Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

The Sims 2: Open for Business > PC > Simulace

Kde koupit ?

Microgames  366 Kč  
FunStore  370 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---82 %SCORE 145
LEVELMichal Rybka8/1080 %LEVEL 136
Časopis Doupě 7.7/1077 %Doupě 02/06
Games.cz ---90 %2006-04-19
hry.Sme.sk 4/580 %2006-04-12
GamePark ---81 %2006-03-18
Bonusweb ---83 %2006-03-17
Gamezone (ZRUŠEN) 4/580 %2006-03-10
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.63 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 77 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

88.40 %

Počet hodnocení: 10
Min. hodnocení: 48 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1128 z 5973 Žebříček
PC: 457 z 3166 Žebříček
PC/Simulace: 26 z 243 Žebříček
Vše/Simulace: 64 z 413 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePark2006-02-10
Hrej.cz2006-02-07
Doupě2006-01-17
Hrej.cz2005-12-11
Gamesport2005-12-09

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Prodej aut
Nick: (JK6) - neregistrovaný
Datum:2010-08-04 15:51:18
Taky mi to nejde s tou plošinou tak kdyby někdo věděl pište na opice02@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: otazka
Nick: (the sims2-3) - neregistrovaný
Datum:2008-07-20 23:36:35
prosim jde v the sims 2 open for business stavět hotely odpoved mi napiste na spygames@email.cz dekuju za odpoved prosim odpiste mi
[Odpověz]

Titulek: open for business
Nick: (omg) - neregistrovaný
Datum:2007-07-28 04:04:51
nende mi to co mam delat??? pls instalace v pohode ale kdyz my to nabyha tak mysto toho aby my to hodilo do menu skoci tam chybovy vokno a v nom neni nic napsano :o
[Odpověz]

Titulek: the sims 2
Nick: (Diggy) - neregistrovaný
Datum:2007-04-21 15:33:47
prosím víte někdo jak se instaluje the sims2 mám to ninsatolané ale nejedemi to díky pište na tenhle mail Gumidci.Bjaky@seznam.cz děkuju předem
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-04-08 19:16:02
Jak se tam dává vítah
[Odpověz]

Titulek: Prodej aut
Nick: (Zizi) - neregistrovaný
Datum:2006-12-27 05:48:38
Prosím poraďte mi co mam udělat aby mi šlo prodávat auta? Postavím obchod, vložím do něj plošiny na prodej aut, ale nefungují. Ve stavebnim modu mě to pak nepusti do aut a během provozu obchodu na ty plošiny auta také umístit nejdou!??? Tak jak to mam udělat? Pokud víte jak na to, prosím písněte mi na email: zuzana.zuczkowski@email.cz Prosím pěkně a díky!!! PA
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Noodle) - neregistrovaný
Datum:2006-09-27 18:26:25
Při instalaci teto hry mi to skoro na konci reklo ze mam vlozit CD 4 hry The Sims 2 ale ono se to ukazalo znovu.Poraďte co mám dělat. :-( Za odpovědi předem děkuji.
[Odpověz]

Titulek: Business
Nick: (Simsun) - neregistrovaný
Datum:2006-05-21 10:00:00
Pozerala som si stranky o hre The Sims 2 Open For Business a velmi ma presvedcili ze je to dobry datadisk. Rozmyslam ze si ho kupim ale este neviem... Tato hra sa mi velmi paci.
[Odpověz]

Titulek: Re: Business
Nick: (uau) - neregistrovaný
Datum:2006-06-02 10:00:00
cau Ak by si mala zaujem o tuto hru predam ti cesku plnu verziu cena dohodou len mi napis svoje tel. cislo pripadne na mobil .

Titulek: Re: Business
Nick: (zadny) - neregistrovaný
Datum:2006-12-24 15:13:42
ahoj das mi to?

Titulek:  
Nick: (Punk_Princess) - neregistrovaný
Datum:2006-05-09 10:00:00
Chci se zeptat jestli je hra The sims 2:Open for business v cestine nebo anglictine,chci si ji totiz koupit,predem diky
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-05-09 10:00:00
V angličtině s českými titulky :)
Případně máš o něco výše na této stránce odkazy kde si hru můžeš koupit.

Titulek: The Sims 2: Open for Business
Nick: (Vojta) - neregistrovaný
Datum:2006-03-17 11:00:00
Dobrý den, při instalaci datadisku The Sims 2: Open for business, se na konci požaduje kontrola a mám vložit DISK 4. Po vložení DISKU 4 opakovaně žádá DISK 4. Je chyba v datadisku nebo musím mít originální hru The Sims 2? Dá se to nějak obejít? Děkuji
[Odpověz]

Titulek: bla bla
Nick: (Pavel) - neregistrovaný
Datum:2006-03-12 11:00:00
Zoo Emprie je lepší!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: bla bla
Nick: (Pepa) - neregistrovaný
Datum:2006-03-12 11:00:00
Opravdu je lepší?

Titulek: sry
Nick: (hh) - neregistrovaný
Datum:2006-03-09 11:00:00
sry, ale porad se to enchtelo doeslat, mackal jsem to dvakrat. btw recenze dalsi je tu: http://www.gamezone.cz/articles/show/15507/
[Odpověz]

Titulek: Re: sry
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-03-09 11:00:00
Heh, díky za postřehy. Opraveno - aještě jednou thx

Titulek: mate spatne jmeno
Nick: (hh) - neregistrovaný
Datum:2006-03-09 11:00:00
pise se BUSINESS, ne bussines!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (!*-*!Nub~Nib) - neregistrovaný
Datum:2006-02-18 11:00:00
I want to play verrymuch
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
The Sims 2: Open for Business
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



The Sims 2: Open for Business
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 16320x - statistika
The Sims 2: Open for Business 82 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-02-28
The Sims 2: Open for Business

Průměrné hodnocení z médií:

81.63 %

Min : 77 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Maxis
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 8
Počet preview: 5

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %