Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Pro Evolution Soccer 2008 > PC > Sport

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Pro Evolution Soccer 2008 (X360) 80.00 %PS3 - Pro Evolution Soccer 2008 (PS3) 84.00 %PSP - Pro Evolution Soccer 2008 (PSP) 70.00 %WII - Pro Evolution Soccer 2008 (Wii) 86.67 %

Kde koupit ?

FunStore  299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---85 %SCORE 166
LEVEL 8/1080 %LEVEL 159
 ---93 %2008-01-19
Recenzeher.eu ---88 %2007-12-25
GameStar.cz 8/1080 %2007-11-21
Doupě 8.5/1085 %2007-11-16
GamePark ---89 %2007-11-14
Bonusweb ---86 %2007-11-03
Hrej.cz 8/1080 %2007-10-31
Games.cz 8/1080 %2007-10-30
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://www.emag.cz/videorecenze-pro-evolution-soccer-2008/Autor: Jan Švehla (eMag.cz) - hodnocení: 78%2007-11-25

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

84.60 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 93 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

84.44 %

Počet hodnocení: 9
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 794 z 5973 Žebříček
PC: 304 z 3166 Žebříček
PC/Sport: 22 z 181 Žebříček
Vše/Sport: 61 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamesport2007-10-05
Recenzeher.eu2007-09-27
Gamesport2007-07-26

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: PES 2008-czech super patch
Nick: (Spartan) - neregistrovaný
Datum:2015-05-02 19:50:42
Zdarec,nevíte někdo jak nainstalovat do hry czech super patch a kde to stáhnout?
[Odpověz]

Titulek: PES 2008-lahúdka
Nick: (Gerrard) - neregistrovaný
Datum:2009-03-03 00:40:30
PES 2008 má výbornou grafiku,dobrou hudbu a parádni hratelnost.Kdýž hrajete máte pocit jakobi ste vedli opravdový tím ze skutečními hráči.Je to proste BOMBA.PES 2008 má proste všechno co má mít správna fotbalová pc hra.Tímito viecmi viniká nad konkurenčními tituli jako napríklad FIFA 09...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Burýsek) - neregistrovaný
Datum:2008-02-25 17:33:52
O 300% ? Tak to jsi snad trochu přehnal. Ale na rozdíl od PES6 je editace velmi krkolomná a některé věci třeba nepůjdou vůbec.
[Odpověz]

Titulek: Pro Evo 2008
Nick: (vrana17) - neregistrovaný
Datum:2008-01-17 23:48:52
jste blázni 2008 je o 300% lepší než 2006 a ti co tu píšou jiné blbosti jsou buď začátečníci nebo uplné paka, nejradši mám lidi co tvrdí že Fifa je jednoznačně lepší a litují peněz co vyhodili za Pro Evo, to jsou pro mě totální šílenci. Novou fifu sem zapl odehrál poločas a fakt se dobře vysmál te hře pro děti do 10 let.
[Odpověz]

Titulek: pomoooc!!
Nick: (multi..) - neregistrovaný
Datum:2008-01-17 02:45:41
heej pomozte nam nekdo..jak mam s kamosem hrat po netu-proste jenom my dva proti sobe!?? prosiiiiiim!!:-)
[Odpověz]

Titulek: Multiplayer ?
Nick: (zvirek) - neregistrovaný
Datum:2007-12-12 20:08:51
jde nejak rozbehat multiplayer po LAN (dva pocitace pres router) ? bez nutnosti internetu ?
[Odpověz]

Titulek: dva hráči
Nick: (misa) - neregistrovaný
Datum:2007-12-02 13:34:46
mam tu problém když připojím gamepad tak ovlada stejny druztvo ako na klavesnici,jak to upravt aby slo hrat proti sobe?
[Odpověz]

Titulek: Re: dva hráči
Nick: (Cocoman) - neregistrovaný
Datum:2008-04-14 23:51:18
V Program files\KONAMI\PES\Settings.exe nastav Player 2 na "USB GamePad", Player 1 nastav na "--".

Titulek:  
Nick: (Sheewa) - neregistrovaný
Datum:2007-11-28 01:48:56
hele nevite nekdo proc mi hraci sami od sebe delaji preslapovacky a buhvico jeste za paradicky kdyz jen mackam kurzory??a mam to v settings nastaveny uplne stejne jako v PES 6,tam mam ty kurzory hozeny sparvne urcite...fakt to nechapu
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Micanin) - neregistrovaný
Datum:2007-11-25 01:31:46
nevite kde bych mohl stahnout češtinu ????????
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (kulin) - neregistrovaný
Datum:2007-11-21 01:37:24
zdarec nevite jestli je v pes 2008 stadion alianz arena??dik odepiste
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (rick) - neregistrovaný
Datum:2007-11-21 05:58:28
Myslim, ze ne Time

Titulek:  
Nick: (??) - neregistrovaný
Datum:2007-11-20 03:03:40
myslim si ze evo 2008 je uplne o necem jinym nez evo 6 jsou realistictejsi pohyby hracu atd grafika je fakt super byl jsem dasen jen me trapi ze to nemuzu hrat na high detail mam leadtek 6600 gt 128mbram hazi mi to tam nejakou sracku zajima me jestli je to grafiou nebo je to nejaka haluz dik :(
[Odpověz]

Titulek: Pro Evolution Soccer 2008
Nick: (Pro Evolution Soccer 2008) - neregistrovaný
Datum:2007-11-17 20:39:10
Pro Evolution Soccer 2008 better than Pes 6.
[Odpověz]

Titulek: Multiplayer
Nick: (zdeno) - neregistrovaný
Datum:2007-11-07 20:07:59
Lze u této hry hrát ve dvou na svých PC? bez internetu
[Odpověz]

Titulek: Re: Multiplayer
Nick: (SAVER) - neregistrovaný
Datum:2007-11-15 13:28:27
úplně bez problémů.... jak tě vůbec napadlo že by to nešlo?

Titulek: Re: Multiplayer
Nick: (Texlive) - neregistrovaný
Datum:2008-01-12 01:09:51
Jasně že to jde

Titulek: pes 6 lepší
Nick: (slick) - neregistrovaný
Datum:2007-11-02 23:23:14
Souhlasím s nazorama, ze 6 je lepsi jak novy dil.
[Odpověz]

Titulek: vlastní goly
Nick: (gogo) - neregistrovaný
Datum:2007-11-02 03:11:06
Nezdá se vám že tady padá hodně vlastních branek.Mě ten fotbal opravdu připadá horší než šestka.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Jefe33) - neregistrovaný
Datum:2007-11-02 03:04:34
A nesere vás, že gól vidíte poprvé až z replaye? A ti gólmani jsou tragičtí. Takové góly co pouštějí!!! Shit shit shit.
[Odpověz]

Titulek: srovnani
Nick: (bayernxx) - neregistrovaný
Datum:2007-11-01 22:36:03
mohl by jste nekdo napsat nake srovnani s petkou??
[Odpověz]

Titulek: Re: srovnani
Nick: (gogo) - neregistrovaný
Datum:2007-11-01 23:37:44
2008 má lepší grafiku ikdyž mě se líbila v pětce a šestce u 5 a 6 je daleko lepší trénink než ted.Když hraješ na největší obtížnost v 5 na šest hvězdiček tady na top player tak bych řekl že tu novou AI ani nepoznáš protože u 2008 můžeš pořád běhat po stranách a centrovat tak jako u 5 a 6 a středem to taky v 5 a 6 moc nešlo.Spíš si myslím že si to každý přečetl že to tam je ale pochybuju že to někdo poznal.Replay je v 2008 něco strašnýho nemůžeš plynule otáčet kolem hráče jak v 5 a 6.Já hraju pesko od psx 1 a můžu říct že jednoznačně se mi líbila víc pes6.Pokud máš pětku tak šestku nekupuj a zůstan u pětky.

Titulek: Shit, shit
Nick: (Jefe33) - neregistrovaný
Datum:2007-11-01 22:27:06
Hoši, vy kteří nové ProEvo chválíte asi nehrajete s kámošema klasicky 2 na jednom PC,že? S počítačem to možná není tak hrozné, ale když hrajem dva proti sobě, tak je právě nová AI, která je hodně na facku. Hráči nesmyslně pouštějí míče, které jim jedou k noze, špatné nahrávky a projet celé hřiště a zavěsit, je tu ještě lehčí než v PES 5. Takže Vy, kteří se nemůžete rozhodnout, nekupovat (jestli teda ještě někdo PC hry kupuje) a zůstat u PES 6.
[Odpověz]

Titulek: Re: Shit, shit
Nick: (p.a.c.o) - neregistrovaný
Datum:2007-11-01 22:59:38
Víš, proč hráči pouští míče? Když totiž držíš furt sprint, tak hráč míč pustí dál. A právě při hře 1v1 je PES 2008 úplně nejfantastičtější. Takže čus letim zas hrát. Pro Evolution Soccer 2008 is THE BEST GAME OF 2007!!!!!!

Titulek: Re: Shit, shit
Nick: (gogo) - neregistrovaný
Datum:2007-11-01 23:27:12
Když držíš pořád sprint tak hráš míč nepouští jen když se k tobě míč blíží a zmačkneš sprint tak ten míč pustí to ale není novinka.

Titulek: zklamání
Nick: (gogo) - neregistrovaný
Datum:2007-10-31 20:57:04
Tento díl mě hodně zklamal řekl bych že to je fotbal z xboxu na pc.Plno věcí z minulého dílu tam není a to co je tam novýho nestojí ani za řeč.Ten kdo má šestku tak at raději u ní zůstane.
[Odpověz]

Titulek: Re: zklamání
Nick: (bela) - neregistrovaný
Datum:2007-11-01 14:19:59
Rozhodně nesouhlasím. Tento díl udělal velký krok dopředu. Zvláště umělá inteligence soupeřů je ještě lepší. Takže rozhodně tento díl doporučuju.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Pro Evolution Soccer 2008
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Pro Evolution Soccer 2008
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 19105x - statistika
Pro Evolution Soccer 2008 85 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-10-25
Pro Evolution Soccer 2008

Průměrné hodnocení z médií:

84.60 %

Min : 80 % Max : 93 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Konami
Distributor: Konami
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 10
Počet preview: 3

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %