika
Rollercoaster Tycoon 3 83 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 0000-00-00
Rollercoaster Tycoon 3

Průměrné hodnocení z médií:

82.55 %

Min : 74 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Frontier Developments
Distributor: Atari
Distributor CZ: SevenM

Počet recenzí: 12
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %