Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Football Manager 2007 > PC > Sport

Kde koupit ?

FunStore  330 Kč  
Microgames  296 Kč  
FunStore  299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---88 %SCORE 153
LEVEL 8/1080 %LEVEL 146
Časopis Doupě 8.7/1087 %Doupě 11/06
Emag 8/1080 %2007-07-29
hry.Sme.sk 9/1090 %2007-01-15
Bonusweb ---89 %2006-12-30
Games.cz ---82 %2006-12-22
GamePark ---79 %2006-12-10
NejHry.cz (ZRUŠEN) ---90 %2006-11-17
Hratelne.cz ---85 %2006-11-11
Hrej.cz 8/1080 %2006-11-06
GamePlanet.cz 9/1090 %2006-11-05

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

85.00 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 79 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

89.60 %

Počet hodnocení: 15
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 768 z 5973 Žebříček
PC: 287 z 3166 Žebříček
PC/Sport: 20 z 181 Žebříček
Vše/Sport: 57 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: F.I.L.I.P1 Hodnocení: 91 % Zobrazit recenzi 2007-03-26
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: cestina
Nick: (fany) - neregistrovaný
Datum:2007-09-14 01:16:01
prosim poslete mi nekdo cestinu na FM 2007 moc prosim fany78@centrum.cz dekuju moc
[Odpověz]

Titulek: Crack pro Fottball Manager 2006
Nick: (Honza) - neregistrovaný
Datum:2007-08-05 00:50:58
Prosím Vás pěkně,nemáte někdocrack na Football Manager 2006 ? j.popelka@centrum.cz Díky moc.
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-29 07:58:09
prosim poslete mi cestinu na dodoman1233@seznam.cz ta na http://www.filefactory.com/file/4cb14b/ uz nieje vdaka
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Marosh08) - neregistrovaný
Datum:2007-07-22 18:10:56
Ak zhanate nejake doplnky k hre alebo potrebujete s niecim poradit pridte na http://fm.pokecaj.com . Web sa prave len rozbieha ale kazdym dnom tam pribudaju nove veci na stiahnutie.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (erik) - neregistrovaný
Datum:2007-07-12 16:53:48
Caute bol by niekto z Vas taky ochotny a poslal by mi cestinu na tuto hru na erik97@post.sk vopred dik
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (zemos) - neregistrovaný
Datum:2007-07-12 02:21:42
prosim poslete mi prosim nekdo crack na zemos22@seznam.cz pls hrozne se na to tesim a nemuzu ho nikde sehnat..moc dik!!!
[Odpověz]

Titulek: CRACK
Nick: (Pecan) - neregistrovaný
Datum:2007-07-09 01:51:37
Poělete mi prosím crack na kenosyl.p@seznam.cz moc dík prosím spěchám!!!
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Majo) - neregistrovaný
Datum:2007-07-06 14:59:19
si slepy GAVO? sak rovno pod mojim prispevkom je cestina http://www.filefactory.com/file/4cb14b/
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (gavo) - neregistrovaný
Datum:2007-07-05 21:01:22
aj ja by som potreboval tu cestinu taktiez pretoze ani jeden link mi nejde...diky icq 317-313-091
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Majo) - neregistrovaný
Datum:2007-07-05 20:29:25
tu mate chlapci uploadol som češtinu staci ked to date do zlozky LANGUAGE a potom v hre PREFERENCE a tam prehodite jazyk na cesky a je to http://www.filefactory.com/file/4cb14b/
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (BurbonLA)
Datum:2007-06-21 01:17:21
Sorač lidi viem že je po X krat ale žiadny link na češtinu nefunguje tak dufam že niaka dobra duša mi ju pošle na mail BurbonLA@gmail.com dik moc
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Crack) - neregistrovaný
Datum:2007-06-19 21:56:06
Čaute,potřeboval bych poslat crack. Jestli budete tak hodní tak ho please pošlete na : h.bartek@seznam DIK
[Odpověz]

Titulek: all
Nick: (izdo123) - neregistrovaný
Datum:2007-06-08 21:22:25
prosim poslite mi dakto cestinu na football manager 2007 ak chcete ja vam mozem poslat crack...prosim
[Odpověz]

Titulek: Crack
Nick: (Dave) - neregistrovaný
Datum:2007-05-30 21:18:26
Crack mám klidně pošlu ale vy mi taky poraďte...o řádek níž je můj email i icq...Díkes
[Odpověz]

Titulek: Re: Crack
Nick: (Crack) - neregistrovaný
Datum:2007-06-10 15:40:45
Tak ho pošli na didier3@seznam.cz nebo na icq : 210995167

Titulek: ...
Nick: (Dave) - neregistrovaný
Datum:2007-05-30 21:16:42
Mám vytvořený profil.Ale newím začit hrát zápasy...Pořád stojím na mrtvém bodě...Poradíte mi pls někdo ? icq:285127689, email: davelucas@centrum.cz,
[Odpověz]

Titulek: Football manager 2007
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-29 21:04:42
Poslete mi prosimvas CRACK na FOOTBALL MANAGER 2007 na e-mail:jabko22@seznam.cz diky moc
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (spike24)
Datum:2007-05-29 20:46:01
prosim pošlite mi niekto crak na FM2007 lebo patch 7.0.2 mi so starým crackom nejde ak niekto vie tak mi napiste na mail wolf8@zoznam.sk
[Odpověz]

Titulek: crack?
Nick: (bedalson) - neregistrovaný
Datum:2007-05-21 20:11:03
nasrat s crackem, mkupte si origo:-)))
[Odpověz]

Titulek: Crack
Nick: (Buřvik) - neregistrovaný
Datum:2007-05-18 17:29:47
Ahoj lidi nemohli byste me prosim vas nekdo poslat crack ............. burvik@seznam.cz dikes!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Radhaus) - neregistrovaný
Datum:2007-05-11 22:50:03
Muzu poprosit o crack na fm2007, kdyz mam patch 7.0.2......Radhausek@seznam.cz.......predem dekuji...snad bude za co....
[Odpověz]

Titulek: Crack???
Nick: (LUkos99) - neregistrovaný
Datum:2007-05-11 19:47:26
Cus, prosim poslete mi crack, nebo odkaz moc prosim...dekuji...Lukos99@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Crack na FM 2007
Nick: (dave4) - neregistrovaný
Datum:2007-05-10 23:06:12
Prosim posílejte crack na FM 2007 na mail david.teska@seznam.cz. Díky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (aRT) - neregistrovaný
Datum:2007-04-29 16:28:46
Jak se prosim vás hraje zápas už hodinu proklikávám mám sestavu a všechny blbosti jako kdo áže auty as tak ale newim jak přejít k zápasu?
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (wkxxx) - neregistrovaný
Datum:2007-04-12 19:30:09
prosim poslite mi crack na fm2007 lebo ked dam patch 7.0.2 tak mi so starym crackom nejde wkx@azet.sk dakujem
[Odpověz]

Titulek: Crack
Nick: (TheCube) - neregistrovaný
Datum:2007-04-11 15:12:10
Prosím neposlal by mi nekdo crack na mail thihen.k@seznam.cz diki
[Odpověz]

Titulek: ahoj
Nick: (riso15) - neregistrovaný
Datum:2007-04-05 16:57:54
prosim vas, neposlete mi niekto cestinu alebo slovencinu na manager 2007? dakujem:)...hegos@post.sk
[Odpověz]

Titulek: Nazdar
Nick: (Xavier9) - neregistrovaný
Datum:2007-04-04 12:24:59
Namate nekdo cestinu do football manager 2007 please??? Xavier9@seznam.cz Moc dekuju!!!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (F.I.L.I.P1)
Datum:2007-03-27 01:55:21
najlepśia hra
[Odpověz]

Titulek: odpovez
Nick: (crack(lukas)-neregistrovany) - neregistrovaný
Datum:2007-03-24 01:50:18
schanim crack na football manager 2007 pls poslete mi ho nekdo na Mafi9@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Cestina
Nick: (lukas) - neregistrovaný
Datum:2007-03-21 23:18:30
Nemohol by mi poslat niekto cestinu na mail prosiiim. lukas.marcin@post.sk
[Odpověz]

Titulek: CESTINA
Nick: (PETR) - neregistrovaný
Datum:2007-03-17 14:32:07
Please nemate nekdo cestinu do Fotbal manageru 2007 ??? Prosim kris@seznam.cz DIKY DIKY
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (alkos) - neregistrovaný
Datum:2007-03-15 11:44:09
Cau lidi ten crack mam tak mi napiste na mail A.l.e.s.K.o.l.a.r.@seznam.cz nebo se mrknete na stranku gamecopyworld.com a tam ho najdete
[Odpověz]

Titulek: Školení
Nick: (Kenny) - neregistrovaný
Datum:2007-03-12 16:16:49
Jak můžu školit dorostence nějakým starým hráčem?
[Odpověz]

Titulek: crack na FM07
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-03-02 01:38:27
ahojky, všechny vás zdravím, je nás stále více co mají zájem o crack.Najdu prosím někoho,kdo ten crack může přeposlat. Díky předem petr.liebig@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: crack na FM07
Nick: (Mark) - neregistrovaný
Datum:2007-03-09 19:42:00
ahoj shanim crack do fm07 poslete mi ho pls na Svojse.M@seznam.cz Dík moc

Titulek: crack FM07
Nick: (Bulvi) - neregistrovaný
Datum:2007-02-28 15:00:08
ahoj .....taky sháním crack,budu moc vděčný...dííky martinbulvas@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: please
Nick: (miso1) - neregistrovaný
Datum:2007-02-25 21:39:02
kto my preda tuto hru?
[Odpověz]

Titulek: CESTINA
Nick: (pecky10)
Datum:2007-02-20 18:01:18
pjosiiiim poslite niekto cestinu na fotball manager 2007 na pecky10@azet.sk hmmm
[Odpověz]

Titulek: crack too
Nick: (tonda) - neregistrovaný
Datum:2007-02-20 14:19:42
Také potřebuji crack, chlapy prosím wohrablo@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Crack
Nick: (wrabec) - neregistrovaný
Datum:2007-02-20 14:18:48
Také stále pořád scháním crack - všichni se tu ptají, ale nikdo tu ještě nehodil nějaký konkrétní odkaz :(( prosím prosím
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Kartman) - neregistrovaný
Datum:2007-02-20 02:22:44
Poslete mi pls crack na Football Manager 2007 na mail simoon.perina@seznam.cz...predem diky mooooc!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Somo) - neregistrovaný
Datum:2007-02-18 20:57:57
chcel by som abis se mi ako vyhram zapas proti silnejsim klubom ked mam slovan bratisalva a hrm o kvalitnejsiemu timu a ako nahrabem dobrich hracou ktori nemaju zaujem ? ä moj mejlik je extazinko@azet.sk dieks moc
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (Roman) - neregistrovaný
Datum:2007-02-12 19:07:40
prosím vás pošlete mi ho někdo na mejl Romanco@atlas.cz
[Odpověz]

Titulek: odinstalace
Nick: (adauto) - neregistrovaný
Datum:2007-02-09 22:56:29
ahoj...mam dotaz...když chci fm odinstalovat, tak se mi tam objeví No Java Environment (JRE) was found on this system...nevíte někdo co s tím?????????,
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (A.ureliu.s) - neregistrovaný
Datum:2007-02-07 18:04:58
hello all chtel bych se zeptat jesltui neznate nejaky stranky na hodnoceni hracu do fm a tak.myslim tim jako trenba vyhodne nakupy mladych hracu a tak apod.kdfyz budete vedet tak dejse vedet pls na icq:256-949-269 dik a zatim
[Odpověz]

Titulek: Fota hračů
Nick: (Freddy) - neregistrovaný
Datum:2007-02-05 18:28:59
Chtěl bych dat fota hráčů do hry poradte jak popřípadě jestli někde existuje download česke ligy Dik za odpovědi
[Odpověz]

Titulek: Vše do FM07
Nick: (PeterNet) - neregistrovaný
Datum:2007-02-03 16:56:10
Vše potřebné pro FM07 naleznete na FM200x.net!
[Odpověz]

Titulek: Re: Vše do FM07
Nick: (fasa) - neregistrovaný
Datum:2007-05-03 19:02:00
nejde mi se tam zaregistrovat nevis cim to muze bejt?

Titulek:  
Nick: (liam20) - neregistrovaný
Datum:2007-02-03 04:07:26
418652008 nabizim FM2007 cestinu za crack
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (cernik16@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2007-04-07 15:30:59
vyměním jestli chceš

Titulek: netreba crack
Nick: (luko31) - neregistrovaný
Datum:2007-02-02 23:27:05
Na tuto hru netreba crack!!!staci ak vyhladate exe,potom vlastnosti a kompabilita s windows NT
[Odpověz]

Titulek: Crack
Nick: (Ludvajs) - neregistrovaný
Datum:2007-02-02 18:13:47
pošlete mě někdo prosím crack na tuto hru na huserek@tiscali.cz, děkan
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (baw) - neregistrovaný
Datum:2007-01-15 23:03:24
odtud jsem stáhl češtinu, jde bez problémů http://www.fm2007.wz.cz/FM07-CZE.rar
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (gavriello) - neregistrovaný
Datum:2007-09-14 13:56:47
Mohl bych se pridat s prosbou o češtinu na FM 2007?!Vsšechny odkazy co tu jsou jsou už neplatný,díky icq 23747036 a mail gavriello@seznam.cz

Titulek: čeština
Nick: (cestr) - neregistrovaný
Datum:2007-01-15 18:33:48
Ahoj má někdo prosím Vás češtinu do teto skvělí hry dík. cestr29@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-01-13 19:58:50
Prosím pošlete mi češtinu a Můj e-mail.Je to bombová hra.Michalnascak@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (jags) - neregistrovaný
Datum:2007-01-10 15:21:51
Prosim pošlete někdo češtinu na fm2007 na .zbynek@seznam.cz. Díky
[Odpověz]

Titulek: crack pls
Nick: (di) - neregistrovaný
Datum:2007-01-07 23:58:29
potřebuju crack nevadí jestli bude anglicky protože mám češtinu ale nevím jek ji mám nainstalovat tak mi pošlete crack pls V.Patik@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-01-06 01:51:41
prosim pošlete mi někdo češtinu na managera 2007 díky 1SODIK1@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (Carlos) - neregistrovaný
Datum:2007-01-05 14:51:50
Prosím, fotbalový manageři, pošlete mi prosím crack na FM07 verze 7.0.1 na mail - carlosr@email.cz... Moc díky
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (cimi) - neregistrovaný
Datum:2007-01-04 02:44:06
prosim vas poslete my nekdo cestinu do fm 2007 cimit@seznam.cz dik moc
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (martin) - neregistrovaný
Datum:2007-08-04 00:13:33
posles mi prosim cestinu do fm 2007 na martinkanis123@gmail.com velmi pekne dakujem

Titulek: co s tim?
Nick: (roman) - neregistrovaný
Datum:2007-01-01 17:30:34
nedavno jsem si sehnal fm managera 07, nainstaloval ho a po spusteni se mi ukazaly uvodni reklamy ale dale jen pak cerna obrazovka a kurzor mysi, zkousel jsem to nekolikrat prenistalovat i jsem si managera stahl z netu a porad je to stejne. Nevite nekdo prosim co s tim? dekuju
[Odpověz]

Titulek: Re: co s tim?
Nick: (vVhashek) - neregistrovaný
Datum:2007-02-02 02:29:50
hele prosim te poslal bys mi crack na email vVhashel@seznam.cz budu vděčnej a muzu se ti kama zeptat na to proč ti to nejde

Titulek: brista8@seznam.cz
Nick: (brista8) - neregistrovaný
Datum:2006-12-28 17:25:10
pls. posli mi crack na football manager 2007 Díky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (rambo001) - neregistrovaný
Datum:2006-12-25 02:06:02
Nazdar potřeboval bych crack na českou verzi téhle hry prosím pošlete ho na :LukasValenta01@seznam.cz thanx
[Odpověz]

Titulek: utilita Trainer na penize do hry
Nick: (lucas) - neregistrovaný
Datum:2006-12-24 22:22:27
cus lidy stahnul jsem si tuhle utilitu ale nevim jak funguje, potrebuju poradit. Tak si ji muzete stahnou(kdyz si najedes vejs na tyhle strance tak uvidis Čeština, návod, cheaty, kódy, ..., a jak je cheaty-tak kliknes na link a tam si to stahnes, dystak napiste komu by to slo(ICQ 299026116)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (tomik.84) - neregistrovaný
Datum:2006-12-24 16:28:54
ahoj,pošlete mě prosím češtinu na fm 2007,prosím!!!na email Tomik.84@seznam.cz,děkuji.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-23 03:05:23
cestina do fm 2007 na tomasrandl@seznam .cz prosim
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Tony) - neregistrovaný
Datum:2006-12-22 22:49:54
Ahoj chlapi pošlete mi prosím někdo crack na fm07 na mail: antonio_21@atlas.cz.. moc Vám předem děkuji nebo alespoň info, odkud bych si ho mohl stáhnout. Tony
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Tony) - neregistrovaný
Datum:2006-12-22 22:49:51
Ahoj chlapi pošlete mi prosím někdo crack na fm07 na mail: antonio_21@atlas.cz.. moc Vám předem děkuji nebo alespoň info, odkud bych si ho mohl stáhnout. Tony
[Odpověz]

Titulek: čeština do Football manager 2007
Nick: (borec) - neregistrovaný
Datum:2006-12-22 20:38:35
pls pošlete mi češtinu do football manager na Tomasrandl@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Cestina do football manager
Nick: (Shevchenko) - neregistrovaný
Datum:2006-12-21 23:29:14
Muzete mi plz poslat Cestinu do football manager 2007 na e-mail F.Filipczyk@seznam.cz dik
[Odpověz]

Titulek: Trainer
Nick: (fuki) - neregistrovaný
Datum:2006-12-20 01:59:35
Vie niekto ako funguje ten trainer na pridavanie penazi???
[Odpověz]

Titulek: Re: Trainer
Nick: (baw) - neregistrovaný
Datum:2006-12-20 03:07:57
tak to hrej bez traineru! potom je ta hra o ničom, když máš všchno co chceš, je to potom nuda

Titulek: Re: Trainer
Nick: (lucas) - neregistrovaný
Datum:2006-12-24 03:00:14
uz vis jak funguje ten trainer???? llastovicka@seznam.cz

Titulek:  
Nick: (Juninho8) - neregistrovaný
Datum:2006-12-19 21:05:16
ahoj chlapy potřeboval bych crack na čekou verzi... prosím pošlete mi někdo na KovarLibor @seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: rr
Nick: (mihaelm) - neregistrovaný
Datum:2006-12-18 17:10:48
mam problem.polovica jesene bola super no potom sa mi prestalo darit.potreboval by som navod bud na taktiku a trening.hram za zilinu,mam ju slusne posilnenu ale stale to neni to prave orechove
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Silver) - neregistrovaný
Datum:2006-12-17 16:36:43
A všechny možný cracky,včetně toho co hledáte,najdete na: www.gamecopyworld.com
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Silver) - neregistrovaný
Datum:2006-12-17 16:34:34
Čeština- http://www.sendspace.com/file/9h3ziu Odtud jsem ji před chvilkou stáhl já.. Jinak určitě vyjde v patchy.Zatím existuje verze 7.0.1.Bohužel zatím jsem nenarazil na crack,takže jsem neinstaloval a tudíž nevím jestli už čeština je v něm a nebo bude v dálším.
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (mihaelm) - neregistrovaný
Datum:2006-12-18 17:07:39
mne na to funguje stary crack

Titulek:  
Nick: (plajnis) - neregistrovaný
Datum:2006-12-14 23:58:39
Poslete mi prosim vas crack a cestinu na Football manager 2007, muj mail je plajnis@centrum.cz, predem dekuji
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Tony) - neregistrovaný
Datum:2006-12-10 18:55:20
pro Michala: a mohl bys mi to zkusit poslat mailem?? zazipovat to , kdyžtak to rozsekat, prý to má mít 41souborů a poslat, prosím? Nebo se ti do toho nechce??prosím..kdyžtak mi napiš maila, buď antonio_21@atlas.cz nebo Antonin.Vavrda@seznam.cz...ta čeština ti funguje??
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Fk Teplice) - neregistrovaný
Datum:2006-12-08 01:07:57
PLS potrebuju crack na Football Manager 2007 e mail je FK.Teplice@seznam.cz predem diky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Tony) - neregistrovaný
Datum:2006-12-07 23:36:31
není zač, snad to půjde,jo ten patch musíš rozbalit... jak si sehnal tu anglickou verzi, prosímtě...já to stahuju přes bitlord, ale to je strašně pomalé..
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (michal) - neregistrovaný
Datum:2006-12-08 02:10:24
kamarád mě to donesl ale říkal že to stáhl s www.torrentz.com

Titulek: Re:
Nick: (jarda2004) - neregistrovaný
Datum:2006-12-15 22:03:35
Kde můžu najít češtinu na FM 07? Kdybys jí někdo měl tak mi jí pošlete na jarda2004@seznam.cz

Titulek: Re:
Nick: (david369) - neregistrovaný
Datum:2007-08-21 18:33:20
chalany kto chce hru napiste mail ja vam poslem lin nie rapid obycajna slovenska stranka uplne free bez registraciee tak kto to chce nech posle mail funguje to na 100 pro

Titulek:  
Nick: (michal) - neregistrovaný
Datum:2006-12-07 03:11:21
můžete mě prosím někdo poradit jak tam tu češtinu dostat??? maám ju tam přepsal sem ten soubor co byl ve složce languages ale de mě to furt jen anglicky
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (tony) - neregistrovaný
Datum:2006-12-07 20:30:16
stáhni si čský patch a poté se tě to zeptá na upgrade, ty tam najdeš cestu do toho souboru,kde máš uloženou anglickou verzi a spustíš a mělo by to jít, takhle jsem to dělal u fm2006. TOny

Titulek: Re:
Nick: (michal) - neregistrovaný
Datum:2006-12-07 22:51:46
dík tony

Titulek: fm 2007
Nick: (tom) - neregistrovaný
Datum:2006-12-07 01:55:36
Čaute, stáhl jsem to z torrentu zazipované a za cca 2 hoĎky jsem hrál. Bez CD, s crackem v Angličtině. Ted sháním ru češtinu. Tak dejte echo zde nebo na srdceevropy@seznam.cz. Dík Tom
[Odpověz]

Titulek: Re: fm 2007
Nick: (tony) - neregistrovaný
Datum:2006-12-07 20:28:21
češtinu mám, ale potřeboval bych anglickou verzi,poraď mi, přes ten torrent mi to nejde. Tony...mail: antonio_21@atlas.cz

Titulek: Zhanam crack na fm07
Nick: (kovo) - neregistrovaný
Datum:2006-12-06 18:50:42
Caute, prosim Vas, poslite mi niekto crack na fm2007. Mail je kowo@post.sk
[Odpověz]

Titulek: Patch
Nick: (JaPa) - neregistrovaný
Datum:2006-12-06 02:22:39
po nainstalovani patche 7.0.1 mi nejde Fm spustit, nevite pls nekdo ja to spustit?
[Odpověz]

Titulek: Crack!!!!
Nick: (Branko) - neregistrovaný
Datum:2006-12-05 22:02:40
Potřebuju crack na FM 07 pošlete mi ho někdo PROSÍM na djord@seznam.cz Mockrát děkuji předem!!!
[Odpověz]

Titulek: Cestina
Nick: (Koryy) - neregistrovaný
Datum:2006-12-03 17:58:18
cau lidi vsechny vas moc prosim jestli mate nekdo cestinu tak mi ji pls poslete na icq 498 099 027.Starsne moc vam dekuje jestli mi to nekdo posle
[Odpověz]

Titulek: crack!!!!!!!!!!!
Nick: (tom) - neregistrovaný
Datum:2006-11-28 20:18:18
pls kdo bude tak hodný a pošle mi crack na tomas.komendas@seznam.cz??
[Odpověz]

Titulek: Re: crack!!!!!!!!!!!
Nick: (rad) - neregistrovaný
Datum:2006-12-03 04:23:30
také zháním crack na managewra 07 když ho budeš mít tak ho pošli na j.radula@seznam.cz.Moc dík

Titulek: cestina
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2006-11-20 15:38:50
Lidi, naucte se anglicky, kdyz uz si to nekde sosnete!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: cestina
Nick: (Arnold) - neregistrovaný
Datum:2006-11-24 17:19:18
Absolutní souhlas...

Titulek: cestina
Nick: (martin0512) - neregistrovaný
Datum:2006-11-16 06:53:05
skuste http://www.sendspace.com/file/9h3ziu alebo http://www.nahraj.cz/down/7944068/cestinaFM2007.rar.html
[Odpověz]

Titulek: 100%Čeština
Nick: (Citrusini) - neregistrovaný
Datum:2006-11-14 01:01:51
Zdar lidi tady najdete kompletní češtinu.Přeju skvělou zábavu je to super!http://www.fm200x.net/modules.php?name=Downloads&op=getit&lid=235
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Enak) - neregistrovaný
Datum:2006-11-14 00:45:00
shanim češtinu do teto hry a ten link co je nize nefachci pomuze mi nekdo plz muj mejl je Modela@seznam.cz predem moc dik
[Odpověz]

Titulek: Please čestinu
Nick: (Luky715) - neregistrovaný
Datum:2006-11-14 00:44:54
Hej chlapi moze mi niekto poslat link na cestinu-kompletnu na adresu GlustikLukaszavinaczoznam.sk
[Odpověz]

Titulek: Cestina
Nick: (laado) - neregistrovaný
Datum:2006-11-12 23:27:18
hej ludia prosim napiste sem link na cestinu alebo mi ju poslite na Laado@zoznam.sk thnx
[Odpověz]

Titulek: Cestina
Nick: (Rixsus) - neregistrovaný
Datum:2006-11-12 18:40:53
Hosi kupte si hru je kompletne po cesky :D:D:D ja vam za to nemozem ze to stahnete a nezaplatite :D:D:D lolci piratsky ,....
[Odpověz]

Titulek: FM 07 cestina
Nick: (Andre) - neregistrovaný
Datum:2006-11-12 18:13:16
Cavte, prosim vas mohli by ste mi poslat link na cestinu hry fm 07? Ale kopletnu. Na email gradac1@azet.sk alebo na icq 215- 474-904 alebo na skype ma najdete pod nazvom Piotr Dolok. Diki moc
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Banán) - neregistrovaný
Datum:2006-11-08 18:42:21
díky za tučeštinu z FM 2006 aspon ěnco ale chtěl bych říct aby sem kdokoliv al kompletní češtinu do FM 2007 hned jak jí někde uvidí ;-) předem díky Bany
[Odpověz]

Titulek: cestina na fm
Nick: (Matio) - neregistrovaný
Datum:2006-11-08 15:53:37
mohol by mi ju niekto poslat na marcinko - zavinnac -post.sk . DIKY MOC
[Odpověz]

Titulek: rocky
Nick: (michal) - neregistrovaný
Datum:2006-11-08 01:39:29
prosímváš pošlete mi češtinu na fotball manager 2007 prosím moc vám děkuji můj email je Rousar1@seznam.cz nebo icq-438-569-005 spíš to icq dík moc
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Jorge) - neregistrovaný
Datum:2006-11-08 00:20:00
potrebujem stranku kde najdem crack na FM 07........prosiiiim
[Odpověz]

Titulek: sháním haffo mooc crack na fm2007
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-11-06 01:35:18
hoj potřeboval bych haffo moc crack na football managera 2007......plsss pošlete mi ten crack co nejrychleji, abych mohl pařit..................můj email je: tom.xxxxx@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (akaj) - neregistrovaný
Datum:2006-11-04 19:57:35
Ahoj mohl by mi nekdo poslat češtinu do Football Manager 2007 marek9453@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (morokura) - neregistrovaný
Datum:2006-11-04 01:03:39
musis si sehnat crack ja ho mam chces ho poslat?
[Odpověz]

Titulek: Re: crack bych potřeboval
Nick: (klimy) - neregistrovaný
Datum:2006-11-06 01:30:24
ahoj já bych ho hafo moc potřeboval.................................můj email je tom.xxxxx@centrum.cz

Titulek: Re: Crack na FM 2007
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-11-14 18:18:48
muzes mne poslat crack na FM 2007 na cavalera10@centrum.cz Moc DIK!

Titulek: Re:
Nick: (Jose) - neregistrovaný
Datum:2006-11-28 11:37:47
Moooooooooc prosím o ten crack. Můj mail je GargulaJ@seznam.cz. Dík

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-11-28 15:53:29
pěkně prosím o crack na CZ verzi - adisator@seznam.cz, díky moc

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-03 01:06:29
pošlete mi někdo crack na football manager 2007 na e-mailj.radula@seznam.cz předem dík

Titulek: Re:
Nick: (Palfe) - neregistrovaný
Datum:2006-12-03 16:46:20
Prosimte posli mi CRACK na michal.simik@seznam.cz nebo napis na 243-855-118.Díky

Titulek: Re: Crack na fm2007
Nick: (nervak) - neregistrovaný
Datum:2006-12-05 01:52:33
čus! moc bych potřeboval ten crack, prosímtě pošly mi ho!můj e-mail je nerrvakk@seznam.cz

Titulek: Re:
Nick: (kobrato) - neregistrovaný
Datum:2007-01-05 04:04:53
Posli mi pls crack na football manager 2007 diky tom

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-01-20 01:54:10
čau já bych ho taky mooooooooooooc potřeboval pošli mně ho na petriic@seznam.cz jo je tam ii

Titulek: Re:
Nick: (Petula) - neregistrovaný
Datum:2007-02-03 18:05:33
prosím crack na Football manager 2007 na email 73P@seznam.cz

Titulek: Re:
Nick: (kiri) - neregistrovaný
Datum:2007-06-29 00:59:57
prosimte posli mi ten crack martin.kiedron@seznam.cz

Titulek: deamon
Nick: (dawys) - neregistrovaný
Datum:2006-11-02 02:48:06
Když sem to nainstaloval, tak to po mě chce pak CD, nevíte čim to je? stáhnul sem to přes DC++ a přes deamona nainstaloval? Poradí někdo? dawys@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Cestina
Nick: (Rony) - neregistrovaný
Datum:2006-11-01 12:16:50
Diky za ten link ta cestina mi funguje dik moc Rony.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Citrus) - neregistrovaný
Datum:2006-10-26 13:22:47
Borec, děkuju je to lepší než nic.A nevíš náhodou kdy to bude k mání komplet přeložený.
[Odpověz]

Titulek: Čeština na FM 07
Nick: (Borec) - neregistrovaný
Datum:2006-10-25 21:42:20
Ahoj přátelé. Vidim že všici chcete češtinu na FM 07 tak tady jí stahujte: http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/80533/czech_to_FM07.rar_(1.57MB).html Přeju příjemnou zábavu :-)
[Odpověz]

Titulek: Re: Čeština na FM 07
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-11-01 01:45:47
ten link nefunguje!!!

Titulek: Re: Čeština na FM 07
Nick: (martin0512) - neregistrovaný
Datum:2006-11-04 03:03:41
dik.ide to

Titulek: Re: Čeština na FM 07
Nick: (Tote) - neregistrovaný
Datum:2006-11-04 17:41:51
Díky moc- urcite je to lepsi nez nic. Prosim te bude i finaly verze? komplet prelozeno? Diky

Titulek: Re: Čeština na FM 07
Nick: (Belinho79) - neregistrovaný
Datum:2006-11-20 20:26:49
heej neposles my cestninu lebo ja tu hru hrajem proste stale..mne to moc bavi..hral som aj fm 05,06 ale po chcem to po česky tak pleas,,,,ked tak my ju posli na masielko@orangemail.sk..jo diky

Titulek: sháním češtinu
Nick: (Mike) - neregistrovaný
Datum:2006-10-25 20:51:17
taky bych potřeboval češtinu,ale nikde sem jí nenašel.... když někdo sežene,napište pls na Rydl3@seznam.cz předem dík!!!!
[Odpověz]

Titulek: shanim čestinu
Nick: (maro) - neregistrovaný
Datum:2006-10-24 20:59:55
prosim, pošlete mi někdo čestinu do football manager 2007 na mail maro.sniper@seznam.cz ,,,předem diky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Ferča) - neregistrovaný
Datum:2006-10-24 01:26:23
Pošlete mi někdo prosim čěštinu michael.perny@seznam.cz dík.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Citrus) - neregistrovaný
Datum:2006-10-24 01:20:50
Pošlete mi prosim někdo češtinu ať můžu začít hrát, mě se to v ájině nechce to není ten požitek.schumachrovec@seznam.cz předem díky.
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (franta) - neregistrovaný
Datum:2006-10-24 00:54:25
poslete mi cestinu joe012@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Prosím!!!Pleas!!!Be toho si nezahraju!!
Nick: (golostroj) - neregistrovaný
Datum:2006-10-23 19:43:12
Pošlete mi pleas češtinu do Fotball Manager 2007!!! Já už ho mám ale potřeboval bych češtinu!!! dominik99@seznam.cz Stačí mi link kdo mi pošle link nebo tu češtinu máme ode mně linky na torent,rapida,sendspace prosím!!
[Odpověz]

Titulek: torrent
Nick: (kucykk) - neregistrovaný
Datum:2006-09-11 02:09:53
az nekdo bude mit torrent na tuhle hru tak at mi napise odkaz na kucykk@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: torrent
Nick: (martin0512) - neregistrovaný
Datum:2006-11-04 03:07:26
dik.ide to

Titulek: Re: torrent
Nick: (martin0512) - neregistrovaný
Datum:2006-11-04 03:08:15
http://www.torrentspy.com/torrent/900909/Football_Manager_2007_including_crack ale nie je to CZ

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Football Manager 2007
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Football Manager 2007
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 49324x - statistika
Football Manager 2007 85 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-10-00
Football Manager 2007

Průměrné hodnocení z médií:

85.00 %

Min : 79 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Sports Interactive
Distributor: SEGA
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 12
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %