Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

The Sims 2 > PC > Simulace

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
MOBIL - The Sims 2 Mobile 50.00 %

Kde koupit ?

Microgames  494 Kč  
FunStore  499 Kč  
Microgames  545 Kč  
FunStore  550 Kč  
FunStore  1199 Kč  
FunStore  1299 Kč  
Microgames  1484 Kč  
Microgames  1499 Kč  
FunStore  1499 Kč  
Microgames  3959 Kč  
FunStore  3999 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---93 %SCORE 128
LEVELMichal Rybka9.5/1095 %LEVEL 117
NejHry.cz (ZRUŠEN) 9/1090 %2005-09-03
Vokr.com 9/1090 %2005-04-25
GameStar.cz ---93 %2004-12-12
Gamesport ---99 %2004-10-21
Games.cz ---93 %2004-10-03
Czechgamer.com ---95 %2004-10-01
Czechgamer.com ---94 %2004-09-29
Doupě 9/1090 %2004-09-27
Gamezone (ZRUŠEN) ---94.6 %2004-09-25
Sector.sk ---95 %2004-09-24
Gamecenter (pozastaven) ---93 %2004-09-24
Bonusweb ---92 %2004-09-17
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

93.33 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 99 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

81.13 %

Počet hodnocení: 52
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 68 z 5973 Žebříček
PC: 20 z 3166 Žebříček
PC/Simulace: 2 z 243 Žebříček
Vše/Simulace: 4 z 413 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: nej
Nick: (000) - neregistrovaný
Datum:2011-02-04 18:14:28
nevite jak se daj odehnat smrtky
[Odpověz]

Titulek: nej
Nick: (vardek)
Datum:2009-08-14 23:36:09
nej hra kterou jsem viděl
[Odpověz]

Titulek: Re: nej
Nick: (gogo) - neregistrovaný
Datum:2009-08-14 23:38:36
A počkej až ti bude rok to potom něco uvidíš.

Titulek: Re: nej
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-09-30 15:14:54
dobře gogo :-D

Titulek: Nejde hrát
Nick: ((Martina)Nereg) - neregistrovaný
Datum:2008-04-28 20:24:43
nainstaluje se ale pak nejde hrát nevím proč prosím vás odpovězte někdo. Předem Díky. Čau
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (uhlak) - neregistrovaný
Datum:2007-10-30 23:02:04
tohle fakt super hra!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: INSTALACE SIMS - DVD
Nick: (neprodejny.vzorek) - neregistrovaný
Datum:2007-05-25 13:11:51
Nevíte někdo, jak postupovat při instalaci sims - dvd? Mám origiál, ale funguje to hůř než crack verze.
[Odpověz]

Titulek: ahojte!
Nick: (majka) - neregistrovaný
Datum:2007-03-24 20:16:14
kdo mi poradi ako si to mam stiahnut?tale hladam no sims 2 sa mi nejak nedari najst...ttak ak vies napis na email barbie3331@azet.sk dakujem:)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (nevim) - neregistrovaný
Datum:2007-01-24 01:26:43
hele nevíte někdo kolik stojí the sims????Prosim vás odepište
[Odpověz]

Titulek: ..
Nick: (teryska) - neregistrovaný
Datum:2006-10-28 06:35:45
prosím pomozte mi někdo nainstalovala jsem si sims2, počítač mám na to dobrý ale pořád to jde už mě to začína sr...
[Odpověz]

Titulek: Re: ..
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-10-31 22:50:45
čo ta na tom serie ked ti to ide

Titulek: Prosiiiiiiiim
Nick: (simonqa) - neregistrovaný
Datum:2006-08-06 00:26:15
Ahojte,chcela by somsa opytat preco mi nejde the sims 2.Vsetko som dala dobre.Je to original hra takze som myslela ze to pojde este jednoduchsie. !!!!Veviete o nejakom programe ktorý tam nesmie byt aby mi hra sla?!!!! Vopred dakujem:-))
[Odpověz]

Titulek: Re: Prosiiiiiiiim
Nick: (Lucka) - neregistrovaný
Datum:2007-09-22 23:54:36
pls poslala bys mi creck od the sims 2 plosím ZlatýAndel@seznam.cz

Titulek: Re: Prosiiiiiiiim
Nick: (luBBo9) - neregistrovaný
Datum:2008-05-12 01:27:16
no caw tak musis tam mat direct x 9.0 c atd.....

Titulek: ZĎI
Nick: (michal) - neregistrovaný
Datum:2006-03-13 11:00:00
Ahoj Prosím vás nevím co udělat nejdoumi zdi stavět dveře okkna střecha bazén květiny podlahy nátěry.
[Odpověz]

Titulek: Re: ZĎI
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-03-13 11:00:00
Proč mi nejde stavět?
Odpověď je jednoduchá - protože nemáte originální instalaci. Hra požaduje vložení CD Sims2_1 při spuštění. Pokud jste se pokušeli hru kracknout - normálně se vám spustí, nebude hlásit nic a vy budete mít v první chvíli pocit, že jste naprosto geniální hackeři protože vám hra na první pokus skvěle jede... ale ouha - teprve po chvíli zjistíte, že nic není takové jak se zdá - nejde stavět!


Jak to tedy udělat?
Vše se dá vyřešit v zásadě čtyřmi způsoby:

1.stáhnout funkční krack
2.koupit si originální hru
3.přesvědčit vaše Windows že originální CD v počítači je, i když to tak ve skutečnosti není. Celý postup je v podstatě jednoduchý - pomocí software si vytvoříte 'virtuální CD mechaniku' na které spustíte image CD1 hry The Sims 2. Image CD se sice tváří jako skutečný 700MB velký disk, ale ve skutečnosti má pouhých 150kB. Hra to nepozná a vy můžete konečně začít hrát a především - STAVĚT VLASTNÍ DOMY!
Varianta 1. - nepřipadá v úvahu - stále ještě není 100% fungující krack.
Varinata 2. - je správně, bohužel někdo si koupit hru zatím nemůže (ale jistě tak brzy učiní, že?).
Varianta 3. - není sice správná, ale když už se nedá nic dělat a vy si chcete zahrát dřív než si originálku ušetříte...
*zdroj a bližší info na : www.wlk.cz*

Titulek: Re: ZĎI
Nick: (rendy)
Datum:2006-08-21 16:16:18
protoze si krekl(a)hru.ja ji instaloval pres daemon tools a jde to v pohode tak to taky skus!

Titulek: Re: ZĎI
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-13 18:13:17
vole tk si stahni the sims 2 build patch....

Titulek:  
Nick: (kacafifirek) - neregistrovaný
Datum:2006-02-17 11:00:00
ahoj potřebovala bych sehnat creck na the sims 2 děkuji
[Odpověz]

Titulek: mafian
Nick: (peto) - neregistrovaný
Datum:2006-02-01 11:00:00
je to na prd
[Odpověz]

Titulek: the sims 2 k vypůjčení
Nick: (můj) - neregistrovaný
Datum:2006-01-21 11:00:00
Nepučil by mi někdo The sims 2??
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
The Sims 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



The Sims 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 22938x - statistika
The Sims 2 93 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 0000-00-00
The Sims 2

Průměrné hodnocení z médií:

93.33 %

Min : 90 % Max : 99 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Maxis
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 14
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %