Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

FIFA 2007 > PC > Sport

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS2 - Fifa 2007 (PS2) 77.33 %XBOX360 - FIFA 2007 (X360) 00.00 %

Kde koupit ?

FunStore  399 Kč  
Microgames  399 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---73 %SCORE 152
LEVEL 8/1080 %LEVEL 144
Časopis Doupě 7/1070 %Doupě 09/06
Emag 8/1080 %2007-03-03
GameStar.cz 8/1080 %2007-01-25
Gamesport ---85 %2006-11-22
Games.cz ---70 %2006-10-23
Gamezone (ZRUŠEN) 4/580 %2006-10-18
GamePark ---80 %2006-10-15
hry.Sme.sk 6.5/1065 %2006-10-10
Hratelne.cz ---80 %2006-10-09
Bonusweb ---79 %2006-10-06
Doupě 7/1070 %2006-10-06
Hrej.cz 8/1080 %2006-10-04

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

76.57 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

76.35 %

Počet hodnocení: 31
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2069 z 5973 Žebříček
PC: 896 z 3166 Žebříček
PC/Sport: 55 z 181 Žebříček
Vše/Sport: 181 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: piCZta Hodnocení: fuu % Zobrazit recenzi 2007-04-22
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePark2006-09-19
Gamezone (ZRUŠEN)2006-09-19
Bonusweb2006-09-15

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: fifa
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-11 20:43:48
07
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Fifa 2007) - neregistrovaný
Datum:2011-07-19 15:20:43
potřeboval bych kod k fifa 2007 nemáte někdo ?? dyžtak e-mail PavelDvorak.001@seznam.cz díky
[Odpověz]

Titulek: cau
Nick: (ondrej) - neregistrovaný
Datum:2011-05-29 17:24:22
potreboval bych poradit nevite jaky je kod na instalaci fifi 07 ? prosim
[Odpověz]

Titulek: Fifa 2007
Nick: (Skibob) - neregistrovaný
Datum:2010-06-28 18:00:20
Zdarec potreboval bych poradit kde stahnout fifa 2007 plnou vezri nevite kde ji stahnout? jestli jo tak mi napiste(poslete odkaz) na e-mail M.Sankypery@seznam.cz Dik
[Odpověz]

Titulek: GL
Nick: (Tengi) - neregistrovaný
Datum:2009-07-23 19:36:08
na strance fifa.cz sem si najel na gambrinus ligu do fifa 07 dal sem stahnout ale otevrela se mi jen bílá stránka...nic víc...mohl byste mi to nekdo poslat?nebo dat jinou stranku?dik kdyztak icq 201940969
[Odpověz]

Titulek: Re: GL
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-07-23 20:12:52
jde mi to stáhnout normálně - přímý link na download: http://www.fifa.cz/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=64

Titulek: Fifa 2007
Nick: (James) - neregistrovaný
Datum:2007-07-23 21:31:03
Podle mne je fifa 2007 zatim nejlepsi dil.Přesto,ale je jen o trochu lepsi nez minulý díl série,nebýt českých titulků a českého dabingu,tak by ta nejnovější fifa byla hodnocena tak na 55 procent,ale zachranuje to ten český dabing a čeština takže ji hodnotím jako většina recenzentů na 80 procent,ale ani o procento víc.Je pravda,že grafika je o malý kousek lepší,ale vypadá pořád stejně jako v minulém díle.Brankáři mají lepší zákroky a nejsou ani tak moc stejný.Fyzika je rovněž dobrá,ale člověk si musí dávat pozor na střely,když to umíte vyšlete nádherné střely,které končí překrásnýmí brankami.Už se těším na fifu 2008.
[Odpověz]

Titulek: dss
Nick: (sepp) - neregistrovaný
Datum:2007-12-26 02:50:10
JJ... souhlas zatím nejlepší díl, ve všech ohledech. Fifa 08 mě strašně naštvala. A to sem byl tak natěšený. Jen trochu vylepšená verze 07. Chvíli sem ji hrál a pak sem se vrátil zpet k 07.. 95%

Titulek: psp
Nick: (pete) - neregistrovaný
Datum:2007-07-02 20:33:20
ja hrajem fifu na psp a je to super!!!
[Odpověz]

Titulek: hhh
Nick: (hhsh) - neregistrovaný
Datum:2007-05-12 22:02:35
Takhle to navypadá
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-04-08 01:09:47
Supr hra. Bohužel jsem přeinstaloval počítač a nemám kód. Můžete mně ho někdo napsat?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-19 15:11:29
mám přeinstalovanej počítač a chcu si zahrát fifa 2007 ale nemám kod..mužete mi ho někdo napsat ...?

Titulek: špička!!
Nick: (jendajan)
Datum:2007-03-06 04:11:40
Tak to jsem nečekal, nejlepší fotbal jaký jsem kdy hrál... Chvíli trvá než se to člověk naučí, ale pak je to BOMBA! Vydržel jsem to hrát pravidelně snad půl roku - to se mi ještě u žádné sportovní hry nestalo. Komentář je výborný a pestrý, opravdu výborně zpracovaný, rozhodně se nedá říct, že by se komentátoři opakovali jako v NHL07. Jediná chybička je snad jen v tom, že v mezistátních týmech chybí ČR... dávám 95%!
[Odpověz]

Titulek: Super hra
Nick: (TommyAnders)
Datum:2007-02-18 16:35:29
rek bych ze tohle je nejlepsi fotbal, ktery jsem kdy hral!!!
[Odpověz]

Titulek: Fifa 07
Nick: (Jirka) - neregistrovaný
Datum:2007-01-28 00:38:43
Nemáte někdo kódy na fifku 07?? Pošlete to prosím na e-mail J.pokoji@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: FIFA07
Nick: (Jaris) - neregistrovaný
Datum:2007-01-13 22:49:03
NAZDAR NEVÍTE KTERÝMA KLÁVESAMA SE DELAJ PROSTE DOST HUDTÝ PARÁDIČKY VE FIFCE 07???NA 1 KRAVINU SE SHIFTEM SEM UŽ SICE PŘIŠEL ALE CHTĚL BYCH DĚLAT S TEMA HRÁČEMA POŘADNY VYCHYTÁVKY TAK DYŽTAK TADY ODEPIŠTE JJ? PICC
[Odpověz]

Titulek: Čeština + CZ komentář
Nick: (Venca) - neregistrovaný
Datum:2006-12-26 18:11:30
Zde je čeština i CZ komentář: http://www.fifa.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=903
[Odpověz]

Titulek: Re: Čeština + CZ komentář
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-12-26 18:36:31
a ještě jednou díky *thumbs up* :) přidáno

Titulek: Gambrinus liga
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-09 22:07:29
Nevíte někdo, kde se dá stáhnout do Fify 07 Gambrinus liga?
[Odpověz]

Titulek: Re: Gambrinus liga
Nick: (Lachtan) - neregistrovaný
Datum:2006-12-17 20:20:47
Na www.fifa.cz stáhnul jsem a funguje.

Titulek: Dotaz
Nick: (Martin Hudec) - neregistrovaný
Datum:2006-11-04 02:38:52
nevíte proč když dohraju fifu 2007 a vrátím se do windowsu tak mam počítač uplně spomalený že ho musím restartovat a nemůže to bít tím rozhraním co se instaluje na začátku před instalací hry
[Odpověz]

Titulek: ČR
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-10-31 15:31:07
Nevíte někdo, kde se dá stáhnout tým ČR do Fify 07? Ten tým tam totiž není.
[Odpověz]

Titulek: Re: ČR
Nick: (ja) - neregistrovaný
Datum:2006-11-18 00:47:53
v fifa.cz najdes si patche a tam to je

Titulek: triky
Nick: (dobrahra) - neregistrovaný
Datum:2006-10-22 23:06:30
zdarec, prisli ste uz na naky vychytavky co se tyce paradicek, klicek apod. a ruznych naznacovani, proste cokoli co dela hru zajimavejsi?? diky za odp
[Odpověz]

Titulek: Re: triky
Nick: (Proximuscz) - neregistrovaný
Datum:2006-11-19 20:28:43
mezernik to jisti

Titulek: odpovez
Nick: (puper)
Datum:2006-10-22 13:40:01
prosim nevie nekdo kde by jsem zohnal obal na DVD na tuto hru ....please poradte..............dekuji
[Odpověz]

Titulek: Re: odpovez
Nick: (filipS)
Datum:2006-10-31 23:01:54
www.abcgames.sk

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-10-20 20:58:48
Zdravím všechny kdo hraje FIFU 07.Mám malej dotaz,když dohrají nějaký zápas a vrátim se zpět do Windows,tak mám rozhozenou celou plochu.Tak to musím zkoro pokaždé srovnat.Čím to?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Dundey) - neregistrovaný
Datum:2006-10-20 00:34:13
poradte prosim nekdo...mam 2 problemy 1.nejde mi plna na hight detaily(neukaze se mi video) 2.nejde mi upravit rozliseni hry:( poradte prosim
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (filipS)
Datum:2006-10-31 23:03:08
akú máš grafickú kartu ?

Titulek:  
Nick: (pierre) - neregistrovaný
Datum:2006-10-16 11:55:39
aj mna to bavi dost len je tam picovina kopanie penalt a priame kopy..neviete ako..kopnut dobre nemas hladacik nic .........alebo som lama
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (filipS)
Datum:2006-10-31 23:09:20
islo by to aj bez nadavok, ale ked si blizko pred šestnástkou, stlač down až pokým to pôjde a potom si to šipkami nasmeruj tak aby bol krajny obranca zarovno tyčou a mozes kopat. ked si dalej od šestnástky nasmeruj si to šípkami tak, aby mal krajny obranca hlavu zarovno vinklom a mozes kopat

Titulek:  
Nick: (gutim) - neregistrovaný
Datum:2006-10-14 01:56:22
schánim na Fifu 07 čekouligu nevíte n+ěkdo kde dík muj e-mail jaroslav.valter@centrum.cz naoplatku taky něco pošlu
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-10-13 02:24:55
jo,jo šlape to,jak má.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-10-10 01:46:35
Ja mám ATI 1600 XT Pro ,taky to děla jenom při opakováném záběru.Při hře pohoda ,ale dávam 1024x768 a střední nastavení.Jinak ATInu , taky naplno.Asi chyba bude někde jinde.
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (zdar) - neregistrovaný
Datum:2006-10-12 19:45:36
jj, uz sem na to prisel, staci dat vsechny veci na maximum, ALE detaily si dej medium, posrane je to pouze v high, jinak rozliseni a rozhodci by na to vliv nemeli mit, takze rozliseni dej naplno, at to stoji za to ;)

Titulek: Re:
Nick: (CarryOn) - neregistrovaný
Datum:2006-10-18 23:10:02
hm, tak me treba stacilo stahnout novy ovladace, a mam Radeon 9800pro a bezi to na High detaily :/

Titulek: help mee
Nick: (krami) - neregistrovaný
Datum:2006-10-09 21:27:52
cuss lidi pusttim fifu a dam kick off a spadne to do windowsu newite co s tim?????
[Odpověz]

Titulek: hele
Nick: (cau) - neregistrovaný
Datum:2006-10-08 12:57:32
zdar hele, mam to, teda ne origo, ale pri např. opakovaných záznamech, nebo pri situacich ktere vlastne nejsou ta čistá hra, jako rozbeh brankare nez to odkopne, rozhodci kdyz dava kartu, kdy se proste vlastne nehraje, tak se mi to uplne zesere, a vidim jen kupu ctverecku.... nevite co to je?? diky za odp.
[Odpověz]

Titulek: Re: hele
Nick: (pablo) - neregistrovaný
Datum:2006-10-09 01:08:41
A jakou máš grafiku?Když, tak zkus snížit rozlišeni. A uprav to v nastavení.

Titulek: Re: hele
Nick: (cau) - neregistrovaný
Datum:2006-10-09 19:50:46
no mam ATInu X800 XL 256 MB, PCI-Express, takze to by mela byt pohodicka, mam to nastaveny vsechny moznosti, kery se tykaji grafiky, detaily apod. na maximum, hra jede plynule,akorat proste ty urcite mista mam naky podelany...

Titulek: FIFA 07 za 799 kč
Nick: (playman) - neregistrovaný
Datum:2006-10-06 00:50:43
Někdo zaspal dobu :) Už mám doma a supr
[Odpověz]

Titulek: Re: FIFA 07 za 799 kč
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-10-06 03:06:43
Mno, doba je právě to, čeho by bylo potřeba více :D

Titulek: Zase to jadro zustava....
Nick: (SIDI) - neregistrovaný
Datum:2006-09-01 16:25:00
Vidim ze EA proste nechteji jit dal, uz z fotek je patrne,ze se zase celkova fyziognomie hracu a celkovy podklad nezmenili. Uz je to trapny.... Naposledy tak udelali pri prechodu z 2003 na 2004. Doufam ze to bude alespon mit ten slibovany cesky komentar...
[Odpověz]

Titulek: Re: Zase to jadro zustava....
Nick: (blazik) - neregistrovaný
Datum:2006-09-04 16:11:01
Vsak ale inak by nestihli vydat tolko hier rocne...ale je pravda ze radsej by som dlhsie pockal a zahral si potom nejaku nadupanu pecku!

Titulek: Re: Zase to jadro zustava....
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-09-26 02:13:04
Ale, bude to hustý, ta vaše fyziognomie hracu je pefektní a dynamická, mám demo a fakt mě baví.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
FIFA 2007
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



FIFA 2007
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 33924x - statistika
FIFA 2007 77 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-09-28
FIFA 2007

Průměrné hodnocení z médií:

76.57 %

Min : 65 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Sports
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 14
Počet preview: 3

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %