Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

The Sims 2: Pets > PC > Simulace

Kde koupit ?

FunStore  370 Kč  
FunStore  1499 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---69 %SCORE 152
LEVEL 8/1080 %LEVEL 144
Časopis Doupě 8.2/1082 %Doupě 10/06
Bonusweb ---80 %2007-08-29
Doupě 5.5/1055 %2006-12-19
hry.Sme.sk 8/1080 %2006-12-07
Sector.sk ---77 %2006-12-04
GamePlanet.cz 7.5/1075 %2006-11-29
Bonusweb ---79 %2006-11-10
Hratelne.cz ---80 %2006-11-02
Games.cz ---82 %2006-10-16
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

76.27 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 55 %
Max. hodnocení: 82 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

89.00 %

Počet hodnocení: 14
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2096 z 5973 Žebříček
PC: 908 z 3166 Žebříček
PC/Simulace: 54 z 243 Žebříček
Vše/Simulace: 129 z 413 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Bonusweb2006-09-21
Bonusweb2006-09-14
Gamesport2006-08-17
Doupě2006-08-04

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-16 21:56:59
It is wery wery good!!!!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (lukynekkk) - neregistrovaný
Datum:2007-09-03 00:29:22
Please nemáte někdo crack na the sims pets Kdybyste ho někdo měl plosíím plosíím pošlete mi ho na mail : lukynekkk@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Pomoc!
Nick: (Ally) - neregistrovaný
Datum:2007-08-11 16:34:35
Potrebujem crack na The Sims 2 Pets ale ani neviem kde ho mam vlastne vlozit. PROSIM PORADTE A ODPOVEDAJTE PROSIIIM VELMI NA allymcbeal@centrum.sk DAKUJEM
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc!
Nick: (......) - neregistrovaný
Datum:2009-04-30 13:28:07
kopíruj to tam kde mas the sims 2 stndartni cesta : c/program files/EA games/the sims 2/tsbin

Titulek: CRACK
Nick: (jaMajco) - neregistrovaný
Datum:2007-05-24 01:34:28
cus poslete mi pls crack na mail jamajco@seznam.cz thx
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (termoska) - neregistrovaný
Datum:2007-05-06 19:22:55
http://www.thesims2.ic.cz/stavanie/stavanie.html crack mozte najst TU..
[Odpověz]

Titulek: CRACK
Nick: (marca) - neregistrovaný
Datum:2007-04-15 23:32:34
PROSíM VáS POšLE MI NIEKTO CRACK NA PETS?? TU JE E-MAIL: madzana@atlas.sk PROSííííímmm....
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Kody) - neregistrovaný
Datum:2007-03-21 20:30:39
nemáte někdo crack na hru The sims 2 pets prosím pošlete mi ho na můj e-mail-kody00@seznam.cz moc vám dyžtak děkuju
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (šňupy) - neregistrovaný
Datum:2007-03-20 03:02:12
Heeey nemáte někdo na tuhle skwělou hru crack???...fakt hafo nutný...gdyž tak na binkynka@centrum.cz ....plosííííím:-*
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (termoska) - neregistrovaný
Datum:2007-03-05 05:25:30
ludia, ak mate ten crack tak ho pls poslite aj mne..uz som zufala a neviem co mam robit:(.nejde mi to spustit...dakujem MOC MOC MOC MOC...termoska@post.sk
[Odpověz]

Titulek: Crack
Nick: (@m4t3r) - neregistrovaný
Datum:2006-11-05 14:50:44
Prosim wás pokud nekdo mate na tuto hru crack poslete mi ji na PMiczka@seznam.cz děkuji moc
[Odpověz]

Titulek: Re: Crack
Nick: (ovvvv) - neregistrovaný
Datum:2007-03-04 18:28:49
;]

Titulek:  
Nick: (milda) - neregistrovaný
Datum:2006-10-29 13:17:00
Ta hra je super
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Peny) - neregistrovaný
Datum:2006-11-01 17:16:37
namáš prosím ťa krek ak hej tak my ho pošli na Peny25@zoznam.sk

Titulek: The Sims 2 Pets
Nick: (hermiona)
Datum:2006-08-24 22:12:51
vynikající kousek určitě dobrá hra s mazlíčky
[Odpověz]

Titulek: Re: The Sims 2 Pets
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-11-11 18:05:02
Prosím nemá niekto crack na túto hru prosíím nutne je to darček pre sestru a bude smutná ked to nepôjde ak hej pošlite mi ho na Janey9@zoznam.sk

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
The Sims 2: Pets
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



The Sims 2: Pets
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 38863x - statistika
The Sims 2: Pets 76 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-10-17
The Sims 2: Pets

Průměrné hodnocení z médií:

76.27 %

Min : 55 % Max : 82 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Maxis
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 11
Počet preview: 4

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %