Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

NHL 08 > PC > Sport

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - NHL 08 (X360) 86.60 %PS3 - NHL 08 (PS3) 87.50 %

Kde koupit ?

Microgames  247 Kč  
FunStore  249 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---40 %SCORE 164
LEVEL 6/1060 %LEVEL 157
GamesWEB.sk ---50 %2007-11-08
Vokr.com 4/1040 %2007-10-26
EscapeMag (pozastaven) ---25 %2007-10-11
GameStar.cz 6.2/1062 %2007-10-05
Recenzeher.eu ---55 %2007-09-27
GamePark ---45 %2007-09-26
Bonusweb ---50 %2007-09-21
Games.cz 4/1040 %2007-09-18
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

46.70 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 25 %
Max. hodnocení: 62 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

73.53 %

Počet hodnocení: 19
Min. hodnocení: 20 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 4977 z 5973 Žebříček
PC: 2504 z 3166 Žebříček
PC/Sport: 154 z 181 Žebříček
Vše/Sport: 420 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

hry.Sme.sk2007-09-17
Hratelne.cz2007-07-28
Recenzeher.eu2007-07-22

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: nastavení ovladače
Nick: (Anna) - neregistrovaný
Datum:2009-09-22 23:27:47
Můžete mi prosím napsat jak se nastavuje ovladač? když kliknu na nastavení ovladače, tak se mi zobrazí, ale nelze nastavit - nereaguje. Ovladač jinak ve hře funguje normálně (tedy s původním nastavením) jen jsem nepřišla na to jak vystřelit na bránu. Občas to vystřelí občas ne. Moc děkuji
[Odpověz]

Titulek: Re: nastavení ovladače
Nick: (JLR) - neregistrovaný
Datum:2009-11-21 13:39:15
Mě to dělá to samé!!!! Vůbec tam nejde nic přestavit (je to jak mrtvé) a původní nastavení vůbec nechápu - střílet vůbec nejde. PORAĎTE NĚKDO. Ovladač mám Trust Predator.

Titulek: hapta
Nick: (erik) - neregistrovaný
Datum:2009-01-04 02:40:36
je to super hra
[Odpověz]

Titulek: chytání
Nick: (góólman) - neregistrovaný
Datum:2008-12-06 19:38:19
jak se chytá??? v nhl 08
[Odpověz]

Titulek: NHL 08
Nick: (Dera)
Datum:2007-12-16 19:43:05
to je pravda ale na x-boxu je to vic promakany sice ale taky je to o dost drazsi
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Dera)
Datum:2007-12-16 19:41:00
je to pravda ze je to na x-boxu lepsi, je pravda ze se na to vysrali na pc ale s takovejma debilama se nic nenadela
[Odpověz]

Titulek: nhl 08
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2007-10-12 14:10:54
Tak to nehrajte kdiš se vam to nelibi
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Sparazza) - neregistrovaný
Datum:2007-09-26 17:44:53
No ja sem od toho cekal víc... je to celkem nuda 07 me bavila víc...Hlavne ze na x360 je to promakany a na pc se EA.sport vysrali
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Bushido) - neregistrovaný
Datum:2007-09-26 01:03:02
Podle mě super hokej hlavně co se tíče samotné hry, grafika sice stejná ,ale jinak dobrá já dávám 75%
[Odpověz]

Titulek: Nuda
Nick: (mww) - neregistrovaný
Datum:2007-09-22 23:23:05
Jo se vsema souhlasim jako fakt me to hodne sklamalo cekal sem od toho fakt vic lepsi komentar lepsi grafiku a tak ale proste je to NHL 07 s novym menu a soupiskama a je tam navic AHL ale to je tak vsechno co je na tom novy :-( proste tvurci od EA myslej hlavne na hrace xboxu playstatyonu a dalsich konzoli ale hraci PC jim sou uplne ukradeny :-( takze sem fakt sklamanej
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (dodo007) - neregistrovaný
Datum:2007-09-21 15:28:51
Já teda nevím jak moc to je stejný naposledy jsem měl verzi 2002 ale dost se mě zhnusilo u 08 chytání golmana jako kdyby tam žádnej nebyl.Nejlepší golman byl u 98.Dal bych ještě méně než 40%.
[Odpověz]

Titulek: Nastavovaná kaše
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-09-15 17:33:36
Vezměte NHL07, dosaďte do něj nové menu a aktuální soupisky týmu a máte NHL08. Ve hře nepostřehnete jedinou novou animaci. Velké zklamání - dávám 40%.
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
NHL 08
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



NHL 08
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 18774x - statistika
NHL 08 47 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-09-21
NHL 08

Průměrné hodnocení z médií:

46.70 %

Min : 25 % Max : 62 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Sports
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 10
Počet preview: 3

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %