Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Football Manager 2010 > PC > Sport

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
MOBIL - Football Manager Handheld 2010 (iPhone) 84.00 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORETomáš Zvelebil---90 %SCORE 190
LEVELTomáš Krajča9/1090 %LEVEL 185
hry.Sme.skJán Kordoš9.3/1093 %2010-02-19
BonuswebMichal Kuliš---85 %2009-11-30
Sector.skkorec8.5/1085 %2009-11-30
GameSite.skEjkej---90 %2009-11-27
Recenzeher.euJan Klimus---90 %2009-11-21
Hrej.czAleš Smutný9/1090 %2009-11-19
GameParkxjohn---89 %2009-11-18
Games.czBergy8.5/1085 %2009-11-04
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

88.70 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 93 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

89.67 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 95 %
Pořadí:

Celkově: 361 z 5973 Žebříček
PC: 121 z 3166 Žebříček
PC/Sport: 3 z 181 Žebříček
Vše/Sport: 13 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Doupě2009-09-22
Bonusweb2009-09-18

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Football Manager 2010
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Football Manager 2010
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 14864x - statistika
Football Manager 2010 89 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-10-30
Football Manager 2010

Průměrné hodnocení z médií:

88.70 %

Min : 85 % Max : 93 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Sports Interactive
Distributor: SEGA
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 10
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> GamePark : 89 %
Vytknout musíme snad jen největší vadu na kráse: i když byl 3D režim zobrazení zápasu značně vylepšen, stále není dokonalý a je co zlepšovat.
> Hrej.cz : 9/10
FM2010 přináší další vylepšení, které nejsou zbytečnými a hlavně systém individuálních rolí hráčů dělá z nejlepšího fotbalového manažeru ještě lepší nejlepší fotbalový manažer.
> Recenzeher.eu : 90 %
Pokud máte rádi tahové strategie s obrovským množstvím statistik a říkáte si pořád ještě jeden zápas a jdu spát, jste tu správně.
> Games.cz : 8.5/10
Jedinou nevýhodou letos bude zřejmě nutnost i pro ostřílené hráče osvojit si nové rozložení voleb. Football Manager opět potvrdil svou dosud nezlomnou pozici mezi manažery.
> Bonusweb : 85 %
Tento ročník se zaměřil na změny vycházející vstříc spíše nováčkům, ale i přesto potěší řadu zkušenějších. Je trochu škoda, že velké novinky více nezasahují do samotného nitra hry.
> Sector.sk : 8.5/10
Celkový dojem z hry je lepší ako vlani – najmä vďaka náprave chýb v cenných novinkách, akým stále je zaujímavý a čoraz živší 3D engine a vôbec systém zápasov. Na druhej strane, audiovizuálna stránka stále neohromí.
> Časopis SCORE : 90 %
FM 2010 v mnohém jen dotáhl a vyladil funkce i myšlenky minulého ročníku a upravil nedobré herní komponenty. Nová navigace je jednoznačně výhrou, stejně jako přepracovaná taktika a zápasový engine.
> hry.Sme.sk : 9.3/10
Najbohatšie štatistiky, obrovská databáze hráčov, tentoraz sa otvára nováčikom, pre skúsených pribudli zaujímavé novinky, dobre sa na to pozerá, ešte lepšie sa to hrá a nie je nič lepšie na svete.
> LEVEL : 9/10
Nejfotbalovější ze všech manažerů, letos ještě vstřícnější k nováčkům a stále úžasně detailní a propracovaný.
> GameSite.sk : 90 %
Najlepší manažér na trhu. Ponúka veľmi dobré nové vylepšenia, vďaka ktorým sa stáva hra viac prístupnejšia pre nováčikov, no zároveň neuberá na kvalite, ba naopak.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %