Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

The Sims 3 > PC > Simulace

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
MOBIL - The Sims 3 (JAVA) 90.00 %PS3 - The Sims 3 (PS3) 68.75 %
Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2009-02-04 - Nová data vydání hned několika her > 2008-07-26 - Souhrn neověřených zpráv z Playstation 3 Magazine > 2008-07-15 - Datum vydání Left4Dead a Sims3

Kde koupit ?

Microgames  1238 Kč  
FunStore  1250 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMikoláš Tuček / Tukan---90 %SCORE 184
LEVELMichal Rybka8/1080 %LEVEL 179
GamePlanet.czRudolf Kučera9/1090 %2009-07-20
GamesportPavel Charbuský---70 %2009-06-30
GamesWEB.skMichal Nemec / MickTheMage---80 %2009-06-24
hry.Sme.skJán Kordoš8/1080 %2009-06-23
DoupěDavid Sláma9/1090 %2009-06-18
Sector.skblade9/1090 %2009-06-12
GameStar.czDavid Kindl------2009-06-09
GameSite.skKlajo---85 %2009-06-07
GameParkxjohn---89 %2009-06-02
BonuswebMichal Kuliš---80 %2009-06-01
Hrej.czJana Luhanová7/1070 %2009-06-01

Videorecenze

http://pc.hrej.cz/clanky/tv/videorecenze-the-sims-3/Autor: Lukáš Grygar a Jana Luhanová / délka: 5m58s2009-06-01
http://games.tiscali.cz/reviews/the-sims-3-videoreportaz/Videoreportáž - Autor: Filip Vančura & Filip Němec (Games.Tiscali.cz)2009-06-22

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

82.83 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

84.43 %

Počet hodnocení: 14
Min. hodnocení: 35 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 972 z 5973 Žebříček
PC: 388 z 3166 Žebříček
PC/Simulace: 23 z 243 Žebříček
Vše/Simulace: 59 z 413 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Bonusweb2009-05-19
Games.cz2009-05-18
Doupě2009-04-30
Doupě2009-02-16
GameStar.cz2009-02-03
Czechgamer.com2009-01-27
Hratelne.cz2009-01-20
Gamesport2008-11-22
Hratelne.cz2008-09-05
Sector.sk2008-08-28
hry.Sme.sk2008-08-27
Games.cz2008-08-16
hry.Sme.sk2008-05-31
Bonusweb2008-05-07
Hrej.cz2008-04-25
GameStar.cz2008-04-17
GamePark2008-03-24
Galaxie.Name2008-03-24
Hratelne.cz2008-03-21
Recenzeher.eu2008-03-19
Games.cz2008-03-19
Games.cz2008-03-06

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: sims3
Nick: (kkk) - neregistrovaný
Datum:2011-06-19 13:28:56
prosíme víte někdo k hře the sims 3 ten kód, protože jsem ztratila herní manuál a odinsalovala jsem si omylem tu hru... děkuji
[Odpověz]

Titulek: Re: sims3
Nick: (Ninisa) - neregistrovaný
Datum:2011-07-15 15:04:30
Jestli si ji někde zaregistrovala tak stačí poslat požadavek na technickou podporu http://eacs.custhelp.com/ a oni ti to zjistěj. Ale jinak se to už dohledat nedá.

Titulek: prosím
Nick: (mamča) - neregistrovaný
Datum:2010-01-11 01:28:12
Mám na instalovanou hru the sims 3 z originálu, dokonce ho mám naklonovaný i v počálu ale nejede mi. Je nějaká možnost jak ho rozchodit?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-10-13 14:04:51
prosim napiste mi ten kod na the sims 3 posilejte na stepikub@seznam.cz predem dekuji
[Odpověz]

Titulek: HTML
Nick: (tanika) - neregistrovaný
Datum:2009-07-31 13:20:08
kde najdu ten HTML? abych tam mohla vlozit ten kod a hra se mi prelozila do cestiny?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Patrez) - neregistrovaný
Datum:2009-06-02 14:54:23
Mne to ide bez problémov po česky ja už na tom frčím :D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-05-26 22:47:41
Skusto nastavit v Hlavnim menu
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-05-27 18:30:09
Tam nejde nastavit jazyk, nebo jo?

Titulek: čeština
Nick: (Gippel) - neregistrovaný
Datum:2009-05-26 21:19:57
Mě ta čeština nefunguje zapnu dám cz ale je to anglicky.
[Odpověz]

Titulek: ja to ush mam
Nick: (heeeh) - neregistrovaný
Datum:2009-05-12 19:04:50
ja to mam stahujem ale newim ci mi to poyde ma to vatsie pozadavky nez to moy PC dokaze xD
[Odpověz]

Titulek: Re: ja to ush mam
Nick: (?) - neregistrovaný
Datum:2009-05-26 12:49:07
hej a kdes to vzal? já hledam nějaký demo a nikde nic..pls odpověz mi sem!!! dík moc

Titulek: Re: ja to ush mam
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-05-26 13:27:47
ona se totiž dostala plná verze The Sims 3 předčasně nelegálně ke stáhnutí na internetu. Demoverze bohužel není.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
The Sims 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



The Sims 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 41874x - statistika
The Sims 3 83 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-06-02
The Sims 3

Průměrné hodnocení z médií:

82.83 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 13
Počet preview: 22

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Bonusweb : 80 %
Žádná zásadní revoluce, ale spousta menších či větších změn a vylepšení, která dělají hru ještě zajímavější. Pro většinu hráčů jasná volba.
> Hrej.cz : 7/10
Sims 3 je trochu zábavnější a propracovanější verze Sims 2, kde je o něco snadnější udržet sima šťastného. Nekoná se žádná převratná změna herního systému, spíš jen spousta příjemných drobností.
> GamePark : 89 %
Budu hrát dál, protože hra mne zatím neomrzela. Každopádně stereotyp se už asi docela brzy dostaví, ale i tak rozhodně vydrží více než třeba 30 hodin. A která dnešní hra vám nabídne takto dlouhou zábavu?
> Časopis SCORE : 90 %
Co nás nechytlo na úpravách a vylepšeních, to nás bufflo z herních principů. Zábavná péče o vaše simy a především neuvěřitelné možnosti v konání, chování, vylepšování.
> GameStar.cz :
Ve výsledku jsou The Sims 3 velký krok správným směrem, a to se všemi vylepšeními, které nabízí. Měl bych raději trošku hlubší příběhovou linii, ale její absence hře na kráse neubírá.
> Sector.sk : 9/10
Obrovitánska lavína možností ako svojho zverenca smerovať, skvelá polorevolučná AI, vierohodné mechanizmy socializácie a spoločenského života, pestrá ponuka mimopracovných aktivít a zaujímavé vylepšenia v podobe kvázi questov.
> Doupě : 9/10
Zažil jsem lehké rozčarování, upřímnou fascinaci a rodící se závislost – takže jestli jsou vám simíci blízcí, s pořízením nového modelu nemůžete udělat chybu.
> LEVEL : 8/10
Třetí zjevení simáků na povrch zemském plynule pokračuje v rozvíjení dvojky. Slušná práce, dobrá hra - ale o tak revoluční skok, jaký představoval díl druhý oproti tomu původnímu, nejde.
> hry.Sme.sk : 8/10
Možno sme čakali trochu viac noviniek a bohatší obsah. Na kvalite hry to však nič nemení. Síce menší humbug okolo hry ako minule, ale osmička zaslúžená.
> GamesWEB.sk : 80 %
Komu nevadí nemotornosť enginu starých The Sims, zrejme zatiaľ skákať nadšením nebude. Pre ostatných je to nová a zábavná skúsenosť v podivnom, ale žijúcom svete Simíkov, kde je čo objavovať, čo skúmať a čo budovať.
> GamePlanet.cz : 9/10
Sims III nabízí zase několik dalších vylepšení oproti předchůdcům a v podstatě jim není co vytknout. S uvedením datadisků se snad doladí i využitelnost živého městečka...
> Gamesport : 70 %
Toto pokračování je v podstatě zjednodušená verze druhého dílu a to hlavně proto, aby to zaujalo víc potenciálních zákazníků, ochotných utratit za oblečení či knihy pro neexistující panáčky své reálné úspory.
> GameSite.sk : 85 %
Aj keď graficky hra sklamala, hrateľnosť vyšvihla hru opäť na vrchol, tak ako tomu bolo pri uvedení dvojky na trh.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %