Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Football Manager 2012 > PC > Sport

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš8.8/1088 %2012-01-24
Časopis SCORETomáš Zvelebil---90 %2012-01-07
Sector.skmatus_ace8.5/1085 %2011-11-12
Topzine.czTadeáš Kubů---95 %2011-11-12
ZingOldřich Plánka / Henzmatrion9/1090 %2011-11-07
Recenzeher.euMichal Klacik8/1080 %2011-11-04
GameSite.skEjkej---90 %2011-10-28
DoupěKamil Gric8/1080 %2011-10-25
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx8/1080 %2011-10-17
Games.czAleš Smutný9/1090 %2011-10-17

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

86.80 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

87.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 90 %
Pořadí:

Celkově: 506 z 5973 Žebříček
PC: 181 z 3166 Žebříček
PC/Sport: 8 z 181 Žebříček
Vše/Sport: 24 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Football Manager 2012
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Football Manager 2012
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5921x - statistika
Football Manager 2012 87 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-10-15
Football Manager 2012

Průměrné hodnocení z médií:

86.80 %

Min : 80 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Sports Interactive
Distributor: SEGA
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 8/10
S hrami od Sports Interactive se to má podobně jako s filmy od studia Pixar. I zde stále čekáme na titul, o němž bude možné říci, že nebyl alespoň tak dobrý, jako jeho předchůdce. Schválně hádejte, jak to dopadlo s Football Manager 2012...
> Games.cz : 9/10
Žádný update soupisek. Naopak, FM 2012 je další vynikající ročník krále fotbalových manažerů, který přináší pořádnou porci vylepšení, jež výrazně zvyšují tradičně kvalitní hratelnost a návykovost. Pro milovníky žánru naprosto jednoznačná záležitost.
> Doupě : 8/10
Z pohledu fanouška nemám s množstvím novinek v novém Football Manageru problém. Jsou praktické a funkční, nebál bych se diskutovat o jejich vlivu (týmové rozhovory občas fungují téměř jako zásah vyšší moci), ale to je možná jen subjektivní postřeh, na kterém se s jinými fanoušky neshodnu. Tak či onak je 2012 dobrý ročník, rozhodně nejlepší vůbec. Pokud jste s některým z posledních dílů trávily desítky hodin a měli jste problémy odtrhnout se, nečekejte letos nic menšího než návrat do herního, často asociálního stavu, kdy se od počítače zvednete skutečně jen kvůli nejnutnějším potřebám.
> GameSite.sk : 90 %
Čo dodať na záver? Football Manager je proste zas a znova kráľom manažérskych hier. Autori jednoducho vedia, čo hráči tohto žánru chcú a sú skutočne majstrami. Dokážu vždy priniesť premyslené a dôležité novinky, ktoré posúvajú hrateľnosť o krok vpred. A výnimku netvorí ani tento ročník.
> Recenzeher.eu : 8/10
Bez pochyby se Football Manager zařazuje mezi povedené tituly, které srší nápaditostí a originalitou. Zejména za neocenitelnou se pokládá forma hry jako simulátoru manažerství, což představovalo v roli vývojářů sázku do loterie. Vyplatila se!
> Zing : 9/10
Dokonalý sportovní manažer opět přináší evoluci namísto revoluce. Věrnost sportu nutností. Pro fanoušky samozřejmá povinnost, ale i další stratégové mohou nalézt zalíbení v jeho komplexnosti a snaze nabídnout se i novému publiku.
> Sector.sk : 8.5/10
Je až podivuhodné ako dlho sa Sports Interactive dokážu držať na vrchole. Rovnako aj to, že sa nikto iný nesnaží poriadne využiť potenciál tohto trhu. Autori však rozhodne nezaspali na vavrínoch a udávajú, že je vo Football Manager 2012 vyše 800 rôznych noviniek a vylepšení. Taký počet sa ani spozorovať nedá, čiže pravosť sa dá len ťažko overiť. Pravdou však je, že aj napriek muchám, ktoré sprevádzajú každý diel pri vydaní (a postupne sa patchujú; niektoré úspešnejšie, niektoré menej), je Football Manager 2012 opäť najlepším titulom svojho druhu na trhu. Prílišnú podobnosť s predchádzajúcimi troma ročníkmi nemožno
> Topzine.cz : 95 %
Football Manager 2012 opravdu má velice málo slabých stránek, a pokud nějaké má, dokáže je schovat za obrovské hromady možností, co dělat. Navíc přidává ke všemu velice přehledné menu a dobrý tutoriál, který vás do hry uvede. Stejně jako válcuje FIFA svého konkurenta na poli sportovní hry, stejně drtí Konami sokova FIFA Managera svým novým výtvorem. Jedním slovem: skvostné.
> Časopis SCORE : 90 %
Footbal Manager není hra pro každého. Tempo je opravdu želví, ale pokud milujete fotbal a rádi byste vedli Spartu za titulem, to celé v solidní 3D grafice, češtině a se všemi tutoriály po ruce, rozhodně neváhejte!
> hry.Sme.sk : 8.8/10
Nie je to však jednoduchá hra. Práve teraz ale môžete ukázať, či sú vaše manažérske schopnosti len tradične krčmovo-chvastúnskeho typu, alebo máte skutočne čuch na hráčov.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %