Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Traktor Zetor Simulator 2009 > PC > Simulace

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREDaniel Krásný---29 %SCORE 189
LEVELMichal Rybka6/1060 %LEVEL 184
Sector.skfendi2/1020 %2010-03-03
Hrej.czOndřej Švára5/1050 %2009-10-21
BonuswebHonza Srp---40 %2009-10-19
Games.czMichal Jonáš6/1060 %2009-10-09

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

43.17 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 20 %
Max. hodnocení: 60 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

67.50 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 25 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 5087 z 5973 Žebříček
PC: 2582 z 3166 Žebříček
PC/Simulace: 200 z 243 Žebříček
Vše/Simulace: 359 z 413 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Farming Simulator 2017
Nick: (FF92) - neregistrovaný
Datum:2016-08-01 18:50:28
Farming simulator 2017 http://www.farming-simulator-2017.mzf.cz
[Odpověz]

Titulek: Soutěž o tři originálky Landwirdschafts Simulátor 2013
Nick: (Peter) - neregistrovaný
Datum:2012-09-16 20:15:16
Možná jste už slyšeli o nejnovějším dílu farmářského simulátoru, který přichází nejenom s lepší grafikou, ale také mnoha vylepšeními. Landwirdschafts Simulator 2013 se řadí mezi další klasické simulátory, ve kterých se staráte o určitou oblast. Největším tahákem farmářského simulátoru je kariéra, ve které si od úplného začátku vyzkoušíte, jaké to je se starat o celou farmu. Těšit se můžete na stovky autentických strojů a kombajnů. Stejně tak si vyzkoušíte, jestli dokážete uživit celou farmu, neustále ji zlepšovat a rozšiřovat. S Landwirdschafts Simulator 2013 zažijete na vlastní kůži přesně ty radosti i strasti, které zažívají majitelé farem. Starejte se dobře o svá zvířata, zemědělskou část a neustále posouvejte vaši farmu výš a výš mezi ty nejlepší. Zaujal vás farmářský simulátor? Díky našemu diskuznímu fóru můžete jednoduše vyhrát jednu ze tří originálních her. Každý registrovaný člen, který bude přispívat, má šanci na výhru. Jednu hru dostane ten z vás, který napíše nejlepší příspěvek. Druhou originální hru získá člen s nejvíce příspěvky a třetí cenu vyhraje náhodně vylosovaný člen diskuzního fóra. Nezapomeňte na to, že pro účast v soutěži musíte psát příspěvky, které se vážou k Landwirdschafts Simulatoru 2013. Šanci na výhru má opravdu každý, zapojte se proto ještě dnes ZDE http://forum.landwirtschafts-simulator.info !
[Odpověz]

Titulek: prosím o radu
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-07-13 20:05:57
Jak mám najmuot zaměstnance? Prosím poraďte.
[Odpověz]

Titulek: Re: prosím o radu
Nick: (davidh) - neregistrovaný
Datum:2012-07-24 04:40:14
H

Titulek: pomoc
Nick: (nadrazak) - neregistrovaný
Datum:2012-03-03 01:40:18
zdarec lidi potrebuju pomoc s ovladanim kdyz hraju na klavesnici a ridim traktor tak se koukam normalne dopredu ale kdyz zapnu volant tak se jako rozhlizim (pohled se toci) prosim co stim je diky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (-) - neregistrovaný
Datum:2012-01-28 23:58:22
Ahoj,chci se zeptat,kde najdu zakoupené traktorya jiné zboží? Díky moc za odpověď
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (sponer) - neregistrovaný
Datum:2011-11-10 18:28:36
Ahoj mam prozbu ohledně traktor zetor simulator 2009. naistaloval jsem ji a pak mi to piše něco s video drive nevim co stim prosím poradte dekuji za odpověd
[Odpověz]

Titulek: Pomoc
Nick: (0x0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-13 19:40:30
Jak se daji restartovat stroje v traktor zetor 2009
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (neregistrovaný) - neregistrovaný
Datum:2011-06-23 00:36:10
nevýte kde na jaké stránce se hraje traktor zetor simulátor online poradíte mně
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (Jirka) - neregistrovaný
Datum:2011-06-23 02:32:47
Až se naučíš česky,možná Ti poradíme.

Titulek: POMOC
Nick: (MISTR KURE) - neregistrovaný
Datum:2011-05-25 03:05:22
ahoj lidi jak mam vlozit stahlou mapu do hry traktor zetor simulator 2009 odpoveste prosiim dik Kuba
[Odpověz]

Titulek: POMOC
Nick: (MISTR KURE) - neregistrovaný
Datum:2011-05-25 03:00:05
na internetu do vyhledavace das si traktor zetor simulator 2009 mody programy landwirtschafts simulator 2011 traktor zetor simulator kliknete a tam date mody a tam mate mod na prachy pak to stahnete a skopirujete do slozky v dokumentech mods
[Odpověz]

Titulek: POMOC
Nick: (JAKUB) - neregistrovaný
Datum:2011-05-25 02:57:44
das si traktor zetor simulator 2009 mody programy landwirtschafts simulator 2011 traktor zetor simulator kliknete a tam date mody a tam mate mod na prachy pak to stahnete a skopirujete do slozky v dokumentech mods
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (petr) - neregistrovaný
Datum:2011-01-29 23:29:26
jakej je cheat na penize
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (dawe) - neregistrovaný
Datum:2011-03-07 20:53:01
cau lidi prosim vas nevite musim kdyz chci zasit pole musim ho i zalivat dik za odpoved jo a jeste nevite nejakej cheat na kese

Titulek: dotaz
Nick: (moje maličkost ) - neregistrovaný
Datum:2010-12-12 23:45:58
TO:Braveman napsal by si mi pls na e-mail? budu mit volant s řazením ruční brzou a pedáli pujde mi ve hře řadit? děkuju za odpověd email je matousma@seznam.cz dík
[Odpověz]

Titulek: Re: dotaz
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-13 01:03:01
Tak to je snad nejvtipnější dotaz roku :-D Ještě řekni, že si ten volant pořizuješ kvůli této hře a bude to všecko.. :-D

Titulek: Re: dotaz
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-13 02:44:01
a ty nam jeste rekni co s takovyma prispevkama kompenzujes :-D

Titulek: Re: dotaz
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-10 19:33:24
co je na tom vtipního piggsy si trapnej že se tomu smeješ tak mu zavidíš že on na ten volant má :D :D :D

Titulek: Re: dotaz
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-10 22:23:14
Jakýsi neregistrovaný ořešprut s přezdívkou 0 mi tady píše, že jsem trapný, no to je teda gól :-D Na víc ses nezmohl prde?

Titulek: Re: dotaz
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-11 00:10:28
nulu to hází automaticky, pokud nejsi registrovaný a reaguješ, jak jsem teda pochopil. Ale pěkně to tu vedete:D

Titulek: dotaz,odpověd prsím
Nick: (markus) - neregistrovaný
Datum:2010-12-11 04:26:10
ahoj někoho kdo tomu prosím rozumí,,hra mi normálně jede,jen když si stáhnu nějakej novej traktor nebo stroj,dám ho do hry,ale hra se mi pak nechce rozjet,nenaskočí mi vubec to hlavní menu,musím hru odinstalovat a znovu nainstalovat,pak jede ale traktory stažené vní nejsou,když je stáhnu a dám do hry udělá to znovu,nevíte prosím někdo co by to mohlo být,děkuji za dpovědi
[Odpověz]

Titulek: rada
Nick: (honza) - neregistrovaný
Datum:2011-05-25 02:52:23
mas tam nekde dva soubory stejne mne to delalo take

Titulek: POMOC
Nick: (MISTR KURE) - neregistrovaný
Datum:2011-05-25 03:02:34
jak mam vlozit mapu do traktor zetor simulator 2009 odpoveste nekdo prosiim ja jsem psal na chaty na penize prosim odpoveste dik MISTR KURE

Titulek: Pecka :P
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2010-08-12 20:10:58
Ty kokso a ma to multiplayer? My z vidieka sme sa dohodli, ze si to kupime a vecer po praci si dame rally s kombajnmi. A podporuje to volant? Lebo ak ano to si kupim G27!! Btw najnavstevovanejsia hra??? DPC! LOL
[Odpověz]

Titulek: Re: Pecka :P
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-08-12 20:49:10
Volant by měl jít ke hře nakonfigurovat. Multiplayer hra nepodporuje, ovšem v přípravě je Traktor Zetor 2010 ve kterém by měl být právě mulťák největším tahákem :)

Titulek: traktor zetor
Nick: (mifo) - neregistrovaný
Datum:2010-07-15 07:34:37
grafika nanic, moznosti nanic... herny system tiez...
[Odpověz]

Titulek: Re: traktor zetor
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-07-15 16:40:25
Dobré vědět.Víc takových info.

Titulek: Re: pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-07-04 18:23:14
ja chcu taky zvirata ale nevim jak?
[Odpověz]

Titulek: Re: info
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-07-04 18:19:41
nebo si to uloz a di do menu dej kariera a najed !neklikej! si tam kde chceš nacist pozici a dej resetuj traktory a dej ano. neboj se ze ti je vymaze ale da ti to tam ten traktor nebo ci co a da ti traktory na sve mista . ja sem to tak udelal a funguje to ale nevim jaky mas traktor zetor simulator tak to skuz.nevim.
[Odpověz]

Titulek: simulátor?
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-24 21:06:23
To aji někdo hraje? Když jsem viděl gameplay, jak tam na cestě traktor se dvěma vlečkama s přehledem předjíždí dva osobáky, tak jsem se tomu musel akorát smát.. :-D
[Odpověz]

Titulek: Re: simulátor?
Nick: (dsfsf) - neregistrovaný
Datum:2010-08-18 23:33:59
Tak, když se tím někdo živí v realném životě proč by ho to nemohlo bavit na kompíku. Mě osobně se to nelíbí ale chápu ty, který to baví...

Titulek: Re: simulátor?
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-08-18 23:37:24
jojo piqqsy je to pravda...sou blazni co to hrajou muj kamos u toho dokaze sedet i nekolik hodin...a my co to nechapeme se muzem jen divit...

Titulek: pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-05-15 20:58:32
jak dostanu krávy
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (diego215@email.cz) - neregistrovaný
Datum:2010-04-09 23:38:56
ahoj jak se stahujou novy zviřata a stroje do teto hry???odpovězte pls..
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-13 05:50:53
Martin.. hele nevíš ten kod ?:/

Titulek: sou cheaty??
Nick: (Martin) - neregistrovaný
Datum:2010-03-27 15:51:22
ahoj hledam cheaty na penize a tak vselijak jesi nejaky vite taktak je sem prosíím napiste dekuji moc a je to good hra ja uz jinak mam druhej zelenej kombajn a je mi 12 let(ten kombajn stojí 234 000 euro mislim jinak asi priblizne a nejlepsí stojí okolo 300 000 euro)
[Odpověz]

Titulek: info
Nick: (šimi) - neregistrovaný
Datum:2010-03-18 00:52:42
chci se zeptat když si koupím v TRAKTOR Zetor simulátor nějaký doplněk třeba kultivátor kde ho najdu když si to koupím peníze nemám a ani ten kultivátor no hrůza jinak pecka hra
[Odpověz]

Titulek: Re: info
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-03-21 17:23:08
najdeš ho v obchodě

Titulek: Re: info
Nick: (josef) - neregistrovaný
Datum:2010-08-16 20:17:38
Ahoj prosim mohlby mi někdo poradit kam mam vložit :mapu a mod se zvířaty .odepiste mi prosin na email Jzavodny@seznam.cz Děkuji za odpovědˇ

Titulek: Re: info
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-16 20:57:51
Jestli to vůbec kromě tebe ještě někdo hraje..

Titulek: pomoc
Nick: (listak) - neregistrovaný
Datum:2010-02-28 02:42:12
Dobry den chci se zeptat jak mam dat mod se zviratami do hry traktor zetor simulator 2009 prosim odepiste na muj email :mirek.li@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (csc) - neregistrovaný
Datum:2010-03-28 01:37:58
ja bych chtel taky mod se zviratama ale nevim jak dystak mi to napiste na email filipfuit@seznam.cz

Titulek: Re: pomoc
Nick: (vojta) - neregistrovaný
Datum:2010-04-10 16:47:56
hele lidi ja je tam umym davat ty mody

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Traktor Zetor Simulator 2009
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Traktor Zetor Simulator 2009
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 60287x - statistika
Traktor Zetor Simulator 2009 43 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-03-30
Traktor Zetor Simulator 2009

Průměrné hodnocení z médií:

43.17 %

Min : 20 % Max : 60 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Astragon Software
Distributor: Tri Synergy
Distributor CZ: TOP Distributor

Počet recenzí: 6
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %